Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Morrisons 2-Be Reghét Miatt Koleszos Csajszik Is Megjönnek - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Morrisons 2-Be Reghét Miatt Koleszos Csajszik Is Megjönnek Morrisons 2-be reghét miatt koleszos csajszik is megjönnek

#1 Felhasználó nem aktív Mr Morrisons

Hozzászólás:
 8

Elküldve: September 3 - 12:24

Helló!
Jövőhetén reghét miatt szívesen bármelyik nap lemennék valakivel Morrison 2 -be. Összes vidéki csaj most költözik vissza Budapestre, és a reghét az minden egyetemistánál/főiskolásnál a buliról szól. Így előre láthatólag sokkal több csajszi is lesz lenn Mori 2 ben is a nyári megszokottnál, és még a sulikban sem követelnek a tanárok.
Wing haveromnak nagyon úgy tűnik hogy most lett komolyabb kapcsolata és ez miatt nagyon bekorlátozódott, egyedül nyomulni meg nehéz a páros-páratlan szabály miatt. Két éve járok le Morrisons 2-be szinte minden héten vagy második héten lejártam most a nyarat kivéve, de szívesen újra kezdeném, egy megbízható hasonló ambíciókkal, vidám, bátor, bulizós szárnysegéddel, akivel összedolgozva a következő tanév végére is kb 40 csajszi telefonszámjával fejenként gazdagodjunk, és több legyen a siker mint a koptatási arány. De ehhez olyan segédet várok akivel egyszerre időt nem késleltetve normálisan le tudnánk választani a csajszikat egymásról tánctéren, és ehhez nem kell berúgnia :D :D (mert már ilyen részeg wingem is volt) Vagy csak egy asztalnál bekapcsolódni csajok beszélgetéseibe és vidáman elpoénkodni velük még akkor is ha nagyon nehéz lenne mosolyt csalni a csajok arcára. Azaz megismerni őket és hogy fel keltsük az érdeklődésüket.
De tapasztalatból akkor se ess kétségbe ha elutasítanak minket tudj tovább menni, a következő csajszinál lehet nagyobb siker lesz, és az előzőek meg főhetnek a levükben, amikor látják hogy más csajszik meg élvezik a társaságunk :D
És akkor is tudj tovább menni azaz feltalálni magad pl : ha valamelyikünk leragad egy csajszival tánctéren ha a csajszik páratlanan vannak ( páros-páratlan szabály). A két év alatt megszerzett tapasztalataimat amik nagy részét a saját káromon tanultam meg Mori 2-ben, amiket szívesen tovább adnék csapattársamnak is és őt is szívesen meghallgatnám eddigi terep tapasztalatait, és a buli végén vagy a következő elején megbeszélni mik voltak a hibáink. Ezek hasznosak szoktak lenni mindig hogy jó csapatot alkotva minél jobb legyen a koptatási arány, azaz a sikereink.
Mehetünk többen is. Akiknek felkeltettem az érdeklődését írjon, és öltözzetek Mori 2-re velem!
Ne feledjétek:
-jó megjelenés 40% (klassz ing, farmer, parfüm, izzadásgátló, jó lehellet :D )
-vidámság, mosolygás, jó kedv, lazaság 20%
-jó dumálóképesség 15% (tudd milyen témákat szeretnek a csajok: barátnők, pasik, mit tanul, mit dolgozik, család, hány éves, merre lakik, milyen alkalomból jött bulizni kikkel, horoszkóp, ékszerek stb magyarán minnél többet beszéltessük a csajt magáról pozitív dolgokról, hogy érezze fontos személyiség)
-jó ritmusérzék 15% ( ne csak álldogálj a tánctéren)
- szerencse 10 %
Sztem ennyi kell egy nő bizalmához, szívéhez, a sikerhez :D
Üdv
Mr Morrisons

#2 Felhasználó nem aktív Jeff

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 161

Elküldve: September 3 - 17:52

Na jó most nem azér de kinek vágjak a kezére hogy nem tud egyszer kattintani...

#3 Felhasználó nem aktív Mr Morrisons

Hozzászólás:
 8

Elküldve: September 3 - 18:12

Üzenet megtekintéseIdézés: Jeff - Dátum: September 3 - 17:52

Na jó most nem azér de kinek vágjak a kezére hogy nem tud egyszer kattintani...

Sajnálom szar az oldal töröltem volna ha lehet.

Oldal 1 / 1