sziasztok
20éves vagyok kb fél éve ismerkedtem meg a pua világával. A héttől Budapesten lakok és winget keresek day & nightgamere egyaránt (akár lakótársat is). Ha érdekel írj nyugodtan!
Üdv.
Jhonee
Wing Kerestetik Budapest daygamere & nightgamere egyaránt
Elküldve: August 31 - 23:08
Cső
Én vevő lennék 1 kis daygame-re, de jövő héttől kezdődik az egyetem és nem tudom, hogy érek majd rá.
Ha gondolod felvehetsz msn-re. (hgege93@freemail.hu)
Én vevő lennék 1 kis daygame-re, de jövő héttől kezdődik az egyetem és nem tudom, hogy érek majd rá.
Ha gondolod felvehetsz msn-re. (hgege93@freemail.hu)
Elküldve: September 1 - 00:53
Sziasztok 25 éves srác keresne winget.Budapesten.Főként olyat aki az én szubkultúrámban mozog(ami főként élőzene).Rock metal stb.Ismertem ilyen stílusú srácot, csak megszakadt a kapcsolat idővel.Fontos lenne mert így "hazai" pályán mozognék. És ezeket a helyeket már jól ismerem évek óta.
Elküldve: September 2 - 20:48
Jobb ötletem nincs, itt a facebook profilom. Jelölj be, ha gondolod. http://www.facebook....100000058393389
Vagy az emailem ugyanaz, mint az msn-em, írhatsz ott is
Vagy az emailem ugyanaz, mint az msn-em, írhatsz ott is
Elküldve: September 4 - 16:21
Sziasztok!
Jövöhéten valamelyik nap volna kedvetek menni velem Morrisons 2-be, még reghét lesz gondoom még ráérne mindenki? Ha igen létszives küldjetek facebook elérhetőséget! Előre is köszi a választ!
Üdv
Csaba
Jövöhéten valamelyik nap volna kedvetek menni velem Morrisons 2-be, még reghét lesz gondoom még ráérne mindenki? Ha igen létszives küldjetek facebook elérhetőséget! Előre is köszi a választ!
Üdv
Csaba
Elküldve: September 4 - 19:29
Cső!
Én lehet, hogy mennék, viszont nem maradnék sokáig, mert az egyetem nálunk már élesben megy.
Fb elérhetőségemet megtalálod feljebb.
Én lehet, hogy mennék, viszont nem maradnék sokáig, mert az egyetem nálunk már élesben megy.
Fb elérhetőségemet megtalálod feljebb.
Elküldve: September 25 - 15:36
Hi!
A következő hetekben valamikor (még nem tudom előre, mikor leszek Pesten), lehetőleg minél több alkalommal indulok M2-be, vagy akár más szórakozóhelyekre, de daygame is belefér. Eléggé kezdő vagyok (de az elméletet ismerem), viszont komolyan elszántam magam a fejlődésre és már el is kezdtem terepre járni (egyelőre egyedül). Akinek van kedve csatlakozni, írjon
A következő hetekben valamikor (még nem tudom előre, mikor leszek Pesten), lehetőleg minél több alkalommal indulok M2-be, vagy akár más szórakozóhelyekre, de daygame is belefér. Eléggé kezdő vagyok (de az elméletet ismerem), viszont komolyan elszántam magam a fejlődésre és már el is kezdtem terepre járni (egyelőre egyedül). Akinek van kedve csatlakozni, írjon
Oldal 1 / 1

Bejelentkezés
Regisztráció