Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Tincsó Napló! - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Tincsó Napló! fejlődés

#1 Felhasználó nem aktív Tincsó

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 52

Elküldve: September 11 - 09:45

Én is mint minden Pua társam csak rávettem magam, hogy elkezdjek egy naplót!
Nincs kedvem mindig új témákat nyitni a hülyeségeimmel.
Mióta foglalkozok a PUA dolgokkal azóta, elég sokat változtam, külsőleg és belsőleg is egyaránt.

De még rengeteg út áll előttem, néha kilendítenek dolgok, de próbálok hamar talpra állni.
Az egyik legnagyobb probléma az az, hogy Érzelmek hálójába kerülök.
Rákellet döbbennem, hogy OneIts-es dolog is van a háttérbe, ami kibaszottul aggaszt.
Tudom ki kéne magam gyógyítanom, de viszont a lányt nem akarom elveszíteni, mert nagyon hozzám nőtt. Lehet, hogy majd segítséget kérem néha, mint wing vagy pivot. Nagy vonalakban ennyi.

Tegnap egy fergeteges buliba léptem fel.
Gondoltam, hogy majd Gamelek egy picit, kb akkor elkezdtem játszani mikor beléptem az ajtón.
Kibaszott szarul sikerült.
Elkezdtem egy csajt Negelni kb így:
én: szia
hb: szia
én: rég láttam már ekkora mosolyt valaki arcán
hb: köszii ( és csak nevetett)
én: ( megsimítottam a haját) Nagyon tetszik a hajad, csak azt keresem, hogy ezt hol hozzá ragasztva a hajadhoz?
hb: ez nem póthaj ezt ki kérem magamnak!

utána teljesen elszabadult a pokol egyfolytában NEG, NEG és minden csajt, igaz volt egy csomó high5. amit az egyik csaj egy idő után már unt..
De azért jól elvoltam a haverjaimmal..
hát kb ennyi :(

#2 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 11 - 18:26

1. Érzelmeknek csak a kapcsolatban szabad teret engedni. Ott viszont kötelező. Szomorú de ki kell mondani: addig legyen közömbös vagy picit szimpatikus a csaj, amíg nem lesz belőle ltr. Minden más esetben csak csalánnal fogod verni a saját farkadat, magát meg senki sem szereti szívatni. Továbbá ha nem tudod magad függetleníteni érzelmileg, akkor ugrott a főnyeremény keret, vagyis te fogsz teperni (nem azt jelenti hogy mindig főnyereménynek kell lenned nulla-huszonnégyben, de többnyire erre megy ki a játék felszedésben). Összegezve: ha összejössz egy lánnyal, akkor idővel belé szabad szeretni, előtte semmiképp. Azaz felszedés (pick up) és párkapcsolat két különböző dolog, némi átmenettel. Ami pu-ban jól működik, az könnyen kinyírhat egy kapcsolatot (pl. freezout).

2. Neg-gel indítani jó, de utána meg kell találni a helyes arányt push&pullban. Csak push = bunkóság. Legalábbis legtöbbször ez így jön le a csajoknak. Onnantól meg már nem vagy potenciális jelölt.

#3 Felhasználó nem aktív Tincsó

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 52

Elküldve: September 11 - 21:30

Üzenet megtekintéseIdézés: Stif - Dátum: September 11 - 18:26

1. Érzelmeknek csak a kapcsolatban szabad teret engedni. Ott viszont kötelező. Szomorú de ki kell mondani: addig legyen közömbös vagy picit szimpatikus a csaj, amíg nem lesz belőle ltr. Minden más esetben csak csalánnal fogod verni a saját farkadat, magát meg senki sem szereti szívatni. Továbbá ha nem tudod magad függetleníteni érzelmileg, akkor ugrott a főnyeremény keret, vagyis te fogsz teperni (nem azt jelenti hogy mindig főnyereménynek kell lenned nulla-huszonnégyben, de többnyire erre megy ki a játék felszedésben). Összegezve: ha összejössz egy lánnyal, akkor idővel belé szabad szeretni, előtte semmiképp. Azaz felszedés (pick up) és párkapcsolat két különböző dolog, némi átmenettel. Ami pu-ban jól működik, az könnyen kinyírhat egy kapcsolatot (pl. freezout).

2. Neg-gel indítani jó, de utána meg kell találni a helyes arányt push&pullban. Csak push = bunkóság. Legalábbis legtöbbször ez így jön le a csajoknak. Onnantól meg már nem vagy potenciális jelölt.

Köszi Stif a tippeket.
Szerinted ha ezt a barát csajt, meghagyom és bevonom a egy két Game-be, hogy segítsen szerinte ez jó ötlet?
Meg itt adott a helyzet, hogy talán a csaj majd rájön, kit veszített..
erről mi a véleményed?

#4 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 12 - 14:22

Üzenet megtekintéseIdézés: Tincsó - Dátum: September 11 - 22:30

Köszi Stif a tippeket.
Szerinted ha ezt a barát csajt, meghagyom és bevonom a egy két Game-be, hogy segítsen szerinte ez jó ötlet?
Meg itt adott a helyzet, hogy talán a csaj majd rájön, kit veszített..
erről mi a véleményed?

Ez most megint érzelmi játszmának tűnik. Azért akarod bevonni a csajozásodba, hogy féltékennyé tedd. Ergo megint hozzá igazítod a dolgaid, hogy később őt megszerezd. Megint nem vagy független. Én egykori one-itisemnél azt csináltam, hogy ha írt üzenetet, akkor illedelmesen, normál hangnemben válaszoltam rá, de hűvös és tartózkodó hangnemben, mivel meguntam hogy dobálja az IOI-kat, de ha lépni akarok érdemben, akkor játszotta a jégkirálynőt. Vagyis semmi lelkesedés nem volt az üzenetemben. Így bunkó se vagy, de mégis nem foglalkozol vele érdemben.

Tehát én azt csinálnám, hogy ha a csaj keres, akkor normális emberi viszonyt kialakítva állok hozzá, miközben ismerkedek sok-sok másik lánnyal. Majd ha sok lányt megismertél és te is úgy gondolod még mindig hogy neked mégiscsak ez a lány kéne, akkor visszatérhetsz a kérdésre. Úgy veszem észre, hogy most még nem igazán van viszonyítási alapod, és talán ezért túlértékeled a lányt és a helyzetet. Pl. sok csaj aki nekem tetszett régebben, hát most nem mindegyikkel állnék szóba se, és nem sértődöttségből. Ha van merítésed, van választási lehetőséged, akkor lehet hogy aki előtte a nagy ő-nek tűnt, ma már nem is annyira vonzó…

#5 Felhasználó nem aktív Tincsó

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 52

Elküldve: September 14 - 14:12

Minden kezd jóra fordulni?! :o
Randiztam egy kis szöszke csajjal :) eszméletlenül édes :)
A lányt egy ismerősön keresztül ismertem meg :) a srác aki bemutatott egymásnak igazi Wing.. Pedig fogalma sincs a pua-ságról de annyira jól felépítette a dolgokat (DHV spike nyomatott.)

A lánnyal elkezdtem beszélgetni, bevágtam egy-két NEG-et de nevetett végig. Kinoztam, push&pull.
majd átvittem egy másik helyre, kitalált szöveggel, hogy nem nagyon érek rá, de ha gondolja tarthat velem.
lány rögtön igent mondott.
Csomó IOI-t kaptam, úgy éreztem, hogy frankó minden..
eldumálgattunk, majd egyik ismerőse hívta a lányt és lelépet..
A lány azt mondta, hogy örül ennek az estének, és tök úgy érzi mint egy randit ( mert eddig egy fiúval se érezte magát ilyen jól) :D IOI IOI :) Pedig semmi nagyot nem csináltam, sőt folyamatosan otthagytam másoknak köszöngettem utána vissza mentem hozzá :) eddigi legjobb GAME-em :D
igaz Telefonszámot nem kértem, de FB-n megvan :D (ráadásul ő jelölt be engem) csak lestem, mert bőven van udvarló minden képéhez közel 100 like vagy még több.. :)
büszke vagyok magamra :) ( lehet ebből még később valami )

Oldal 1 / 1