Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: 4Betpush's Diary. - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

4Betpush's Diary.

#1 Felhasználó nem aktív 4betPush

Hozzászólás:
 12

Elküldve: August 31 - 15:44

Hy all.

Röviden magamról annyit,h 23 éves vagyok, és elegem lett abból,h mindig csak húzom a dolgokat, ergo,h ezt elkezdem ekkor, azt elkezdem akkor stb stb,és egyszer csak azon kapom magam,h eltelt x év,és gyakorlatilag nem csináltam semmit. Augusztusban úgy volt,h ezt a PUA témát elkezdem 100%os erőbedobással szeptemberben, majd itt a szeptember, és jött a szokásos, h ááhh, ráér Októberben, hát NEM !. Belevágok most. Mivel az egész életünk, egymás mellé sorakozó napok láncolatából áll, ha rosszak, szürkék a mindennapjaink, végül rossz vagy szürke lesz az egész életünk, ezért én nem akarok maradékot hagyni, minden napot, minden élet helyzetet a maga teljességében megakarom élni, kiakarom használni , ugyanis már rengeteg időt elpocsékoltam , és kitudja,h vajon mennyi van még hátra …

CÉLOK :

1.Csajozós tervek :

• ázsiai nővel kúrni
• néger nővel kúrni
• vmi dögös 30+ éves nőt lekúrni
• Továbbá elérni azt,hogyha meglátok vkit, aki potenciális célpont lehet, habozás nélkül,akármikor,akárhol odamenni hozzá, nem pedig a kifogásokat keresni,h jajj 10 perc múlva megy a buszom, felesleges odamenni stbstb ….
• Abszolút alfa domináns hímnek lenni, ami általában a korai szakaszban megy is, de amint érzelmeket kezdek el táplálni a nő iránt, akkor elrontom … Az utóbbi években, összesen 4 lány fogott meg érzelmileg, és az eleje mindegyikkel faszán is ment, elértem,h odalegyenek értem, vagy ,h a csajaim legyenek stb stb, de amint megjelentek nálam is az érzelmek, fordult a kocka, és a barát zónába kerültem, hála istennek a sok szakirodalom miatt, már tudom,h hol hibáztam, átadtam a nőnek a hatalmat stbstb, amivel szépen le amortizáltam a felém való vonzalmukat,tehát a cél, h következő olyan lánynál,aki felé érzelmeket táplálok, ezen a téren nem hibázni.

Ne legyen bennem semmiféle blokk, ami hátráltat.

2.Külső :

• Új haj
• Ruhatár csere
• Kondi {+ 15-20kg, havonta minimum 3kg}
• Új óra { vmi drága,márkás}

3. „Egzisztencia „:

• idén a sulit befejezni estin.
• póker { 60ezer HUF-os tőke elérése, ezzel havi szinten 30-60ezer HUF profitot realizálni)

4. Személyiség :

• az élet minden területén a félelmeimbe való tudatás beleugrás, ezzel megmérettetve magam, és a hallatlan önbizalom elérése.
• Teljesen unreaktívnak lenni.
• Minden napot úgy lezárni, h este mosolygósan nézzek a tükörbe, mert tudom,meghaltam a mai napon, megtettem mindent amit csak tudtam, az eredménytől függetlenül.

5. További célok :

• Vmi küzdősportot űzni, h ezzel is növeljem az önbizalmam, plusz e téren se legyen bennem, semmilyen félelem/ szorongás
• Leszokni a dohányzásról.

A fent leírtak, mind rövid \ közép távú célok voltak .

6. Hosszú távú célok :

• Pro PUA-nak lenni – tehát, ne csak felszínesen értsem ezt az egészet, hanem rendkívül mélyen, ergo pontosan tudjam,h mikor, melyik verbális/non verbális tettemmel,mit érek el a Nőben belül.
• Elérni, h tiszteljem saját magam, és bízzak magamban, az élet minden területén.
• Magas fokú lelki stabilitás,és boldogság elérése.
• Úgy élni,hogyha eljön az utolsó órám, mosolyogva tudjak meghalni, mert megtettem mindent amit tudtam, mertem élni, küzdeni a céljaimért/ álmaimért .

#2 Felhasználó nem aktív Mortik

Hozzászólás:
 2

Elküldve: August 31 - 17:01

Szia! Nekem is hasonló terveim vannak az önbizalommal és a csajokkal, meg én is most fogom befejezni az estit :)
Sok sikert és kitartást az egészhez!

http://www.youtube.c...feature=related

#3 Felhasználó nem aktív Jeff

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 161

Elküldve: August 31 - 19:05

Tele vagy célokkal ez tök jó! De azért olyan két naponta olvashatnál pua irodalmat is. :)

#4 Felhasználó nem aktív sambop

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 522
Gender:Male Location:Budapest Interests:filmek, salsa, kondi

Elküldve: September 1 - 10:34

Összeszedett naplókezdés, dicséretes hozzáállás. Sok sikert kívánok hozzá!

--------------------
Ami nem öl meg, erősít. - Friedrich Nietzsche

A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.

Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

#5 Felhasználó nem aktív 4betPush

Hozzászólás:
 12

Elküldve: September 2 - 22:55

Tegnap felugrottam egyik csaj ismimhez, vigyáznia kellett a húgára. Míg nem lőtték fel a pizsit ( barátok közt után) addig a csaj csinált nekem finom vacsorát, később a húga is meglepett egy kis kakaóval : P M1 nem akarok részletekbe merülni, mivel nagyon nincs miről beszámolni, miután ellett küldve aludni a kislány, volt még egy kis időm a buszig, és tekintve h a csaj menstruált, így elintézett orálisan. Bár ez erős szó használat, mivel a rutintalansága miatt, a keze többet volt a hímvesszőmön mint a szája ... ( kb 2 hete , buli után haza jövet, ismerkedett meg az orális sex rejtelmeivel, miután berángattam a közeli kis erdőbe,és miután közölte, h itt nem akar sexelni , fogtam és rányomtam a fejét a farkamra. Végére egész jól belejött, de nem sikerült kielégítenie, tekintve h ment a buszom ... De mondtam neki,ez egy befektetés volt a részemről,és a most megszerzett tudás nem vész el,lesz még alkalma brillírozni rajtam lol

Pókerben haladok, 1 hónapja kezdtem cirka ~ 2000 forintból, 2$-os téten, amihez ragaszkodok is a Bankroll management miatt, így elég lassan jönnek a dollárok, de mára már 22ezer forintnyi amerikai dollár van a számlámon, és 30ezernél, végre felléphetek az 5$-os tétre, ahol reményeim szerint hamar meglesz a 60ezer a 10$-osra. ( Ezt a kb nulláról kezdést már vagy negyedszerre csinálom, és eddig 1,5 hó alatt mindig megvolt a 60-70ropi, egyszer fel is vittem ~ 200ezerig , de 25$-os téten rosszul indultak a dolgok, és inkább leutaltam 140ezret ruhákra, hát ez se most volt ... )

Továbbá elkezdtem kiollózni(jegyzetelni) a lényeges részeket a PUA könyvekből.Az alábbiak már megis vannak :

- Badboy
- DavidX
- Mex

Illetve régen, a netről lementettem egy csomó cikket, azokból is kiválogattam a lényegi részt, egy dokumentumba.

Holnapra a terv, sok játék(póker), Illetve Kiemelem a lényeget Mystery könyvéből is, plusz faszán legyúrom magam . Good night.

#6 Felhasználó nem aktív 4betPush

Hozzászólás:
 12

Elküldve: September 3 - 10:05

Üzenet megtekintéseIdézés: Sutter - Dátum: September 3 - 09:31

budapesti vagy?

Nem.

Oldal 1 / 1