Minap felvettem a kapcsolatot egy csajjal Interneten.
A lefolyás a következő:
Lucia:
Szia. ismerlek..?
Sly:
Hát hogyne!
Én vagyok Békés legismertebb Porszívóügynőke, és a legújabb termékünket akartam pont bemutatni neked, amivel még a takarítás is öröm...
Aranyosnak tűntél, aztán szeretném megtudni, hogy még jófej is vagy e azon kívül, hogy ilyen pozitív a kisugárzásod!? : )
Üdv.
Lucia :
kedves Sly!
vicces fiú
Sly:
Na látod? Erről beszéltem.
Nyakamat mertem volna pallos alá tenni, hogy te iszonyatosan preferálod a takarítást.
Éppen ezért lehet mégiscsak jól járnál a porszívóval...
Hát amit a második leveled alapján következtetek, az az hogy alapjába véve vidám természetű lehetsz, aminek köszönhető ez a sok vigyorgó test nélküli fej.
Szóval meg kell, hogy ismerjelek.. Oké, nosza akkor kezdjük is el.
Mi a kedvenc színed?
Milyen zenét szeretsz?
Na hagyjuk a hülyeséget, és most már tényleg komolyan ,viccet félretéve:
Mit tart ön, kedves Lucia saját maga 3 legértékesebb/legjobb tulajdonságának?
Azon kívül pl. hogy ilyen ritka, különleges névvel rendelkezik.
Én csak egy Luciát ismerek, az időjós, nem tán kegyed is időjósnőként praktizál?
Szép napot.!
Lucia:
szia.
Sly:
Szép napot Kisasszony!
Nocsak, milyen jó megérzéseim vannak. : )
Nézzük csak..
Unalmas? Ezt kikérem magamnak kis hölgy!
Hát őszintén szólva... Afrikai rabszolgák építkezésekre való exportálásával foglalkozok.
E mellett aktívan teniszezek, és grafikusként tevékenykedem.
Szóval nem igen szoktam unatkozni, még álmomban sem.
Szerencsésnek mondhatom magam, mivel nagyon hamar feltalálom magam mindenhol. Akárkivel könnyen meg tudom találni a közös pontot, szóval ezért se szoktam én unatkozni.
Békésen lakom a körös mellett, és erősen vonz a kukás szakma.. Na jó ez csak vicc volt
Hmm látom lovagolsz, pont egy készülő Westermfilbe keresek pata karbantartót...
Valami hasonló feedbacket várok én is...
Csókolom!
Lucia:
Szia,
A garfikus az jó dolog...
Akkor te ismered Tarr Zolit?
Elég fáradt vagyok, szóval semmitartalmas üzenetet ne is várj tőlem... ráadásul otthon nincs vmiértr net, így meg vagyok halva!
na Kézcsók !
Kérdésem az lenne, hogy ezek után invesztáljam személye találkára? Ha már itt leszögezte hogy tartalmasabb választ ne várjak tőle "a mai nap".
Elképzelhető hogy fog még írni, ha lesz otthon internetjük újra.
Amit most én gondolok az az hogy nem írok neki 2 napig kb (addig hátha ír) + legyen egy kis delay is benne.
Mit gondoltok?

Bejelentkezés
Regisztráció