Fasz Kivan!
Elküldve: October 4 - 12:31
Velem azt történt hogy volt egy lány aki az első pillanatban amikor megláttam kib..ottul bejött nekem és nála éreztem is azt a plusszt,azt a szikrát,amit nem minden lánynál érzek.Nagyon ritka!!
Adta rendesen az érdeklődési jeleket,nagyon bejöttem neki én is.
Később elhivtam randira,ami tök jól sikerült.Késöbb elmondta(visszahallottam bnőitől) hogy még soha senki iránt,soha egy pasi iránt sem érzett olyant mint amit irántam érzett,meg hogy rég nem érzett már pasi iránt dolgokat amiket irántam viszont érzett.Tehát nagyon erős érzelmeket váltottam ki belőle.
Ő már 4 éve kapcsolatban volt egy másik pasival,együtt laktak,minden.Emlékszem nagyon furán viselkedett néha, (még mielőtt randiztunk volna,de már megemlitettem neki,már elhivtam),még a bnővel sem beszélt szünetekben(mert gyárban ismertem meg),gyakran félrevonult,különcködött,maga alatt volt stb..
Aztán végül ugy döntött hogy eljön velem randira.Volt ideje meggondolni a dolgokat és mégis engem választott végül és ennek k..vára örültem.
Nagyon normális csaj volt tehát nem a ribanc plázacicák közé tartozott akik számára akkor pasi egy pasi ha van egy BMW-je vagy ha vki hires,pénzes stb.Sajnos ritkán találkozom ilyen lányokkal.
Elmondta hogy otthagyna mindnet,a pasiját, a szüleit stb.Azt mondta nem foglalkozna azzal hogy jo vagy rossz körülmények között élnénk mi ketten,számára az lenne a fontos hogy együtt vagyunk,meg hogy késöbb ki tudnánk vmit okoskodni ha összedugnánk a fejünket.
Viszont egy szép nap,nem tudom hogy miért de csináltam olyan dolgot hogy elba..tam az egészet.Talán azért mert kiváncsi voltam arra hogy tényleg szeret e.Leteszteltem azzal hogy más lányokkal foglalkoztam.Az még nem lett volna baj szerintem hogy más lányokkal is beszélgetek,de hogy őt abszulut leszarom és a szeme előtt nevetgélek csjokkal,meg más lányokkal járok ki szünetre,igy már kicsit nagy fájdalmat okoztam neki.Mondjuk ő is ugyan ezt csinálta szinte előttem egy másik pasival.Késöbb elmondta hogy arra a másik pasira csak ugy tekint mint haver.
Na a huzásom után a csaj tök maga alatt volt,sirt rengeteget,senki még a bnői sem tudták megvigasztalni.
Ezek után persze még küldött érdeklődési jeleket amikor nagyjábol lenyugodott(ami persze napokig tartott.Viszont amikor a fülébe jutott hogy csak letszteltem,akkor kikerekedett a szeme és azt mondta(bnőinek,nem nekem,csak ők visszamondták nekem) hogy"ezt nem kellett volna csinálnom és nem kellett volna elmondanom".Na ezek után abszulut le voltam szarva.
Hónapokra rá beszéltem vele msn-en,ami szerintem egész jol sikerült,és már nem olyan volt mint akkor,hanem mintha kicserélték volna,mint abszulut lenyugodott volna,mintha nem is haragudna már rám.
Ez az msn is hónapokkal ezelött volt,azóta semmi.Semmit sem hallotam róla,a gyárbol is elkerültem és msn-en sem beszélünk.
Ő vele el tudtam volna képzelni az életemet és mai napig igy vagyok vele,pedig azóta volt egy pár bnőm.
Elküldve: October 4 - 12:52
De mitől is lett aktuális ez a téma? Hónapok óta semmi kontakt nem volt. Egyébként meg vigasztaljon az hogy van vagy 10 potenciális nő akivel találkozni fogsz életed során és alkalmas arra hogy leéld vele a hátralévő életed.
Elküldve: October 5 - 12:23
Nos igen,mikor a szemem előtt egy másik pasival tök jó elvolt,akkor egy kicsit szarkedvem volt,aztán másnap egy sms-t tőle hogy mi a bajom,furcsa voltam aznap,és hogy jo lenne beszélgetni egy kicsit.Nos igen soron dolgoztunk és ő pont szemben volt velem meg a pasi is.
Ez a féltékenységi teszt is csak azért volt meg ugy gondoltam hogy ha féltékeny lesz akkor biztos érez irántam valamit,na de hogy ennyire tullihegte,ezen meglepődtem de kurvára.(Amugy olyanokat áradozott rólam a csaj a hátam mögött hogy az nem igaz)
Hát igen magamnak köszönhetem,ezzel tisztában vagyok,csak gondoltam leirom hogy vannak ilyen dolgok,meg hogy ha más is leirja hogy mennyire szeretett egy lányt és az életét is el tudta volna képzelni vele,csak azért szurta el mert balfaszkodott,akkor gondoltam leirom az én történetemet is.
Nos igen,akkor még nem voltam egyetlen PUA tanfolyamon sem,mert sajna nem volt rá pénzem,ha lett volna,akkor valószinü nem bénázok annyit,meg akkor tudom hogy ilyen balfasz viselkedéssel nem megyek semmire,meg hogy ilyen teszteléses szarság eszembe se jusson.
Igen,kurva könnyü mondani hogy majd jön egy másik,de hát tényleg mit csináljak?Life is go on!
Gondoltam még arra is hogy megtanulom azt hogy hogyan lehet ujra vonzalmat kelteni egy nőben,hogy hogyan szerezzem vissza.Ezt már nagyjábol vágom is,csak lehet hogy mostmár késő.
Addig meg gondolom kurogatja majd valami kopasz,tetkos,kigyurt,napszemcsis,Siófok függő faszkalap,vagy valami Flour és SP függő senkiházi,akinek csupán egy éjszakára kell a csaj,mert érzelmeket nem táplál iránta,ha meg igen,akkor szerencsés,mert neki bizos volt arra pénze,még időben,hogy megtanulja a csábitás fortélyait.
Senkit nem akarok sértegetni ugyhogy ezért is elnézést kérek,de hát az élet soha nem az igazságról szólt.
De amugy köszi a válaszotokat!
Elküldve: October 5 - 13:41
Idézés: style - Dátum: October 5 - 13:23
[…]
Igen,kurva könnyü mondani hogy majd jön egy másik,de hát tényleg mit csináljak?Life is go on!
Nem ez az első ilyen eset a világtörténelemben, a férfi életében a nők jönnek és mennek. Lesz még olyan, amikor azt fogod érezni egy nőnél hogy vele hosszútávon akarsz tervezni.
Én se voltam, a (sikeres) csajozás nem a tanfolyam függvénye.
Puffogtatsz itt hatalmas közhelyeket és keményen általánosítasz. Ezt a témát már sokszor és sok helyen kiveséztük. Mivel nekünk nem ilyen nők kellenek, ezért ez ne fájjon már hogy vannak csajok akik a pénzre és a külsőségekre mennek! Amúgy ha a csajról el tudod képzelni hogy ilyeneket csinál, akkor nem kár érte. Olyan nő után kár sírni, aki valóban ilyen életstílust folytat. És ne feledd: csak azt lehet kihasználni, aki engedi hogy kihasználják. Szóval óvatosan a szegény csajok, ők az áldozati bárányok összefüggésekkel.
ui.: neked tudat alatt még mindig nem tisztult le a dolog, ami a pénz-csajozás vonalat illeti (senki sem mondja hogy nincsenek pénzéhes ribancok, de ne csináljunk már úgy, mintha csak a gazdag embereknek volna nője, párkapcsolata)
Elküldve: October 5 - 15:08
Vetkőzd le ezt a sztereotip gondolkodást, hogy biztos a kopasz-kigyúrt-pénzes köcsög kúrja a csajt. Nem visz előre, csak arra jó, hogy magadat áldozatnak lásd.
Amúgy a csaj is furcsa ezzel a bármit otthagy érted dumával. Ez nem valami szappanopera, ahol a hősszerelmesek mindent hátrahagyva kilépnek a társadalomból. Ez normális élet, normális emberekkel.
A hiba a gameben szerintem nem is az volt, hogy te tesztelted (ez egy jó pozíció, csak jól kell kezelni, még ha meg is sértődik egy kicsit), hanem, hogy te féltékeny lettél, amikor a másik sráccal jól elvolt.
Elküldve: October 6 - 11:34
Igen én basztam el abbol a szempontbol hogy nem kellett volna kimutatnom h féltékeny vagyok!Én ezt tudom.
Mondjuk sok olyan van akinek sikerült visszaszereznie a csajt.És miért olyan furcsa az hogy huszonévesen érzek ilyent nő iránt?
Elküldve: October 6 - 11:41
Idézés: style - Dátum: October 6 - 12:34
Nem furcsa, más is járt már hasonló cipőben. Viszont úgy nehéz lenne visszaszerezni a lányt, ha nem is találkoztok még az utcán sem véletlenül, nem beszéltek, nem kommunikáltok. Ezért vagy elengeded, vagy megtalálod a módját hogy rendszeresen tudjatok találkozni. Egy kapcsolatot az nyír ki a legkönnyebben, ha messze vagytok egymástól vagy kevésszer találkoztok, kevés időt tudtok együtt tölteni. Szóval egy komoly kapcsolatnak ez az alapja szerintem.
Elküldve: October 6 - 11:49
Tehát sok mindent mond egy nő,de azt csak mondja és én már nem hiszem el azt amit egy nő mond,hanem azt,amit csinál.
Történt már olyan hogy kicsit vitáztam egy bnőmmel mert a testbeszédjén észrevettem hogy gond van,vonzalmat érzett a szemem előtt egy másik pasi iránt.Ezt láttam,de ő tagadta,sirva mondta hogy szeret és nemcsak mondta hanem ugy is csinált és éreztem is mellette h szeret,de mégis tudott egy másik pasi vonzalmat kelteni benne és a csaj észre sem vette magát hogy feltünően viselkedik,észre sem vette azt amit a testbeszéde közölt.Ha mondtam neki hogy ez látszik,természetesen rágalomnak vette.
Aztán kicsit foglalkozott velem,kisirta magát a vállamon hogy mennyire szeret,azt hittem öngyilkos lesz.Kb.egy óra után amikor elmulott a sirás meg mi egyebek,ujra ugy viselkedett mint elötte.A testbeszéde sugározta azt hogy "szia! kúrnék veled".Persze mindezt a másik pasi felé.
Hát igen a nők érzelmi lények,tulajdonképpen ezért sem hiszek a sirig tartó szerelemben.Az én bnőmben nem csak én tudok vonzalmat kelteni,nem csak én vagyok a listáján,a kérdés csak az hogy megtudom e tartani,vagy lecsapják a kezemről.
Meg tudnám tartani,meg is van a megoldás,csak kurva sok pénzért egy két tanfolyam keretében.Nekem meg nincs lóvém annyi,de hát ez meg egyéni szociális probléma,ahogy szokták mondani.
Elküldve: October 6 - 12:10
Aztán. Hülyeség hogy a nők érzelmi lények stb (mármint hogy csak ők azok). Te is az vagy. Meg én is. És nekem sem csak egy potenciális jelöltem van akivel sírig fog tartani a dolog. Viszont lehet hogy találok, találunk olyat aki mellett elkötelezed magad, és lemondasz arról a „jogodról” hogy a továbbiakban más csajokkal is kavarj, mégha időnként át is fut az agyadon. Cserébe viszont lesz egy biztos pont az életedben, és te is az leszel valakinek. Ugyancsak valamit valamiért.
Harmadsorban pedig: ha nem hiszed el a lányról hogy ő a kigyúrt pénzes bmw-s pasikkal kúrogat, akkor minek büfögsz be ilyen bullshiteket? Ez a saját gyenge lábakon álló önbizalmad és/vagy belső játékodat mutatja. Dolgozz rajta, mert ez így még kevés szerintem, így nem csoda ha nem tudsz hosszútávon megtartani egy csajt és az kacsintgatni kezd erre-arra. Plusz termékeny táptalaj a féltékenység kialakulásának is. Ami ugyancsak kapcsolat és vonzalom killer.
De amúgy tényleg, ne már! Ez így még valahogy nem állt össze. Dolgozz rajta keményen. És mihamarabb hagyd el ezt a szemléletet (mert neked ez tudat alattról jön).
Kitartást hozzá!
Üdv.
Elküldve: October 6 - 12:38
Ha látom a testbeszédén hogy gáz van,amikor egy másik pasi van a közelben,(akkor plafonon vagyok,persze nem mutatom ki,bár lehet hogy azért az én testbeszédem is elárul)akkor azt mondja hogy nem,nem érdekli a másik pasi, ő engem szeret.Tehát akkor most hazudik nekem?Éns utána meg én vagyokj a szemét ha nem hiszem el?Mert ugye akkor én vatgyok az aki nem bizik benne,és hogy az mekkora baj szerelem szempontjábol,meg eleve a kapcsolat szempontjábol is,mert ugye a bizalom fontos.De hogyan bizzak benne amikor azt mondja hogy szeret de a testbeszéde az ellenkezőjét mondja?
Meg egyébként is sokkal másabban viselkedik egy lány amikor emberek közt vagyunk,föleg ha még pasik vannak,jo sok.
Pl.Ad egy csókot,mosolyog rám,néha eröltetetten néha persze öszintén,aztán már nézi is a másik pasikat.
Szoktam látni azt hogy hogyan néz rájuk,és akkor plafonon vagyok.Aztán visszafordul és ad megint egy csokót és mondja hogy szeretlek,pár perc után meg még jobban látom az IOI-kat a másik srác felé,aki éppen az utcán van,vagy a buszmegállóban vagy tök mindegy hol.
Már nem tom mi a fasz van!!!
Volt amikor teljesen egyértelmüen láttam hogy mi van,mondtam neki hogy ezt igy nem akarom,persze amikor már ezerszer megtörtént ez a jelenet,mondtam neki hogy látom rajta hogy mi van és hogy elszurtam,de erről nem tehet mivel az érzelmei irányitják és valoszinüleg jobb érzelmeket tud kihozni belöle a másik srác.Tudom hogy ilyeneket nem szabadna mondani,de már nagyon kivolt a faszom és ugy voltam vele hogy már nem érdekel.UUUUtána jött utánam sirva és könyörgött,hogy ne hagyjam el,mert abba belepusztulna.
Rá másnap,ugyanugy IOI a másik pasik fele.
Észre sem veszik magukat,viszont akad egy két ember is mint én,aki levágja hogy mi a helyzet.
Ha az ember nem fejlődik a LEGJOBB szibtre,TOP PUA-vá,akkor szinte minden srác az ellensége.Persze lehet hogy egy top PUA-nak is vannak ugymond igy ellenségei de joval kevesebb az biztos.
És a legtöbbször mindig ez a testbeszédes dolog akaszt ki enegem,utána látja rajtam a lány hogy bajom van,hogy rossz a kedvem,azt mondom semmi bajom,ő nem hiszi el,kis mosolyszünet után megint nagyjábol szoba áll velem,aztán IOI a másik felé és igy tovább!!
Néha már csak oktatni szeretném nem csinálni.
Elküldve: October 6 - 12:46
Két dolgot tehetsz:
1. Vagy tedd rendbe és ülj le vele megbeszélni (amúgy nem te voltál az, aki néhány hete/hónapja írt arról hogy baromira féltékeny és a nője dobálja az IOI-kat minden jó pasinak, közbe viszont mondja hogy szereti? stb.)
2. Szakítasz és lezárod a dolgot, mert így nem működőképes. Valaki előbb-utóbb nagyon sérülni fog benne, én nem hagynám hogy elfajuljon a dolog. Egyébként meg ha ez így megy tovább, csak idő kérdése hogy mikor lesz vége. Tehát időt, pénz, energiát spórolhatsz meg így magadnak (az elszalasztott lehetőségekről nem is beszélve, amik kimaradnak csak azért mert foglalt vagy; ezt nehogy megbánd később, hallottam már ilyenről), aminek az az ára hogy ki kell lépned egy kapcsolatból, eldobva ezzel a vele járó összes előnyt és „juttatást” (szex, van kihez hazamenni, és így tovább).
Mérlegelj, dönts és cselekedj!
Idézés: style - Dátum: October 6 - 13:38
Azt amúgy meg csak hiszed hogy nem mutatod ki. Ezt nem igazán lehet kontrollálni.
Elküldve: October 6 - 23:55
Az hogy egy csajnak megtetszik egy másik srác, az nem jelenti azt, hogy nem szeret. Neked hány csaj tetszik az utcán? Egy?! Olyasmit akarsz rajta számonkérni meg olyasmit vetsz a szemére, amiről ő nem "tehet": bejön neki valaki. Sajnos te ráadásul betegesen vadászod ezeket a helyezetket, és biztos vagyok benne, hogy sokszor csak te képzeled oda. Mindegy, ha azt látod, hogy más srácot ioi-ol, az téged miért érdekel? Hozzád ugyanúgy vonzódik és ugyanúgy szeret. Ahhoz a sráchoz nem kötődik érzelmileg plusz a racionális énje megggátolja, hogy téged megcsaljon. Neked hány csaj tetszik az utcán? szerinted megcsalod a barátnődet, minden egyes alkalommal, amikor jó csajt látsz az utcán, csak azért mert bejön neked?
Ezen a szinten nem tudod megoldani a problémát. Gondok vannak az önbecsüléseddel, ezen muszáj erősítened és nem is feltétlenül game oldalról.

Bejelentkezés
Regisztráció