Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Wing + Lakótárs = A Legjobb Párosítás - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Wing + Lakótárs = A Legjobb Párosítás

#1 Felhasználó nem aktív Klinton

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 26

Elküldve: September 5 - 07:13

Változni szeretnél?
De eddig vhogy nem tudtad rávenni magadat?

1. lépés: Lépj ki a komfortzónából: Költözz el otthonról!
2. lépés: Keress magad mellé egy csajozótársat!
3. lépés: Vegyítsd az első kettőt: Menj albérletbe egy Winggel, h ne csak akkor foglalkozz a PUA-val, mikor a társaddal gamelsz, hanem non-stop!

Sziasztok!
23 éves vagyok, kezdő a PUA világában. De az önfejlesztés már rutinból megy. Winges lakótársat keresek az I. kerületi lakásomba. Day- & Night- game és lifestyle.

Szerkesztve Klinton által: September 6 - 02:11

--------------------
A gondolat erejével

#2 Felhasználó nem aktív Zoliz

Hozzászólás:
 5

Elküldve: September 7 - 23:09

Üzenet megtekintéseIdézés: Klinton - Dátum: September 5 - 07:13

Változni szeretnél?
De eddig vhogy nem tudtad rávenni magadat?

1. lépés: Lépj ki a komfortzónából: Költözz el otthonról!
2. lépés: Keress magad mellé egy csajozótársat!
3. lépés: Vegyítsd az első kettőt: Menj albérletbe egy Winggel, h ne csak akkor foglalkozz a PUA-val, mikor a társaddal gamelsz, hanem non-stop!

Sziasztok!
23 éves vagyok, kezdő a PUA világában. De az önfejlesztés már rutinból megy. Winges lakótársat keresek az I. kerületi lakásomba. Day- & Night- game és lifestyle.

Szia! Érdekelne a téma. Én is kezdő vagyok és épp albérletet keresek Budapesten.
A nyári 5 napos táborban voltam azóta tudok a PUA-ról, nem vagyok AFC, ha infók érdekelnek rólam írj privátot.

#3 Felhasználó nem aktív Montiero

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 27

Elküldve: September 25 - 15:33

Hi!

Lakótársam már van, de wingem még nincs. Szóval a topic címétől függetleül, szívesen betársulnék nightgame-be és daygamne-be is, Pesten. Amiket írtál a nyitó üzenetben (komfortzóna, stb.), pont illik rám is egyébként. Beszéljünk meg valamit, aztán mehet a game. :)

Oldal 1 / 1