Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Wing Kerestetik Budapest - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Wing Kerestetik Budapest daygamere & nightgamere egyaránt

#1 Felhasználó nem aktív Jhonee

Hozzászólás:
 3

Elküldve: August 29 - 13:24

sziasztok

20éves vagyok kb fél éve ismerkedtem meg a pua világával. A héttől Budapesten lakok és winget keresek day & nightgamere egyaránt (akár lakótársat is). Ha érdekel írj nyugodtan!

Üdv.

Jhonee

#2 Felhasználó nem aktív hgege93

Hozzászólás:
 16

Elküldve: August 31 - 23:08

Cső

Én vevő lennék 1 kis daygame-re, de jövő héttől kezdődik az egyetem és nem tudom, hogy érek majd rá.
Ha gondolod felvehetsz msn-re. (hgege93@freemail.hu)

#3 Felhasználó nem aktív One Weak

Hozzászólás:
 15

Elküldve: September 1 - 00:53

Sziasztok 25 éves srác keresne winget.Budapesten.Főként olyat aki az én szubkultúrámban mozog(ami főként élőzene).Rock metal stb.Ismertem ilyen stílusú srácot, csak megszakadt a kapcsolat idővel.Fontos lenne mert így "hazai" pályán mozognék. És ezeket a helyeket már jól ismerem évek óta.

#4 Felhasználó nem aktív Jhonee

Hozzászólás:
 3

Elküldve: September 1 - 02:07

Üzenet megtekintéseIdézés: hgege93 - Dátum: August 31 - 23:08

Cső

Én vevő lennék 1 kis daygame-re, de jövő héttől kezdődik az egyetem és nem tudom, hogy érek majd rá.
Ha gondolod felvehetsz msn-re. (hgege93@freemail.hu)

msn-en ritkán vagyok fent..
más elérhetőséget tudsz adni???

#5 Felhasználó nem aktív hgege93

Hozzászólás:
 16

Elküldve: September 2 - 20:48

Jobb ötletem nincs, itt a facebook profilom. Jelölj be, ha gondolod. http://www.facebook....100000058393389
Vagy az emailem ugyanaz, mint az msn-em, írhatsz ott is

#6 Felhasználó nem aktív Mr Morrisons

Hozzászólás:
 8

Elküldve: September 4 - 16:21

Sziasztok!
Jövöhéten valamelyik nap volna kedvetek menni velem Morrisons 2-be, még reghét lesz gondoom még ráérne mindenki? Ha igen létszives küldjetek facebook elérhetőséget! Előre is köszi a választ!
Üdv
Csaba

#7 Felhasználó nem aktív hgege93

Hozzászólás:
 16

Elküldve: September 4 - 19:29

Cső!

Én lehet, hogy mennék, viszont nem maradnék sokáig, mert az egyetem nálunk már élesben megy.
Fb elérhetőségemet megtalálod feljebb.

#8 Felhasználó nem aktív Montiero

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 27

Elküldve: September 25 - 15:36

Hi!

A következő hetekben valamikor (még nem tudom előre, mikor leszek Pesten), lehetőleg minél több alkalommal indulok M2-be, vagy akár más szórakozóhelyekre, de daygame is belefér. Eléggé kezdő vagyok (de az elméletet ismerem), viszont komolyan elszántam magam a fejlődésre és már el is kezdtem terepre járni (egyelőre egyedül). Akinek van kedve csatlakozni, írjon :)

Oldal 1 / 1