Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Hogyan Szedjünk Fel Egy Ruhaboltban Dolgozó Gyönyörű Csajt? - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Hogyan Szedjünk Fel Egy Ruhaboltban Dolgozó Gyönyörű Csajt?

#1 Felhasználó nem aktív Stan

Hozzászólás:
 2

Elküldve: September 7 - 03:08

Amikor elhatároztad, hogy igenis már frissítened kell a ruhatáradat egy-egy új pólóval, kiegészítővel(évszaktól függően sapka, sál, egy stílusos öv vagy övcsatt), esetleg nadrággal vagy cipővel, neki indulsz a városnak. Esetemben a Váci utcának, és nem divatból vagy sznobizmusból, hanem azért, mert nehezen találok a saját stílusomnak megfelelő ruhákat, és itt fellelhető egy-egy egyedi ruhadarab. Természetesen van, amikor hetekig én sem találok semmi jót, de amikor rábökök egy pólóra, nadrágra, vagy cipőre (vagyonomtól függően), akkor egyből tudom, hogy ez rajtam jól fog állni, ez az én stílusom, és ez kell nekem.

Hasonló képpen történt a dolog, amikor elhatároztam, hogy új cipőre van szükségem, mert a régieket vagy szétcsoszogtam, vagy széttáncoltam egy szórakozóhelyen, vagy vagy vagy....stb. Lényegtelen. De amikor beléptem a Pull and Bear boltjába, céltudatosan a cipő részleghez tartva, megpillantottam egy gyönyörű teremtést. Egy olyan csajt, aki stílusra, kisugárzásra, mindenre bejött. Természetesen oda is mentem hozzá, hogy tudna-e segíteni (miután kiválasztottam melyik cipőt vegyem meg). Kihozta a raktárból a cipőmet, felpróbáltam, ahogy le is írtam, egyből tudtam, hogy nekem ez a cipő kell, nem szaroztam. Akaratlanul is szóba elegyedtem a lánnyal (aki egyébként ott dolgozik), és baromira tetszett. Eldumáltunk erről arról, de aztán szó nélkül ott hagytam, és mentem a kasszához kifizetni a cipőt.

Nos, másnap döbbentem rá, hogy egyébként jól jönne most egy barátnő (mert kiéltem magamat a nyáron), és ő ideális lenne a pár perces beszélgetés és külső alapján. Látszott rajta, hogy tetszettem neki. Ebben biztos vagyok. Mit javasoltok, hogyan menjek vissza a boltba? (Az eset szeptember 5-én volt, tehát még elég friss)

Szóval, hogyan érdemes felszedni egy ilyen csajt? Gondoltam arra, hogy úgy megyek oda, hogy segíthetne hozzám illő pólót választani (mert amúgy is vennék pólót), vagy segíthetne a nadrágomhoz illő pólót keresni, mert biztosan ért a divathoz ha itt dolgozik, stb stb. A számát mindenképpen meg akarom szerezni, és randiznék is vele. Nem azért írtam ezt ide ki, mert életemben nem volt barátnőm, vagy nem tudnék csajozni, hanem professzionális tapasztalatokra van szükségem ahhoz, hogy biztosan ne szúrjam el ezt a csajt (mert ennyire fontos). Kérlek adjatok tanácsokat, ha tudtok. Ha nem, majd felszedem a magam módján, és leírom hogy sikerült. :) Hozzá tenném, elolvastam az Ismerkedés Alapjai című könyvet.

Szerkesztve Stan által: September 7 - 03:15

#2 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 7 - 13:19

Üzenet megtekintéseIdézés: Stan - Dátum: September 7 - 04:08

professzionális tapasztalatokra van szükségem ahhoz, hogy biztosan ne szúrjam el ezt a csajt (mert ennyire fontos).

Itt az első hibás lépés. Ettől görcsös leszel. Ami elindíthat egy lavinát, és tuti minden pont ellenkezőleg fog elsülni, mint ahogy akartad. Ne legyél eredmény-centrikus. Pár perc beszélgetésből ne ítélkezz, túlmisztifikálod. Lehet hogy csak eladói „kötelezettségből” volt kedves (vagyis nem biztos hogy jófej, nem biztos hogy tökéletesen passzolna hozzád, nem biztos hogy tényleg bejönne a stílusa ha jobban megismernéd, nem biztos hogy el tudnád viselni a szokásait stb).

Menj oda, ne foglalkozz mi lesz az eredménye, érezd jól magad, csinálj kis small-talkot, szerezz valami elérhetőséget, hogy később fel tudd venni vele a kapcsolatot.

#3 Felhasználó nem aktív Stan

Hozzászólás:
 2

Elküldve: September 7 - 14:44

Van benne valami :) Rendben.

Üzenet megtekintéseIdézés: Stif - Dátum: September 7 - 13:19

Itt az első hibás lépés. Ettől görcsös leszel. Ami elindíthat egy lavinát, és tuti minden pont ellenkezőleg fog elsülni, mint ahogy akartad. Ne legyél eredmény-centrikus. Pár perc beszélgetésből ne ítélkezz, túlmisztifikálod. Lehet hogy csak eladói „kötelezettségből” volt kedves (vagyis nem biztos hogy jófej, nem biztos hogy tökéletesen passzolna hozzád, nem biztos hogy tényleg bejönne a stílusa ha jobban megismernéd, nem biztos hogy el tudnád viselni a szokásait stb).

Menj oda, ne foglalkozz mi lesz az eredménye, érezd jól magad, csinálj kis small-talkot, szerezz valami elérhetőséget, hogy később fel tudd venni vele a kapcsolatot.

Oldal 1 / 1