Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Csajozótárs Kerestetik, Budapest - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Csajozótárs Kerestetik, Budapest Day és/vagy Nightgame-hez

#1 Felhasználó nem aktív tkiss007

Hozzászólás:
 1

Elküldve: August 13 - 12:37

Budapesti kezdő csajozó vagyok. Első csajozással kapcsolatos könyvemet még 2004-ben töltöttem le az ismerkedes.com-ról, az volt a címe, hogy Ismerkedés lányokkal. Emlékszem, hogy akkor az a könyv nagyon nagy hatással volt rám. Azóta elolvastam mindent, amit csak lehetett mind a magyar, mind pedig a külföldi szakirodalomból, megnéztem az összes szemináriumot, rejtett kamerás csajozást, de a gyakorlatban valahogy nem akartak jönni a sikerek :(

Nagyjából fél éve kezdtem el ismét aktívan foglalkozni a csajozással, a külsőmet már nagyjából gatyába ráztam, és most szeretném megtanulni végre a gyakorlatban is mindazt, amit elméletben már tudok. Nem vagyok egy túlzottan nagy társasági ember, néha lámpalázam is van, de ha valamit elhatározok, azon elszántan tudok dolgozni. 28 éves vagyok, viszonylag nagy elméleti, de nagyon kevés gyakorlati tudással. Hasonló kvalitásokkal rendelkező csajozótárs(ak)at keresek.

Ha érdekel a dolog írj a tkiss007 <kukac> gmail <pont> com-ra. Péntek és szombat délután, kora este sűrűn olvasom az emailjeimet, úgyhogy ha egy hirtelen támadt ötlettől vezérelve csajozni szeretnél este, akkor te vagy az emeberem!

Találkozunk a végtelen vadászmezőkön XD

#2 Felhasználó nem aktív hgege93

Hozzászólás:
 16

Elküldve: September 12 - 21:24

Szeva!

Én ugyan csak 18 vagyok, de kb ugyanott tartok, ahol te. Ha még mindig aktuális a dolog írj PM-et!

Oldal 1 / 1