Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Furán Viselkedik A Lány... - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Furán Viselkedik A Lány... vagy csak én nem látok tisztán?

#1 Felhasználó nem aktív Geri

Hozzászólás:
 13

Elküldve: October 3 - 18:48

Sziasztok.

Már a második nagy randin vagyok túl a csajjal, de kicsit furán viselkedik, nem is kicsit, mert állandó bizonytalanságban vagyok, ami nagyon rossz érzés..!
Ő pesten van hétközben(hétfőtől csütörtökig) szóval csak hétvégén tudunk talizgatni.
A gond ott van hogy mikor nem látom hét közben, akkor nem nagyon keresi kapcsolatot velem, előfordult már hogy magától írt facebookon, de általában mindig nekem kell keresnem őt. Igaz hogy eléggé elfoglalt, sok dologgal foglalkozik egyszerre, de lehet hogy nem vonzódik hozzám eléggé?
A randikon eddig egészen jól elvoltunk, bár lehet hogy kicsit sokat adtam (csók ölelés, stb) nem mintha egy kiéhezett fasz lennék, mert nem vagyok, egyszerűen csak ilyen vagyok, bár ez nem tudom neki hogy jött le?
A lényeg hogy úgy érzem én jobban akarom őt mint ő engem, és nem akarom ez miatt elveszíteni őt.
Egyáltalán heti 1 randival meg lehet ismerni a másikat, mert szerintem ez rohadtul lassúvá teszi dolgokat, sőt csak ellenem dolgozik az idő??!
ezt említettem is neki, de csak egy vállrándítás meg egy mosoly volt a válasz, de azért a 70km-es távolság ott van kettőnk között az tény.
Telefonon eddig csak párszor beszéltünk, lehet hogy sűrűbben kéne hívnom, és így részévé válni a napjainak, amíg távol van??
Vagy ne keressem pár napig hogy hiányérzete legyen, és ő kezdeményezzen?

Van esetleg valami tanácsotok erre a helyzetre?
Köszi előre is.

#2 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: October 3 - 19:23

A ritkán való találkozás megöli a vonzalmat :( kivéve, ha hamar ágyba torkollik a dolog :D
Én is így jártam nyáron, több héten keresztül találkozgattunk, és szar a bizonytalanság :(
De hát a hibákból tanul az ember :huh:

#3 Felhasználó nem aktív Tincsó

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 52

Elküldve: October 3 - 19:57

Úgy érzem Oneitis-es téma lesz :)
Biztos vagyok benne, hogy érdekled a lányt, próbáld felkelteni az érdeklődését még jobban, próbáld meglepni..
azok a heti egy találkozások, legyenek eszméletlenek.. Mindig találj ki valami újat.
És ha nagyon kitartó vagy, tuti hogy az ágyadban fog ébredni :)

csak nyugisan, ne görcsölj és mellette fűzzél más csajokat is, akkor enyhülni fog a hiányérzet :)

kitartást és sok sikert!

#4 Felhasználó nem aktív Geri

Hozzászólás:
 13

Elküldve: October 4 - 15:35

Köszi köszi, igyekszem :)

Oldal 1 / 1