Ez is valami, amikor már valaki meg tudja nevezni, hogy mi az az egy fő dolog, ami nagyon döcögve megy:
és ez pedig az eszkaláció
A lényeg az, hogy eddig ez kb. véletlenül ment, amikor ment. Magyarul, amikor természetes módon jöttek az érintések (főleg, amikor bulikon, pl. tánc közben ismerem meg a csajt). Amikor meg nem, akkor meg elhal a dolog és LCSB. Namost szockörben pl. az eszkaláció egy nagy problémám. Annak ellenére, hogy más szempontból viszont előnyös terep a szockör számomra. Az a helyzet, hogy itt valahogy nem tapizom/érintem annyira a csajt. Pl. mert mások is ott vannak. Másik ok, hogy nem annyira felszabadult dolog, mint egy buli.
Most is van egy game-em, ahol ez egy nagy probléma, mert legtöbbször mások is ott vannak, és ezért nehéz az eszkaláció. És most jutottam el odáig, hogy én is kapok olyanokat, hogy aranyos vagyok (mint egy másik topikban a kolega), meg ügyes vagyok, vagyis kezd nem jól állni a szénám. Megkérdezem, hogy jobban van-e már. És akkor aranyos vagyok, hogy kérdezem... pfffff.
Egyébként elolvastam Vid diCarlo eszkalációs létráját és elég hasznos dolog, bár szerintem túlságosan kötött és methodus jellegű. Annyira, hogy ha arra figyelnék, hogy azt pontról pontra rendesen végigtoljam, akkor elveszne a csajozás öröme. Viszont annyiban megfogadandó, hogy véletlen1-től nyílt3-ig minél több megvan, annál jobb és persze nyilván nem a hajsimogatással kezdjük és a kézfogással fejezzük be. Szóval jobban oda kéne figyelni a kino-eszkalációra. Mit javasoltok?

Bejelentkezés
Regisztráció