Xex
Elküldve: September 29 - 20:13
Elküldve: September 29 - 20:19
Idézés: Attiska - Dátum: September 29 - 20:13
Nincs varázspirulánk, és olyan csajozó mondat se létezik, hogy utána rögtön le is feküdne veled. Hódítsd vissza. Nehogy megkérdezd hogyan.. Mi nem ismerjük a csajt!
Elküldve: September 29 - 21:11
Elküldve: September 29 - 21:31
Elküldve: September 29 - 21:32
Idézés: Attiska - Dátum: September 29 - 21:22
Ennyire fáj, h lepattintott? 16 vagy öcsém, van időd... Az idegesség pedig nem ok az igénytelenségre. Amíg nem mered leírni azt, hogy szex, addig csinálni se akard. Ha segítséget kérsz, akkor kapsz, nem látom be, hogy miért kell ezt a követelőző hangnemet használnod.
Persze van még egy pár hasonló igazság a raktáraimban, ha gondolod örömmel átadok párat. De a válasz: Attól, mert leírsz egy soros jellemzést róla, nem ismerjük meg. Ez a pár szó rajta kívül 1000 lányra ráillik. Ha valóban volt köztetek valami és nem csak vetítesz itt nekünk, akkor tudod, hogy milyen. Ha pedig csak akartál tőle valamit és ő azt is visszautasította, akkor pedig szánalmas amit csinálsz. Ha tudod milyen, akkor el tudod hívni magaddal bárhova és ott tudsz alkotni már valamit. Ezeken az oldalakon egy aranybánya lapul, olvasd szorgalmasan, aztán hajrá.
Elküldve: September 29 - 21:38
Persze van még egy pár hasonló igazság a raktáraimban, ha gondolod örömmel átadok párat az nem lenne rossz lécci.
Köszi.
Elküldve: September 29 - 21:48
Idézés: Attiska - Dátum: September 29 - 21:31
Ezek csak kifogások. 5km? LOL! Én tőlünk 40km-re jártam be suliba minden nap. Hát bazki hívd el és akkor majd megtudod hogy érdekled-e vagy nem.
Bármit mondunk, mindenre találsz valami kifogást. Akkor hogy segítsünk? Vezesselek oda kézen fogva a csajhoz és kérdezzem meg helyetted..?
Elküldve: September 29 - 21:52
Elküldve: September 29 - 22:23
Idézés: Sangnam - Dátum: September 29 - 20:56
Az én mondanivalómban a piros rész a a lényeg, a többi csak poén. Kijavítottam mert alapvető hibákat vétett, amit én, építészmérnök fejjel is kitudok javítani, sőt bárki ki tud ha visszaolvassa a hozzászólását, mielőtt elküldi, hullámossal alá van húzva mi a hiba. Legyünk már annyira igényesek hogy kijavítjuk ha már felhívják rá a figyelmünket hogy rosszul írtuk le
--------------------
Elküldve: September 30 - 09:36
1. kurvára nem volt köztetek semmi (bár ellentmondásos vagy, mert először írtad hogy volt, aztán hogy nem, legutóbb viszont már megint igen). Idejöttél vetíteni, először még a volt barátnődként írtad le, aztán kiderült hogy volt egy csók köztetek. Ha volt egyáltalán…
2. Aztán (közben) jött a mese az idegbeteg pasijáról, aki ha megtudná a dolgot, elverne mint a lovat (megjegyzem, jogosan).
3. Majd kitaláltad, hogy igazából a csaj egy xeximádó kis kurva, bár azt rajtad kívül senki sem tudja hogy mit takar a xex.
4. Vagyis: vissza akartad hódítani a nem létező exedet, aztán már csak kefélésre kellett, de amúgy szűz vagy. Az elején még bármire képes lettél volna, most meg szaros 5(!), hahaha, mondom 5 km távolság miatt sírsz hogy ez így kivitelezhetetlen.
5. Vicces vagy, de tényleg.
Elküldve: September 30 - 11:21
Idézés: Stif - Dátum: September 30 - 10:36
4. Vagyis: vissza akartad hódítani a nem létező exedet, aztán már csak kefélésre kellett, de amúgy szűz vagy. Az elején még bármire képes lettél volna, most meg szaros 5(!), hahaha, mondom 5 km távolság miatt sírsz hogy ez így kivitelezhetetlen.
Ez valami latin szappanopera xD
A xex ezt jelenti... én maradok a rágónál inkább
--------------------
Elküldve: September 30 - 14:45

Bejelentkezés
Regisztráció