Hogyan Lehet Lerövidíteni A Szexig Való Időt komoly kapcsolatban-szexig eljutni
Elküldve: October 1 - 14:37
Tudom,hogy már több ilyen téma van,de az utóbbiakba nem kaptam pont ilyent:)
Az lenne a kérdésem,hogy ha az ember belekezd egy komolyabb kapcsolatba..én 18 vagyok,a csajszi ugyancsak 18..1 hónapja vagyunk együtt.Hogyan lehetne lerövidíteni az időt hogy eljussunk a szexig?még nem hívott át..hozzá,én se magamhoz.
Többször találkozunk,az elején kicsit kételkedett bennem,meg hogy túl hideg vagyok,és nem foglalkozok vele eleget..és hogy ő érzékeny és több törödésre vágyik ,de mostmár javult a helyzet ,jobban odafigyelek..
Mit kellene tennem,ti mit javasoltok?nektek hogy volt a komoly kapcsolatotoknál az eljutás?
Javaslatokat várok tőletek,meséljétek el nyugodtan a ti komoly kapcsolatotok tapasztalatát,hogyan jutottatok el,és amit tudtok.
Köszönöm előre is !
Elküldve: October 1 - 15:09
Aztán gondolkoztam és rájöttem, hogy akkor hibáztam, amikor először behívott hozzájuk és nem dugtunk. Mivel akkor nem is volt otthon senki náluk és tuti dugni akart. Csak akkor nem nagyon értettem a nők nyelvén, + azt hittem hogy 1 nap után még csak nem akar rögtön dugni. Ő nem az a fajta. Hát de az a fajta volt.. És 1 napra rá már mesélte a haverom hogy újra össze jött a volt pasijával!
Szóval szerintem egy komoly kapcsolat is szexel indul. Nem kell hetekig/hónapokig várni vele. Rögtön az elején kell megdugni, kivéve ha szűz a csaj.
Elküldve: October 1 - 15:18
Idézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 15:11
Jó, de nem a korom a lényeg a történetembe, hanem az hogy milyen balfasz voltam.. A csaj biztos lúzernek nézett és elmesélte a barátnőinek.. Kár hogy nem ismertem akkor ezt az egész puaságot. Az egyetlen dolog amit akkor jól csináltam, hogy soha többet nem kerestem a csajt, nem könyörögtem hogy fogadjon vissza vagy ilyesmi.. Sőt azóta nem is beszéltem vele. Még fészbukon se jelöltem be. (igaz hogy akkor még nem is volt, de most se jelölöm, pedig abba semmi nem lenne, hiszem ismerem..)
Elküldve: October 1 - 15:32
Idézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 15:28
És rájött, hogy még nem voltál csajjal? Vagy elmondtad neki hogy neked az az első?
Elküldve: October 1 - 16:17
Szexből is lehet komoly kapcsolat. A leghoszabb kapcsolatom (1,5 év) pl egyéjszakásból indult. Az is így indult mint a többi, de azt éreztem másnap meg még egy hét után is, h fel kell őt keresnem. Így is lett, s csak sűrüsödtek az alkalmak.
tryall20: Igen, hívd fel magadhoz, v ami még annál is hatásosabb: te menj fel hozzá. Ott nagyobb komfortzónában érzi magát: otthon. De persze ha nem oan csaj (forró természet), akkor legyen meg a lelki alap. Amit írtál is. Építs jobban komfortzónát, mikor találkozgatsz mesélj sokat magadról, aktuális és gyerekkori élményekről. S emellett úgy állj hozzá, mintha hosszútávra terveznél vele. Éreztesd ezt vele. Pl mikor szóba jönnek közös érdeklődési területek, ahova te is és ő is szívesen elmenne, ígérgesd h majd elviszed ide s oda. Meg fix programokat is már tervezgethetsz vele előre mint a szülinap v karácsony, lakásavató bármi. Mit fogtok ott majd együtt csinálni. Csak h érezze h benned megbízhat, te nem fogod őt otthagyni az első szex után, veled nyugodtan lefekhet.
--------------------
Elküldve: October 1 - 19:07
Idézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 19:59
Miért, akkoriban jobban néztél ki, volt valós magabiztosságod, empatikus voltál és jó modorú? Nem azt mondom, ezekben nem árt ha állandóan fejlődik az ember, sőt neked kifejezetten javaslom (kivéve külsőnél nem érzem annyira át a problémádat fénykép alapján). Vagy ennyire leépültél volna azóta?
Elküldve: October 2 - 13:30
Idézés: Klinton - Dátum: October 1 - 16:17
tryall20: Igen, hívd fel magadhoz, v ami még annál is hatásosabb: te menj fel hozzá. Ott nagyobb komfortzónában érzi magát: otthon. De persze ha nem oan csaj (forró természet), akkor legyen meg a lelki alap. Amit írtál is. Építs jobban komfortzónát, mikor találkozgatsz mesélj sokat magadról, aktuális és gyerekkori élményekről. S emellett úgy állj hozzá, mintha hosszútávra terveznél vele. Éreztesd ezt vele. Pl mikor szóba jönnek közös érdeklődési területek, ahova te is és ő is szívesen elmenne, ígérgesd h majd elviszed ide s oda. Meg fix programokat is már tervezgethetsz vele előre mint a szülinap v karácsony, lakásavató bármi. Mit fogtok ott majd együtt csinálni. Csak h érezze h benned megbízhat, te nem fogod őt otthagyni az első szex után, veled nyugodtan lefekhet.
Köszi,eddig a te hozzászolásod volt a leghasznosabb:)
Elküldve: October 3 - 13:00
#11 Vendég_nefelejcs_gergő_*
Elküldve: October 3 - 14:30

Bejelentkezés
Regisztráció