Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Ma Megyek Morrisons 2-Be Egyedül Örülnék Ha Csatlakoznának Mások Is Hozzám. - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Ma Megyek Morrisons 2-Be Egyedül Örülnék Ha Csatlakoznának Mások Is Hozzám. Ma megyek Morrisons 2-be egyedül örülnék ha csatlakoznának mások is ho

#1 Felhasználó nem aktív Mr Morrisons

Hozzászólás:
 8

Elküldve: September 8 - 17:02

Hali!
Ma megyek Morrisons 2-be egyedül örülnék ha csatlakoznának mások is hozzám. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon.
Szép napot!

#2 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 8 - 17:09

Nem kell ám ennyi topikot nyitnod. Ezzel csak azt éred el hogy vagy kibannolnak trollkodásért (ami itt amúgy valószínűtlen), vagy szimplán mindenki kiutál. Az ilyen viselkedéssel előbb leszel egy feltűnési viszketegséggel küzdő személy, aki olyan mint a kisgyerek (hangosan ordibál mert azt hiszi hogy attól majd jobban figyelnek rá), mint egy olyan valaki, akit komolyan vesznek a többiek és szívesen töltenék vele az estéjüket.

Tehát észre lett véve a témád, aki akar majd csatlakozik.

#3 Felhasználó nem aktív Mr Morrisons

Hozzászólás:
 8

Elküldve: September 8 - 17:10

Módosítanék Morrisons 4 -be Népliget ma nyílik ott a helyünk.

#4 Felhasználó nem aktív Montiero

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 27

Elküldve: September 25 - 15:29

Üdv!

Ha legközelebb mész, én szívesen csatlakozom, eddig M2-be szoktam járni, Ligetben még nem voltam. Annyi a "szépséghiba", hogy terepen még kezdő vagyok, de sok-sok motivációval :)

Oldal 1 / 1