Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Ricsi Naplója - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Ricsi Naplója

#21 Felhasználó nem aktív kilogramm

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: September 22 - 19:31

Üzenet megtekintéseIdézés: Stif - Dátum: September 22 - 19:07

3. Kg: tévhitben élsz, attól hogy ízesített még a szar cigifüstöt tüdőzöd le. Van pl. mentolos cigi is. Max nem dohányfüst íze van.

Persze, tudom hogy az ugyanúgy füst, és ha a dohányt megégeti a szén, akkor még az íze is szar, viszont én arra gondoltam, hogy ezek alapból ízesített dohányok, és nincs utána az a rossz cigi íz a szádban, ami után kb minden 2. dohányos köpköd, miután elszívott egy szálat. Bocsi, amiért rosszul fejeztem ki magam :)

Ricsi:
Még annyit megjegyzésként, hogy ha csak a társaság miatt mennél a vízipipázásra, viszont maga a vízipipa nem érdekel, vagy éppenhogy még ellene is vagy, akkor nyugodtan megmondhatod, hogy te nem szívsz. Ha rád akarják erőltetni, hogy márpedig ez 'rohadtjó' meg hogy csináld, akkor azzal nem tartják tiszteletben a te döntésed, szal ebben az esetben érdemes lehet újragondolni az ismeretséget is. Szvsz

#22 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32
Gender:Male Location:Debrecen Interests:Sportjaim: Uszás ,kerékpározás,éneklés ,rajzolás

Elküldve: September 23 - 16:35

NOs köszönöm a véleményeteket igen nos én is így vagyok vele kipróbálni kipróbálom ha tetszik akkor néha később is szívni fogom de nem rendszeresen legalábbis remélem ha pedig nem tetszik meg mondom mi a szitu nekik :D sztem a döntésemet tiszteletben fogják tartani mert már szinte a félosztály a barátom :) és nem olyanoknak ismerem őket akik olyanok lennének hogy "szívd mert jó ...":)

--------------------
[i][b]1.ÉLJ UGY Hogy ne bánj meg semmit és No Problem lesz :)[/b][/i]
2.Soha nem adom fel (mármint a csajozást)
Röviden ennyi

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2