Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Ez What The Fuck? - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Ez What The Fuck? Olyan ajánlatot kaptam.. hogy

#1 Felhasználó nem aktív Sly

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: October 2 - 21:11

Ne Chao mindnekinek!

Helyzet röviden:

Másfél hete felvettem egy csajt FB-n, egy városban lekünk, beszélgettünk eddig kb 2 órát nem többet.

Ma ráírtam, elején közölte hogy bevallotta a volt barátjának hogy nem szereti. (ez a kulcspont érzem)

Ezután elmentünk poénosabb vizekre, iszonyat mennyire kiegészítettük egymást, gecijól szórakoztam az elmúlt egy órában.

Végén odaírja a következőt:

helyzet az hogy álmos vagyok... és útálok egyedül aludni.

Erre én ezt írtam:

Tudom ajánlani az egyik legjobb plüssmedvémet... :D
morog is ha ez nem lenne elég...

Erre Ő:
Megfelelne, ha megkaphatnám

Ezután mondom, mondja meg hogy hol lakik, és kiszállítom neki szállítási díjal együtt.

ezután pár mondat hülyeség...

Végül ő:

hát figyelj ahogy gondolod :D
de aludhatsz az ágyamba is :D

Végén mondta, hogy holnap 20:00-ra menjek, és utána el is kértem a számát rögtön.

Végül elbúcsúztunk, azzal, hogy készüljön holnapra...!

Végül is nem igazán tudom mire vélni, lehet felbaszta a volt csávója az agyát vagy nem tudom, aztán bosszút akar állni egy gyors FUCK-al. fene se tudja, de ez a része nem is érdekel.

Inkább az érdekelne, hogy ti hogyan látjátok? Úgy ahogyan én vagy sem?

Tervem:

Holnap felhívom, és megmondom neki hogy 20:00-re nem tudok menni, csak 20:08-ra, mert mire egy medvét eltáncoltatok hozzátok ahhoz idő kell. + utána egy két dolog, ami majd jön.

Aztán ebből ki fog derülni hogy komolyan gondolja e vagy sem.

#2 Felhasználó nem aktív Sangnam

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: October 2 - 21:43

Hát ha komolyan gondolja akkor dugd meg. De szerintem nem lesz ebből semmi. Holnap nem fogja felvenni a telefont, msn-ről tetilt, fészbukról letöröl, és ennyi. Ha pedig normálisabb fajta akkor felveszi a telefont, de lemondja valami kamu indokkal.
Velem nem 1 ilyen hasonló eset történt. És azt utálom legjobban amikor sehogy se lehet elérni. Én inkább eltűröm a kamuzást, csak vegye fel azt a kurva telefont. Mert rögtön tudom hogy mikor kamuzik. És akkor azt is tudom hogy többet nem érdemes keresni.

#3 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: October 2 - 21:45

Rakd meg jóóóóóóól :D :lol:

#4 Felhasználó nem aktív Sly

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: October 2 - 21:48

Üzenet megtekintéseIdézés: Sangnam - Dátum: October 2 - 21:43

Hát ha komolyan gondolja akkor dugd meg. De szerintem nem lesz ebből semmi. Holnap nem fogja felvenni a telefont, msn-ről tetilt, fészbukról letöröl, és ennyi. Ha pedig normálisabb fajta akkor felveszi a telefont, de lemondja valami kamu indokkal.
Velem nem 1 ilyen hasonló eset történt. És azt utálom legjobban amikor sehogy se lehet elérni. Én inkább eltűröm a kamuzást, csak vegye fel azt a kurva telefont. Mert rögtön tudom hogy mikor kamuzik. És akkor azt is tudom hogy többet nem érdemes keresni.

Hát figyu, azt tudom hogy egy iszonyatosan rendes lány, senkivel nem szokott kibaszni. Ezt a barátaitól tudom.

+ miközben beszéltünk is egy cseppnyi rosszindulat sem érződött belőle.

Szóval fene se tudja, de holnap akkor is felhívom! :)

Lehet azt kéne mondani, neki hogy igazából alig ismerjük egymást, először találkozzunk normálisan, normális helyen, utána mehet az alvásosdi.

Lehet ez lenne a legjobb taktika.

#5 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: October 2 - 21:52

Üzenet megtekintéseIdézés: Sly - Dátum: October 2 - 21:48

Hát figyu, azt tudom hogy egy iszonyatosan rendes lány, senkivel nem szokott kibaszni. Ezt a barátaitól tudom.

+ miközben beszéltünk is egy cseppnyi rosszindulat sem érződött belőle.

Szóval fene se tudja, de holnap akkor is felhívom! :)

Lehet azt kéne mondani, neki hogy igazából alig ismerjük egymást, először találkozzunk normálisan, normális helyen, utána mehet az alvásosdi.

Lehet ez lenne a legjobb taktika.

Tedd fel magadnak a kérdést.
Tetszik/nem tetszik, sunáznád/nem sunáznád?
:D felmész filmet nézni, de megállapodtok abban, hogy no szex ;) :D
Aztán lesz ami lesz :D

#6 Felhasználó nem aktív Orbit

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 53

Elküldve: October 3 - 19:48

én nem értek hozzá,de számcsere után nem kell egy-két nap freeze out? Bár most lehet marhaságot kérdezek :P Nekem egyébként kicsit gyanús :P origerrel értek egyet ha feljutsz hozzá mutasd meg mi a magyarok istene :P gl hf ;)

--------------------
[color="#000080"][i]"I'd do anything to have her to myself
Just to have her for myself"[/i]
[/color]
/Slipknot-Vermillion pt.2/

#7 Felhasználó nem aktív manntis

Hozzászólás:
 23

Elküldve: October 3 - 20:08

Én inkább eltűröm a kamuzást, csak vegye fel azt a kurva telefont. Mert rögtön tudom hogy mikor kamuzik. És akkor azt is tudom hogy többet nem érdemes keresni.
[/quote]

Ez nálam is megesett már.A nem veszi fel a telefont .Meg a lelép a fészről abban a másodpercben ha látja
fenn vagyok.Nagyon demotiváló és bosszantó dolog.
Igazság szerint most is egy ilyenen örlődök. Le szeretném zárni a dolgot hogy felejthessek.
Már majdnem könyörögtem hogy mondja ki,vagy írja le azt hogy " annyi,vége " de még erre sem képes.
Helyette nagyritkán egy "nemtudom" a válasz és bujkálás. Ezek miatt veszítem el a türelmemet és
kevés a kedvem/türelemem játszani a game-t.

3P

#8 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: October 3 - 20:45

Én is így jártam, "nincs semmi a háttérben", csak nem akarok veled találkozni..pff...
Túlvagyok rajta, most meg a bőség zavara :D :lol:

#9 Felhasználó nem aktív balee

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 38

Elküldve: October 3 - 20:47

Üdv!

Engem 1x átvert így egy csaj cseten irogatta a tutit amikor meg átmentem hozzá csak az agyam húzta ,meg nem akarja,túl gyors a tempó, fogtam magam és hazajöttem :) lehet itt nagy hibát követtem el de ez van

#10 Felhasználó nem aktív akox80

Hozzászólás:
 14

Elküldve: October 4 - 04:00

Valszeg az ottalvós' bulibol nem lesz semmi főleg, Nála nem.
A lelkiismeret beindul, mert v.szinű bosszúból csinálná, ráadásul otthon nála, Ő van fölényben.
Ezért szinte biztos, hogy a telót sem veszi fel.

SMS! tudasd vele ...találka, mert Vele nem csak aludni lehet jó!

Oldal 1 / 1