Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Ricsi Naplója - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Ricsi Naplója

#1 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32
Gender:Male Location:Debrecen Interests:Sportjaim: Uszás ,kerékpározás,éneklés ,rajzolás

Elküldve: September 1 - 14:04

Hellosztok Ricsi vagyok(Rics14).Elkezdem én is a saját naplóm.Na hol is kezdjem ...okés egy kis rövid jellemzés rólam: 14 éves vagyok még nem volt se b.nőm igy csókom se :( de változni fogok;)

2011.09.01. Ma volt ugye mindenkinek a Első tanitási nap:) (örülünk...) jó semmi extra nem történt csak annyi hogy 2 emberrel (egyik oszt.társ másik annak a haverja)össze haverkodtam amikor mentem haza busszal éppen buszra vártam jött egy HB7-8-as csaj jó eleinte vaciláltam ,hogy menjek -e oda ,de végülis odamentem 1-2 percel később:) és fura volt mert egyáltalán nem voltam ideges :D ,indirekt nyitást választottam
mondom :Szia megmondanád mennyi az idő ?
ő:xx-al mult annyi.
Mondom:Köszi ,ja amugy szép macska.:)
Nem irom már le mindet,de örülök ,hogy elkezdtem ezt a PUA-ságot terepen is (igaz a csaj sokkal idösebb volt mint én)de nem a felszedés volt a célom :D(ja amugy még annyit hogy sokat nevetet és egyszer megemlitette hogy a "párom....") Holnap remélem lesz valami :)

Szerkesztve Rics14 által: September 1 - 14:06

--------------------
[i][b]1.ÉLJ UGY Hogy ne bánj meg semmit és No Problem lesz :)[/b][/i]
2.Soha nem adom fel (mármint a csajozást)
Röviden ennyi

#2 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 1 - 16:09

Szerencsés vagy, hogy ilyen korán ilyesmivel kezdesz foglalkozni! :D
Az én időmben még nem volt otthon netünk sem :angry:

#3 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32
Gender:Male Location:Debrecen Interests:Sportjaim: Uszás ,kerékpározás,éneklés ,rajzolás

Elküldve: September 1 - 16:30

Ja amugy szerintetek 1 év alatt ha nagyon keményen dolgozok és sok erőt munkát és engergiát fektetek a PUA stílus-ba akkor lehetek sikeres nőcsábász?:) De legalább már csökkent a bizonyos "félelmem" ennek örülök legjobban hisz ez a "kezdőlépés ":) hogy merjek oda menni egy lányhoz:)

Szerkesztve Rics14 által: September 1 - 16:30

--------------------
Röviden ennyi

#4 Felhasználó nem aktív Jeff

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 161

Elküldve: September 1 - 16:53

Üzenet megtekintéseIdézés: origer - Dátum: September 1 - 16:09

Szerencsés vagy, hogy ilyen korán ilyesmivel kezdesz foglalkozni! :D
Az én időmben még nem volt otthon netünk sem :angry:

Nem vagy ezzel egyedül. :)

Üzenet megtekintéseIdézés: Rics14 - Dátum: September 1 - 16:30

Ja amugy szerintetek 1 év alatt ha nagyon keményen dolgozok és sok erőt munkát és engergiát fektetek a PUA stílus-ba akkor lehetek sikeres nőcsábász?:) De legalább már csökkent a bizonyos "félelmem" ennek örülök legjobban hisz ez a "kezdőlépés ":) hogy merjek oda menni egy lányhoz:)

Én most úgy mondom hogy szintén kezdő vagyok, bár hülye érzés kimondani mert tucat pua könyvet olvastam és egy ideje benne is vagyok de akkor is kezdő. Nekem is van sok célom, miattuk kelek fel reggelente. Én is hozzád hasonlóan magas szintre akarok eljutni nem olyan rövid idő alatt. Mert 1 év hosszú idő, és ha minden napod valamilyen módon a fejlődésed szolgálja, (pl. otthon vagy de olvasol vagy online game, hanganyag akármi, ha meg nem akkor terep terep és terep) akkor igen. Szerintem 100%-os elszántsággal, pozitív hozzáállással és rendszeres gyakorlással igen, játszva megcsinálhatod! ÉN ezt a hármat alkalmazom minden körülmények között!

Good luck brother! ;)

Ha a gyermek az első esés után felhagyna a próbálkozással, sosem tanulna meg járni.
"Louise L. Hay"

#5 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32

Elküldve: September 1 - 17:26

KÖsz brother:P Hát tudom sok idő majdnem 400 nap ami ha azt nézzük elég sok ha minden nap fejlödök valamiben:)
Amugy a céljaim: -új haj vagy nem tudom megkéne kérdeznem egy lányt hogy mi a véleménye róla:I
-belső játék turbozása
- gyúrni
-sportot űzni
-gitáron megtanulni(szerintem ez nagyon inponáló a nök számára romantikus alkatnak tünök vele szerintem^^)

--------------------
Röviden ennyi

#6 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32

Elküldve: September 2 - 12:12

2011.09.02
Na ma nem volt olyan élménydús napom:( ,de kialakitottam egy fajta barátságot minden oszt.társammal (majdnem minddel) ezt haladásnak nevezem mert nem vagyok olyan haverkodos ,de már igen:)
Csajozás téren volt egy 2 setes de nem mertem megszólitani őket :/ sebaj majd legközelebb következő nőn ezt szeretném kiprobálni: direkt nyitás

Szerkesztve Rics14 által: September 2 - 12:13

--------------------
Röviden ennyi

#7 Felhasználó nem aktív kalandor

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 358

Elküldve: September 2 - 14:36

a gyúrással 14 évesen vigyázz. ha akkora akarsz maradni nagyjából, mint most vágj bele, de ráérsz még 16-17 évesen is elkezdeni vagy később.

#8 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32

Elküldve: September 2 - 14:47

Hát a orvosnő tegnap épp mondta jó fizikumba vagyok :D lehet várok akkor ez a gyurás projektel:) Kösz kalandor a tippet ;)

--------------------
Röviden ennyi

#9 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 2 - 15:26

Arra figyelj, hogy vitamint mindenképp szedj, mert nekem a bőröm a vállamnál-bicepszemnél megrepedezett, gyorsan kezdtem el nőni, kívül pedig csak szakadt a bőr(szakszóval stria alakult ki) :)
A bodybuilder.hu legyen az egyik kedvenc oldalad, ha már elkezdesz foglalkozni a dologgal. De sok más egészség/táplálkozás-beli dologgal foglalkoznak ;)

#10 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32

Elküldve: September 2 - 16:03

Háát nem tudom belekezdjek -e mert tanulni muszáj azután ott van,hogy kéne valami hangszeren is játszanom:) azután ha lesz időm szerintem megyek kondizni:) ja és 1 dologra rájöttem a MÉB-eimet bekell tanulni és kell 1 jó szöveg a több setes csajokra amiben sztem a Mystery féle Csajok vagy férfiak hazudnak többet-et választom de ha tudtok jobbat írjátok már meg:)

--------------------
Röviden ennyi

#11 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32

Elküldve: September 5 - 13:57

2011.09.05

Ma nem volt olyan sok jó esemény,mint múltkor ,de már legalább az osztályban sokkal jobban ismernek SŐT végre a nevem is tudják :D
Most jöttem haza buszmegbe volt 2 csaj megnyitottam őket így:"Sziasztok szerintetek ,hogyan szaporodnak a teknősök?" Erre ezt a választ kaptam : "Kit érdekel?" El is jöttem mert sztem bunkók habár lehet shit teszt volt a troli buszmegébe is volt 2 jó csaj azokat nem nyitottam meg :( Valaki írna egy jó 2 setes megnyitást ??:) megköszönném

--------------------
Röviden ennyi

#12 Felhasználó nem aktív kilogramm

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: September 6 - 22:57

Elolvastam az eddigi hozzászólásokat, és ezek jutottak eszembe. Ha valakinek más a véleménye, akkor arra is kíváncsi vagyok :)

Szerintem jó, hogy ilyen korán már elkezdtél foglalkozni ezekkel a dolgokkal, így több éves előnnyel indulsz azokhoz képest, akik teljesen afcs-ként csak 20+ évesen csöppentek bele ebbe az egészbe.

1 év alatt nagyon sokat lehet fejlődni az élet bármilyen területén (Brian Tracy szerint azt hiszem 2-5 év alatt bármilyen területen szakértővé válhatsz, ha rendszeresen foglalkozol vele), viszont szerintem ennyi idő önmagában kevés ahhoz, hogy 'sikeres nőcsábász' legyél, illetve ebben a korban szerintem nem is igazán lehet 'nőcsábászság'-ról beszélni. Persze a fejlődéssel együtt biztosan eredményesebb leszel az élet minden területén, sikeresebben és jobb kapcsolatokat tudsz majd kialakítani.

Én a te helyedben amellett, hogy foglalkozol a csajozással, arra is fektetnék hangsúlyt, hogy egy olyan életstílust építs ki, amelyben boldog vagy, és amellyel bevonzod a csajokat a te világodba. Szerintem ez tök jó időszak az életeben, hogy elkezdd kitalálni, hogy milyen sportokat szeretsz, milyen hobbit csinálsz szívesen, és hogy egy jó szockört alakíts ki, és hogy igazi barátokat szerezz, akikre később is számíthatsz.
Meg szerintem megéri korán elkezdeni tanulni. Találd ki, hogy mik azok, amik érdekelnek, és foglalkozz velük, mert később nagyon sokat profitálhatsz majd belőlük. Ha pl még nem tanulsz kifejezetten nyelvet, akkor arra is fektethetsz nagyobb hangsúlyt. Ha eljársz különórára, akkor heti kb 2000 ft-ért (vagy ha magadtól tanulsz, akkor kvázi ingyen) olyan szintre hozhatod fel magad, hogy 2 év múlva már nyelvvizsgád lesz, amire későbbi életed során pedig mindenképpen szükséged lesz.

Az edzésre tényleg oda kell figyelni, nem szabad túlzásba vinni, de pl sportolással (futás, biciklizés...) nincs semmi baj, de jó, ha bemelegítesz előtte, és nyújtasz utána. Mindenesetre ha érdekel a dolog ilyen fiatalon is, akkor nézz utána neten, vagy ismerőseidtől is kérdezősködhetsz.

Gitáron ne azért akarj megtanulni játszani, mert azzal majd szerinted bejössz a csajoknak, hanem azért, mert te szeretnéd azt csinálni. Az a fontos, hogy te jól érezd magad a testedben és az életedben, nem pedig az, hogy másoknak akarj megfelelni, vagy hogy azért csinálj dolgokat, mert az másoknak tetszene.

Lehet, hogy én vagyok a buta, de mi az a MÉB? :D

#13 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 7 - 13:03

Üzenet megtekintéseIdézés: kilogramm - Dátum: September 6 - 23:57

Szerintem jó, hogy ilyen korán már elkezdtél foglalkozni ezekkel a dolgokkal, így több éves előnnyel indulsz azokhoz képest, akik teljesen afcs-ként csak 20+ évesen csöppentek bele ebbe az egészbe.

Én mondjuk örülök hogy nem tizenévesen találtam rá a dologra. 18-20+-osként már elég érett az ember, viszonylag kiforrott gondolkodásmóddal, némi élettapasztalattal (csak hogy ilyen nagy szavakkal is dobálózzak :) ), tehát innen már könnyű belőni hogy mik azok a területek, amiken változtatni kell ahhoz hogy sikeresen tudj ismerkedni. Míg tinédzserként ha azt vesszük, csak tapogatózol a sötétben, érzelmileg néha túl széles skálán mozogsz (hány drámai szerelemről tudunk ebben a korban, amire később visszagondolva csak mosolyog az ember), sok dolgot nem tudsz hova tenni. Mindezt abból kifolyólag, hogy még kevesebb tapasztalatod van az életről, nagyon sok dolog mögé nem látsz oda, nem találkozol annyi (és komolyabb szintű) megoldandó problémával. Persze nem azt mondom hogy ne csinálja az ember fiatalon. De úgyis csak későbbre fog kiforrni a dolog, amikor a személyisége már nem lesz annyira képlékeny. Arról nem is beszélve, hogy a nightgame lehetősége szinte ki van lőve 18 alatt, pedig ott vannak ám az igazi intenzív impulzusok! :D Szórakozóhelyen gyakorlatilag gyorsítva élheted át az ismerkedés mozzanatait, meg alapból árad a levegőben a szexuális feszültség. Egy szó mint száz, hátrányod biztos nem lesz belőle, de ez így sarkítás hogy akkora nagy előny volna a dolog. Van példa és ellenpélda mindkét esetre.

Üzenet megtekintéseIdézés: kilogramm - Dátum: September 6 - 23:57

Lehet, hogy én vagyok a buta, de mi az a MÉB? :D

MÉB (Magasabb Érték Bemutatása) = DHV (Demonstrating Higher Value)

Nem hiszem, hogy ettől buta lennél. :D

#14 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32

Elküldve: September 7 - 14:11

Gitározni magam miatt akarok szeretnék megtanulni meg már kiskorom óta szeretem a gitárokat:)
Tudom ,hogy nem mehetek nightgame-re ez számomra hátrány:( .Tudom ,hogy ilyen korán kezdeni hátrány és előny is ,de ha már elkezdtem nem adom fel =) igen ma már elkezdtem leküzdeni a félelmeim a külvilág felé :) Most ma mindenkinek akinek tudtam köszöntem úgy mond már nem félek társalogni az emberekkel:)

--------------------
Röviden ennyi

#15 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32

Elküldve: September 16 - 14:18

HEllosztok ma voltam csajozni Bugris Rókával de mindig csak 2 vagy több csaj volt mit javasoltok mit csináljak ha 2 vagy több csaj van??(lécci ne azt hogy olvasd el xy-t....):)

--------------------
Röviden ennyi

#16 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 16 - 17:39

Üzenet megtekintéseIdézés: Rics14 - Dátum: September 16 - 14:18

HEllosztok ma voltam csajozni Bugris Rókával de mindig csak 2 vagy több csaj volt mit javasoltok mit csináljak ha 2 vagy több csaj van??(lécci ne azt hogy olvasd el xy-t....):)

Értelemszerűen mindkettővel meg kell magad kedveltetni, szórakoztatni őket. Illetve külön-külön lefoglalni a két csajt, elkülöníteni magadnak az egyiket :)

A Mystery Method-ban le van írva :D (bocs, nem hagyhattam ki :D )

#17 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32

Elküldve: September 16 - 18:05

Értem .Kösz Origer :D lehet mégis megkéne nézni Mystery mit ír:) és mozgó célpontot hogy? mert csak siet valamerre...

--------------------
Röviden ennyi

#18 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32

Elküldve: September 21 - 19:12

Mi a véleményetek a Vízipipáról ??:) kérnék indoklást mert sokan azt mondják jó és hogy annyira nem káros mint a cigi de azért itt is megkérdem:)

--------------------
Röviden ennyi

#19 Felhasználó nem aktív kilogramm

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: September 22 - 18:37

Én nem dohányzom, és vízipipázni is csak nagyon ritkán szoktam (kb 3 havonta 1-szer) ismerősökkel. Azt mondják, hogy nem annyira káros, kivétel ha nagy mennyiségben csinálja vki. Nekem vannak ismerőseim, akik napi szinten csinálták, és úgy azért már ártalmas. Vannak ízesített dohányok, szal nem azt a sz*r cigifüstöt tüdőzöd le. Am ha gondolkodsz rajta, hogy kipróbálod, akkor próbáld ki. Ha tetszik, csináld, ha nem, akkor ne. Ne mi mondjuk meg neked :)

#20 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 22 - 19:07

Üzenet megtekintéseIdézés: Rics14 - Dátum: September 21 - 20:12

Mi a véleményetek a Vízipipáról ??:) kérnék indoklást mert sokan azt mondják jó és hogy annyira nem káros mint a cigi de azért itt is megkérdem:)

Üzenet megtekintéseIdézés: kilogramm - Dátum: September 22 - 19:37

Én nem dohányzom, és vízipipázni is csak nagyon ritkán szoktam (kb 3 havonta 1-szer) ismerősökkel. Azt mondják, hogy nem annyira káros, kivétel ha nagy mennyiségben csinálja vki. Nekem vannak ismerőseim, akik napi szinten csinálták, és úgy azért már ártalmas. Vannak ízesített dohányok, szal nem azt a sz*r cigifüstöt tüdőzöd le. Am ha gondolkodsz rajta, hogy kipróbálod, akkor próbáld ki. Ha tetszik, csináld, ha nem, akkor ne. Ne mi mondjuk meg neked :)

1. Mondják azt hogy nem annyira káros meg azt is hogy a víz semmit sem szűr ki a nikotinból. Üsd be google-ba a címszót, és majd kiad neked sok-sok oldalt ami taglalja a témát pro és kontra. Vannak orvosi szakvélemények is.
2. Gondolom nem a nikotin vonz, hanem a közösségi élmény. Ez lehet dohányzás, alkoholfogyasztás stb. kereteiben kiélni. Tehát a vízipipázásnak az a része érdekel, ami a társaságba való beépüléssel hozható összefüggésbe. Mérlegeld hogy megéri-e. Mert ugye az nem is menő, aki nem csinálja a haverok előtt/haverokkal… (mondjuk engem ezért idegesített világéletemben, amikor a tinik menőzésből szoknak rá a cigire; semmi bajom a dohányosokkal, pl. volt olyan ismerősöm aki akkor kezdett el cigizni, amikor maga kereste meg rá a pénzt és nem otthonról lejmolt érte, ezért még tiszteltem is)
3. Kg: tévhitben élsz, attól hogy ízesített még a szar cigifüstöt tüdőzöd le. Van pl. mentolos cigi is. Max nem dohányfüst íze van.
4. És igen, pont ugyanazt akartam írni mint Kg, vagyis ne akard hárítani a felelősséget. Ha úgy döntesz csináld, viszont ne adj magadnak tudata alatt ilyen kibúvót, hogy előtte rákérdeztem itt-ott, és ezt és azt mondták. Nem tudatos szinten megy, de nem ezzel kéne nyugtatni magadat. A tetteidért vállald teljes vállszélességben a felelősséget. Ettől leszel (majd) igazi férfi, ez is alfa tulajdonság. Egy férfi képes arra hogy elvigye a balhét a saját hibája után.

De lehet hogy egetverő baromságokat írtam, akkor bocs.

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2