Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: I Am Brave - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

I Am Brave az én sztorim

#1 Felhasználó nem aktív Brave

Hozzászólás:
 3

Elküldve: September 19 - 01:20

Csá mindenkinek!
Lassan 2 éve ismerem a pick up artistot. Eddig inkább olvasója, mint hozzászólója voltam a fórumnak.Az utóbbi egy év miatt döntöttem úgy h ideje változtatni pár dolgon. Rólam annyit érdemes tudni, hogy mindig is volt egy alap szociális képességem amivel a víz fölött tudtam maradni. Általánosban meg gimiben alfák voltak a legjobb haverjaim és többnyire velük lógtam, de igazából mindenkivel jól elszórakoztam, mert mindig is könnyű volt funolni.A csajokhoz nem tudtam hogyan közeledjek, ezért "bölcsen" azt gondoltam h majd jönnek maguktól. Jöttek is páran, de azok olyanok voltak akik nem ütötték meg nálam a limitet. Azok a csajok akik meg tetszettek, rám se néztek. A gimis években fogszabályzóm volt, szarul öltözködtem, szemüvegem volt hófehér bőröm és nagyon pattanásos voltam.YEAH :D!És még így is volt olyan lány akinek bejöttem.Olyan 16 évesen döntöttem el h el kell kezdenem csajozni, mert rossz vége lesz a dolognak, szóval el kezdetm bulikra járni haverokkal, de egy randin kívül nem jött össze semmi.Vége lett a giminek és nekem semmi tapasztalatom nem volt a nőkkel. Aztán jött az egyetemi gólyatábor ahol fel akartam valakit szedni, de végül az sült ki h beégettem magam az egész évfolyam előtt.Eléggé magam alatt voltam a következő egy évben, részben a csajozás miatt meg az egyetem elég kemény és szürke volt . Volt olyan nap,h ha egy dögös csaj riszálta a tvben, akkor elkapcsoltam, mert elegem volt h mindenkinek jut szex csak nekem nem. Szerencsém volt mert sikerült egy csajjal elvesztenem a szüzességemet, bár inkább a csaj dolgozott meg értem :D Azután kezdtem jobban érezni magam, a szemüvegemet sikerült kontaktlencsére cserélnem, nyáron sikerült szakmai gyakorlatra mennem. Egy ismerkedéssel, csajozással kapcsolatos kurzusra is befizettem. Ott hallottam először a puaságról. Megismerkedtem hasonló cipőben járó srácokkal. Elkezdtem olvasni a klasszikus pua irodalmat. Célirányosan mentünk bulikba pia nélkül,azért hogy csajozzunk. Az első pár hónapban lebegtem a föld felett annyira jó kedvem volt, pedig akkor csak telefonszámokat szereztem, és volt pár randim. Láttam h működnek ezek a pua dolgok. Jöttek a smárolások, és volt ujjazás is, majd egy helyes csajt meg is húztam, egy hónap múlva pedig egy milf iszonyatosan jó mellekkel hazavitt:). Ez volt tavaly nyárig. Utána jött egy olyan év amikor voltak randijaim, de vagy a csaj volt olyan h komolyabb kapcsolatban gondolkozott, vagy én rontottam el, vagy csak nem érdekelt annyira a randi után, hogy folytassuk. Összegezve a dolgokat: 2éve vagyok benne a játékban,összejött pár csaj,de a randi és a szex részén még javítanom kell. Általában egy csajjal az 1. randi után nem volt folytatás, akivel igen, azt megdugtam.Utóbbi fél évben elkezdtem ninjutsuzni és falat mászni a focit meg előtte is csináltam. Úgy érzem jó úton vagyok , hogy sportosan testalkatom legyen, de a 192cm-hez kéne még egy 15 kg mert vékony testalkatom van. De nem is az a lényeg h hány kiló vagy hanem hogy mennyinek nézel ki. Eddig a nightgamet nyomtam, és a daygamet elhanyagoltam.
A következő célkitűzéseim vannak, amik a csajozással és életstílussal kapcsolatosak a következő idényre:
-heti 3-4 minimum 1 óra testmozgás(ninjutsu, falmászás, foci, egyéB)
-naponta 500+ felülés fokozatosan egyre több
-izomtömeget akarok növelni minimum +5kg
-szoláriumozás némi barnaságért lehetőleg bőrrák nélkül (a vizihulladublőr színt nem érzem annyira jónak,meg kíváncsi vagyok mennyit befolyásol a csajozásban)
-napi minimum egy óra olvasás csajozással kapcsolatban
-hetente minimum egy nightgame
-daygameben megszüntetni az AA-t és gátlástalanul nyitni bárhol bármikor
-Fclose minimum 5 helyes csajjal
-egy komoly kapcsolatot kialakítani egy számomra fergetegesen vonzó lánnyal( ez magasabb prioritású mint a fölötti)
És a végére egy kis inspiráció:
http://www.youtube.c...feature=related

--------------------
" Az életed a komfortzónádon kívül kezdődik."
" Ha ravaszodni akarsz ravaszabbakkal kell játszanod"

#2 Felhasználó nem aktív Brave

Hozzászólás:
 3

Elküldve: September 20 - 00:33

-Előző héten szerdán 5kertben voltam pár régi haverommal, nyitogattam, becsülettel, de nem jött össze semmi használható. Picit csalódottan indultam haza. Az éjszakain full unottan és fáradtan nézelődök, éppen felszáll egy elég jó nő. Rá nézek, rám néz, odajön leüll mellém és azt mondja, h megtennéd h Albertfalva megállónál szólsz. Két másodpercig eltartott mire felfogtam h akkor most megnyitott egy baromi dögös csaj.Beszélgettem vele, kihoztam belőle amit lehetett, bár nem voltam olyan acélos. Megkínált rágóval és mondta h másnap ebédelhetnénk együtt.OLÉ :D!Számzárás puszipuszi. Másnap felhívtam ebédidőben, nem vette föl, vártam 3órát és újra hívtam , de akkor már ki volt kapcsolva. Ezek után nem sok esélyt adtam neki. Másnap írtam neki egy random smst, arra még aznap válaszolt. Gondoltam egy hívást még kiérdemelt, de nem vette föl, aztán pár nap múlva írt nekem egy smst amiből azt vettem ki h összetéveszt valakivel, így felhívtam. Most fel is vette beszélgettünk egy kicsit, kiderült tényleg összetévesztett valakivel. Mondtam ok nekem most mennem kell jelöljön be facebookon. Be is jelölt, este felé ráírtam egy sziát de semmi reakció. A telefonon elég hűvös hangja volt és elég offosnak tűnik a game. A buszon úgy láttam adta az érdeklődési jeleket, de utána nagyon nem adta az ívet. Valószínűleg a buszon nem voltam elég meggyőző, de ez van. Mindenesetre bevonzottam egy szexi csajt, és ez már egy jó jel.
-Péntek este éjszakain látok egy dögös csajt aki kitűnt a sok szürke arc közül. Odaültem mellé, majd pár perc után megkérdeztem h a camponánál hol kell leszállni. Mondta h hol, erre azt mondtam, h pontosan tudom hol van(ott lakok :D), de gondoltam idejövök és megismerkedek vele, mert a hátralévő úton halálra unnám magam(3 megálló). Dumáltunk kicsit, sajnos többnyire hétköznapi dolgokról, aztán ő is ott szállt le a többi barátnőjével ahol én, de egyik csaj a buszon maradt, lepacsiztam mindegyikkel, és mondtam vmi vicceset az elaludt bnőjükkel kapcsolatban amin nevettek. A célpontot számzártam másnap felhívtam 5-6 perc beszélgetés, aztán ő rakta le előbb, és mondta h majd hív... eörrr:/. Ez elég rosszul hangzott. Másnap hívtam mert randizni akartam vele, nem vette föl, és nem is reagált.
-Szombaton zpbe mentünk egyik haveromnak volt szülinapja. Behúztam egy helyes csajt aki pár perc tánc után megkérdezte h magyar vagyok e :D. Kclose, nclose simán ment. Fclose logisztikailag nem lett volna kivitelezhető. Már beszéltem is vele egy kicsit, meg funoltunk telefonon. Összességében klassz kis hét volt, alig várom következő hetet:)

--------------------

#3 Felhasználó nem aktív Brave

Hozzászólás:
 3

Elküldve: September 25 - 20:58

Telefonon funnoltam kicsit a zp-s csajjal, könnyen ment minden. Csütörtökön találkoztunk is, elmentünk a
Citadellára. Még zpben volt kissclose, és mondta h eddig 21perc volt a rekordja smárolásban. A randin mondtam, h ezt könnyen megdönthetjük: adtam neki egy másodperces szájrapuszit , majd mondtam h akkor ezt szorozza be 60-nal majd 22-vel és meg is van a rekord :D Ez nagyon tetszett neki mert utána már ő kezdeményezte a fizikai érintéseket. Ment a kino meg kézfogás. Az edzését is lemondta, pedig randi előtt kikötötte h fél 8kor el kell mennie. Találkoztam a bnőjével is , neki is nyomtam a hülyeségeket, amiből aznap igen sok volt kéznél:D Aztán elbúcsúztunk egy csókkal.
-A kézfogásról jut eszembe. Ha első randin megfogja a kezem a csaj és negyed óráig úgy is sétálunk, akkor a lány hosszú távra tervez velem? Ha valakinek van valamilyen meglátása efelől, az nyugodtan írjon.
Pénteken fel is hívott kis hülyéskedés aztán mennem kellett mert késésben voltam.
Szombaton lenéztünk a morrisons ligetbe. Pár perc aklimatizálódás után nyitottunk egy 2es csoportot a retro teremben. Egyik pua srác írt egy smst h hány szőke bögyös diplámás csaj van körülöttünk, nem vacakoltam rögtön megkérdeztem az egyik szöszit h van e diplomája :D Ment egy kis táncolás meg pörgetés, és szétosztottuk magunk között a 2 csajt. Azt éreztem egy idő után, h nem lesz ebből semmi. Táncparketten mintha egy tintahallal táncolnék, így inkább tovább álltam. Úgy láttam a wingem el van a sajátjával, de olyan 1óra múlva már ő is érezte h időpocsékolás az a csaj.
-Mi az a jel vagy pillanat , ami után már nem érdemes tovább foglalkozni egy csoporttal?
Egy szőke idősebb lányra még korábban rámosolyogtam,de annyira nem volt dögös, h rárontsak:D, viszont az a szép az egészben h később amikor a diszkós részben táncoltam odajött a bnőjével táncolni velem. A bnője elég csinos volt szóval vele smároltam is, meg kinóztam mint az állat. Az idősebb csaj viszont engem kinozott ,és azt mondta h én vagyok itt a legjobb pasi és 10 év múlva enyém lesz az egész táncparkett :D
Megkérdeztem tőlük, h csináltak e már együtt édes hármast, erre kacérkodva helyeselt a szebbik, h igen mi mindent együtt csinálunk:) Átfutott a fejemben h teszt, de miután már a szebbik csajjal meg volt a full kino( csók, mell, hátsó, punci) gondoltam kijelentem h menjünk el hozzám:D.Azt mondta a fiatalabb h a bnője bicajjal van( mosolyogva).Erre azt mondtam h én meg jambo jettel:)(Később kiderült h tényleg bicajjal jött a nő). Utána nem nagyon forszíroztam az édes hármast. A célponttal még táncoltam számzártam, utána építettem a komfortot, megnyugtattam h nem vesztette el a táskáját ott van a lába alatt:)elkísértem az éjszakai buszáig. A pull-t nem sikerült megcsinálnom, nem éreztem sansztalannak a helyzetet, de az eddigiek alapján nem volt valószínű h fel jött volna hozzám. 2 nap múlva fel is hívtam , szokásos funolás meg csacsogás.
Másik csajjal meg egy két smsváltás. Jó kis hét volt:) Edzések is összejöttek.

--------------------

#4 Felhasználó nem aktív tapicska_forgalmista

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 86

Elküldve: September 25 - 22:25

öcsém te nagyon jol nézhetsz ki, ha ezek sikerülnek

#5 Felhasználó nem aktív sambop

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 522
Gender:Male Location:Budapest Interests:filmek, salsa, kondi

Elküldve: September 26 - 16:36

Persze, látatlanban megmondom, hogy Brad Pitt a srác. Hagyjuk már ezt a külső dolgot. Jól csinálta a dolgát és kész.

Kézfogás: annyit jelent, hogy ott és akkor úgy érezte a lány, hogy kellesz neki, vagy legalábbis több időt akar veled eltölteni. Hogy csak aznap vagy hosszú távon, egy kézfogásból nem lehet eldönteni. Ők maguk se tudják, csak éreznek. Lásd: ha megdugod, sem biztos, hogy hosszú távon tervez veled, pedig az azért több, mint egy kézfogás.

Szerkesztve sambop által: September 26 - 16:56

--------------------
Ami nem öl meg, erősít. - Friedrich Nietzsche

A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.

Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

Oldal 1 / 1