Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Gyors Segítséget Kérek ! - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Gyors Segítséget Kérek ! Mindenkit megkérek aki tud segíteni írjon :)

#1 Felhasználó nem aktív BÉBÉ

Hozzászólás:
 4

Elküldve: September 5 - 15:11

Hát akkor ott kezdeném,hogy van egy lány aki a legjobb barátom volt.Meglérdeztem,hogy járna-e velem de nem volt a válasz.Ezzel semmi bajom nem volt felfogtam csak utána bunkó voltam vele és többször összevesztünk és azt mondta,hogy elege van belőlem.Beszélgettünk nagy nehezen kibékültünk de azt mondta,hogy többet ne beszéljünk mert ez neki nem menne nem az én hibám de ez neki nem megy. Nem tudom mi tévő legyek mert a csaj nagyon fontos nekem mint barát a legjobb és ilyet többet nem találok (kár mondani hogy lesz jobb).
Hogy tudok visszahozni mindent a régibe ?
Valahogy meg kell próbálnom kérleek segítesetek mert nagyon szarul vagyok :/ előre is köszi mindenkinek a váalszokat :)

Szerkesztve BÉBÉ által: September 5 - 15:11

#2 Felhasználó nem aktív zolee19

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 95

Elküldve: September 5 - 17:24

Szerintem freeze out egy ideig, aztán keresd
fel ismét.

#3 Felhasználó nem aktív Jeff

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 161

Elküldve: September 5 - 17:28

Jaja, szüneteltesd a dolgot, ha most mégjobban rátámaszkodnál, elszúrnád.

#4 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 5 - 18:54

freez out mindenképpen kell :)

Én felvetnék egy spekulatív variációt is amit csak az írásod alapján jutott először eszembe, a valós körülményeket nem ismerve.

Ha neked annyira fontos mint barát ez a csaj miért ,,kértél 19 re lapot". Aztán ha nemvolt a nem válasszal semmi bajod akkor miért voltál vele bunkó. Szerintem te akartál komolyan valamit ettől a csajtól, és most csak a barátság álcája alatt próbálsz a közelében maradni hogy hátha lesz valami. Valószínűleg a csaj is érzi ezt ezért mondja hogy neki nem megy ez, egyszerűen nem bízik benned.

Ez pattant ki az én fantáziadús agyamból, de az első két mondaton mindenképpen el kellene gondolkodnod kicsit. :)

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

Oldal 1 / 1