Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Tovabb Vagy Netovabb - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Tovabb Vagy Netovabb

#1 Felhasználó nem aktív Karma

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 45
Gender:Male Location:Budapest Interests:Harcmuveszet - Kempo ; Ezoterika ; Meditacio ; Onfejlesztes ; Pszihologia ; Falmaszas ; ADVENTURE

Elküldve: October 2 - 07:54

Eyo

Hetvegen lementunk Forbro-ba bulizgatni egy jot.

Van egy lany (hivjuk puszedlinek.. az vicces) aki nagyon nagyon tetszik nekem mar eleg reg ota meg a PUA-s korszakom elott-rol. Ma este vegre elszant voltam h megcsokoljam, de az este alatt olyan... fura volt, olyan IOD-s. Ezert mikozbe setalt baratnojevel elkaptam:

En: Puszedli! figyelj.. te akarsz tollem egyaltalan valamit? -- ezt azer mer van h egyertelmu olyan jeleket ad ami arra utal h igen.. utanna meg mint pl. ma este is, ilyen flegma
HB: *nevet* ezt hogy erted?
En: ...
HB: hat, igazabol nem. (hozza szomoru fej)

Hat ez nem volt olyan jo erzes. Sot.. nagyon merges lettem meg fajt, szoval megcsokoltam 2 masik csajt az este (valahogy le kellet vezetni :D) kozbe a lany odament a baratomhoz h "ez most mi volt velem" ilyenek remelem wing elt...

Utanna este vegen meg talalkoztunk

En: Hat.. ez nem esett jol
HB: hat bocsi.. de hany csaj volt meg ma este 4 ?! (szemrehanyoan)
En: Jo de szerinted ki miatt voltam merges h ezt megcsinaljam?

Amenyire en latom 2 lehetoseg van... vagy tetszem neki, es csak nem akarja h igy egy buliba jojunk osze, mer nem akar egy szam lenni egy listan, vagy nem akarja h a legjobb baratnojenek akinek tetszem rosz legyen (multkor ez volt az ok) .... vagy nem tetszem neki es halal egyenesen offolt

Az a kerdesem hogy.. most mi a szart csinaljak? :D szerintetek mi a baj, probalkozak e meg (mer mondom sokszor olyan jooo IOI okat ad) vagy inkabb ,hagyam (ami persze nem lesz konyu mivel nagyon tetszik nekem)

--------------------
[b] "I will not live my life saying 'I could have'"[/b]

[b]"I let fear be my motivation"[/b]

Sok sikert minden PUA nak es koszonok minden tanacsot, segitseget!

#2 Felhasználó nem aktív Zero

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 38

Elküldve: October 3 - 16:44

Folytasd. Minek állnál le? Nem halsz bele ha esetleg elutasít. Tehát gameld tovább, de ne úgy h már rohansz is, hanem csak nyugodtan alfásan. Próbáld meg nem bulin.
Egyébként az kurva jó ötlet volt h mentél tovább csajozni :D Zavarta és ez cool.
Még talán annyit h több komfortépítést vigyél bele, h ne csak egy lyukvadásznak tűnj a szemében.

#3 Felhasználó nem aktív akox80

Hozzászólás:
 14

Elküldve: October 4 - 02:27

Szerintem próbáld tovább fűzni a csajt!
Sms-t viszont ne írj Neki, mert a helyesírásodon van még mit kovácsolni! :blink: (http://www.magyarhelyesiras.hu/)

#4 Felhasználó nem aktív Karma

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 45
Gender:Male Location:Budapest Interests:Harcmuveszet - Kempo ; Ezoterika ; Meditacio ; Onfejlesztes ; Pszihologia ; Falmaszas ; ADVENTURE

Elküldve: October 4 - 16:41

hoppa nem tudtam h ien formalis lett a forum.. mikor felejtettek el csajozni a magyar tanarok? :P

Zero - koszi szepen :) jo otletek csak sajnos.. egyre nehezebben tudom Game-elni, mer ugy veszem eszre tulzottan ragaszkodom hozza, kicsit szar helyzet, mer minden nap latom es mar sokszor azon veszem magam eszre h pl feltekeny vagyok, azt hittem ezen mar tulleptem
Nem tetszik h enyire szeretnem ezt a lanyt, es anyira tudom h rosz ez a hozzaallas meg tulzott ragaszkodas de hat erzek amit erzek

--------------------
[b] "I will not live my life saying 'I could have'"[/b]

[b]"I let fear be my motivation"[/b]

Sok sikert minden PUA nak es koszonok minden tanacsot, segitseget!

Oldal 1 / 1