Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Tommy01 Naplója - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Tommy01 Naplója A kezdetektől

#1 Felhasználó nem aktív Tommy01

Hozzászólás:
 5

Elküldve: September 21 - 22:16

Sziasztok !

Elhatároztam, hogy megváltoztatom az eddig katasztrofális életem a csajozás terén, és ennek a menetét, sikerességét megosztanám veletek napló formájában.

Néhány szó rólam:

20 + éves vagyok és 0 barátnő (0 csókolózás), úgy hogy tényleg muszáj valamit változtatnom, tenni érte, hogy ez megváltozzon.
Voltak kísérleteim barátnőszerzésre, de mind eredménytelen volt.

Így hát én tényleg 0-ról kezdem a dolgot, de reményeim szerint hamarosan megváltozik az életem a csajozás terén.

Elolvastam Mex ingyenes könyvét (még néhányszor biztos átolvasom), illetve megrendeltem a dvd-jét is. Amíg nem tudok felköltőzni Budapestre, addig ezekből próbálok információt nyerni, és persze igyekszek magamat minél több terepgyakorlattal fejleszteni.

Első küldetési tervem:
Pénteken 10 csaj (nekem nagyon is bejövő) megnyitása mennyi az idő nyitással.

Az eredményről beszámolok majd nektek.

#2 Felhasználó nem aktív Tommy01

Hozzászólás:
 5

Elküldve: September 23 - 15:42

2011.09.23

A mai napom sajnos nem úgy alakult, ahogy azt szerettem volna, így a terepgyakorlatra csak 20 perc jutott.
Ez alatt 3-at nyitottam ebből 2 volt csak sikeres. Ez elég gyenge eredmény, de nem baj innen szép feljönni.

Szerkesztve Tommy01 által: September 23 - 15:44

#3 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 23 - 16:36

Üzenet megtekintéseIdézés: Tommy01 - Dátum: September 23 - 15:42

2011.09.23

A mai napom sajnos nem úgy alakult, ahogy azt szerettem volna, így a terepgyakorlatra csak 20 perc jutott.
Ez alatt 3-at nyitottam ebből 2 volt csak sikeres. Ez elég gyenge eredmény, de nem baj innen szép feljönni.

Bővebben? Szám/face-zárás? :)
Csak így tovább ;)

#4 Felhasználó nem aktív Tommy01

Hozzászólás:
 5

Elküldve: September 23 - 16:47

Üzenet megtekintéseIdézés: origer - Dátum: September 23 - 16:36

Bővebben? Szám/face-zárás? :)
Csak így tovább ;)

Csak mennyi az idő nyitás volt. Eléggé mélyről kezdem a dolgot, de majd alakul :)

Köszi a biztatást :)

Szerkesztve Tommy01 által: September 23 - 16:48

#5 Felhasználó nem aktív kalandor

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 358

Elküldve: September 23 - 17:03

szerintem olyat nem érdemes tervezni, h x csajt megnyitok, mert ha nem sikerül, pl AA miatt jó párat kihagyhatok, azt meg sikertelenségnek fogom fel. szóval kimész terv nélkül és csak nyitsz amennyi sikerül.

#6 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 23 - 19:52

Nálam az lenne a cél, hogy ha megtetszik egy nő, akkor egyből oda menjek hozzá és legalább egy zárást csináljak. Mindegy mikor, és akár az utcán, akár tömegközlekedési eszközön :)

#7 Felhasználó nem aktív Tommy01

Hozzászólás:
 5

Elküldve: September 23 - 21:07

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 23 - 17:03

szerintem olyat nem érdemes tervezni, h x csajt megnyitok, mert ha nem sikerül, pl AA miatt jó párat kihagyhatok, azt meg sikertelenségnek fogom fel. szóval kimész terv nélkül és csak nyitsz amennyi sikerül.

Igen ez most nem volt egy jó megoldás kitűzni a 10-et célnak, hogy így elég szűk volt az idő korlát.
Lehet az lesz a jó megoldás, hogy ha pl. 1 órát tudok terepen tölteni, akkor nem tűzök ki célt, hogy x darabot kell nyitnom, hanem csak nyitok amennyi épp sikerül.

Vagy esetleg, ha rá tudok szánni akár 1 napot is, akkor pedig ki tudok tűzni pl. 10-20 db-ot és amíg nincs meg nem hagyhatom abba :)

Üzenet megtekintéseIdézés: origer - Dátum: September 23 - 19:52

Nálam az lenne a cél, hogy ha megtetszik egy nő, akkor egyből oda menjek hozzá és legalább egy zárást csináljak. Mindegy mikor, és akár az utcán, akár tömegközlekedési eszközön :)

Jó kis cél, sok sikert hozzá, remélem hamar eléred :)

Majd egyszer én is elérem azt a szintet, amikor én is ki tűzhetem ezt magamnak reális célként :)

#8 Felhasználó nem aktív Tommy01

Hozzászólás:
 5

Elküldve: September 29 - 16:10

2011.09.29:

Ma ismét terepgyakorlat volt, maradtam a szokásos „mennyi az idő” nyitásnál, sajnos ezt sem tudtam végig csinálni, mert ismerősömmel összefutottam közben, aztán épp nagyon ráért.
Ennek ellenére sikeresnek ítélem meg a mai napot, 7 –et nyitottam, volt közte HB8 is.
Az elején még hebegve habogva „bocsi megmondanád mennyi az idő?”, aztán a 4-5. –nél már sikerült normális hangon „Kérlek mond meg mennyi az idő” szintre fejlődni. Fejlődtem olyan téren is, hogy merek a csajoknak a szemükbe nézni, megvárva, hogy ők nézzenek el előbb.

Amin még biztos kellene fejlődnöm, hogy mosollyal vidáman menjek oda a lányokhoz, ne olyan arccal mint egy bérgyilkos :)
Még tervezek 1-2 ilyen gyakorlatot, mielőtt tovább lépnék egy szinttel feljebb.

Szerkesztve Tommy01 által: September 29 - 20:07

Oldal 1 / 1