Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Xex - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Xex

#21 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 20:13

Bocs hogy ilyen helytelenül írok, de már szinte egy hete olyan ideges vagyok ez a csaj miatt, hogy pattanok el. Úgyhogy bocs , és ez helyes lesz ok. De valaki már adna egy választ, ami azt segíti, amit én kértem, hogy lefeküdjek vele.

#22 Felhasználó nem aktív mm00

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 124

Elküldve: September 29 - 20:19

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 29 - 20:13

Bocs hogy ilyen helytelenül írok, de már szinte egy hete olyan ideges vagyok ez a csaj miatt, hogy pattanok el. Úgyhogy bocs , és ez helyes lesz ok. De valaki már adna egy választ, ami azt segíti, amit én kértem, hogy lefeküdjek vele.

Nincs varázspirulánk, és olyan csajozó mondat se létezik, hogy utána rögtön le is feküdne veled. Hódítsd vissza. Nehogy megkérdezd hogyan.. Mi nem ismerjük a csajt!

#23 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 20:46

Jellemezem. Egy xex imadó kis kurva. Vagyis ez lett belöle.

#24 Felhasználó nem aktív mm00

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 124

Elküldve: September 29 - 20:51

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 29 - 20:46

Jellemezem. Egy xex imadó kis kurva. Vagyis ez lett belöle.

Értem. Akkor lóbáld előtte a farkadat.

#25 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 21:11

Hát persze kiálok a suli udvarára, és ott elöveszem newki. Kábé igy gondoltad.

#26 Felhasználó nem aktív mm00

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 124

Elküldve: September 29 - 21:18

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 29 - 21:11

Hát persze kiálok a suli udvarára, és ott elöveszem newki. Kábé igy gondoltad.

Így is lehet, és akkor rögtön a többi kurvánál is lesz esélyed..

#27 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 21:22

Haver csak utánnad. Az oszim le is vágná a faszomat.

#28 Felhasználó nem aktív mm00

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 124

Elküldve: September 29 - 21:24

Amúgy nem a suliba gondoltam, hanem pl elhívod hozzátok.

#29 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 21:31

Ez nem is lenne rosz ötlet, csak anyi a gond hogy 5 km re lakom tölle. És ezt náluk nem csinálhatom meg, mert akkor ki is szökhetek a másodikrol. De ,ég az is fenn ál, hogy már nem érdeklem.

#30 Felhasználó nem aktív wannabepua

Hozzászólás:
 23

Elküldve: September 29 - 21:32

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 29 - 21:22

Haver csak utánnad. Az oszim le is vágná a faszomat.

Ennyire fáj, h lepattintott? 16 vagy öcsém, van időd... Az idegesség pedig nem ok az igénytelenségre. Amíg nem mered leírni azt, hogy szex, addig csinálni se akard. Ha segítséget kérsz, akkor kapsz, nem látom be, hogy miért kell ezt a követelőző hangnemet használnod.

Persze van még egy pár hasonló igazság a raktáraimban, ha gondolod örömmel átadok párat. De a válasz: Attól, mert leírsz egy soros jellemzést róla, nem ismerjük meg. Ez a pár szó rajta kívül 1000 lányra ráillik. Ha valóban volt köztetek valami és nem csak vetítesz itt nekünk, akkor tudod, hogy milyen. Ha pedig csak akartál tőle valamit és ő azt is visszautasította, akkor pedig szánalmas amit csinálsz. Ha tudod milyen, akkor el tudod hívni magaddal bárhova és ott tudsz alkotni már valamit. Ezeken az oldalakon egy aranybánya lapul, olvasd szorgalmasan, aztán hajrá.

#31 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 21:38

AZ a gond, hogy csúnyán szakítottunk. És nem tudom, hogy mit szeretne. De amit az előbb irtál, hogy lepatintott, azt ugy értetted, hogy most mentem oda. Mert még nem mentem oda hozzá. De már intézem, azt hogy megtudjam, hogy mit is gondol rólam. Tudom kissé szemét és aljas húzás, de nincs kedvem leégetni magam az egész suli elött.
Persze van még egy pár hasonló igazság a raktáraimban, ha gondolod örömmel átadok párat az nem lenne rossz lécci.
Köszi.

#32 Felhasználó nem aktív mm00

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 124

Elküldve: September 29 - 21:48

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 29 - 21:31

Ez nem is lenne rosz ötlet, csak anyi a gond hogy 5 km re lakom tölle. És ezt náluk nem csinálhatom meg, mert akkor ki is szökhetek a másodikrol. De ,ég az is fenn ál, hogy már nem érdeklem.

Ezek csak kifogások. 5km? LOL! Én tőlünk 40km-re jártam be suliba minden nap. Hát bazki hívd el és akkor majd megtudod hogy érdekled-e vagy nem.
Bármit mondunk, mindenre találsz valami kifogást. Akkor hogy segítsünk? Vezesselek oda kézen fogva a csajhoz és kérdezzem meg helyetted..?

#33 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 21:52

Tudod mit. Igazad van. Nem tudom, hogy kifigást kerestem, vagy csak mindenre fel akartam készülni, de mindent meg fogok tenni a célért. Végig nektek volt igazatok.

#34 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 29 - 22:23

Üzenet megtekintéseIdézés: Sangnam - Dátum: September 29 - 20:56

Most ezt úgy írtad mintha én lennék Attiska...Persze engem is zavartak a hibák, de elég leírni neki hogy szar a helyesírása és kész. Én csak azon röhögök hogy egyesével kijavította a hibákat mintha tanár lenne. De van egy olyan érzésem hogy direkt ír helytelenül. (alá is húzza a rossz szavakat a szerkesztő...) Mivel most ez az uj divat hogy hejtelenül irkállyunk... Főleg most hogy szóba hoztátok azért is helytelenül fog írni. Ezt se tudtad? :D

Az én mondanivalómban a piros rész a a lényeg, a többi csak poén. Kijavítottam mert alapvető hibákat vétett, amit én, építészmérnök fejjel is kitudok javítani, sőt bárki ki tud ha visszaolvassa a hozzászólását, mielőtt elküldi, hullámossal alá van húzva mi a hiba. Legyünk már annyira igényesek hogy kijavítjuk ha már felhívják rá a figyelmünket hogy rosszul írtuk le :D ( írom ezt részegen kevesebb hibával pl :D) Ki hogy érzi, de azért adjunk egy minimális színvonalat a ,,publikálásunknak", igaza van Stifnek.

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#35 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: September 30 - 02:47

.

#36 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 30 - 09:36

Összegezzük a dolgokat:
1. kurvára nem volt köztetek semmi (bár ellentmondásos vagy, mert először írtad hogy volt, aztán hogy nem, legutóbb viszont már megint igen). Idejöttél vetíteni, először még a volt barátnődként írtad le, aztán kiderült hogy volt egy csók köztetek. Ha volt egyáltalán…
2. Aztán (közben) jött a mese az idegbeteg pasijáról, aki ha megtudná a dolgot, elverne mint a lovat (megjegyzem, jogosan).
3. Majd kitaláltad, hogy igazából a csaj egy xeximádó kis kurva, bár azt rajtad kívül senki sem tudja hogy mit takar a xex.
4. Vagyis: vissza akartad hódítani a nem létező exedet, aztán már csak kefélésre kellett, de amúgy szűz vagy. Az elején még bármire képes lettél volna, most meg szaros 5(!), hahaha, mondom 5 km távolság miatt sírsz hogy ez így kivitelezhetetlen.
5. Vicces vagy, de tényleg. :)

#37 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 30 - 11:21

Üzenet megtekintéseIdézés: Stif - Dátum: September 30 - 10:36

3. Majd kitaláltad, hogy igazából a csaj egy xeximádó kis kurva, bár azt rajtad kívül senki sem tudja hogy mit takar a xex.
4. Vagyis: vissza akartad hódítani a nem létező exedet, aztán már csak kefélésre kellett, de amúgy szűz vagy. Az elején még bármire képes lettél volna, most meg szaros 5(!), hahaha, mondom 5 km távolság miatt sírsz hogy ez így kivitelezhetetlen.

Ez valami latin szappanopera xD
A xex ezt jelenti... én maradok a rágónál inkább :D

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#38 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 30 - 14:45

1 XEX nem volt vele.2 mindegy, úgy néz ki hogy egyedül is el tudom intezni 3 enyit hujeségböl ugyse irnk, ugyhogy kössz

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2