Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Shit Teszt Mentes Lanyokkal Inkabb Ne Is Foglalkozzunk? - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Shit Teszt Mentes Lanyokkal Inkabb Ne Is Foglalkozzunk?

#41 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: October 5 - 16:01

Én éltem együtt elmebetegekkel, te nem vagy az, csak krónikusan figyelemre vágysz, amit már a haveroktól-ismerősi körtől nem kapsz meg, így marad az internet, mint felvevő réteg.

Merthogy nem tanulni vagy itt, az megint tuti-fix, különben nem offolnál szarrá minden topicot az önsajnálatoddal, függetlenül attól, hogy az a téma miről szól alapból.

#42 Felhasználó nem aktív interdit

Hozzászólás:
 24
Gender:Male Interests:Gyurmázás, gyufaégetés, gyerekmolesztálás

Elküldve: October 5 - 16:27

A nárcisztikus tulajdonságok alapvetően az Én érvényesítését teszik lehetővé – bizonyos esetekben azonban a korai érzelmi sérülések nyomán ez a nárcisztikus védelem egyre komolyabb falat von az illető köré. Ez a karakterpáncél, melynek látható felszíne sokszor egy jól működő személyiséget mutat (akinek nagy ívű fantáziái vannak saját magáról), gyakorta egy szorongó, kisebbrendűségi érzésekkel és szeparációs szorongással eltelt kisgyereket takar… Egy nárcisztikus karakterű (egyszerűbben: önző) férfi párkapcsolati működésére jellemző: mindig az ő szavának kell érvényesülnie, nem lehet vele kompromisszumot kötni, agresszív szorongással reagál minden olyan helyzetben, ahol azt érzi, az ő érdekei csorbulhatnak. Valójában nem történik más, mint hogy a „kisgyerek” kemény eszközökkel harcol önmagáért, és nem dekódolja, hogy nem az anyjával, hanem felnőtt párjával kellene érzelmi összhangot kialakítania. Olykor kíméletlennek is mutatkozhat, amennyiben érzéketlen hidegséggel kezeli társa érzelmi szükségleteit, mert minden szituációban csak saját szempontjait érzékeli. Egy ilyen párkapcsolat a másik felet olyan állandó érzelmi erőfeszítésre kényszeríti, amiben – teljesen háttérbe szorítva saját igényeit – a hajdanán meg nem kapott érzelmi nyugalmat kell biztosítania. Gyakran látjuk, hogy a párkapcsolati választás úgy alakul, valóban egy dependens, alárendelődő nő lesz az az „áldozat”, aki ideig-óráig megpróbálja ellensúlyozni – és „restaurálni” valamilyen pozitívabb irányba – a korán kialakult negatív anyaképet.

A teljes cikk a Mindennapi Pszichológia 2010. 4. számában olvasható

--------------------
Unod a frizurádat? Szeretnél egy új sérót ingyen?
http://hajmodell.atw.hu/

#43 Felhasználó nem aktív tapicska_forgalmista

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 86

Elküldve: October 5 - 16:31

Üzenet megtekintéseIdézés: nefelejcs_gergő - Dátum: October 5 - 17:01

Én éltem együtt elmebetegekkel, te nem vagy az, csak krónikusan figyelemre vágysz, amit már a haveroktól-ismerősi körtől nem kapsz meg, így marad az internet, mint felvevő réteg.

Merthogy nem tanulni vagy itt, az megint tuti-fix, különben nem offolnál szarrá minden topicot az önsajnálatoddal, függetlenül attól, hogy az a téma miről szól alapból.

ez a forum sztem már nélkülem is hajlamos volt az anarchiára. A krónikus szó jelentésével meg gondolom tisztában vagy.

Üzenet megtekintéseIdézés: interdit - Dátum: October 5 - 17:27

A nárcisztikus tulajdonságok alapvetően az Én érvényesítését teszik lehetővé – bizonyos esetekben azonban a korai érzelmi sérülések nyomán ez a nárcisztikus védelem egyre komolyabb falat von az illető köré. Ez a karakterpáncél, melynek látható felszíne sokszor egy jól működő személyiséget mutat (akinek nagy ívű fantáziái vannak saját magáról), gyakorta egy szorongó, kisebbrendűségi érzésekkel és szeparációs szorongással eltelt kisgyereket takar… Egy nárcisztikus karakterű (egyszerűbben: önző) férfi párkapcsolati működésére jellemző: mindig az ő szavának kell érvényesülnie, nem lehet vele kompromisszumot kötni, agresszív szorongással reagál minden olyan helyzetben, ahol azt érzi, az ő érdekei csorbulhatnak. Valójában nem történik más, mint hogy a „kisgyerek” kemény eszközökkel harcol önmagáért, és nem dekódolja, hogy nem az anyjával, hanem felnőtt párjával kellene érzelmi összhangot kialakítania. Olykor kíméletlennek is mutatkozhat, amennyiben érzéketlen hidegséggel kezeli társa érzelmi szükségleteit, mert minden szituációban csak saját szempontjait érzékeli. Egy ilyen párkapcsolat a másik felet olyan állandó érzelmi erőfeszítésre kényszeríti, amiben – teljesen háttérbe szorítva saját igényeit – a hajdanán meg nem kapott érzelmi nyugalmat kell biztosítania. Gyakran látjuk, hogy a párkapcsolati választás úgy alakul, valóban egy dependens, alárendelődő nő lesz az az „áldozat”, aki ideig-óráig megpróbálja ellensúlyozni – és „restaurálni” valamilyen pozitívabb irányba – a korán kialakult negatív anyaképet.

A teljes cikk a Mindennapi Pszichológia 2010. 4. számában olvasható

Gratulálok. Nem szégyellem magam, ha ez volt a cél. Tisztában vagyok vele, hogy ez a bajom. Ebböl fakad a látszólagos önbizalmam. Anyámékkal szivesen megosztanám, hogy milyen ügyesen neveltek, de már ennyi idösen nincs értelme. Meg valoszinüleg ugyanazzal az ajnározással fogadnák a problémát, mint amivel belesodortak.

#44 Felhasználó nem aktív interdit

Hozzászólás:
 24

Elküldve: October 5 - 16:38

"Gratulálok. Nem szégyellem magam, ha ez volt a cél. Tisztában vagyok vele, hogy ez a bajom. Ebböl fakad a látszólagos önbizalmam. Anyámékkal szivesen megosztanám, hogy milyen ügyesen neveltek, de már ennyi idösen nincs értelme. "

Tudod, itt még mindig az a baj, hogy anyuékat próbálod felelőssé tenni. Persze tudhatnád, hogy már te vagy a felelős... Mindenért... Pedig, ha tudatosulna benned, hogy végül is minden, ami veled történik, a te tetteid következménye, eléggé megnőne az önbizalmad.
Én tudom, hogy egy depresszió-gyanús emberkének azt mondani, hogy mosolyogjon őszintén kábé ugyanolyan, mintha egy tolószékes embertől kérnéd, hogy akkor fél lábon ugráljon ki a szobából. De hidd el, hogy nem mindig kell megvárni, hogy teljesen lehúzzon az örvény, hogy ki tudj belőle jönni. Szerintem, ha egy kicsit figyelnél arra, hogy mások mit mondanak, már könnyebb lenne a helyzeted. Csak tanulj meg szembenézni a problémáiddal. És nem csak menekülni előlük.

--------------------

#45 Felhasználó nem aktív tapicska_forgalmista

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 86

Elküldve: October 5 - 16:48

Üzenet megtekintéseIdézés: interdit - Dátum: October 5 - 17:38

"Gratulálok. Nem szégyellem magam, ha ez volt a cél. Tisztában vagyok vele, hogy ez a bajom. Ebböl fakad a látszólagos önbizalmam. Anyámékkal szivesen megosztanám, hogy milyen ügyesen neveltek, de már ennyi idösen nincs értelme. "

Tudod, itt még mindig az a baj, hogy anyuékat próbálod felelőssé tenni. Persze tudhatnád, hogy már te vagy a felelős... Mindenért... Pedig, ha tudatosulna benned, hogy végül is minden, ami veled történik, a te tetteid következménye, eléggé megnőne az önbizalmad.
Én tudom, hogy egy depresszió-gyanús emberkének azt mondani, hogy mosolyogjon őszintén kábé ugyanolyan, mintha egy tolószékes embertől kérnéd, hogy akkor fél lábon ugráljon ki a szobából. De hidd el, hogy nem mindig kell megvárni, hogy teljesen lehúzzon az örvény, hogy ki tudj belőle jönni. Szerintem, ha egy kicsit figyelnél arra, hogy mások mit mondanak, már könnyebb lenne a helyzeted. Csak tanulj meg szembenézni a problémáiddal. És nem csak menekülni előlük.

Jó, de 2 év pszichoterápia alatt egyszer mondott olyat a kedves kis hölgyike, amivel felnyitotta volna a szememet.
Teljesen tisztában vannak vele, hogy egy-egy nemnormális személyiség miként gondolkodik, mégsem birják feketén fehéren elmondani, hogy amit "te" gondolsz az nem ugy van, hanem csak utalgatnak rá. Lehet másnál müködik, de én csak teljesen sarkositva birtam befogadni azt a tényt, hogy más emberek is vannak a világon rajtam kivül. Az, meg hogy miként neveltek még kis tudatlan koromban, arról is én tehetek?

#46 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: October 5 - 17:01

Hogy hogy kezeled, arról igen. Sztori vége.

#47 Felhasználó nem aktív interdit

Hozzászólás:
 24

Elküldve: October 5 - 17:01

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 5 - 17:48

Jó, de 2 év pszichoterápia alatt egyszer mondott olyat a kedves kis hölgyike, amivel felnyitotta volna a szememet.
Teljesen tisztában vannak vele, hogy egy-egy nemnormális személyiség miként gondolkodik, mégsem birják feketén fehéren elmondani, hogy amit "te" gondolsz az nem ugy van, hanem csak utalgatnak rá. Lehet másnál müködik, de én csak teljesen sarkositva birtam befogadni azt a tényt, hogy más emberek is vannak a világon rajtam kivül. Az, meg hogy miként neveltek még kis tudatlan koromban, arról is én tehetek?

Nem tudom, elküldtem-e neked egy youtube-linket egy Bagdy Emőkével készült interjúról. Ott konkrétan az első 5 percben elmondja, hogy mi is a pszichológusok dolga. Ők nem segíthetnek, hogy te hogy élj, mit csinálj máshogyan. Nekik nem az a dolguk. A kulcs tényleg a te kezedben van. Az, hogy elindulsz-e egy jónak tűnő úton, már csak a te döntésed.
És nem, arról nem te tehetsz, hogy hogyan neveltek téged. Viszont már jogilag felnőtt vagy, könyörgöm! Illene úgy is viselkedni, nem csak ujjal mutogatni másokra, mint egy sértődött kisgyerek.

--------------------

#48 Felhasználó nem aktív tapicska_forgalmista

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 86

Elküldve: October 5 - 17:28

Üzenet megtekintéseIdézés: interdit - Dátum: October 5 - 18:01

Nem tudom, elküldtem-e neked egy youtube-linket egy Bagdy Emőkével készült interjúról. Ott konkrétan az első 5 percben elmondja, hogy mi is a pszichológusok dolga. Ők nem segíthetnek, hogy te hogy élj, mit csinálj máshogyan. Nekik nem az a dolguk. A kulcs tényleg a te kezedben van. Az, hogy elindulsz-e egy jónak tűnő úton, már csak a te döntésed.
És nem, arról nem te tehetsz, hogy hogyan neveltek téged. Viszont már jogilag felnőtt vagy, könyörgöm! Illene úgy is viselkedni, nem csak ujjal mutogatni másokra, mint egy sértődött kisgyerek.

Ja igen, te mondtad, hogy jártál terápiára ehhez a bagdy emökéhez. Neked valami megalapozott dolog miatt kellett a segitségét kérned?

#49 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: October 5 - 18:36

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 4 - 10:14

Arra akartam csak valaszt kapni, h esetleg mas is tapasztalta e h a kevesbe kaposabb lanyok inkabb nem tesztelnek, hanem orulnek h valaki foglalkozik veluk. Most nem arra kell egybol gondolni h UG, hanem pl szegenyke belemegy barmibe annak remenyeben h vegre talan valaki oszinten szeretni fogja.

Ez megint milyen kérdés? Gondolkozni kellene, miért tesztelne? Örül hogy valaki megkúrja, mint ahogy a nyomi csávó se kérdezget ha esze van, hanem megkúrja, mert végre megteheti...

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 4 - 17:45

lol, de olvastad a kulcsmondatot?

idézem:

mérges vagy mert a csajok nem másznak rád...hát ilyen FEJJEL ez irreális elvárás...ugyanis látta a legjobb beállitott képeket, amik rolam készültek. most akkor mégis mit várjak?

ez most tökre kiakasztott, én tuti nem fogom hagyni magam ilyen modon csicskáztatni. a nök legyenek már alárandelve....bitcs pliz. Küldi a jeleket, hogy aztán jol megszopasson? Hát azt nekem kéne?

Vágd le a fejed akkor, azért megjegyzem, lehetsz bármekkora izompacsirta, vagy akármi mittudom én mi a bajod még, a fejed akkor sem fog változni. Húzz rá zacskót ha nem tetszik. A második részéről meg annyit hogy: Egy csicska akar csicskáztatni. Király.

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 5 - 17:48

Összegzés: Össze vissza írsz amúgy is mindent.... egyszer szedsz gyógyszert ,máskor nem, egyszer volt már jó nőd is akit megkúrtál, de ide azért jöttél mert még neten se tudsz senkit összeszedni, aztán meg azért sírsz mert átlagos vagy kicsit az alattiak mennek oda hozzád, aztán meg minden baromságot megkérdezel, ráadásul azt hiszed neked milyen kibaszott rossz sorsod lehetett ami mögé elbújhatsz. Amúgy meg most vagy 22, ha 2 év pszihoterápia van már mögötted, azért arra a szintre nem egyik napról a másikra kerül az ember, számoljunk 3 al 4 el mióta ilyen gyökér vagy. Marad a 18, vagy még fiatalabb. Mikor volt neked jó nőd? Általánosban?
Tegyük hozzá állítólag neked van barátnőd is, és örülsz mint majom a farkának hogy van kit megkúrnod, ámde mégis Badoon baszod el az idődet.

A Gergő tökéletesen leírta, itt trollkodsz mert nincs más dolgot, igazából baszol az egészre nagy ívben, kiéled a prózaíró hajlamaidat, szarrá offolsz mindent. Ha igaz is lenne amit leírtál, amire az esély kb0 akkor se lenne erre a fórumra szükséged, mert ilyen embernek nem lehet segíteni ilyen keretek között.
Én támogatnék neked egy bannt :D :D

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#50 Felhasználó nem aktív tapicska_forgalmista

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 86

Elküldve: October 5 - 18:43

Támogassad. Amugy meg még közvetlen ismeröseim sem hitték el, hogy van meg volt barátnöm. Igazából már hozzászoktam. Ha nem hiszed, az csak azért van, mert elöitéletes vagy. És beskatulyázol mindenkit. Sajnálom, hogy nem vagyok összhangban a világképeddel. De miért ne lehetett volna barátnöm? Mert szerinted hülye vagyok és nem érdemlem meg? Ennyi? 14-18 éves koromig volt egy elbüvölö lány, aki folyton érdeklödött utánam, miközben más városban tanult. Érzelmi intelligenciánk között nagyságrendi különbségek voltak, ugyhogy nem tudtam vele mit kezdeni. 18 éves koromban egyszer véletlenül egy buszon utaztunk, és odaült mellém, mondta, hogy menjek el vele bulizni, mert már unja, hogy az egész falu rá nyomul. Persze nem mentem el, mert akkor nem jártam még sehova, meg csak simán beijedtem. Aztán ugy tovább-tovább zaklatott, végül nyiltan megmondta, hogy járjak vele. Jártunk két honapot. Rommá amogoltak, akik megtudták a dolgot. 21 éves koromban meg a pszichologus ajánlására regisztráltam egy társkeresöbe, onnan lett kb 1 hét alatt a legutobbi barátnöm, szoval teljesen véletlenül. Vele voltam egy évig. Ezeken kivül meg csak olyan nők voltak, akikkel majdhogynem módszeresen poofoltattam magam (Egyik ilyen eset hatására kerestem fel a pszichologust is többek közt).Még olyat is elbasztam, mikor két csaj jött fel hozzám inni. Az pl annyira nevezetes volt, hogy a folyosórol random arcok jöttek be amogolni, nyilván ők is irreálisnak tartották ami a szobámban történik. thats all.

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3