Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Wingpartner Budapesten - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Wingpartner Budapesten

#1 Felhasználó nem aktív Avanturado

Hozzászólás:
 1

Elküldve: September 2 - 17:38

Sziasztok,

Keresek magam mellé valakit, akinek segíthetek, és aki nekem is segíthet.

Magamról: 24 éves Budapesti vagyok. 2 és fél éve foglalkozom "profi" ismerkedéssel. Végigcsináltam egy egyéves tanfolyamot, majd még egy évig fejlesztettem képességeimet. Célom több ismerkedő művész stílusának megismerése, elsajátítása. Ezáltal szerettem volna megtalálni a saját egyéniségemnek megfelelő stílust, amihez tudok azonosulni, és amit tudok képviselni. Szeretném hinni, hogy ezt elértem. Nem tartanám helyesnek, hogy az eredményeimet vagy a képességeimet ecseteljem. Mindenesetre hiszem, hogy jó képzést kaptam.

Miért keresek Winget? Az élet úgy hozta, hogy azon személyek, akikkel együtt dolgoztam már komoly kapcsolatban vannak. Egyszerűen nekik jelenleg nincs motivációjuk, csak, mint nagyon jó barátok járunk össze. Nekem még nincs igényem komoly kapcsolatra, egyszerűen élvezem az életet.

Kit keresek? Szeretnék egy szintemnek megfelelő partnert találni, aki korban is passzol hozzám. Ne legyél 18 de 40 sem. :)Olykor segítek kezdőknek. De az nekem oktatás, és nem szórakozás. Az oktatással jobb tanár lehetek, de a szórakozás és a csajozás akkor nem nagyon megy. Szeretnék egy haladóbb emberrel lejárni. Jó lenne, ha nem avval telne az este, hogy "nézelődünk". Van célunk, tudjuk, miért megyünk le. Ha sörözni akarunk ti is, és persze én is haverokkal vagyunk. De profin csajozni csak profikkal lehet. A közeledési pánik egy létező meglévő jelenség, de nem irányíthatja az az estét. Hiszem, hogy az mindig megmarad az embernek, de azt is hiszem, hogy idővel eljelentéktelenedő szintre eshet. Sajnos egy rossz tulajdonságom van és ezt vállalom. Ha valamit rosszul csinálsz, azt meg fogom mondani. Remélem ilyenkor segítő tanáccsal is el tudlak majd látni. Ugyanezt persze magammal szemben is elvárom.

Ha úgy érzed, tudnál velem együtt ismerkedni, akkor küldj valami füstjelet és felvesszük a kapcsolatot.

#2 Felhasználó nem aktív Mr Morrisons

Hozzászólás:
 8

Elküldve: September 3 - 18:24

Helló!
Elolvastam az üzeneted, tetszik a jellemrajzod, most már csak terepen kéne magunkat bevetni csapatként. Szóval örülnék ha tudnál jönni velem jövőhéten Mori 2-be.
http://www.facebook....p?id=1356673040
Ha még szívesen jönnél velem bulizni létszíves jelölj be facebookon ismerősnek és egyeztetünk időpontot.
Üdv
Mr Morrisons

#3 Felhasználó nem aktív kasi85

Hozzászólás:
 2

Elküldve: September 4 - 22:56

Szeva!

Attila vagyok! Nekem is szükségem lenne egy wingre. Úgy érzem, hogy tudnék veled együtt aktívan ismerkedni terepen, az alapján amit írtál. 25 éves,bp.-i srác vagyok.
Másfél hónapja foglalkozom a tudatos csajozással a gyakorlatban. Heti 5 alkalommal járok gamelni. (daygame, nightgame) Nem félek a megszólítástól,(résztvettem egy egynapos gyakorlati tréningen) aktív szoktam lenni a terepen.
Megadok egy e-mail címet és egy telefonszámot. Mindkettőn elérhetsz.

kasi98@freemail.hu ; tel. 06-30-460-31-36

#4 Felhasználó nem aktív Zoliz

Hozzászólás:
 5

Elküldve: September 8 - 13:51

Üzenet megtekintéseIdézés: Avanturado - Dátum: September 2 - 17:38

Sziasztok,

Keresek magam mellé valakit, akinek segíthetek, és aki nekem is segíthet.

Magamról: 24 éves Budapesti vagyok. 2 és fél éve foglalkozom "profi" ismerkedéssel. Végigcsináltam egy egyéves tanfolyamot, majd még egy évig fejlesztettem képességeimet. Célom több ismerkedő művész stílusának megismerése, elsajátítása. Ezáltal szerettem volna megtalálni a saját egyéniségemnek megfelelő stílust, amihez tudok azonosulni, és amit tudok képviselni. Szeretném hinni, hogy ezt elértem. Nem tartanám helyesnek, hogy az eredményeimet vagy a képességeimet ecseteljem. Mindenesetre hiszem, hogy jó képzést kaptam.

Miért keresek Winget? Az élet úgy hozta, hogy azon személyek, akikkel együtt dolgoztam már komoly kapcsolatban vannak. Egyszerűen nekik jelenleg nincs motivációjuk, csak, mint nagyon jó barátok járunk össze. Nekem még nincs igényem komoly kapcsolatra, egyszerűen élvezem az életet.

Kit keresek? Szeretnék egy szintemnek megfelelő partnert találni, aki korban is passzol hozzám. Ne legyél 18 de 40 sem. :)Olykor segítek kezdőknek. De az nekem oktatás, és nem szórakozás. Az oktatással jobb tanár lehetek, de a szórakozás és a csajozás akkor nem nagyon megy. Szeretnék egy haladóbb emberrel lejárni. Jó lenne, ha nem avval telne az este, hogy "nézelődünk". Van célunk, tudjuk, miért megyünk le. Ha sörözni akarunk ti is, és persze én is haverokkal vagyunk. De profin csajozni csak profikkal lehet. A közeledési pánik egy létező meglévő jelenség, de nem irányíthatja az az estét. Hiszem, hogy az mindig megmarad az embernek, de azt is hiszem, hogy idővel eljelentéktelenedő szintre eshet. Sajnos egy rossz tulajdonságom van és ezt vállalom. Ha valamit rosszul csinálsz, azt meg fogom mondani. Remélem ilyenkor segítő tanáccsal is el tudlak majd látni. Ugyanezt persze magammal szemben is elvárom.

Ha úgy érzed, tudnál velem együtt ismerkedni, akkor küldj valami füstjelet és felvesszük a kapcsolatot.

Sziasztok!

LAST MINUTE SÜRGŐSEN !!! szükségem lenne egy wing segítségére. (23 és 30 év között)

(kiemelem mert talán most kevesen látogatjak a forumot)

Nagyon be vagyok indulva motivációm közel 100-on, szerintem húzna sokakat a state később.

MOST péntek és/vagy szombat este Budapesten. Relative magas vagyok, jóképűnek mondott, betartom a csajozási és maximálisan tiszteletben tartom a wingelési szabályokat, nem iszom és kezdő létemre voltak sikereim már mind a táncban, night és daygameben is. Teljesen mindegy hol csinaljuk, egyedül sokkal nehezebb pláne este, a pápát leszámítva majd bárkit meg merek (tudás más kérdés) nyitni, de eredményorientált vagyok.

Kerlek jelezz a 70/2571491-es számomon és felveszem veled a kapcsolatot.

Üdv.
Zoliz (ZED)

#5 Felhasználó nem aktív Montiero

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 27

Elküldve: September 25 - 15:31

Hello! Ha még mindig aktuális, hogy "oktatásban" is benne vagy, akkor szorgalmas kezdőként csatlakoznék hozzád :) Légyszi írj majd üzenetet.

Kösz

Oldal 1 / 1