Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Hogy A Francba Érjem El, Hogy Társkeresöröl Találkozzon Velem Végre Egy Lány?! - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Hogy A Francba Érjem El, Hogy Társkeresöröl Találkozzon Velem Végre Egy Lány?!

#1 Felhasználó nem aktív tapicska_forgalmista

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 86

Elküldve: September 10 - 14:05

Hello, 22 éves vagyok. BME gépészre járok, ahol tudvalevöen egy kumma nö sincs. 4 év alatt elképesztö depresszioba süllyedtem, 1,5 éve kisebb-nagyobb megszakitásokkal járok az egyetemi pszichologushoz. Mivel ilyen nömentes iskolában igen nehéz kitörni a helyzetemböl, ezért mostmár ott tartunk, hogy kedélyjavitót kell szednem, hogy ne kapjak ideglelést 10 perc séta után a városban, a sok szép nö láttán. A piszchologus tanácsára regisztráltam társkeresöre, ahonnan igen hamar lett egy barátnöm, vele vagyok már egy éve. Találkozunk 1-2 hetente, testileg tetszik is nekem, viszont nem egy életvidám lány ö sem, ezért nem vagyok vele boldog tulzottan mostmár. Az elsö fél évben még teljesen jol voltam, a szex meg ezek a dolgok tök ujak voltak még akkor, és ez motiváciot adott a tanulásra is, végre sikerült megcsinálnom minden tárgyat, amit felvettem. Egy teljes egészet ugrott a tanulmányi átlagom. Azt lehet mondani, hogy csak azért vagyunk még együtt, mert tudjuk, hogy nem kellünk másnak. gázzzz.

Társkeresön csüngök már honapok óta, de képtelen vagyok zöldágra vergödni a lányokkal, eddig a legkisebb esélye sem merült fel, hogy valaki eljöjjön velem randizni. Na jo volt, csak a szintet annyira már nem fogom leadni.
A beszélgetések általában teljes érdektelenségben végzödnek, vagy én leszek rettenetesen mérges, ha a lány elsorolja az igényeit a férfiakkal szemben, ugyanis nekem ezek közül mind superman képességnek tünik, amit átlagember képtelen teljesiteni. Kezdve ott, hogy magasság. 170/60 vagyok, gyerekes arcu, vézna, egyáltalán nem szép. Ezt meg is mondták jo páran. Ellenben amig csak pár kép vagyok, meg egy halom betü, addig mindenkinek helyes vagyok, és nem értik mi a baj a külsömmel. A valóságban persze a legkisebb bizonyitéka sem jelentkezik annak, hogy valoban jol néznék ki.

Sajnos rájöttem, hogy sem a gyakorikerdeseken, sem a társkeresös lányok, söt semmilyen lány nem képes elmagyarázni, hogy MIT A JÓ ÉLET PECKÉT KELL IRNI EGY LÁNYNAK, HOGY AKARJON VELEM TALÁLKOZNI! Már számtalanszor probáltam keriteni olyan megtörtént chates szövegelést, ami bejött a csajnak. Nem tudok a tanácsokkal mit kezdeni, mert nem látom át a folyamatot. Nekem egy konkrét sablon kell, amit követhetek. Kérem segitsen már valaki ebben! Már több mint 200lánnyal chateltem és mind egy fogyatékos értetlen senkinek tartott.

#2 Felhasználó nem aktív Samo

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 28

Elküldve: September 10 - 14:22

A 170/60 szerintem tökéletes. Igaz hogy nem vagy egy égimeszelő, de ha 170 cm magas vagy és 60 kg akkor kicsit se lehetsz vézna. Pl Kovács Kokó István amikor pehelysúlyú bajnok lett akkor 54 kg volt és 171 magas. És te úgy láttad a tv-be hogy vézna lenne? Inkább izmos. Azt nem tudom hogy az a 60kg izom-e rajtad, csak azt hogy 170/60 egyáltalán nem vézna. Haverom 180 magas és 62kg, és még őt se mondanám véznának. Te már egy kicsit dagadt vagy a magasságodhoz képest. :D
(szerintem nem ezzel van a baj, mert egy csomó 160-165 centis formás csaj van, aki hozzád illene, + a gyerekes arcot is szeretik a csajok.)
Annyit tehetsz hogy jársz konditerembe hogy az a 60 izom legyen ne pedig háj.

#3 Felhasználó nem aktív Samo

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 28

Elküldve: September 10 - 14:37

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 10 - 14:26

A gyerekarcot lehet szeretik, de a rondaságot nem.

Bocs hogy ezt írom, de ha ronda vagy akkor nem lehet gyerekes arcod. A gyerekes arc szép.. Nem tudom hogy nézhetsz ki, így azt se tudom mire mondod hogy ronda. Ha pattanások/miteszerek vannak, azokat el lehet tüntetni. Járj havonta kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz, ha szemüveges vagy akkor vegyél kontaklencsét, + csinálj valami jó sérót, és már nem is lehetsz ronda..

Szerkesztve Samo által: September 10 - 14:40

#4 Felhasználó nem aktív wannabepua

Hozzászólás:
 23

Elküldve: September 10 - 14:49

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 10 - 14:26

A gyerekarcot lehet szeretik, de a rondaságot nem.

Alapvetően rossz a hozzáállásod. Ha az arcod véznának néz ki, beesettnek stb. akkor dobj fel magadra egy pár kiló izmot. Nem árt egy fodrász, kozmetikus, esetleg bőrgyógyász kombó, ha a bőröddel van probléma. Napozz, mert a barnaság sokat dob a külsőn. Borotválkozz rendszeresen, felejtsd el a pár szálas munkásbajuszt, ne is növessz addig semmit, amíg nem erőteljes a szőrzet. Egy két normális ruha sem árt, itt nem az ár a dönt tényező, hanem az összhatás.

A netes társkeresés az meg nem a legnyerőbb. A BME-n van gazdálkodási kar, ahol több nő van.. nézz át oda;) Ha sablont követsz, akkor rontasz a megítéléseden, nemhiába negatív jelző a sablonos. Egyébként Mex-nek van egy könyve, a netes társkeresésről, azt el kéne olvasnod.

#5 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: September 10 - 15:08

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 10 - 14:47

Ugyannmár! Elősszöris, nehogymá két ilyen csaj oltson be téged, de komolyan.

Nincs neked semmi bajod, meg bogyókat se kell szedni, szimplán kicsit fel kéne pörgetni az életed, meg a gondolkodásmódodat. Alapvetően a BME, meg a maga fasiszta rendszere, nem éppen egy buli-kompatiblis valami, úgyhogy be kell osztani az idődet, és valahogy kispórolni heti egynéhány bulit. Mondjuk nemtudom, hanyadik félévedet tolod - nem mintha ez ott számítana - lehet már kicsit több időd van. Ki kell szakadni abból a közegből amúgy, mert tényleg ott vannak olyan arcok, akiktől jobb menekülni. ( Eskü, az embereknek 60%a teljesen kivan készülve amikor suli van.) Meg ne annyi legyen a buli, hogy lemegyünk az old'sba oszt bebaszunk mint vadállat, mert abból nem lesz pina az tuti.

Kezdj el valamit sportolni, meg elrugaszkodni ettől az egész hozzáállástól. Szted nem jön le a lányoknak - meg amúgy mindenki másnak - hogy valami kurvára nincs rendben a fejedben? Dehogynem. Senki nem akar kapcoslatot egy negatív emberrel.

#6 Felhasználó nem aktív Samo

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 28

Elküldve: September 10 - 15:16

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 10 - 14:47

Hát a jobb szélső csaj egy elhízott partra vetett rozmár Lúk Szkájvóker frizurával, a másik még elmenne, ha nem lenne olyan haja mint a 20 éves pulikutyámnak. Te meg így kép alapján se alacsony, se vézna, se csúnya nem vagy. Sőt inkább izmosnak tűnsz.
Mindjárt linkelek egy srácot és hogy milyen csajjal jár. Pill

#7 Felhasználó nem aktív laja20

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 92

Elküldve: September 10 - 15:18

Szia

Szerintem a hozzáállásoddal van a baj. Én 170/55 vagyok. De elfogadtam magamat úgy ahogy vagyok és leszarom más véleményét, büszke vagyok arra, hogy eddig a csúcs fekve nyomásom 17 évesen 50 kiló volt 2 szer :DDDD, de nem érdekel, büszke vagyok, hogy a 50-60 kilós kukoricászsákot parasztgyerekként elbírom.....
Te is fogadd el a külsődet, és fogd fel poénként. Engem ha megszólnak az miatt, csak azt mondom poénosan, hogy "sok nő irigyli a külsőmet :)" és kész.

Amúgy én sem voltam megelégedve a külsőmmel ezért nem volt önbizalmam sem. Vettem életemben először farmert, inget, pólót, parfümöt...... és lám megjött az önbizalom.

Megnéztem a képeid és szerintem a külsőddel nincs semmi baj, csak ne 80 kilós barátnőt válassz, mert ha nagy kufferba jó pakolni.....

Az ismerkedésről. Nem olyan nehéz viccesnek kell lenni, olvass sokat, hogy bővüljön a szókincsed hallgass sokféle magyar zenét én prosectúrából és tankcsapdából szoktam idézgetni, ha úgy alakul.

Ha netalántán fikáznák a karodat, csak mondd azt amit én is szoktam " karom mint a vízi sikló, kedvenceim cici csikló " és kész el van rendezve.
Az olvasást nem csak a különböző csajozós könyvekre értettem, hanem általánosságban.
És a felfogás: MINDEN NŐ TÉGED AKAR CSAK MÉG NEM TUDNAK RÓLA

És ha rám hallgatsz hanyagolod a netes ismerkedést és keresel egy jó barátot magad mellé akivel eljárkálsz este vagy nappal csajozni. De ha minden árom neten akarsz, akkor szentesipeti írását tudom ajánlani, amit megtalálsz itt a fórumon.

Remélem tudtam segíteni

Laja

#8 Felhasználó nem aktív Samo

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 28

Elküldve: September 10 - 15:48

Szerintem azzal van a baj hogy nem szereted eléggé magad, és nem a külsőd miatt fikáznak a csajok, hanem szerintem azt veszik észre rajtad hogy nagyon negatív személy vagy és "lúzernek" néznek, de nem a külsőd miatt. Elég ha a szemedbe néznek és ők észreveszik az ilyeneket. Olvass önfejlesztő anyagokat, + Mex könyvét és nézd meg a videóit youtubon. Főleg az amogolós részt. Ha más mond egy negatív dolgot rólad, akkor szard le, vagy poénkodd el.

#9 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: September 10 - 16:34

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 10 - 15:13

Jaj hát ugyis az a vége minden tanácsnak, hogy gyurjak.

há akkor ne gyúrjá bazme' :' D

#10 Felhasználó nem aktív Sly

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: September 10 - 19:01

Ugyan már örgem... neked az önbecsüléseddel vannak gondjaid, nem pedig a kinézeteddel.

Először is tuti recept arra nincs, hogy konkrétan mit írjál, hogy találkozzon veled.

Vetítsük át ezt egy másik/érthetőbb témára.

"pl. egy sikertelen vállalkozó vagy, és odamész egy Top Businnesman-hez, és arra kéred, mondja már el konkrétan mit kell tenned, hogy sikeres legyél. Az ilyeneket nem lehet konkrétan megoldani. Ahoz hogy jó légy valamiben, végig kell járnod egy bizonyos folyamatot, hogy sikeres vagy csak szimplán jobb képességű légy.

Pl. betesznek egy 8.-os iskolást egy egyetemre, halvány gőze se lesz az egészről, és hiába kérdi, hogy De mit kéne tennem, hogy ne bukjak meg? hogy ha nincs meg a megfelelő "felvezetése" alapja ahhoz hogy olyanokat tanuljon, amihez előképzettség kell.

Ergo a csajozás is egy folyamat, ezt is tanulni kell. folyamatosan fejleszteni kell magad, hogy a csúcsra érj.

A hegymászók is úgy tanultak meg jól hegyet/falat mászni, hogy az évek alatt, ezerszer megbotlottak, lecsúsztak stb... De nem adták fel, és mikor végre felértek a csúcsra, akkor már tudták hogy legközelebb olyan hibákat ne kövessenek el újra, mint amiket elkövettek. Vagy hogyan csinálják jobban/hatékonyabban egy bizonyos feladatot.

Amit a Chat-re tudok tanácsolni az az, hogy ha elkezdesz beszélni valakivel, fogd fel úgy az egészet mint ha már 1000 meg 1 éve ismernéd. Ne a konkrétumokkal kezdj, hogy "mi a stílusod? mit szeretsz? stb...) beszélgess vele kötetlenül mindenről, poénkodj stb... Legjobban viccelődés közbe lehet a legtöbbet megtudni egymásról.

Másik meg az, hogy ne csaj a nethez ragaszkodj. Budapest teli van bulihelyekkel, tessék elkezdeni ha más nem Nightgamelni a szórakozóhelyeken. Ha nem érzed magad rosszul a tánctéren, akkor már nyert ügyed van.

Plussz: Pesten megannyi kis hostess, vagy akár valamilyen terméket reklámozó kis csaj van, tessék odamenni hozzájuk és beszélgetni velük. Én ilyenkor mindig azzal kezdem amit éppen népszerűsítenek, aztán rendszerint poént csinálok a termékükből. Utána jöhet akármi.

Egyszóval, nehogy feladd itt nekem, tényleg tessék felpörgetni az életed. Járj el sportolni, és legyenek állandó programjaid, amihez tudsz ragaszkodni.

hajrá!!

#11 Felhasználó nem aktív Zafir

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 110

Elküldve: September 10 - 19:03

Olvass pua irodalmat (keress rá - Sutter, anyag), olvass önfejlesztő irodalmat (pl: Tony Robbins). Így el tudsz indulni a fejlődés útján és ha meglesz a megfelelő türelem, alázat, munka és kitartás akkor jönni fognak az eredmények.

Sly tanácsai baromi jók, Budapest tele van lehetőségekkel csak ki kell használni. Én is BME-s vagyok (ráadásul infó szak :P). Na és? Járok szórakozóhelyekre, táncolni és építem a szocköröm.

#12 Felhasználó nem aktív Sly

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: September 10 - 19:25

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 10 - 19:09

Ismeröseimtöl folyamatosan a következö kérdést kapom: "HOGY NÉÉÉZEL KI?"

mindig volt aki a szemembe mondja, sokszor közönség elött is, hogy ronda vagyok.

azt még senki sem mondta, hogy jaj de helyes ez a fiu. Fintorgás fejelforditás viszont mindennapos.

4 éve járok szorakozni, nem sarokban álldogálos csira vagyok, örjöngök. De akármilyen vidám lehetek, egy lány nem mosolyog rám sosem. Ez igy nagyon nem pálya mostmár. Aki lát engem élöben, az egy percig sem kételkedik abban, hogy ronda vagyok. Mivel csak erröl jönnek visszajelzések.

Na ezt most fejezd be!

Először is nem vagy ronda, azért mondhatják hogy ronda vagy mert a hozzáállásod meg minden azt közvetíti, hogy te el is hiszed, hogy ronda vagy. Már pedig a ronda nem itt kezdődik.

Félre ne értsetek kérlek...

Mondom a legnagyobb problémád, az az hogy nem hiszel önmagadban, önbecsülésed nagyon alacsony és az önbizalmad sincs helyén.

Szerintem neked sok olyan barátod lehet, akik mond azt az elvet vallja, hogy jól kell kinézni hogy megszerezz egy jó nőt, vagy pedig menni a konditerembe gyúrni, vagy felfúvatni magad, hogy összeszedd ezeket a nőket.
Nem tudom hogy van de a szocköröd is hasonló cipőben járhat mint te, ami alapból már gátat szab a fejlődésedben.

Ilyenkor két dolog van, vagy új szockört építsz, vagy pedig kitörsz a jelenlévők közül. Kitörés alatt azt értem, hogy ha lementek bulizni pl, akkor te leszel az a személy aki rámegy csajokra és gamel egész este.

Nekem is irtó szar napom van ma. Pár hete nekem sincs most csajom, aztán ma eljött az a pont hogy nagyon kéne valaki. De ilyenkor nem összeomlani kell. Pozitívan hozzáállni és előre gondolkodni...

#13 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 10 - 19:37

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 10 - 15:05

Hello, 22 éves vagyok. BME gépészre járok, ahol tudvalevöen egy kumma nö sincs. 4 év alatt elképesztö depresszioba süllyedtem, 1,5 éve kisebb-nagyobb megszakitásokkal járok az egyetemi pszichologushoz. Mivel ilyen nömentes iskolában igen nehéz kitörni a helyzetemböl, ezért mostmár ott tartunk, hogy kedélyjavitót kell szednem, hogy ne kapjak ideglelést 10 perc séta után a városban, a sok szép nö láttán. A piszchologus tanácsára regisztráltam társkeresöre, ahonnan igen hamar lett egy barátnöm, vele vagyok már egy éve. Találkozunk 1-2 hetente, testileg tetszik is nekem, viszont nem egy életvidám lány ö sem, ezért nem vagyok vele boldog tulzottan mostmár. Az elsö fél évben még teljesen jol voltam, a szex meg ezek a dolgok tök ujak voltak még akkor, és ez motiváciot adott a tanulásra is, végre sikerült megcsinálnom minden tárgyat, amit felvettem. Egy teljes egészet ugrott a tanulmányi átlagom. Azt lehet mondani, hogy csak azért vagyunk még együtt, mert tudjuk, hogy nem kellünk másnak. gázzzz.

Társkeresön csüngök már honapok óta, de képtelen vagyok zöldágra vergödni a lányokkal, eddig a legkisebb esélye sem merült fel, hogy valaki eljöjjön velem randizni. Na jo volt, csak a szintet annyira már nem fogom leadni.
A beszélgetések általában teljes érdektelenségben végzödnek, vagy én leszek rettenetesen mérges, ha a lány elsorolja az igényeit a férfiakkal szemben, ugyanis nekem ezek közül mind superman képességnek tünik, amit átlagember képtelen teljesiteni. Kezdve ott, hogy magasság. 170/60 vagyok, gyerekes arcu, vézna, egyáltalán nem szép. Ezt meg is mondták jo páran. Ellenben amig csak pár kép vagyok, meg egy halom betü, addig mindenkinek helyes vagyok, és nem értik mi a baj a külsömmel. A valóságban persze a legkisebb bizonyitéka sem jelentkezik annak, hogy valoban jol néznék ki.

Sajnos rájöttem, hogy sem a gyakorikerdeseken, sem a társkeresös lányok, söt semmilyen lány nem képes elmagyarázni, hogy MIT A JÓ ÉLET PECKÉT KELL IRNI EGY LÁNYNAK, HOGY AKARJON VELEM TALÁLKOZNI! Már számtalanszor probáltam keriteni olyan megtörtént chates szövegelést, ami bejött a csajnak. Nem tudok a tanácsokkal mit kezdeni, mert nem látom át a folyamatot. Nekem egy konkrét sablon kell, amit követhetek. Kérem segitsen már valaki ebben! Már több mint 200lánnyal chateltem és mind egy fogyatékos értetlen senkinek tartott.

Szia!
Én belemerülök a problémádba, wannabepua is jót írt nem tudom minek kapott pici oltást :)

Első lépés: Dobd ki a nődet azonnal. Ez nem kapcsolat, csak lehúzzátok egymást, mind2 nek jó lenne ha búcsút intenétek egymásnak, egymás kihasználásának.

Óriási önértékelési problémáid vannak. Olvasd vissza miket írsz, ha én így érezném magamat a bőrömben áh..... csupa baromságot írsz, írtó rossz hozzáállás. Még ha igazad is lenne, amit kétlek akkor is az előnyös tulajdonságaidra kellene koncentrálnod.
Az az igazság hogy brutálisan ,,átlagos frusztrált csávó vagy". Ez nem a külsőből jön, hanem a gondolkodásodból. És a külsőd ezt nem befolyásolja... Ezzel a gondolkodásmóddal bármit szépítünk Brad Pitt is lehetnél, akkor se lenne tartalmas kapcsolatod senkivel.
Mindezek helyett legyél büszke a külsődre,belsődre, szeresd magadat úgy ahogy szeretnéd hogy más is szeressen. ,, Ha ön magadat nem tudod szeretni, hogy várhatod el ezt mástól" Én pl magamat szeretem a legjobban, jól elvagyok magammal....
Ajánlott olvasmányok( kötelezően): Mex könyve, Badboy:Lifestyle, VinDiCarlo: Attraction Code

Ne akarj sablonokat, az életben semmilyen sablonnem működik 100% san. Kell egy bevált sablon elmondásod szerint. Nos valójában ilyen nincs, neked kell megcsinálnod ezt a ,,sablont", ami a saját személyiségedre működik, az adott szituációban.

Lányok nemfognak neked tudni elmagyarázni semmit abban a témában hogy hogyan szedd fel őket, mit mondj nekik. Elmagyarázzák, de nem fogod megérteni. Ők másképpen érzékelik a dolgokat....

Ha a belsőd már rendben van, onnantól érdemes írni miket tegyél chaten, utcán, bárhol.

Neked nem technikákra van szükséged... a legjobb fegyver is csak akkor ér valamit ha olyan ember áll mögötte aki tudja használni.

Szeresd ön magad, az életedért légy hálás, élvezd minden pillanatát, akarj jó ember és férfi lenni. :)

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#14 Felhasználó nem aktív Persia

• .
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 10 - 19:52

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 10 - 20:44

volt idö mikor még rendben voltam magammal, de a nöhiányos környezet az összes törekvésemet a föld alá nyomta. spontán ismerkedés lehetösége bme gépészen nem játszik.

Ismét a helytelen belső gameből fakadó bullshit. Azt hiszed ha lesz barátnőd jobb lesz az életed. Nem egy nőtől lesz jó, boldog az életed. Magadtól. Elsősorban Te tedd boldoggá saját magadat, ne mástól várd el ezt.

szerk: Hozzátenném, erre ott a sablonod és példád. A jelenlegi kapcsolatod ....

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#15 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: September 10 - 20:08

Srác, csak anynit szólok hozzá gyorsan, hogy a 170/55 170/60 az igenis vékony. kevés.

Én 172/59 kg vagyok, tudom magamról, látom a tükörben hogy ez így kevés. Ne akarjuk már egymást meggyőzni hogy ez így jó.

Az ideális testömeg az kb 170/70 kg lenne, izmosan, szálkásan persze ;)

Sok csaj, bevallotta nekem, hogy jól nézek ki, de í mostani állapotomban azért elég vékony vagyok. Változtathatnék rajta.
Épp ezen vagyok most.

#16 Felhasználó nem aktív Persia

• .
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 10 - 20:19

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 10 - 21:10

barátnöm az ugy lett, hogy leirtam neki, hogy én nem kellek senkinek, ö is leirta, hogy ö sem kell senkinek. találkoztunk, beszéltem neki két órát. találkoztunk másodszor is, harmadszor meg már elmentem hozzájuk, bemutaott a szüleinek, és már ott is aludtam vele.

Mehet a levesbe :D :D :D :D

Üzenet megtekintéseIdézés: Gusztav - Dátum: September 10 - 21:08

Srác, csak anynit szólok hozzá gyorsan, hogy a 170/55 170/60 az igenis vékony. kevés.

Én 172/59 kg vagyok, tudom magamról, látom a tükörben hogy ez így kevés. Ne akarjuk már egymást meggyőzni hogy ez így jó.

Az ideális testömeg az kb 170/70 kg lenne, izmosan, szálkásan persze ;)

Sok csaj, bevallotta nekem, hogy jól nézek ki, de í mostani állapotomban azért elég vékony vagyok. Változtathatnék rajta.
Épp ezen vagyok most.

Attól még hogy valaki sovány nem kell egy szardarabnak éreznie magát... :D Nem kell erről meggyőzni senkit hogy jó e vagy sem. ha magadnak tetszel soványan le van szarva, ha nem akkor meg emeld fel a segged és tegyél ellene :) Csak itt azért nem csak ezen kell javítani és nem elsősorban ezen.

--------------------

#17 Felhasználó nem aktív Zafir

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 110

Elküldve: September 10 - 21:02

Sokunknak voltak hasonlóan béna kifogásai... mikor ezeket az ember félre tudja rakni, felismeri, hogy mennyit lehet még tanulnia, fejlődnie, akkor kezdődik el a game igazán... most csak vergődsz, de ez nem vezet sehova. Te is látod. Szemelj ki egy könyvet (pua vagy önfejlesztés), olvass majd alkalmazd! Harjá! :)

#18 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: September 10 - 22:32

coelho . ó máj gás!

#19 Felhasználó nem aktív Persia

• .
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 11 - 01:23

:D :D :D
Már ne haragudj de egy balfasz vagy :)
Azt hiszed hogy majd kapsz itt olyat amitől csettintésre megváltozik az életed? Azt hiszem még mindig nem fogtad fel hogy ez nem így működik. Mint mindenért, ezért is meg kell dolgozni, tenni kell érte, időt szánni rá és egyáltalán nem könnyű. Ha valami nem jó neked, akkor emeld már fel a segged, legyél férfi és tegyél már ellene... Nagyon úgy jön le hogy ,,csináljuk meg a kajádat, tegyük eléd, de aztán még rágjuk is meg helyetted... te meg csak ülsz ész nézel ki a fejedből."
Folyamatosan sírsz hogy ez a problémám, az a problémám, ez nem jó az nem jó. Ráadásul kissé bunkó módon is reagálsz a kommentekre. Már ne is haragudj de minden kommentben volt hasznos dolog mit s hogyan tehetnél és segítő szándékkal írták azt az emberek.
Eléggé unszimpatikus alak vagy ezek alapján, ha ugyanezt a műsort adod elő személyesen is máris megvan miért amogolnak ki a francba a haverjaid meg a csajok. ( lásd a 16 éves discos csaj esete)
Antiszociális vagy, de az még nem is a legnagyobb baj... bár baj, de te lehúzod a környezetedet is ezzel a hatalmas negativitással.
Még pár észrevétel a chatelésedről meg a bulis csoportképről amin a haveroddal vagy meg 2 csajjal.

A chatelésed nem sokat ér, semmi komfortot nem építettél ki, baromságokról beszéltél, leszartad mit akar tudni a csaj, a gyönyörű vagy erős bók volt, rosszkor, korán... a 3 pontos válasza a csajnak mutatja is hogy nemigen akarta hová tenni, kiszámítható, átlagos volt. Kb ott vesztetted el az érdeklődését, azt a keveset is ami volt, de lehetett volna kihozni mást is belőle, de jött a huncutkás rész, ami persze hogy kiverte a biztosítékot, ugyanis ismét kurva rosszkor toltad :)

A képről a pozíciónálás sok mindent elmond. A haveroddal semmi gond sincs középen van, közel a csajokhoz, nyugodt magabiztos beállás.
Te meg a kép szélén vagy, tartod a távolságot mindenkivel, még a haveroddal szemben is. Ez zárkózottságra utal. Én mint normális szociális beállítottságú ember biztos a két csaj közé ugrottam volna be :D

Nem negatív kritikát szerettem volna írni, csupán kicsit erősebben kell fogalmazni mert nagyon nem látod a ,,mátrixot"

Ha te nem teszel semmit a saját életedért, más nem fog tenni helyetted semmi.

--------------------

#20 Felhasználó nem aktív Metró

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 582

Elküldve: September 11 - 09:09

Hát ne ilyen melegklub suliba járj. Utána meg olyan állásod lehet hogy a laptoppal egyedül kucoroghatsz egész nap. Szórakozóhelyeken, társkeresőkön meg rengeteg munkával tudsz kevés csajt felszedni és azok is ált az igénytelenek. Menj egy normális suliba át jövőre.

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3