Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Xex - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Xex

#1 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 28 - 18:36

Sziasztok. A régi barátnömel szeretnék ujra öszzejönni. És mivel ugy értesültem, hogy mostanábann aktiv xexuális életet él, ara szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan vezessem rá a xexre. és még az a bökkenő, hogy
pasija is van. Konkrétan nem az a gond, hanem az hogy melette hogy fektethetném le. Már bocs a kérdésért, tudom nagyom hülyén hangzik, ugyhogy mégegyszer bocs.

#2 Felhasználó nem aktív Tincsó

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 52

Elküldve: September 28 - 19:01

Miért akarsz belebonyolódni egy ilyen dologba? annyi más lány van aki szabad préda :) és ha mostani pasija megtudja a dolgot akkor lehet a fejed is fájhat utána.. Nem ér szerintem ennyit, legalább is én nem fektetnék ilyenbe energiát :)

#3 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: September 28 - 19:07

a xex az olyan mint a sex, csak szigorúan lábbal mi?

#4 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 28 - 19:54

Én értem, hogy mit akarsz mondani, és sokat gondolkodtam, ezen de nekem ö kell. Most ez a célom. Ha sikerül, mert nem tudom, hogy jelen pillanatbann mit gondol rolam, de ha sikerül lefektetnem, és a pasija megtudja akkor elszabadul a pokol. és nem érdekel. Ha szétvernek akkor is megéri. Mert nekem ö kell.

És tudod mi a legvicesebb az egészbenn. Én 16 vagyok, és ö 15. És már egy tucat pasival volt. nekem is onnan jött az ötlet, hogy a barátom most veszitette el. Ö is 16 éves. És nem a büszkeségem miatt. Hanem mert akarom.

#5 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 28 - 20:48

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 28 - 20:54

Én értem, hogy mit akarsz mondani, és sokat gondolkodtam, ezen de nekem ö kell. Most ez a célom. Ha sikerül, mert nem tudom, hogy jelen pillanatbann mit gondol rolam, de ha sikerül lefektetnem, és a pasija megtudja akkor elszabadul a pokol. és nem érdekel. Ha szétvernek akkor is megéri. Mert nekem ö kell.

És tudod mi a legvicesebb az egészbenn. Én 16 vagyok, és ö 15. És már egy tucat pasival volt. nekem is onnan jött az ötlet, hogy a barátom most veszitette el. Ö is 16 éves. És nem a büszkeségem miatt. Hanem mert akarom.

Amúgy ti dugtatok amikor együtt voltatok? Vagy csak most döbbentél rá hogy a csaj kefél mint az üregi nyúl és neked nem volt meg? Ami persze bassza a csőrödet mert nehogymár mások ronggyá kefélik neked meg ez kimaradt... De javíts ha tévedek és volt szex xex köztetek.

#6 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 28 - 21:01

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 28 - 20:54

A csaj majd biztos megköszöni neked xD Gondolkodjunk már... :D

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#7 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 15:04

Nem sajnos végül nem jöttünk össze, mert végül másra hajtottam és hoppon maradtam. De igen stif igazad van. Te hejetem is megfogalmaztad. És most ara kérnélek benneteket, hogy a kérdésre probáljatok válaszolni. Oke. Köszi.

#8 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 29 - 15:32

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 29 - 16:04

Nem sajnos végül nem jöttünk össze, mert végül másra hajtottam és hoppon maradtam. De igen stif igazad van. Te hejetem is megfogalmaztad. És most ara kérnélek benneteket, hogy a kérdésre probáljatok válaszolni. Oke. Köszi.

Tehát: elég tökösnek érzed magad ahhoz hogy megrépázd az exedet, ellenben nem akarod agyonveretni magad. Vagy legyén minden helyzetben acéltökű és vállad be a kockázatot hogy ezért kapsz majd egy-két tockost (feltéve hogy sikerül, bár benne van hogy nem jön össze és úgyis kapsz pár „baráti ölelést” a bakjától ha a fülébe jut akár a csajtól hogy te ott legyeskedsz).

Esetleg nézz ki magadnak másik baszható nőstényt és próbálkozz annál (ez a jobb változat szerintem). Állatvilágban is kb. így megy: meg szabad küzdeni a tenyészbika címért, de ha az aktuális uralkodó lenyom akkor gebasz van és fájni fog. Ellenben ha bevállalod a kockázatot akkor megadod az esélyt magadnak hogy tiéd legyen a lyuk. Vagy keresel magadnak szabad lyukat.

Tudjuk mi hogy szarul esik az egódnak és a féfi önbecsülésednek hogy neked ez kimaradt (pedig számos körülmény adott volt számodra, ergo te baltáztad el a ziccert), ne ezért akard most pótolni a dolgot hogy helyretedd az önérzeted.

Kérdésedre meg nincs nagyon válasz, eleve hogy kérdésnek igencsak jóindulattal nevezhető. Úgy tudod megfektetni hogy fölszeded, aztán elintézed hogy keféljetek. Vállalva a dolgot hogy érhetnek még kellemetlen meglepetések és lehet nem kívánt utóhatása a dolognak a pasija részéről.

Aki darázsfészekbe teszi a farkát az számoljon arra hogy esetlegesen következményei is lesznek az akciónak.

ui.: zavaros vagy, esetleg kamuzol. Az elején még a volt barátnődről beszéltél, most meg már nem is jöttetek össze.

#9 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 15:45

Bocs a fogalmazásért, csak egy kicsit roszul irtam. Két csajal jártam egyszerre, de nem akarattal. A másik csaj amejik miatt szakitottunk, az megcsokolt, és elmondták a barátnömnek. És ö ezért szakitott velem. És ezért a másik csak elküldtem a picsába , de késöbb megbántam, de már tényleg késő volt. És nem is a pasija a gond. A haverom a szomszédjában lakik, és azt mondta, hogy ojan ,,kanos,, hogy a pasija elött megfogta nadrágon keresztül a farkát. És ezen a pasija csak röhögött, és azt mondta, hogy legalább nem az övét gyámbásza.
ÉS én azt szeretném kérdezni, hogy mit mondjak neki. Mert nem álithatok oda csak ugy egy szüneten, mivel tegnap töltöttem a 16 ot, hogy meg akarlak baszni, és hogy mikor találkozunk. Mert nekem ez lenne az első.
Plusz még azt sem tudom, hogy most mit gondol rolam, bár a haverom szerint egy kis xex be benne lenne.

#10 Felhasználó nem aktív Montiero

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 27

Elküldve: September 29 - 15:52

Hi!

Amíg ilyen a stílusod ("xex", "hejetem"), addig ne nagyon számíts eredményekre a csajozásban (se).
Olvass önfejlesztő irodalmakat, és meg fogod látni, hogy nem is nehéz túltenni magad egy csajon, és más után nézni, ha megfelelő a belső játékod.
Persze egy próbálkozást azért megér, ha úgy gondolod. De ennél lazábban kell felfognod az egészet, mert minél görcsösebben hajtasz rá, annál inkább nem sikerül. Készülj fel egy kis PUA irodalomból (rutinok, vonzalomkeltési technikák, stb.), hátha vevő lesz rád a csaj.

#11 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: September 29 - 15:52

Én sem vagyok Kazinczy, de azért tanuljunk már meg írni. Vagy ha tudunk, akkor írjunk rendesen faszom.

BTW, te komolyan egy 15 éves ribancon kislányon akarsz kiigazodni? Ugyanmár.

#12 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 16:00

Nekem nem kell, én csak meg akarom dugni, hogy ne maradjak ki a jobol értitek. Én nem akarok vele járni vagy ijensmi. Bár amijen kurvának álitották be nem hiszem, ha ezzel valami gondja lenne.

#13 Felhasználó nem aktív kilogramm

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: September 29 - 16:21

Már ne haragudj, de veled valami nincs rendben. Először is tanulj már meg helyesen írni. A magyar ABC-ben nem csak 'j' betü létezik a 'jé' hangra, hanem 'ly' is. Tanuld meg használni, jó dolog.
Erről a körről meg sztem már régen lemaradtál, találj magadnak egy másik csajt, és dugd meg azt. De komolyan most mégis mit képzelsz? Hogy felszeded az excsajod, aki kidobott, mert egy másik csajjal kavartál és smároltál, és még azt is hagyni fogja, hogy megfarkald, akár még anélkül is, hogy járnátok? Egyébként meg nagyon sok csajról lehet hallani, hogy kurva. Általában azok a tagok terjesztik ezt, akik nem jöttek össze ezekkel a csajokkal. Azzal meg nincs semmi baj, ha megfogja egy pasi farkát nappal. Egyébként is tök jó dolog nyilvános helyen pettingelni :D
Szerintem meg csak az önérzeted sérült, mert veled nem feküdt le. Törődj bele, hogy elbasztál valamit. Ezzel nincs semmi gáz, mindenki hibázik, de ezeken túl kell tennie magát mindenkinek. Viszont te a múlton lovagolsz, ahelyett, hogy előrelépnél, és tényleg tennél valamit a fejlődésed érdekében. Gondolom csajokat sem csak akkor szedsz fel, amikor kedved tartja. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy most csak azért kell-e az exed, hogy legyen egy strigulád a faladon, vagy mert az érzelmeid még mindig hozzá kötnek, és valamilyen szinten még mindig kell neked.
Ha strigula kell, akkor találhatsz mást is rajta kívül. Ha nem tudod, hogy őket hogy szedd fel, akkor tanuld meg, de ne az exed lábai közé 'menekülj'.

#14 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 17:58

Most ti ne haragudjatok, de nem értitek, amit én akartam mondani. A csaj smárolt le, én nem akartam, de valaki meglátott és futott vele a csajomhoz. Szerinted, ha A M'SIK CSAJT SZERETTEM VOLNA ELKüLDTEM VOLNA EZéRT A PICSába. Nem. Most viszont ujra megprobálnám, és ezért bármit megteszek.

Mármint vele.

#15 Felhasználó nem aktív mm00

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 124

Elküldve: September 29 - 18:10

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 29 - 17:58

Most ti ne haragudjatok, de nem értitek, amit én akartam mondani. A csaj smárolt le, én nem akartam, de valaki meglátott és futott vele a csajomhoz. Szerinted, ha A M'SIK CSAJT SZERETTEM VOLNA ELKüLDTEM VOLNA EZéRT A PICSába. Nem. Most viszont ujra megprobálnám, és ezért bármit megteszek.

Mármint vele.

Ennyi komment után csak megszületett a teljes sztori. Amúgy elég kamu gyanús.. minden kommentbe beleírsz egy új történést. A következő az lesz hogy a csaj még a székhez is lekötözött és megerőszakolt.. :D
Szerintem csak annyi a baj veled, hogy túl sok szappanoperát nézel. :D

#16 Felhasználó nem aktív Attiska

Hozzászólás:
 17

Elküldve: September 29 - 18:16

Ijen sajnos nem volt, de nem lett volna rossz, de nem volt. Ez igaz , hogy részekbenn irtam le a történetet, de a kérdésemre ti ujabbakat tettek fel, amire én válaszoltam, és a végén még választ se kaptam.

#17 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 29 - 19:07

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 29 - 17:00

Nekem nem kell, én csak meg akarom dugni, hogy ne maradjak ki a jobol (jóból) értitek. Én nem akarok vele járni vagy ijensmi. (ilyesmi) Bár amijen (amilyen) kurvának álitották (állították) be nem hiszem, ha (hogy) ezzel valami gondja lenne.

Üzenet megtekintéseIdézés: Attiska - Dátum: September 29 - 18:58

Most ti ne haragudjatok, de nem értitek, amit én akartam mondani. A csaj smárolt le, én nem akartam, de valaki meglátott és futott vele a csajomhoz. Szerinted, ha A M'SIK (másik) CSAJT SZERETTEM VOLNA ELKüLDTEM VOLNA EZéRT A PICSába. ( ? ) Nem. Most viszont ujra megprobálnám, ----->és ezért bármit megteszek.<------

Mármint vele.

Csak nekem fura itt valami? xD Oké hogy nincs meg az egyetemi diplomám meg 21 éves vén fasz vagyok, de ne mááár :D
Amúgy ha az élet más területein is ennyire ráhibázol a helyes választásra mint a j, ly helyes használatára a kétes szavaknál, akkor szép jövőt jósolok neked :D ( Hibák javítva, piroson meg elgondolkozni. )

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#18 Felhasználó nem aktív Sangnam

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: September 29 - 19:13

Megjött a nyelvtan tanár. LOL Persia.

#19 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 29 - 19:43

Üzenet megtekintéseIdézés: Sangnam - Dátum: September 29 - 20:13

Megjött a nyelvtan tanár. LOL Persia.

Szerintem meg az a LOL ha valaki igénytelen és nem tud helyesen írni. Az egy dolog hogy néha téveszt az ember, de ezt rossz olvasni. És hidd el, attól hogy nem szóltunk még vagyunk jópáran akiknek igenis szúrja a szemét a dolog. Ha tetszik ha nem, igényesnek kell lenni az élet minden területén. És az mégnagyobb LOL, ha valaki azért kritizál másokat mert fel merik emelni a szavukat az igénytelen dilettantizmus ellen. Vili?

#20 Felhasználó nem aktív Sangnam

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: September 29 - 19:56

Üzenet megtekintéseIdézés: Stif - Dátum: September 29 - 19:43

Szerintem meg az a LOL ha valaki igénytelen és nem tud helyesen írni. Az egy dolog hogy néha téveszt az ember, de ezt rossz olvasni. És hidd el, attól hogy nem szóltunk még vagyunk jópáran akiknek igenis szúrja a szemét a dolog. Ha tetszik ha nem, igényesnek kell lenni az élet minden területén. És az mégnagyobb LOL, ha valaki azért kritizál másokat mert fel merik emelni a szavukat az igénytelen dilettantizmus ellen. Vili?

Most ezt úgy írtad mintha én lennék Attiska...Persze engem is zavartak a hibák, de elég leírni neki hogy szar a helyesírása és kész. Én csak azon röhögök hogy egyesével kijavította a hibákat mintha tanár lenne. De van egy olyan érzésem hogy direkt ír helytelenül. (alá is húzza a rossz szavakat a szerkesztő...) Mivel most ez az uj divat hogy hejtelenül irkállyunk... Főleg most hogy szóba hoztátok azért is helytelenül fog írni. Ezt se tudtad? :D

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2