Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Csajozasi Erkolcs - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Csajozasi Erkolcs kicsit erdekes helyzet

#1 Felhasználó nem aktív Karma

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 45
Gender:Male Location:Budapest Interests:Harcmuveszet - Kempo ; Ezoterika ; Meditacio ; Onfejlesztes ; Pszihologia ; Falmaszas ; ADVENTURE

Elküldve: October 3 - 16:13

Sziasztok

Szeretnem tudni hogy ti hogy vagytok azzal hogy olyan lanyt Game elsz akinek baratja van vagy mi a velemenyetek errol.

Nekem van egy eleg szolid szabalyom erre, ha tobb ideje van baratja mint 3 honap akkor nem megyek ra csak ha o kezdemenyez, es ha a baratomnak tetszik akkor sem.
Most hetvegen viszont volt egy kis kavarodas (egyebkent nagyon jo lenne ha kommentelnetek abba a temamba h Tovabb Netovabb, fontos nekem a story-ban levo lany) szoval amikor o azt mondta h nem akar tollem most semmit, FURY!!! es irany csajozni es hat kicsit megcsokoltam azt a csajt akivel az egyik oszt. tarsam akart tancolni (szalagavaton) meg oszejonni vele meg minden. Erdekes viszont h pont elotte mondtam ki ezel a srac al h tobbet nem a baratom.. mert eleg paraszt volt velem, es a lany elotte mondta nekem h nem akar a srac tol semmit. Erdekes helyzet es sok drama alakul most.. oops :D

--------------------
[b] "I will not live my life saying 'I could have'"[/b]

[b]"I let fear be my motivation"[/b]

Sok sikert minden PUA nak es koszonok minden tanacsot, segitseget!

#2 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: October 3 - 16:37

Hát ez sztem mindenkinek a saját erkölcsi és szociális beállítottságától függ. Valaki azt mondja hogy ha van faszija akkro már tabu, valaki meg hogy tök mind1.

Én azon az állásponton vagyok hogy mindenki tud vigyázni a csajára, aki meg nem az rábaszott... és ebbe magamat is beleértem. Amit szerintem meg lehet tartani de nem kötelező :D
-1 kúrásért nem piszkítunk bele egy kapcsolatba,
-ha komolyabban számolsz a lánnyal és a fasziját nem ismered, nincs a szockörödben akkor az én lelkem semmiféle megállj parancsot nem tol.... a saját boldogságom nekem fontosabb mint egy ismeretlené.
-a barátaid retyerutyája tabu, legyen az akár a volt csaja ha még érez iránta valami ; jelenlegi barátnő; vagy akár egy olyan lány akire rá van kattanva de nincsenek együtt.

Azért ha foglalt csajjal kezdesz jó tisztázni magadban azt, hogy később téged is ugyanúgy kiüthetnek a nyeregből mint ahogy te tetted a másikkal. Ám akkor egy rossz szavad nem lehet majd nehogy a bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű. :D

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#3 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: October 3 - 18:48

részemről:

Ha a csajnak van pasija, és komolyan gondolja a kapcsolatot( értem ezalatt, hogy nem akarja megcsalni), akkor tehetek én bármit, sosem fogom tudni felszedni a csajt. De ha a csajnak nem jelent problémát, hogy megcsalja a pasiját, akkor tegye meg velem, ne mással. :D

#4 Felhasználó nem aktív Karma

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 45
Gender:Male Location:Budapest Interests:Harcmuveszet - Kempo ; Ezoterika ; Meditacio ; Onfejlesztes ; Pszihologia ; Falmaszas ; ADVENTURE

Elküldve: October 3 - 19:33

hehe jo hozaalas :D

--------------------
[b] "I will not live my life saying 'I could have'"[/b]

[b]"I let fear be my motivation"[/b]

Sok sikert minden PUA nak es koszonok minden tanacsot, segitseget!

Oldal 1 / 1