Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Origer Fejlődése - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Origer Fejlődése speedUP

#1 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: July 26 - 16:45

Sziasztok!

Mostmár én is elkezdek beszámolókat írni, mert tetszenek másokéi :)
Holnap lesz randim egy 22 éves 180 (velem egy)magas csajjal, online gameből, emellett most van egy 16 éves gyönyörű csajszi is, akivel már 2x találkoztam, tartom a kontrollt, ő akar jobban :rolleyes:
Tavaly nyár óta 8 k-close megvolt, ezen szeretnék még gyarapítani, aztán majd egy jó nő mellett megmaradni hosszabb ideig, ha sikerül :lol: Úgy veszem észre, hogy mostmár sikerül kialakítani hosszabb távú dolgokat is, nem csak Day1-et.
Szeptembertől új (OKJ) suliban kezdek, a leendő osztály 82 fő, egy csajt ismerek, aki tavaly kezdte ugyanezt a szakot(náluk 50-50% fiú-lány), a suliban is sok jó pasi/nő van elmondása szerint B) HEAVEN :D de azért a tanulnivalóra sem fog ártani koncentrálni :lol:
Gólyabál is lesz, 1-2 wing jöhetne is majd, ha lehetséges külsősöknek is :D

Szerkesztve origer által: July 26 - 17:14

#2 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 12 - 12:35

Néhány fotó, hogy honnan hova jutottam középsuli után külsőleg :D
2008 tablókép
kép
Ballagás
kép
2010
kép
kép
2011
kép
kép
kép

#3 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: August 12 - 13:53

Hát gratulálok! :) Nem buzulni akarok, de szerintem jó alappal indultál és külsőre simán az előnyödre változtál (viszonylag jóból mégjobb lettél :D ). Csajok gondolom harapnak rendesen. :lol:

#4 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 13 - 11:06

Üzenet megtekintéseIdézés: Delludus - Dátum: August 12 - 21:51

Ha ugy neznek ki mint te, tuti nem irnek ide. :D
Nem lenne ra idom, mert faradt lennek az orokos kufirctol. XD

Valamikor el kell kezdeni :D

#5 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 13 - 11:59

Delludus ha már itt vagy, és ilyen jófej vagy, adhatnál egy kis tanácsot :)

A 16 éves leányzóval akivel találkozgatok, mindig jól elvagyunk - egymás szájában vagyunk, ma lesz a 4. "randi", az előzőn "már nem bírom" volt a reagálás az odalenti simogatásra.
Mikor szóbahozom, hogy jó lenne együtt aludni, akkor mindig csak hallgat; pedig már MSN-en is írt olyat, hogy milyen jó lenne együtt ébredni...SMS-ben is olyanokat ír, hogy mennyire hiányzok neki, stb....--> csak arra tudok gondolni, hogy szűz lehet :rolleyes:
Hogyan tudnám kicsit megváltoztatni a gondolkodását, hogy mégjobban akarjon (velem aludni)?
Mégtöbb simogatás? :D

#6 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: August 13 - 17:44

túl. sokat. verbalizálsz.

/én kihagyom a homo kommenteket, de fentebb igazat szóltak./

nem verbalizálunk. nem mondjuk azt, hogy tetszel, nem mondjuk azt, hogy szép a szemed, nem mondjuk azt, hogy meg akarlak dugni. nem próbálunk meg okosak lenni, hogy ugyanezt mondjuk 'okosabban' (jó lenne együtt aludni, jó veled lenni, jó veled dumálni.)

alfák vagyunk, nietzschei értelemben öntörvényűek, akik mellékesen valahogy úgy szervezik a programot -ki-mon-dat-lan-ul- hogy a nő veled van a hálószobában.

utána bevered a sört, és hülyére dugod.

találkozzunk, hol? hát, nem érek rá, de eljöhetsz velem bevásárolni. na, most segíts cipekedni, jóvan ügyesvagy. hopp, hadd mutassam meg a youtube videót amire a faszoamt verem ami tegnap annyira de annyira vicces volt. "némá, közel van a nő, taperoljuk, ozt kapjuk le. nagyobbak is vagyunk, akkor orientáljuk a hálószobába. vagy megujjazom a mosógépen, az is működik."

de srsrsrly, a 16 évesek nem jók. :D

#7 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 14 - 12:52

Gergő te mindig a piával kezded? :D

A tegnapi találkozó végén már alig akart hazaengedni :lol:
Mondom van másik ágy? - Nincs, de elférsz az enyémen :rolleyes:
Csak annyi a logisztikai probléma, hogy ő pesten lakik félig (elváltak a szülei), én pedig Pest felett :) De a héten elvileg már velem fog bulizni, aztán itt is alszik B)

Anyám amúgy már kezdettől fogva azt hajtja, hogy fiatal hozzám...meg flegmán reagál, amikor mondom h kivel találkozok (amúgy még nem is látta. Húgomnak is mindig csak dumál, ha a pasijánál alszik...semmi se jó neki. Leszaromtabletta és kész...

#8 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 17 - 14:12

Rám jár a rúd... :(

A mai napot úgy terveztük volna a leányzóval, hogy egész nap együtt leszünk (az ő ötlete volt először!), délelőtt tali, aztán úgy terveztem, hogy hazahozom Vácra,stb...Meg is vettem neki a jegyet mielőtt összefutottunk, Margitszigetes csókcsata (közben odaadtam a meglepi jegyet) és séta után elindultunk a vonathoz a Nyugatiba...
A Margitszigetről kifelé sétálva ismerős arcokat vélt felfedezni, a hídról még le sem értünk, de máris hívta valaki..a volt pasija - megkapta az infót, hogy mással sétálgatott :D

Le is rázta a srácot hamar, mert baromira nem érdekelte a süket dumája. De lehet, hogy ki kellett volna vennem a kezéből a mobilt és megmondani neki, hogy "Elhiszem, hogy tetszik a barátnőm, de nem kíváncsi más udvarlókra" (valami ilyesmit) ? :rolleyes:
Ilyenkor mi a legjobb, amit tehet az ember? :)

Aztán volt még kb 20 perc a vonat indulásáig, bementünk a Westendbe, megyek WC-re, kiérek, apja hívta, hogy a nővére megint szarul van (nagyobb vese az átlagosnál, ezért múltkor is kórházba került, mert már annyira fájt neki), de most a pasija miatt, aki egyébként XXX km-re lakik tőle és meglátogatta most, végül jócskán felidegelte a csajt...(remélem csuklik azóta is)
Úgyhogy a délután füst...jöhettem haza egyedül, ő pedig ment haza, illetve látogatóba.

20.-án pedig nálam alszik buli után...elvileg :D

#9 Felhasználó nem aktív kalandor

• .
Hozzászólás:
 358

Elküldve: August 17 - 16:36

csak meglesz a csaj. =)

#10 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522
Gender:Male Location:Budapest Interests:filmek, salsa, kondi

Elküldve: August 18 - 08:41

"De lehet, hogy ki kellett volna vennem a kezéből a mobilt és megmondani neki, hogy"

Ne komplikáld túl, nem kell mindig, minden körülmények közt kőalfának lenni. Semmi közöd a volt pasijához, rendezze le ő. Ha a srác huzamosabb ideje akadékoskodik, és a csaj már nem tud mit kezdeni a zaklatással (és mondjuk megkér rá), na akkor jössz te - addig te csak a csajjal törődj.

--------------------
Ami nem öl meg, erősít. - Friedrich Nietzsche

A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.

Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

#11 Felhasználó nem aktív Jeff

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 161

Elküldve: August 18 - 10:27

Holnap után jön a te napod. B) good luck!

#12 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 25 - 18:35

Üzenet megtekintéseIdézés: Jeff - Dátum: August 18 - 10:27

Holnap után jön a te napod. B) good luck!

Jött a lóf@szt :angry:
A legjobb barátnője, akit nővérének tart/nevez, még rosszabbul lett Cegléden, ezért bevitték Pestre kórházba->hosszú műtét, plusz még voltak náluk rokonok is. Szép kis augusztus 20... :unsure:
Aztán csináltuk a héten a szobámat itthon, tegnap (szerdán) megint tali lett volna, de most meg a targetem került kórházba :( nekem már nem is akarta elmondani, hogy mi volt, mert már annyiszor kérdezgették a dokik elmondása szerint, hogy elege lett belőle.
Írtam neki, hogy mostmár kijárna neki egy forró ölelés :)
"Nem akarok önző lenni, de kijárna egy kis boldogság is nekem" - nem alakult túl jól ez az év számára :huh:
Nem tudom mi lesz még ebből, de ez a dolog így kihűlni látszik. Holnap még pótvizsgázik is magyarból, mert megvágott pár embert a kedves tanáruk.

Holnap nem tudom találkozok-e vele, de este Nyárzáró partyyy :D

#13 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: August 26 - 09:54

ha jót akarsz a csajnak, ne erősítsd a 'szerencsétlen vagyok, a világ az ellenségem' tudatot, hanem 1) tereld le róla 2) próbálj olyan, akármilyen pici dolgokat is a kezébe nyomni, amitől sikerérzete van.

különben ez a sok szar nagyon beteszi agyilag/lelkileg pár évre.

#14 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 26 - 10:30

Így ez se fog menni...
Mondom neki szerdán, hogy bemegyek vele a sulijába ma reggel, hogy vele legyek pótvizsga előtt/után, hogy kicsit feltuningoljam a kedvét is...
Tegnap délután/este hívom, semmi...10 felé ír sms-t,hogy kicsit kivan, jó lenne most velem lennie...de végül nem lett szó arról, hogy menjek be vele reggel.
-"Majd írok hogy sikerült."
Írom neki, hogy akarod, ügyes vagy te, megcsinálod,stb..
MA:
-"Nem sikerült. Na akkor talizunk?" (Hát bazz, én írtam szerdán, hogy reggel odaállítok)
-Ok, X idő múlva be tudok érni Pestre..
Hívnám, semmi...az oké, hogy gagyi a teló ami nála van, mert valami cseremobil, de akkor se esik arról szó, hogy miért nem veszi fel ma sem.
-"Mindegy, akkor nem fontos bejönni" :mellow: WTF

Nincs jókedve, az tuti :mellow:

Most nem tudom mitévő legyek. Keressem/Ne keressem...mit írjak neki :unsure:
Vagy inkább majd jövőhéten visszatérek rá, úgyis kezdődni fog a suli neki is.

#15 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 26 - 11:37

Jut eszembe...
Megrendeltem álmaim öngyújtóját, hogy a pangó tüdejű csajoknak tudjak mivel tüzet adni, ha szükséges, de csak miután megdolgoztatom őket :lol:
Remélem nem veszik el tőlem első alkalommal a diszkóba való belépéskor mikor megmotoznak :D SZerintem jópofa :D
kép

#16 Felhasználó nem aktív Zero

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 38

Elküldve: August 26 - 12:10

Nekem úgy tűnik nagyon függesz ettől a csajtól, az addig oké h tetszik, meg szeretsz vele lenni, de azért ne legyél needy. A szar hangulata rád is kihat. vegyél vissza kicsit a kommunikáció mennyiségéből, és beszéljétek át az egész dolgot.

Az öngyújtó meg tuti :D

#17 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 26 - 16:32

Üzenet megtekintéseIdézés: Zero - Dátum: August 26 - 12:10

Nekem úgy tűnik nagyon függesz ettől a csajtól

2 napig tuti nem fogom keresni
Ma ezért is megyek bulizni + ismerkedni :D

Holnap este a ZP-be veszem az irányt, aki jön, dobhat egy PM-et :)

#18 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: August 26 - 17:59

Üzenet megtekintéseIdézés: origer - Dátum: August 26 - 11:30

Nincs jókedve, az tuti :mellow:

Sikertelen pótvizsga, kórház stb., szerintem nincs ezen mit csodálkozni.

#19 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 1 - 20:15

Hétfőn végre újra taliztunk, ment a nyalifali, fun...azóta megint nemsok történt kettőnk között.
MSN-en most rá is kérdeztem, hogy ez így most mi, hogy gondolja ezt, mert ez így nem nevezhető még járásnak sem.
-Szeretlek te majoom(L), de kell 1-2 hét amíg anyu elhiszi, hogy tényleg tanulok, aztán találkozhatunk jóó gyakran :D
- Jó, addig szingli leszek :D
Erre besértődik...meg ment is aludni.

Ma megjelentem az új szak/osztály köreiben elég jókinézetűen, de mivel közel 90-en voltunk a nagy teremben, nem tudtam helyezkedni úgy, ahogy akarnék :lol:
Az előttem ülő csajokkal dumálgattam.
3 felé osztották az osztályt, úgyhogy még mindig nem tudom kik/milyen csajok lesznek az osztályban, de az biztos, hogy női túlerő lesz :D

#20 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32
Gender:Male Location:Debrecen Interests:Sportjaim: Uszás ,kerékpározás,éneklés ,rajzolás

Elküldve: September 3 - 16:52

De jó neked az én osztályomban 2 csaj van az is rondák :( (igaz info suliba jó csajok nem is jönnek ^^) de azért mivel a város közepén van a suli igy nem kell sokat sétálnom csajokhoz:)

--------------------
[i][b]1.ÉLJ UGY Hogy ne bánj meg semmit és No Problem lesz :)[/b][/i]
2.Soha nem adom fel (mármint a csajozást)
Röviden ennyi

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2