Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Cuki Vs Helyes - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Cuki Vs Helyes a legnagyobb szivás

#41 Felhasználó nem aktív tapicska_forgalmista

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 86

Elküldve: September 26 - 23:24

Üzenet megtekintéseIdézés: king - Dátum: September 26 - 22:55

Azon a harmadrangú kérdésen vagy leragadva, hogy cuki vagy nem cuki, miközben sokkal nagyobb problémáid is vannak, melyek hátráltatnak a sikerek elérésében. Max nem akarod belátni. 1. bunkó módon viselkedsz 2. Negatív a világképed, önsajnálatba burkolózol, ahelyett, hogy tennél valamit ellene (pl. pozitív könyvek olvasása). Hiába lennél helyes, ezzel mindsettel semmit nem érnél el. Olvasd el a Maxwell Maltz: Pszichokibernetika című könyvét. Plasztikai sebész, aki el kezdett foglalkozni a dolog pszichológiai oldalával is: azt találta, hogy hiába tett széppé embereket, azok a kisebbrendűségi érzései, berögzült mindsetjei megmaradtak. Ha máról holnapra ugyanezzel a negatív mindsettel egy macho férfi képed lenne, lehet hogy badoon több csajtól kapnál smiley-t, de a való életben pár perc ismeretség után ugyanúgy nem állnának veled szóba.

brian tracy-t lepörgettem, rsd-t, mm-et, ma este félig elolvastam a neil strauss the gamet (már lassan 500 oldalt olvastam el, plussz itt a forumon rengeteget). Nem vagyok szüz, szemeznek velem szép lányok, de ha bármilyen beszolás érkezik a külsömre, onnantol kezdve szétesek, mint ahogy az már annyiszor megtörtént. Pedig borostásan belenézek a tükörbe és látom, hogy ó mamám ez egy állat férfi, persze egy tükörkép igen messze van a térbeli alakzatok érzékelésétöl, de akkor is ugy megyek ki terepre, hogy kurvajol nézek ki, aztán kiderül, hogy mégsem, mert mondjuk megmondják, vagy mert meglátom magam valami képen. A cukit meg csak seggtörlésre adják a lányok az én esetemben. Kell egy partismárolás sürgösen, mert ez az amire vágyok évek óta! A sexet kisebb erölködés árán meg tudtam szerezni, mint egy kibaszott általános dancefloor smacizást. Sőt! olyan barátnöm volt egy évig, hogy alig lehetet rendesen megcsókolni, mert nem hagyta, félt hogy a cigi miatt majd undorodni fogok töle. Szóval már pár doboz koton elment, de még nem smároltam egy rendeset.

#42 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 27 - 09:44

Jó na hagyjuk már. Ide is illik az a mondás hogy ,,ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye"

Megint végigpörgeted azt a sort egy teljesen jó hszre hogy te faszán csinálsz mindent és ezzel le is van tudva, még csak meg sem próbálsz elgondolkodni azon hogy mit ír a másik.

Az igazság meg az hogy neked nincs kiegyensúlyozott életed, kiegyensúlyozott lelki világod. Senki nemfog leszerződni ápolónőnek egy labilis ember mellé.

Lett már írva korábban is, king is leírta ismét, te meg ismét hárítottad ezt.... Neked nem a csajozás részével kell foglalkoznod, hanem az életedet kell rendbe tenned, nem egy nő teszi rendbe azt, hanem neked kell. Ebből adódik minden problémád amiért itt nyökögsz fórumon. Olvashatsz 1000 könyvet akkor se fog ez változni. Ezzel a világ és önképpel mit vársz te tulajdonképpen az élettől? Mik a céljaid? .... :unsure:

A nyáron az egyik csaj akinek volt barátja de mégis velem találkozgatott azt mondta az tetszik bennem személyiségileg a legjobban és ezt szereti a legjobban hogy mindenhez pozitívan állok hozzá, a jót látom mindenben és nagyon vicces vagyok. És tényleg nagyon sokat is nevettünk együtt, és rám bízta magát

Nos ennek , de még a hasonló pozitív töltésnek benned még a szikrája sincs meg úgy érzem.

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#43 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: September 27 - 10:52

Idézet

de ha bármilyen beszolás érkezik a külsömre, onnantol kezdve szétesek, mint ahogy az már annyiszor megtörtént.

vagy te vagy a legnagyobb troll amit ez a fórum látott, vagy arra se figyelsz, amit te magad mondasz - ilyen kijelentések mellett KOMOLYAN gondolod, hogy a kinézeted a világ csúcs-parája?

#44 Felhasználó nem aktív tapicska_forgalmista

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 86

Elküldve: September 27 - 11:50

Önképemet (pl hogy jóképü vagyok) nem validálja semmi. Abból nem tudok összerakni semmit, hogy egyesek szerint nem vagyok csunya, mások szerint átlagos, megint mások szerint meg egyenesen ronda vagyok. Középiskolában kaptam olyan bókot, hogy nagyon jól mozgok, a következö pillanatban meg már a tanár ripakodott rám, hogy olyan vagyok mint egy nyugdijas. Egyetlen validáciot fogadok el: ha csillogó szemekkel néz rám egy lány, ami persze nem nagyon történik meg. A sikereimet is mindig ahhoz mértem, hogy nincsen nöm. Minden sikerélményem emiatt csak 2-3 óráig tartott, max másnapig, még akkor is, ha 2-3 honapig dolgoztam valamin éjjel-nappal. Amikor lett barátnöm, meg sex, meg ilyenek, akkor hirtelen egy teljes egészet ugrott a tanulmányi átlagom, meg tudtam csinálni minden tárgyat, boldog voltam, pedig egy hideg albérletben laktam, ahol szinte alig beszéltem emberekkel, mivel sokat tanultam. Ki tudtam szállni egy elég zürös albérleti szerzödésböl. Persze ezeket az eredményeket mind ahhoz mértem, hogy nem vagyok elég szép a nöknek, mert nem vagyok izmos, meg nem vagyok férfias kinézetü. Titokzatosságomat és kevés vonzerömet tulajdonképpen az adta, hogy belül egy roncs voltam és vagyok. Persze most, ha ezzel szakitok, akkor egy jo ideig egy teljesen üres senkiként kell élnem és felépitenem egy igazi életet. Ez most kb ilyen 1-1,5 év sex nélküli létet jelentene.

De nézzük mit nem tettem meg évek során, amivel elvágtam magam az eredményektöl:

1, Nézett a lány, esetleg le is állt velem szembe, vagy meg is szólitott, de nem mertem odamenni. (ezt hivjátok ti abszolut kudarcnak?)
2, Egyszer eljött hozzám két lány a koliszobámban ittunk. Akkor még szüz voltam. Lehetett volna egy orgia a végkimenetel, csak éppen rommá ittam magam a teljesitménykényszer miatt.
3, Elöadtam a lánynak, akinek tetszettem, hogy depresszios vagyok, amiért nem tetszek a lányoknak. Nekem ez volt a magas érték, mert azért dolgoztam sokat, hogy hűen elö tudjam adni a kinjaimat.

Mindegy. Ti nem értitek, hogy mostmár legalább egy napon belül is meg tud változni a hangulatom, és legalább nem öngyilkossági gondolatokkal kerülök ágyba, hanem fel tudom tornázni kicsit a hangulatomat. Ez haladás ahhoz képest, hogy régen kurvaanyáztam párocskáknak az utcán, mert miazmá, hogy ök boldogok én meg nem?

nyafi nyafi nyafi. 6 hetes nyári gyakom felénél behivott a pénzügyes koma, és kezembe nyomott 400 eurot. Én rögtön ezt gondoltam magamban: ÉS? ETTÖL UGYSEM LESZ NÖM...(noha mondjuk akkor még épp volt barátnöm)

Bocs a hangos gondolkodásért, de nekem ez most munka saját magamért, ha már ugyis a fejben kell fejlödnöm.

Szoval mit akarok tulképpen? Azt, hogy kelljek a nöknek. Jó lehet mondani, hogy elöbb magamnak kelljek, bár ez csak egy tükör, azáltal, hogy magamban itélem meg, hogy kellek e a nöknek.

blbalbalbalbalba. life pwns me.

#45 Felhasználó nem aktív king

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 267

Elküldve: September 27 - 18:04

1. Ha már tanácsot adunk neked, elvárható lenne, hogy vagy megfogadd, vagy megcáfold. Te ehelyett inspirációnak használod a hozzászólásainkat arra, hogy leírd ami panaszként vagy kifogásként épp eszedbe jut, előző hsz tartalmától függetlenül. Első probléma: nem akarsz változni, csak panaszkodsz, hisz azt könnyebb. Így elbeszélünk egymás mellett.
2. Amiket írsz teljesen ellentmondásosak. Egyszer azt írod jól nézel ki és másoknak is tetszel, máskor ennek ellenkezőjét. Második probléma: mások validációjától függsz, ahelyett, hogy belső értékeid határoznák meg, hogy mi vagy.
3. Az hogy téged egy külsődre tett megjegyzés kizökkent, egyrészt azt mutatja, hogy neked a csajozási sikerek egyetlen vélt mércéje a külső, másrészt hogy belülről törékeny vagy és nem tudsz shit- tesztet kezelni. Pl. még alig ismerjük egymást, és máris a testemet nézed!
4. Felejtsd már el hogy cuki vagy nem cuki, ez csak a felszín. Tudatalattidnak könnyebb a csajozási problémáidat egy ilyen lényegtelen kérdésre vetíteni, mint belátni, hogy a személyiségeddel, hozzállásoddal gondok vannak.

#46 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 29 - 12:24

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 25 - 21:35

én aztán tuti nem vagyok niceguy, bunkózom mindenkivel.

És még kérdezed hogy miért vagy bunkó, amikor jelzem feléd? Magad írtad le pl. itt is. :huh:

#47 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 29 - 13:13

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 25 - 22:11

Büszke vagyok, mert önsajnáltatással is fel tudtam szedni lányokat.

Tudom hogy állandóan osztalak, de erre speciel én nem lennék büszke. Külsőd nem gáz (kép alapján amit láttam rólad, bár tény hogy inkább kisfiús mint férfias → növessz borostát). Tehát nem tudom mire vagy úgy kiakadva állandóan. És nők meg kapcsolatok miatt rinyálsz. Amúgy amikor megvolt a barátnőd, akkor boldog voltál? Mert ha nem, akkor neked nem a nőzés a boldogtalanságod oka.

Üzenet megtekintéseIdézés: Persia - Dátum: September 25 - 23:37

Az jó ha nem vagy ösztönösen kedves, azt jelenti nem emeled ,,piedesztára" csak azért mert nő.

Ja, csak a ló túlsó oldala, a nőgyűlölet és a minden bajért a nőket okolom mentalitás a másik véglet, ami mégannyira sem nyerő. :(

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 26 - 11:47

basszus, én helyes akarok lenni, akiröl elsöre a sex jut eszébe a lányoknak, nem pedig egy plüssmackó!

Akkor mégis miért önsajnálattal csajoztál, amiből automatikusan jön hogy ezt a srácot szeretgetni kell mint egy plüssmacit? Annyira kurvára ellentmondásos vagy a megnyilvánulásaidban és a kommentjeidben, hogy az valami hihetetlen!

Üzenet megtekintéseIdézés: cba - Dátum: September 26 - 12:02

vagy kezdj el bagózni és viszkit vedelni. ja és férfiember rockzenét hallgat és húst eszik hússal.. vagy fasztudja!

Cigi+whisky jó kis kombó. :D

Húst hússal-ról jut eszembe:
Haver1: Úúúú basszátok meg, tegnap vacsorára bevertem pár mézes kenyeret, mocskos jól laktam!
Haver2: LOL, abban hol a disznó? :D

Üzenet megtekintéseIdézés: king - Dátum: September 26 - 23:55

Azon a harmadrangú kérdésen vagy leragadva, hogy cuki vagy nem cuki, miközben sokkal nagyobb problémáid is vannak, melyek hátráltatnak a sikerek elérésében. Max nem akarod belátni. 1. bunkó módon viselkedsz 2. Negatív a világképed, önsajnálatba burkolózol, ahelyett, hogy tennél valamit ellene (pl. pozitív könyvek olvasása). Hiába lennél helyes, ezzel mindsettel semmit nem érnél el. Olvasd el a Maxwell Maltz: Pszichokibernetika című könyvét. Plasztikai sebész, aki el kezdett foglalkozni a dolog pszichológiai oldalával is: azt találta, hogy hiába tett széppé embereket, azok a kisebbrendűségi érzései, berögzült mindsetjei megmaradtak. Ha máról holnapra ugyanezzel a negatív mindsettel egy macho férfi képed lenne, lehet hogy badoon több csajtól kapnál smiley-t, de a való életben pár perc ismeretség után ugyanúgy nem állnának veled szóba.

És itt a pont.

Témához: cuki vs. helyes. Ez nem fekete vagy fehér. Van csaj akinek a szemében semleges vagy, másoknál jó pasi, megint másoknál aranyos stb. Én volt hogy megkaptam hogy cuki, holott rendszeresen dugtunk, másik lánytól meg hogy szexi stb. Volt aki meg elhajtott a fenébe. És mindezt olyan nőknél, akik nálam valamilyen szinten bejöttek.

Nem tudom minek rondázod magadat. Az hogy valaki gyerekképű még nem egyenlő a rondával.

ui.: Szégyelld magad meg geci nagy troll vagy! És szerintem még élvezed is. :)

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3