Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Tánctanulás - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Tánctanulás

#1 Felhasználó nem aktív Alhambra

Hozzászólás:
 14

Elküldve: October 2 - 16:59

Sziasztok!

Az egyik legnagyobb problémám jelenpillanatban, nem csak a csajozásnál, hogy egyáltalán nem tudok táncolni. Annyira, hogy ha egy buliban tényleg elengedem magam, akkor mindig elkezdenek röhögni rajtam, és ezt nem csak bebeszélem.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet ezt fejleszteni? A suliban idén néptáncolnunk kell, és tudom, hogy ott én vagyok az egyik legjobb, tehát meg tudnék tanulni, csak nekem nem jön magától...
Lehetne esetleg bulikon, nagy menő táncosoktól tanulni, de mire menne szerintem, addigra már leégnék az összes olyan lány előtt, akiket meg tudnék nyitni.
Szerintetek mi lenne a legjobb amit tenni tudnék? Kérjek magánórákat tánctanártól pár alaplépére? Vagy járják el táncolni rendszeresen valamire? Ti mit tanácsoltok?

Előre is köszi a válaszokat.
Alhambra

Szerkesztve Alhambra által: October 2 - 17:03

#2 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: October 2 - 17:13

Ha kifejezetten partytáncra gondolsz, akkor szerintem keresgélj a neten és tanulj azokból a videókból autodidakta módon.

#3 Felhasználó nem aktív Alhambra

Hozzászólás:
 14

Elküldve: October 2 - 17:19

az elég szerinted?
elsősorban olyanra gondoltam, esetleg egy alap tánctudás sokféléből...

#4 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: October 2 - 17:29

Üzenet megtekintéseIdézés: Alhambra - Dátum: October 2 - 18:19

az elég szerinted?
elsősorban olyanra gondoltam, esetleg egy alap tánctudás sokféléből...

Hát buliban nem nagyon kell cifrázni szerintem. Max nagyon ritkán kell idétlenkedni ha nővel vagy és egy-két táncmozdulatot csinálni (valami társastáncféléből).

#5 Felhasználó nem aktív Alhambra

Hozzászólás:
 14

Elküldve: October 2 - 17:33

rendben köszi :)

és tudnál esetleg ilyen videókat/oldalakt belinkelni? (csak ha kapásból tudsz egyet-kettőt) :)

#6 Felhasználó nem aktív Sangnam

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: October 2 - 17:34

0:43-tól amit csinál, az elég is a discokba..

#7 Felhasználó nem aktív Tincsó

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 52

Elküldve: October 2 - 17:38

Üzenet megtekintéseIdézés: Alhambra - Dátum: October 2 - 16:59

Sziasztok!

Az egyik legnagyobb problémám jelenpillanatban, nem csak a csajozásnál, hogy egyáltalán nem tudok táncolni. Annyira, hogy ha egy buliban tényleg elengedem magam, akkor mindig elkezdenek röhögni rajtam, és ezt nem csak bebeszélem.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet ezt fejleszteni? A suliban idén néptáncolnunk kell, és tudom, hogy ott én vagyok az egyik legjobb, tehát meg tudnék tanulni, csak nekem nem jön magától...
Lehetne esetleg bulikon, nagy menő táncosoktól tanulni, de mire menne szerintem, addigra már leégnék az összes olyan lány előtt, akiket meg tudnék nyitni.
Szerintetek mi lenne a legjobb amit tenni tudnék? Kérjek magánórákat tánctanártól pár alaplépére? Vagy járják el táncolni rendszeresen valamire? Ti mit tanácsoltok?

Előre is köszi a válaszokat.
Alhambra

Hájj!
Én elég jó táncos vagyok :D sőt.... :) Ez ugyan olyan mint a csajozás, ha van kitartásod és akaratod akkor menni fog.
Videókon keresztül sokat lehet tanulni, de én is szívesen segédkezek, ha kell :)

#8 Felhasználó nem aktív interdit

Hozzászólás:
 24
Gender:Male Interests:Gyurmázás, gyufaégetés, gyerekmolesztálás

Elküldve: October 2 - 18:08

Tessék szemezgetni!

--------------------
Unod a frizurádat? Szeretnél egy új sérót ingyen?
http://hajmodell.atw.hu/

Oldal 1 / 1