Elküldve: September 27 - 11:50
Önképemet (pl hogy jóképü vagyok) nem validálja semmi. Abból nem tudok összerakni semmit, hogy egyesek szerint nem vagyok csunya, mások szerint átlagos, megint mások szerint meg egyenesen ronda vagyok. Középiskolában kaptam olyan bókot, hogy nagyon jól mozgok, a következö pillanatban meg már a tanár ripakodott rám, hogy olyan vagyok mint egy nyugdijas. Egyetlen validáciot fogadok el: ha csillogó szemekkel néz rám egy lány, ami persze nem nagyon történik meg. A sikereimet is mindig ahhoz mértem, hogy nincsen nöm. Minden sikerélményem emiatt csak 2-3 óráig tartott, max másnapig, még akkor is, ha 2-3 honapig dolgoztam valamin éjjel-nappal. Amikor lett barátnöm, meg sex, meg ilyenek, akkor hirtelen egy teljes egészet ugrott a tanulmányi átlagom, meg tudtam csinálni minden tárgyat, boldog voltam, pedig egy hideg albérletben laktam, ahol szinte alig beszéltem emberekkel, mivel sokat tanultam. Ki tudtam szállni egy elég zürös albérleti szerzödésböl. Persze ezeket az eredményeket mind ahhoz mértem, hogy nem vagyok elég szép a nöknek, mert nem vagyok izmos, meg nem vagyok férfias kinézetü. Titokzatosságomat és kevés vonzerömet tulajdonképpen az adta, hogy belül egy roncs voltam és vagyok. Persze most, ha ezzel szakitok, akkor egy jo ideig egy teljesen üres senkiként kell élnem és felépitenem egy igazi életet. Ez most kb ilyen 1-1,5 év sex nélküli létet jelentene.
De nézzük mit nem tettem meg évek során, amivel elvágtam magam az eredményektöl:
1, Nézett a lány, esetleg le is állt velem szembe, vagy meg is szólitott, de nem mertem odamenni. (ezt hivjátok ti abszolut kudarcnak?)
2, Egyszer eljött hozzám két lány a koliszobámban ittunk. Akkor még szüz voltam. Lehetett volna egy orgia a végkimenetel, csak éppen rommá ittam magam a teljesitménykényszer miatt.
3, Elöadtam a lánynak, akinek tetszettem, hogy depresszios vagyok, amiért nem tetszek a lányoknak. Nekem ez volt a magas érték, mert azért dolgoztam sokat, hogy hűen elö tudjam adni a kinjaimat.
Mindegy. Ti nem értitek, hogy mostmár legalább egy napon belül is meg tud változni a hangulatom, és legalább nem öngyilkossági gondolatokkal kerülök ágyba, hanem fel tudom tornázni kicsit a hangulatomat. Ez haladás ahhoz képest, hogy régen kurvaanyáztam párocskáknak az utcán, mert miazmá, hogy ök boldogok én meg nem?
nyafi nyafi nyafi. 6 hetes nyári gyakom felénél behivott a pénzügyes koma, és kezembe nyomott 400 eurot. Én rögtön ezt gondoltam magamban: ÉS? ETTÖL UGYSEM LESZ NÖM...(noha mondjuk akkor még épp volt barátnöm)
Bocs a hangos gondolkodásért, de nekem ez most munka saját magamért, ha már ugyis a fejben kell fejlödnöm.
Szoval mit akarok tulképpen? Azt, hogy kelljek a nöknek. Jó lehet mondani, hogy elöbb magamnak kelljek, bár ez csak egy tükör, azáltal, hogy magamban itélem meg, hogy kellek e a nöknek.
blbalbalbalbalba. life pwns me.