Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: David - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

David napló

#1 Felhasználó nem aktív David

Hozzászólás:
 4

Elküldve: September 16 - 20:09

Sziasztok!

Bár ez lesz az első bejegyzésem,közel fél éve követem a fórum történéseit,és olvasom az az összegyűjtött irodalmakat.Most szántam rá magam arra,hogy naplót írjak ide,mert szerintem igen erősen motiválnának a pozitív és negatív kritikák,és jobban is tudom követni a fejlődésemet.

Magamról:
24 éves ,vidéki arác vok,közel egy éve dolgozom Pesten.Jó munkám van,nagyon szeretem,szóval ilyen szempontból úgy érzem,hogy jó úton haladok a céljaim felé.Nem mondanám,hogy hatalmas gondjaim vannak a csajozással.Régen nagyon visszahúzódó voltam,sokat sportoltam,tanultam,de már sokkal nyitottab vagyok,főleg az egyetem és Pest volt rám jó hatással.Az évben már volt két rövidebb kapcsolatom(egyiknek most lett vége) és 2 fuckbody is volt.A problémám igazából az,hogy elég görcsös és türelmetlen vok,ha valaki nagyon tetszik.Amikor nem foglalkozok vele annyit sokkal sikeresebb vagyok,olvastam is erről.Bizonyos nőkért nayon oda tudok lenni,és ilyenkor nem nagyon sikerülnek a dolgok,de próbálok fejlődni.Jártam egy időben heti 2x nightgamelni is (M2)(még nyár elején),ami elég jól ment,de a problémám az,hogy mindig innom kellett,hogy state-be jöjjek.Nem ittam rommá magam de pár sör és pár koktél elfogyott.

Cél:
Szeretném elérni,hogy az olyan nőkkel,akik igazán tetszenek,ugyanolyan természetességgel tudjak beszélni,mint bárkivel,és ne izguljak azon,hogy mi lesz,ha nem jön össze.
Szeretnék úgy nightgamelni hatékonyan,hogy ehhez ne kelljen komolyabb alkoholmennyiséget leküldjek.
Daygamelni nem szoktam=nem is tudok.Szeretnék ebben is javulni.Buliban még csak megszólítok valakit,de daygame nem megy.

Megvalósítás:
-Daygame:
Kezdetnek azt terveztem,hogy minden nap megszólítok egy idegen lányt valami lényegtelenebb kérdéssel,hogy szokjam.Ezt 1 hétig csinálnám.Ezután 1 hétig megpróbálnék egy rövidebb beszélgetést kezdeményezni.Aztán arra gondoltam,hogy minden héten 3x daygamelnék,3 különböző helyen,minimum öt csajt leszólítva.Ebben kezdő vagyok,azért kezdem ennyire előről.
-Nightgame:
Redukálom a szeszmennyiséget és próbálok state-be kerülni,többet nyitok,nem feltétlen nyomulok,inkább jól érzem magam és szocializálódok.
-LTR-terv:
Természetesen viselkedek,nem pincsizek,nem osztok meg nem érdemelt bókokat.Nem gondolom azt.hogy jobb nálam.
-Olvasás:
Jobban elmélyülök a PUA irodalomban.
-Ismerkedés:
Megismerkedek a fórumozókkal,közös nightgame,daygame
-Kritika:
A pozitív és negatív kritikák értékelése,tanúlságok levonása.

Hétvégén otthon leszek,aztán hétfőtől nekiállok megvalósítani a terveim.Az érdemi dolgokról bejegyzést írok,és minden kritikát örömmel fogadok.

üdv
David

#2 Felhasználó nem aktív David

Hozzászólás:
 4

Elküldve: September 18 - 22:04

Sziasztok!

Az első bejegyzést kicsit későbbre szántam,de a hétvége úgy alakult,hogy egy rövidebb beszámolót megér.
Egy buliba voltam hivatalos,ismerősnél aludtam,és feltünt egy csaj,akivel egyszer találkoztam közös ismerősök révén,aztán párszor beszélgettünk online.Nagyon jó csaj,egy rakás srác állta körbe és próbálták meghívni valamire,táncolni vinni.Összetalálkoztunk,beszélgettünk,aztán kimentünk egy közelben lévő parkba.Szexre alkalmas hely nem volt,ő is ismerősénél aludt,rohadtul fáztunk is,és elég yakran járkáltak is,úgyhogy egy szopás lett a vége.Mikor visszamentem,akkor jelezte a helyi kemény srác egy ismerősömnek,hogy azt a srácot ki kellene ütni,a csajt pedig elvinni,de megúsztam balhé nélkül :D

Hiba lehetett:
Arra gondoltam,hogyan lehetett volna lefektetni a csajt,mert ő is akarta,de helyileg problémák voltak.ismerősökhöz nem mehettünk,a helyet nem ismertük,egyikünk sem odavalósi,amit találtunk,az pedig nem volt túl nyugodt,sokat járkáltak.Szóval,úgy érzem,hogy nagyjából sikerült a maxot kihoznom a helyzetből.

Következtetés:
Online viszonylag jól megy a komfort építés(ha úgy beszélünk,hogy már találkoztunk személyesen is előtte),és az ezt követő találkozásokkor is jól megy a komfortozás,vonzalomkeltés.A legnayobb baj az első lépésekkel van(nightgameben és daygamben egyaránt),ezért is kell ráfeküdnöm ezekre,és leküzdenem ezt gátlást magamban.

#3 Felhasználó nem aktív David

Hozzászólás:
 4

Elküldve: September 27 - 23:31

Sziasztok!

BAJ VAN

Új munkatársam lett pár hete,nem közvetlenül,de sokszor összefutunk nap közben.Már elsőre megtetszett,de mindig is elleneztem a munkahelyi kapcsolatot.Azonban egy tréninggen elég jól összeismerkedtünk,és nagyon megtetszett.Kaptam érdeklődési jeleket,de amikor utaltam,hogy lehetne több is,akkor mondta,hogy most semmiképpen,nincs barátja,találkozgat valakive,nem tudja hoy azzal mi lesz és nem akar kavarni.Én ezzel úgy voltam,hogy rendben,túl is tettem magam a dolgon,ismerkedtem másokkal,kevesebbet érintkeztem vele,nem is volt gond.Viszont most szerveztünk közös programot a munkatársakkal és mindketten ott voltunk.Eddig alig jutott eszembe,de most egy majdnem semleges szintről nagyon nagyot ugrot a szememben,mert egy csomó jó dolgot megtudtam róla.Nem a külseje miatt tetszik,mert csinos lány,de sok ilyen kaliber van még.Eddig úgy voltam,hogy párszor ráírtam,odaültem hozzá,beszéltünk kicsit,mert nem akartam megszakítani az ismerettségünket és persze reménykedtem is kicsit,hogy majd egyszer összejn a dolog,de nem érdekelt annyira már,ismerkedtem mással is,csak akartam adni egy esélyt ennek is.Viszont a mostani helyzet sokkal rosszabb,mert sokkal jobban tetszik és nem tudok rá barátként tekinteni.Szerintem az lenne a legokosabb,ha hagynám a dolgot,viszont megint kaptam érdeklődési jeleket,kérdezgetett,mondja hogy majd én segítsek neki szakdogát írni,buszon a karomba kapaszkodott(nem mintha máshova nem tudott volna) és meg is fogdosta :D.Korábban ráírtam fb-n,sajnálkozott,hogy éppen mennie kell,és sok dolga van,de visszajött még későn,csak azért hogy beszéljünk.Amikor megtudta,hogy barátnőmmel szakítottam,akkor is nagyon érdeklődött a dolog iránt,és állandóan beszólogat,ha pl valami új cuccom van akkor mindig megjegyzi,hogy nem segít rajtam,de csak engem osztogat a fiúk közül,a többiekkel nem is foglalkozik.Szerintem az lenne a jó döntés,ha kicsit kevesebbet keresném,mert kicsit csökkene is a vonzalom,és legalább látnám,hogy őt érdeklem-e annyira,hogy keressen,ez sok mindenre választ is adna.
Ti mit gondoltak erről?Nem terveztem,hogy ilyen one-itis szagú beírásokkal fogom gyarapítani a hozzászólásokat,de úgy gondoltam ez a legjobb hely ahol erről beszélhetek.

#4 Felhasználó nem aktív David

Hozzászólás:
 4

Elküldve: October 2 - 11:40

Sziasztok!

Két nightgameről emlékeznék meg amik elég ellentétesre sikeredtek.Csütörtök este előszőr tévedtem le a morri ligetbe.Éjfélre értem le,és 2-ig maradtam,mert másnap dolgoztam.Ebből fél óra azzal telt,hogy köszönjek az ismerősöknek,aztán leváltam kicsit róluk.Táncoltam 3-4 csajjal,egyik hostessel is,nagyon tetszett,de mondta,hogy neki tilos táncolni a vendégekkel,úgyhogy csak pár percig tartott..Egy kclose,nclose összejött,valamint hazafelé elbeszélgettem egy nagyon jó csajjal,közös ismerősön keresztül találkoztunk,abból még lehet valami,mert több közös program is lesz szervezve mostanában.Viszonylag sikeresnek értékeltem az estét.Tegnap aztán jött a feketeleves :D.Helyszín változatlan,21-3 között voltam.Minden adott volt,jó hangulat,jó csajok.Nyitottam egy csomót,általában a táncparketten szoktam,1-2 kivételtől eltekintve mindenki jött táncolni és teljen nyitottak voltak rám.Valahogy mindig szarul végződött.Kb 3 csajtól kaptam meg,hogy van barátja,amit persze elengedtem a fülem mellett,de ők nem csinálnak ilyeneket stb.Akkor egy másik csajjal táncoltam,ő otthagyott és elment egy ismerősömmel táncolni,holott előszőr felém mutatott érdeklődést.Pedig a csütörtöki buli nem is volt tervbe,nem is voltam bulihoz öltözve,többet is ittam,most full józan voltam.Sokkal rosszabb formában,sokkal jobb nőket szedtem fel nem egyszer.Egyszerűen semmi sem jött össze.Szerintem rájöttem a legnagyobb problémára.Nem úgy kellett volna lemennem,hogy most megmutatom milyen jól megy ez nekem,felszedek egy csomó csajt.A másik problémát is felfedeztem.A legtöbb lánytól pozitív visszajelzéseket kapok előszőr,de máskor is volt,hogy nagy mosollyal jött táncolni,aztán gyorsan lelépett.Szerintem nagyon gyorsan eszkalálok,sok lány ezt nem veszi jó néven.Sokszor működik és pár perc alatt kclose,pull is összejön néha gyorsan,de nem hiszem,hogy ezt a lányok egy része szereti,amit meg is értek.Szerintem ebben kellen változnom,kicsit lassítani a tempón,és nem úgy menni bulizni,hogy most megmutatom milyen jól megy nekem,hanem csak jól érezni magam,szocializálódni,sokat nyitni.

#5 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: October 2 - 14:31

A gyors eszkaláció tényleg ilyeneket eredményez. Nekem is volt, hogy egy csaj után a másikat hamar kezdtem el bizonyos helyeken taperolni, aztán ott is hagyott.

Lány: Van barátom.

Alternatívák:
-Na és nem unod még?
-Bocs de engem nem a barátod érdekel, én a lányokat szeretem.
-Ez szép, fél perce sem társalgunk és máris a problémáidról beszélsz.
-Nem baj, egy kis kihívás sosem árt.
–Nekem meg kutyám. Tök jó, majd elviheti sétálni.
-Nekem is vannak barátaim, de ilyenkor nem rájuk gondolok hanem arra amit most fogok csinálni.
-A cipőmnek is van párja, mégis járok vele
;) :D

Oldal 1 / 1