Hali!
Ma megyek Morrisons 2-be egyedül örülnék ha csatlakoznának mások is hozzám. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon.
Szép napot!
Ma Megyek Morrisons 2-Be Egyedül Örülnék Ha Csatlakoznának Mások Is Hozzám. Ma megyek Morrisons 2-be egyedül örülnék ha csatlakoznának mások is ho
Elküldve: September 8 - 17:09
Nem kell ám ennyi topikot nyitnod. Ezzel csak azt éred el hogy vagy kibannolnak trollkodásért (ami itt amúgy valószínűtlen), vagy szimplán mindenki kiutál. Az ilyen viselkedéssel előbb leszel egy feltűnési viszketegséggel küzdő személy, aki olyan mint a kisgyerek (hangosan ordibál mert azt hiszi hogy attól majd jobban figyelnek rá), mint egy olyan valaki, akit komolyan vesznek a többiek és szívesen töltenék vele az estéjüket.
Tehát észre lett véve a témád, aki akar majd csatlakozik.
Tehát észre lett véve a témád, aki akar majd csatlakozik.
Elküldve: September 25 - 15:29
Üdv!
Ha legközelebb mész, én szívesen csatlakozom, eddig M2-be szoktam járni, Ligetben még nem voltam. Annyi a "szépséghiba", hogy terepen még kezdő vagyok, de sok-sok motivációval
Ha legközelebb mész, én szívesen csatlakozom, eddig M2-be szoktam járni, Ligetben még nem voltam. Annyi a "szépséghiba", hogy terepen még kezdő vagyok, de sok-sok motivációval
Oldal 1 / 1

Bejelentkezés
Regisztráció