Lassan 2 éve ismerem a pick up artistot. Eddig inkább olvasója, mint hozzászólója voltam a fórumnak.Az utóbbi egy év miatt döntöttem úgy h ideje változtatni pár dolgon. Rólam annyit érdemes tudni, hogy mindig is volt egy alap szociális képességem amivel a víz fölött tudtam maradni. Általánosban meg gimiben alfák voltak a legjobb haverjaim és többnyire velük lógtam, de igazából mindenkivel jól elszórakoztam, mert mindig is könnyű volt funolni.A csajokhoz nem tudtam hogyan közeledjek, ezért "bölcsen" azt gondoltam h majd jönnek maguktól. Jöttek is páran, de azok olyanok voltak akik nem ütötték meg nálam a limitet. Azok a csajok akik meg tetszettek, rám se néztek. A gimis években fogszabályzóm volt, szarul öltözködtem, szemüvegem volt hófehér bőröm és nagyon pattanásos voltam.YEAH
A következő célkitűzéseim vannak, amik a csajozással és életstílussal kapcsolatosak a következő idényre:
-heti 3-4 minimum 1 óra testmozgás(ninjutsu, falmászás, foci, egyé
-naponta 500+ felülés fokozatosan egyre több
-izomtömeget akarok növelni minimum +5kg
-szoláriumozás némi barnaságért lehetőleg bőrrák nélkül (a vizihulladublőr színt nem érzem annyira jónak,meg kíváncsi vagyok mennyit befolyásol a csajozásban)
-napi minimum egy óra olvasás csajozással kapcsolatban
-hetente minimum egy nightgame
-daygameben megszüntetni az AA-t és gátlástalanul nyitni bárhol bármikor
-Fclose minimum 5 helyes csajjal
-egy komoly kapcsolatot kialakítani egy számomra fergetegesen vonzó lánnyal( ez magasabb prioritású mint a fölötti)
És a végére egy kis inspiráció:
http://www.youtube.c...feature=related

Bejelentkezés
Regisztráció