Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Hogyan Lehet Lerövidíteni A Szexig Való Időt - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Hogyan Lehet Lerövidíteni A Szexig Való Időt komoly kapcsolatban-szexig eljutni

#1 Felhasználó nem aktív tryall20

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: October 1 - 14:37

Sziasztok.

Tudom,hogy már több ilyen téma van,de az utóbbiakba nem kaptam pont ilyent:)

Az lenne a kérdésem,hogy ha az ember belekezd egy komolyabb kapcsolatba..én 18 vagyok,a csajszi ugyancsak 18..1 hónapja vagyunk együtt.Hogyan lehetne lerövidíteni az időt hogy eljussunk a szexig?még nem hívott át..hozzá,én se magamhoz.
Többször találkozunk,az elején kicsit kételkedett bennem,meg hogy túl hideg vagyok,és nem foglalkozok vele eleget..és hogy ő érzékeny és több törödésre vágyik ,de mostmár javult a helyzet ,jobban odafigyelek..

Mit kellene tennem,ti mit javasoltok?nektek hogy volt a komoly kapcsolatotoknál az eljutás?

Javaslatokat várok tőletek,meséljétek el nyugodtan a ti komoly kapcsolatotok tapasztalatát,hogyan jutottatok el,és amit tudtok.

Köszönöm előre is !

#2 Felhasználó nem aktív Sangnam

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: October 1 - 15:09

17 éves koromban egy csaj ismerőssel és egy haverral elmentünk egy fesztiválra. 4 személyes sátorban aludtunk. Haver hamar elaludt, én meg fűztem a csajt. Ott csókolóztunk először. Aztán másnap délelőtt mikor haza értünk, a csaj rögtön be is hívott hozzájuk. Ott ültünk a szobájába az ágyon, én akkor nem is gondoltam még hogy szexelni akarna, mivel előző nap jöttünk csak össze, és úgy ismertem a csajt, hogy nem szereti elkapkodni a dolgokat... Csak masszíroztuk egymást. Aztán 1 hétig nem találkoztunk, hétvégén elmentünk bulizni. Buli után náluk aludtam, de akkor se történt semmi, mert hajnali 4-kor részegen szintén nem lett volna túl jó ötlet. Reggel pedig már mentem haza és mondtam neki, hogy jövő hétvégén megint jövök. Akkor is bulizni mentünk este, és a discoba találkozott a volt pasijával. (akivel csak pár hete előttem szakított) Mondtam hogy menjünk vissza hozzájuk, (akkor akartam megdugni) de azt mondta hogy beszélni akar az exével, csak pár perc. Kimentek valahova, én meg buliztam tovább. Eltelt kb 1 óra és akkor jött vissza.. Felelősségre vontam, hogy ez most mi volt... És ő játszotta a sértődöttet hogy merem kérdőre vonni, csak mert beszélt pár percet az exével.. Ja pár perc... Természetesen ezért aznap este se dugtunk, csak elfordultam és aludtam, reggel pedig alig beszéltünk és húztam haza a csíkot. Mondtam magamba, hogy innentől kezdve nem fogom keresni, majd ha akar valamit akkor szól ő. Hazaértem és 1 óra múlva küldi a szakító sms-t. LOL! Hogy eltelt 2 hét, de ő nem érez semmit irántam, nincs meg a szikra.. és a szokásos lapos duma...
Aztán gondolkoztam és rájöttem, hogy akkor hibáztam, amikor először behívott hozzájuk és nem dugtunk. Mivel akkor nem is volt otthon senki náluk és tuti dugni akart. Csak akkor nem nagyon értettem a nők nyelvén, + azt hittem hogy 1 nap után még csak nem akar rögtön dugni. Ő nem az a fajta. Hát de az a fajta volt.. És 1 napra rá már mesélte a haverom hogy újra össze jött a volt pasijával!

Szóval szerintem egy komoly kapcsolat is szexel indul. Nem kell hetekig/hónapokig várni vele. Rögtön az elején kell megdugni, kivéve ha szűz a csaj.

#3 Felhasználó nem aktív Sangnam

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: October 1 - 15:18

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 15:11

17 évesen engem kb embernek nem néztek, nem hogy dugni akart volna velem bárki.

Jó, de nem a korom a lényeg a történetembe, hanem az hogy milyen balfasz voltam.. A csaj biztos lúzernek nézett és elmesélte a barátnőinek.. Kár hogy nem ismertem akkor ezt az egész puaságot. Az egyetlen dolog amit akkor jól csináltam, hogy soha többet nem kerestem a csajt, nem könyörögtem hogy fogadjon vissza vagy ilyesmi.. Sőt azóta nem is beszéltem vele. Még fészbukon se jelöltem be. (igaz hogy akkor még nem is volt, de most se jelölöm, pedig abba semmi nem lenne, hiszem ismerem..)

#4 Felhasználó nem aktív Sangnam

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: October 1 - 15:32

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 15:28

basszus én is gyökér voltam, de még lehetöségeim sem voltak! Viszont ahogy adódott 21 éves koromban egy, éltem vele, noha akkor még én magam sem hittem el, hogy kefélni fogok egy lánnyal...de mivel azt gondoltam, hogy mostmár nekem ennyi idösen EZ MÁR JÁR annyi szenvedés után, megadta a motivációt, hogy lerántsam rola a ruhákat 10 óra ismerettség után.

És rájött, hogy még nem voltál csajjal? Vagy elmondtad neki hogy neked az az első?

#5 Felhasználó nem aktív Klinton

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 26

Elküldve: October 1 - 16:17

Szegéény tapicska_forgalmista.:( Tiszta peches az élet, h a csajok mennek oda a fiúkhoz s nem fordítva. Nemde? :)

Szexből is lehet komoly kapcsolat. A leghoszabb kapcsolatom (1,5 év) pl egyéjszakásból indult. Az is így indult mint a többi, de azt éreztem másnap meg még egy hét után is, h fel kell őt keresnem. Így is lett, s csak sűrüsödtek az alkalmak.

tryall20: Igen, hívd fel magadhoz, v ami még annál is hatásosabb: te menj fel hozzá. Ott nagyobb komfortzónában érzi magát: otthon. De persze ha nem oan csaj (forró természet), akkor legyen meg a lelki alap. Amit írtál is. Építs jobban komfortzónát, mikor találkozgatsz mesélj sokat magadról, aktuális és gyerekkori élményekről. S emellett úgy állj hozzá, mintha hosszútávra terveznél vele. Éreztesd ezt vele. Pl mikor szóba jönnek közös érdeklődési területek, ahova te is és ő is szívesen elmenne, ígérgesd h majd elviszed ide s oda. Meg fix programokat is már tervezgethetsz vele előre mint a szülinap v karácsony, lakásavató bármi. Mit fogtok ott majd együtt csinálni. Csak h érezze h benned megbízhat, te nem fogod őt otthagyni az első szex után, veled nyugodtan lefekhet.

--------------------
A gondolat erejével

#6 Felhasználó nem aktív Sangnam

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: October 1 - 16:20

Üzenet megtekintéseIdézés: Cornelius - Dátum: October 1 - 16:10

Ha egy tucatszor adsz orálisan vagy a kezeiddel orgazmust egy nőnek, akkor is szeretné hogy felhúzd a szerszámodra.

És akkor a lezbiket miért nem érdekli a kuki?

#7 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: October 1 - 18:51

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 17:34

hát ja, csak bárcsak most is odajönnének olyan kaliberű nők, mint régen, mikor asse tudtam, hogy a világon vagyok.

És mi lenne ha mondjuk te mennél oda hozzájuk? :)

#8 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: October 1 - 19:07

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 19:59

Ahhoz még sok mindenben fejlodnom kell. Kinezet, valos magabiztossag, csak ilyen apro dolgok. Ja meg valami kis empatikus kepesseg, meg modor. Addig meg maradnak azok a nok akik hagyjak magukat.

Miért, akkoriban jobban néztél ki, volt valós magabiztosságod, empatikus voltál és jó modorú? Nem azt mondom, ezekben nem árt ha állandóan fejlődik az ember, sőt neked kifejezetten javaslom (kivéve külsőnél nem érzem annyira át a problémádat fénykép alapján). Vagy ennyire leépültél volna azóta?

#9 Felhasználó nem aktív tryall20

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: October 2 - 13:30

Üzenet megtekintéseIdézés: Klinton - Dátum: October 1 - 16:17

Szegéény tapicska_forgalmista.:( Tiszta peches az élet, h a csajok mennek oda a fiúkhoz s nem fordítva. Nemde? :)Szexből is lehet komoly kapcsolat. A leghoszabb kapcsolatom (1,5 év) pl egyéjszakásból indult. Az is így indult mint a többi, de azt éreztem másnap meg még egy hét után is, h fel kell őt keresnem. Így is lett, s csak sűrüsödtek az alkalmak.

tryall20: Igen, hívd fel magadhoz, v ami még annál is hatásosabb: te menj fel hozzá. Ott nagyobb komfortzónában érzi magát: otthon. De persze ha nem oan csaj (forró természet), akkor legyen meg a lelki alap. Amit írtál is. Építs jobban komfortzónát, mikor találkozgatsz mesélj sokat magadról, aktuális és gyerekkori élményekről. S emellett úgy állj hozzá, mintha hosszútávra terveznél vele. Éreztesd ezt vele. Pl mikor szóba jönnek közös érdeklődési területek, ahova te is és ő is szívesen elmenne, ígérgesd h majd elviszed ide s oda. Meg fix programokat is már tervezgethetsz vele előre mint a szülinap v karácsony, lakásavató bármi. Mit fogtok ott majd együtt csinálni. Csak h érezze h benned megbízhat, te nem fogod őt otthagyni az első szex után, veled nyugodtan lefekhet.

Köszi,eddig a te hozzászolásod volt a leghasznosabb:)

#10 Felhasználó nem aktív babilon

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: October 3 - 13:00

én arra lennék kíváncsi hogy hogyan érhetem el,hogy a csaj hívjon fel magához? :D persze nem úgy hogy megkérdezem tőle hogy felmehetek e hozzátok :D

#11 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: October 3 - 14:30

Mutasd meg a kecód, éhes vagyok, whatever the fuck, átmegyünk csinálok neked tejeskávét? Légy kreatív, uh.

#12 Felhasználó nem aktív babilon

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: October 3 - 22:35

thx

Oldal 1 / 1