Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Origer Fejlődése - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Origer Fejlődése speedUP

#21 Felhasználó nem aktív babilon

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: September 4 - 21:19

hello origer!

gondolom írok pár sort,mert ahogy látom ezzel a csajjal dettó olyan a kapcsolatod,mint nekem a mostani targetemmel....olyan se veled se nélküled kapcsolat,és nem tudom h ti most ezzel h álltok? mert mi hát elég furán alakultak eddig a dolgok...nemigen keressük egymást,de amikor találkozunk pl buliban akk meg aztán egymásnak esünk és megy a nyalókázás...ráadásul most ősztől egy suliba járunk hát nem tudom,igazából ezt az oldalát még nem ismerem... nem tudom te h vagy ezzel a lánnyal,de hasonló szituban vagytok sztem mint mi...

#22 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 5 - 20:12

Üzenet megtekintéseIdézés: babilon - Dátum: September 4 - 21:19

hello origer!

gondolom írok pár sort,mert ahogy látom ezzel a csajjal dettó olyan a kapcsolatod,mint nekem a mostani targetemmel....olyan se veled se nélküled kapcsolat,és nem tudom h ti most ezzel h álltok? mert mi hát elég furán alakultak eddig a dolgok...nemigen keressük egymást,de amikor találkozunk pl buliban akk meg aztán egymásnak esünk és megy a nyalókázás...ráadásul most ősztől egy suliba járunk hát nem tudom,igazából ezt az oldalát még nem ismerem... nem tudom te h vagy ezzel a lánnyal,de hasonló szituban vagytok sztem mint mi...

Jaja, se vele, se nélküle... délután írt sms-t, a végén persze a szokásos "csóóóóóóóóók"
Úgyhogy ma még elhintettem egy kis needységet, hogy szeretethiányom van :D kaptam is rá egy szmájlit... :angry:
Ezzel ellentétben innentől kezdve 2 hét FreezeOut! Csapjatok a kezemre,ha sms-t vagy bármit írnék neki :lol: majd keres, ha akar, de ne is, inkább találkozni akarjon velem :P

Holnaptól pedig végre ismerkedek az új osztállyal a suliban, kb mind frissen érettségizett egyedek :D nőuralom 4ever :lol:

#23 Felhasználó nem aktív babilon

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: September 6 - 08:46

ennyi :) élvezni kell a helyzetet :D
ma találkozom a csajjal,igaz csak este buliban de 100 hogy lent lesz este...meg akarom beszélni vele a dolgokat,de sajnos ezt nem buliban a legjobb..nembaj majd kiráncigálom a parkba,aztán ott :D

#24 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 6 - 14:57

Üzenet megtekintéseIdézés: babilon - Dátum: September 6 - 08:46

ennyi :) élvezni kell a helyzetet :D
ma találkozom a csajjal,igaz csak este buliban de 100 hogy lent lesz este...meg akarom beszélni vele a dolgokat,de sajnos ezt nem buliban a legjobb..nembaj majd kiráncigálom a parkba,aztán ott :D

Hol van ilyenkor buli? merre laksz te? :D

--------------------------------------

Ma végre volt suli, mert tegnap nem volt megtartva az az egyféle óra
Beérek , 2 csaj és egy srác ült egy "padon" a teremnél, ami mellett van két (kávé,üdítő) automata is. Osztálytársak..
Dumálgattunk, ki honnan jött, milyen volt a gólyatábor - már aki volt De akit megkérdeztem, mindenki azt mondta, hogy sz@r
Egy ember felügyelt rájuk Velencén, programokat nem szerveztek, még bevásárlókocsival is szórakoztak ott
Van 1 srác az osztályban, aki senkinek sem köszönt reggel,
csak elvolt a mobiljával meg a FEJhallgatójával a fején/nyakában

Bevonultunk a terembe, két másik csaj mögé leültünk az Ádámmal.
Osztályfőnök elmondja a tudnivalókat, feltesszük kérdéseinket, aztán jött a 4-5 fős csoportosulás,
beszélgettünk egymással,főleg a neveket kellett megjegyeznünk
(mi aazokkal, akik előttünk ültek)
Kinga hosszabb barna hajú, fogszabályzós csaj, tök helyes, nem is alacsony, az orrában egy szépségpöttyel :)
Kiderült, hogy néha itt lakik, ahol én, mert a szülei elváltak. Hurrá!
IOI-ként megtippelte, hogy hány éves vagyok, bele is talált.
Volt mindössze egy 10perces szünet a két óra között, tehát nem volt sok idő a többiek megismerésére,
beszélgetni velük.
Sokan lementek cigizni, páran fent is maradtunk. Kinga is kijött a folyosóra, próbált venni valami kávét
az automatából, oda is szóltam, hogy Segítek választani :D aztán leült mellém, hozta a kis Metropol
hírújságát, belekukkantottam miközben beszélgettünk, jön az IOI, hogy van-e barátnőm
"Most nincs" odajön az osztály legcsúnyácskább lánya az ablakhoz, elkezd csesztetni, hogy
-"Na itt az új barátnőd" :D
-Kösz,de nem az igazi és én melyik csajjal hozzalak össze? :D
-"áá fúúúj" :D

Aztán el is indultunk a terem felé, lemaradtam, mert lepacsiztam 2 sráccal - várták az osztályfőnököt,
az egyikkel már váltottam pár szót évnyitón, a másikról kiderült, hogy ő is B-s lett a Danival együtt.
Ő viszont vágott fejet rendesen, mikor elsátált mellettünk a "szépséges" osztálytársam
Go to the illemhely, közben a tanárnő már bement a terembe...

Na vissza be a terembe, már csak én hiányoztam Helyére leül, figyel...macskás rajzolgatós
dolog kész, közben Kinga keresztrejtvényt fejtene...
"Na mivan, nem megy?"
Párat segítettem neki, aztán feladta, nem jutott sokra
A másik csaj egy húsosabb, beszédes csaj, egyből azzal kezdett a tanárnak, hogy a programokat honnan lehet megszerezni
Dumálunk...Kingának kéne magyar nyelvű. És nekem pont van úgyhogy majd ad pendrive-ot hozzá

Igazából 2 csaj tetszett meg az osztály e részéből - kb a fél osztály jött most be
Szintén negatív, hogy az osztályban elég sok a kan. De még jópár csajt nem is láttam hátha lesz még HB
Egy kicsit alacsonyabb barna csaj, tökre hasonlít Elena Gilbertre :D (aki látta a vámpírnaplókat, annak ismerős), viszont Bettinek hívják. A teljes nevét nem sikerült megfigyelnem a digitális naplóban viszont meg tudnám nézni, ha az egyáltalán működne.
Cigizik --> mínusz pont, viszont külsőre kompenzálja ezt és nekem van egy megszokott dumám erre
Legközelebb ezzel az Elena-hoz való hasonlósággal fogom megnyitni

Az osztály DÖKösével is lepacsiztam mielőtt eljöttünk, említettem neki a facebook csoport csinálását. Rá már talán lehetne mondhatni valami alfa jelzőt.

Haza vonat, zónázó, 30 km alatt nem áll meg sehol.
Eggyel odébb végigfeküdt egy roma csaj a kétszemélyes ülésen, be is aludt. Jött a kallercsaj nagy keményen fel is keltette, a szópárbajos műsor megvolt teremtve
Főleg hogy káromkodott is a csaj a nőre

Gyerünk leszállni, hopp ismerős csaj az új osztályból, valami ismerősével dumált...bemutatkozás,
Jéé te is váci vagy?
-"áá nem, én nézsai"
Jólvan, majd találkozunk holnap, bye bye..én a másik irányba jöttem.

(Remélem nem lett túl tömény az írás erről a kis időintervallumról )
(Jaaj de még milyen nők vannak a suliban :P láttam egyet-kettőt)

#25 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 6 - 20:23

Dikkmááá írt a targetem :D "holnap mikor végzel édes?" B)

Már megint nem volt jól, és nem akarta, hogy úgy lássam :o
(Elvileg...majd meglátom mi lesz ezentúl...)
Holnap jön velem mozis melós interjúra :D
"Tudom haragszol, úgyhogy kárpótolni foglak" :D

#26 Felhasználó nem aktív babilon

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: September 7 - 18:40

na zsír,remélem neked még sokáig meglesz a csaj,vagy így vagy úgy :D nos nálunk megvolt a tegnapi beszélgetés és jelentem hogy minden bizonnyal vége :D bár nem tudom,mert totál káosz az egész gondolkodása,meg hogy most nem akar kapcsolatot senkivel se,na mondom jójó persze.. :D de am nemigazán érdekel,mert nemvolt vmi komoly kapcsolat,csak kavartunk jópárszor,meg egyszer szex és ennyi...én többet akartam,nála úgy néz ki elmúlt a vonzalom na mind1,ilyen nővel lehet jobb is hogy nem...
még 100 hogy össze fogok futni vele suliban meg bulikban
azért szívlapáttal odavágnék neki egyszer :D

#27 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 7 - 20:31

Üzenet megtekintéseIdézés: babilon - Dátum: September 7 - 18:40

na zsír,remélem neked még sokáig meglesz a csaj,vagy így vagy úgy :D nos nálunk megvolt a tegnapi beszélgetés és jelentem hogy minden bizonnyal vége :D bár nem tudom,mert totál káosz az egész gondolkodása,meg hogy most nem akar kapcsolatot senkivel se,na mondom jójó persze.. :D de am nemigazán érdekel,mert nemvolt vmi komoly kapcsolat,csak kavartunk jópárszor,meg egyszer szex és ennyi...én többet akartam,nála úgy néz ki elmúlt a vonzalom na mind1,ilyen nővel lehet jobb is hogy nem...
még 100 hogy össze fogok futni vele suliban meg bulikban
azért szívlapáttal odavágnék neki egyszer :D

Maximum FB-nek megmarad neked :D
-----------------------------------
Ismerkedtem ma az új osztálytársakkal, az Elena hasonmás csajsziról kiderült, hogy elég nagy kocka :lol: tök csendesnek tűnik, de ha elkezdi, tud ám beszélni :D
-----------------------------------
Ma suli után találkoztam vele,mentem a Westendbe mozis meló ügyében & ott futottunk össze. Simán beengedték őt is (vagyis vittem befelé magammal :D ) - csak fiúk jelentkeztek amúgy a melóra :lol: Ha nem ellenőriznék bent a filmnézőket miután beLOGINolunk, simán nézhettünk volna még filmet is :lol:
Ment a fun, beszélgettünk, ölelkeztünk,stb a többi srác szeme láttára kicsit odébb.

Most este is hívott, hogy holnap mikor végzek B) de ő túl korán szabadul a suliból :D úgyhogy majd péntek...az én napom.. :lol:

#28 Felhasználó nem aktív Jeff

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 161

Elküldve: September 7 - 20:44

Az Elena hasonmás csajszit is ma ismerted meg? Mivel mentél oda és hogyan jutottál odáig hogy találka suli után? :) Én is akarok ilyet. :unsure:

#29 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 7 - 21:34

Üzenet megtekintéseIdézés: Jeff - Dátum: September 7 - 20:44

Az Elena hasonmás csajszit is ma ismerted meg? Mivel mentél oda és hogyan jutottál odáig hogy találka suli után? :) Én is akarok ilyet. :unsure:

Az Elena hasonmás az osztálytársam. Pasija is van.
Igazából...ahova lecuccolt (kiment a teremből) amellé ültem le :lol:
Valahogy éreztem, hogy meg fog jelenni :D arról kezdtünk dumálni, hogy a tesi óra vajon hol lesz :D +megadtam neki a digitális naplóhoz a webcímet, mert én ilyen hűde tájékozott vagyok :lol:
---
Akivel suli után találkoztam, az a fentebb említett másik csaj, aki most újra érdeklődést mutat :)

#30 Felhasználó nem aktív Jeff

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 161

Elküldve: September 7 - 21:37

Üzenet megtekintéseIdézés: origer - Dátum: September 7 - 21:34

Az Elena hasonmás az osztálytársam. Pasija is van.
Igazából...ahova lecuccolt (kiment a teremből) amellé ültem le :lol:
Valahogy éreztem, hogy meg fog jelenni :D arról kezdtünk dumálni, hogy a tesi óra vajon hol lesz :D +megadtam neki a digitális naplóhoz a webcímet, mert én ilyen hűde tájékozott vagyok :lol:
---
Akivel suli után találkoztam, az a fentebb említett másik csaj, aki most újra érdeklődést mutat :)

Ha olvastad a szockör építés topicot, beszarás, ugyanezt csináltam ma de nem jött össze, mer addigra már nem ültem ott. De holnap megcsinálom, beülök a helyére...stb.

#31 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: October 2 - 19:41

Az Ibi projektnek vége, fiatal is, mesze is lakik, meg nem is akart már találkozni velem (ok nem volt rá...)
Felszabadultan jöhet az ismerkedős, nagyobb szociális szabadságos pua korszak.
---------------------------------------------------------------------------------
2011.09.29. Morrisons (heringparty)

K-close, N-close volt a tervem az estére

Néhány "kollégával" kezdtünk neki az éjszakának (4-en voltunk), a csocsónál kezdtünk az emeleten.
A harmadik set végre hajlandó volt velünk játszani
Egy magyar csaj(még gimis, de már van 18) + 4 német (cserediákok) egy telt, kettő kis alacsony kis aranyos, és egy magasabb vöröshajú :P
Kilogram nem tudom melyektől, de kapott facebook elérhetőséget, Bandival a magyar csajjal beszélgettünk, meg átkiabálgattunk angolul a másik oldalnak
Kilogram és én mentünk dancelni a heringségbe. Minimális tökölés volt az elején, célpont bemérve, mellette voltam, megfogtam a derekánál, éés "szia, tetszik ahogy táncolsz!" :D
El is kezdődött a közös mozgás, nagyon hamar szembe fordult velem(ezt végig tartotta is az éjjel), közben wingelte a nővérét Kilogram :)
Valami srác volt még ott, aki próbálkozott, de hajtotta elfelé Anna.
Kis idő után (kalibrálódok) meg is volt az első csók, ami igazából elég kezdetleges volt. Éreztem már jobbat is, elég szűkmarkúan adta az elején. A nővére ment wc-re, mondta nekünk, hogy csak nyugodtan maradjunk Elvoltunk.
Nővér visszajött, egyedül álldogált a falnál, odamentünk, melegünk is volt, javasoltam, hogy menjünk ki.
Beszélgettünk - "te tisztára rendőrnek nézel ki"
- pedig ez nem egyenruha
Kérdezem a targetet, hogy tud-e főzni..."tudok, töltött káposztát is...ha majd eljösz"
Nővére közbeszól, hogy csak akkor, ha jól viselkedek
-Oké, papot is hozok, várjál már, adj össze minket, ha már itt tartunk egyébként én csak káposzta nélkül eszem meg "
Elment targetem wc-re, közben nővérével dumáltam, hogy hova jár suliba...megtudtam, hogy a targetnek még nem volt pasija
(innen ez a nagy csóktudomány )
Visszajön, beszélgetek a két csajjal, mindkettőt egyszerre KINOzom a targetemnek fogom a kezét, simogatom, a másikkal is hasonlót csináltam ahogy álltam közöttük
Lementünk a nagyterembe, a nővér mondja, hogy neki is kerüljön már egy pasi vonzás törvénye bekapcs, talált is magának jóval magasabb nagytestű jófej srácot.
Neki is összejött egy idő után a kclose.
Később mindkét újdonsült pár távozott a tánctérről, ekkor lepacsizott velem a srác bemutatkoztunk egymásnak, elvonultam komfortozni a csajjal.
Örült, hogy megjegyeztem a nevét amit már korábban elmondott
Telszámcsere, hoppá nincs térerő, menjünk fel, megcsörgettem, elmentett ő is engem.
Kerestük még a nővérééket, meg PUAtársaimat is, egyszer majdnem lezuhantunk a lépcsőn. Nem kellett volna neki az a 2 koktél éhgyomorra
Vissza le, tánc, tipi-tapi, egyre jobban bejöttek neki a hosszabb csókok és a lábam közé beékelődős lábamhoz puncidörzsölős dolog.
FClose nem nagyon jött volna össze, kclose is még fejlődni való nála :D láttam jobb targeteket, de hát nem vagyok szemét g3ci alapon nem hagytam magára szegénykét.
Kérdezte, hogy cigizek-e...Nem "Ezért kapsz egy pirosat meg azért is, hogy megjegyezted a nevem" (micsoda IOI-k)
Éjfél körül elbúcsúztunk, megkerestem a srácokat,fent ültek a sarokban. Beszélgettünk még fél órát, aztán jöttem haza a vonattal.

Tegnap(2.-án) megkaptam, hogy azért jól szétnéztem a terepen, mielőtt odamentem hozzá :lol:

2011. Október 1.
ÚJABB k-CLOSE :D

Lementem a helyi Clubba egyik nagyon bulizós, piálni szerető, de AFC haverommal + még Piki pajtás is ott volt, ő is csak iszogatós fajta.
Táncolgattunk (neki) ismerős 30as csajokkal, nagyon elvolt az egyikkel (neki talán nincs pasija ),
de nem vitte kclose-ig se a dolgot, pedig közel voltak egymáshoz
Full józan estét terveztem, de a kisteremben találkoztam a 28 éves Timivel, akit még régebben ismertem meg a másik helyen.
Kifejezetten randizni nem akart velem azóta sem, de bejöttem neki, hát akkor most éljünk a lehetőséggel
Beszélgettünk, KINO ezerrel, sörrel kínált később kiderült, hogy előtte már pezsgőzött, ezt meg az AFC fiúhaverja fizette neki
Aki csak úgy lement vele, és eltáncolgattak egymás közelében. Ez aztán buli a javából
Kiment megkeresni ismijét, mi meg mentünk a srácokkal nagyterembe, szemezgettünk a kis választékből (főleg idősebbek voltak )
Egy idő után untam magam, vissza kisterembe, 2 csaj poof-olt, az egyik csak elhúzódott, meg sem hallgatta, amit mondani akartam,
a faszi a közelükben mondta nekem utána, hogy van pasija, csak most máshol tekereg
Ha valaki a pasijával megy bulizni, miért nincs vele... ezt sosem fogom megérteni
A "van barátom"-at nem is volt kedvem kezelni, ha meg sem hallgatnak.
Megjelent Timike ismét, na mondom itt már rendezek valamit nem volt szomjas a drága,
KINO üzemelt, hamar összejött a kclose 28 éves létére elég gyatra volt eleinte a technikája
Mondta, hogy majd megy haza haverjával...ÉN: "akkor ma nem alszunk együtt" (kicsit fáradt is volt, reggel 5-kor kelt )
Ha akarja a dolgot, úgyis megtalálja a módját.
Kimentünk elköszönni AFC haverjától, köszöntem a barátnőnek, akivel később hazaindultunk, majd mentünk a nagyterembe,
ott is ment a taperolós denszelés, húgom egyik volt osztálytársa (csúnyácska csaj) volt a barátnőjével a közelben,
le se tojom, elvoltam a leányzóval a DJ pult előtti részen jópáran láthatták a műsort
Mentünk egy kört, leültünk, beszélgettünk, megigazította a kiszáradt kontaktlencsét, majd vissza a tánctérre.
4 után én is haza kívánkoztam jönni, a barátnőjével el is indultunk 3-an hazafelé, én persze kézenfogva a Timivel
Szájrapuszis elköszönés a sarkon, mintha a pasija lennék Én a másik irányba lakok 2-3 km-re
Eddig sem akart velem komolyat (korkülönbség miatt), ezek után is csak fclose partner lehetek, úgy gondolom
Kíváncsi leszek mire fog emlékezni kijózanodva

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2