Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Bornaplók - - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Bornaplók - All I'm saying pretty baby

#1 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: July 22 - 18:50

helóheló

Habár a regem friss, már egészen régóta nyomonkövetem a fórumot - akár mondhatjuk azt is, hogy alakulás óta - na mind1. Tehát a lényeg, h elég szar 2 héten vagyok keresztül. Egész nap csak feküdtem az ágyban, sorozatokat néztem, és melankólikus zenéket hallgattam. Szar. Főleg ez volt jellemző az állapotomra. Bukowskit olvastam, és az őrületbe kergettem magam. De ha már az alkohol nem segít, droghoz meg nem jut az ember - főleg meg nem is akar, akkor mit csináljon? Egyedüli menekülési utam az esti sörök voltak a helyi barátaimmal, és a facebookon kersztül tartott kapcsolat a többi ismerősömmel. Nagyon fasza hazajönni falura, de egy év budapesti rush után már 2-3 hét után az embernek szuicid gondolatok fordulnak meg a fejében. Főleg úgy, hogyha erős a gyanu a mániás depresszióra - amit képes magának bemesélni btw.

De akkor térjünk a lényegre: 20 éves vagyok, és jelenleg kurvára unatkozom. Volt eddig két hosszabb kapcsolatom - 2év, 1év köbö - amik érdekes módon katasztrófálisan végződtek. Az elsőnél annyira pina voltam, hogy nem tudtam megmondani a csajnak, hogy " bocs anya, de már nem szeretlek és csak magamat szopatom", inkább x hónapot szenvedtem mellette. Majd mikor a számomra legkíméletesebb szakítással megoldottam, akkor kiderült, hogy nagy a baj - mondjuk kicsi durva volt a csaj, mert öngyilkossággal fenyegetőzött ... persze mostmár nem venném komolyan, de akkor - úgyhogy egy évig "kurvanyázós" viszonyba voltunk a leányzóval. Aztán egy kiss affér egy vörössel, ami oneitisem lett, és kb fél évig taccsra is vágott, majd amikor kezdett kimenni a fejemből, akkor újra elő. Végülis megdugtam, de az már egy másik sztori. Most épp 2 hónapja szakítottam a volt csajommal, akivel egy elég érdekes kapcsolatot tudtunk le. Második próbálkozás volt, és nagyon szar- egy tanács: csak a káposzta jó, de kajak csak az jó újramelegítve - ezért dobtam őt. Csak ugye az élet fránya fintora - és a libidómé - hogy nem éppen azért, mert nem igazán szerettem őt, csak mert kikészített. És nekem egy pina se ér annyit, hogy bekattanjak tőle. Gondoltam ezt, addig amíg pár hete meg nem láttam a brand new áldozattal - Én már kajak csak így hívom mostantól azokat a srácokat akik összeállnak vele - gyomrom összeszorult, és szomorúan vettem tudomásul, hogy nem sokáig hevergette a fájdalmat. Na mind1... van egy mondás: don't put your dick into crazy... jah bazdmeg, csak szóljatok előre. Meglepően szarul érintett a dolog, és még most sem hagy nyugodni. Ezért úgy döntöttem, hogy elfelejtem, és mi más lenne a legjobb, minthogy megdugjak végtelen mennyiségű csajt, és be bizonyítsam a Generálisnak lent, hogy van élet az előző pinán túl is!

Röviden tömören ennyi. Amúgy nagy az arcom, és igen, csak lapjával közlekedek itthon mert alig férek el a lakásban, de csajoknak nem igazán merek odamenni. Elég vicces a sztori amúgy, már csak azért is mert ebből kifolyólag elég jó rate-el rendelkezek, ergo mindenkit megdugtam, akihez komolyabban odamentem - persze itt a részegen csajozunk a dizsibe történeteket ne számoljuk. Ezen kéne egy kicsit segíteni, meg, hogy ne pattantsa fel az agyam, ha meglátom a volt nőimet egy másik kan szájába!

Additional: nem mondanám magam holmi diszker formának, és habár szeretem az igényesebb elektronikus zenéket, de ha nekem valaki aztmondja, hogy rio , akkor én meg azt hogy corvintető. ebből addódóan nem igazán mozgatnak meg az ilyen diszker lányok - persze csak hazudok ;) - inkább másfajta lányok tudnak felkavarni : O
Ezért nem is érthetem, hogy mégis hogy voltam majdnem egy évig együtt egy csajjal aki moby-t meg animasoundsystemet hallgatott, és kívülről tudta az összes kispál számot... pfej.. Na mind1, ja és totálisan szerelembe tudok esni valakivel, csak azért, mert tételezzük fel tudja ki az a morrisey és pixiest hallgat. De hát mindenkinek vannak gyengéi...

#2 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: July 22 - 19:09

Üzenet megtekintéseIdézés: cba - Dátum: July 22 - 19:50

Amúgy nagy az arcom, és igen, csak lapjával közlekedek itthon mert alig férek el a lakásban, de csajoknak nem igazán merek odamenni.

Hát én így egy bejegyzés alapján azt mondom, hogy neked csupán annyi a bajod hogy nincs aki keményen szétrúgja a segged, és baszogasson hogy igenis ki kell mozdulni otthonról és gátlástalanul rámászni minden potenciális jelöltre. Hasonló alapokkal indultam, csak nekem nem voltak ilyen érzelmi szarságaim (viszont komoly kapcsolatom se).

Szerintem irtó nagy tag lehetsz, szóval erőszakold meg magad és irány a vadászmező! :lol:

#3 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: July 23 - 03:43

Irtó nagy tag? Fel5 van, be vagyok baszva és egyedül fekszem az agyamban. De majd elmesélem holnap! Kervenyezem hogy tessék szetrugni a seggem - bármilyen homoerotikusan is hangzik right now!

#4 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: July 23 - 13:10

tán már mondtam, de mondom megint, a trükk az, hogy olyan életed legyen, ami mellett nincs időd írni, aztán nem lesz több egyedül részegen fetrengés.

get to it!

#5 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: July 23 - 17:58

Az a durva, hogy teljesen igazad van. Mondjuk ezt eddig is tudtam, viszont valamiért saját magamat korlátozom. Eléggé ilyen "semmilyennek" érzem magam mostanában. Bár lehet, hogy tényleg csak ez a bezártságérzet. Jó volt végre hazajönni, meg kikapcsolni a telefont, és csak heréskedni egy hétig, nem csinálni semmit, és nem foglalkozni semmivel, viszont mostanra kezdek bekattanni. Ez az egyik legjobb/legrosszabb tulajdonságom, hogy sose tudok egy helyben ülni. Mindig mennem kell valahova, mindig ott kell lennem, és csinálnom kell valamit. Csak az a durva, hogy kb 2 hónapja nem csinálok semmit. Itthon ülök és azon ábrándozom, milyen jó lenne most kiülni a dunapartra, vagy meginni egy teát a csendesben stb stb stb. tehát azt csinálni ami ment egy évig. Elég vicces, de kábé azt várom, hogy újra szeptember legyen, és kezdődjön az egész herce-hurca megint.

Mondjuk alapvetően lehet, hogy csak azt írom alá, hogy semmi mást nem csináltam kb egy évig, csak kocsmáról/kávézóról kávézóra járva idétlen emberekkel találkoztam és pofáztam órákat. De akkoris valahogy lételemem ez az egész. Pl tökre hiányzik, habár mármár tényleg beteg, hogy jópárszor felpakoltam a telefonomra pár albumot, és sétáltam éjszaka, teljesen magamban, vagy ugyanezt nappal.

Sokan mondják, hogy a fővárosból menekülnek az emberek vidékre, de itt meg pont az ellenkezője: vidékről menekülök fel a mocsokba és embertömegbe, mert ez kb most olyan nekem mint egy lassúhalál.

na de elég a sírásból

2207 - metaxa

Mostanában nagyon érdekesek az estéink. Tegnap pl összegyűltünk 4-5 en a lakásomon ( helyszín: Eger ) és söröztünk egy jót. Kiültünk a teraszra, cigizgettünk, és teljesen jól éreztük magunkat. Persze így sikerült olyan részegre inni magunkat, hogy az csodálatos. ( Amúgy rájöttem, hogy akkor kell abbahagyni az ivást, amikor valaki egy "saját" ivósjátékkal robban be ). Az est további részében, miután egy teniszütővel ellőttük öcsém összes monsteres dobozát - komolyan, miért gyűjt ilyeneket? :S - elmentünk az egyik kocsmában, ami most éppen nagyon nagy hype, és mindenki ott van ami számít. A konfrontációt elkerülvén előreküldtünk egy "semleges" srácot, aki szétnézett, hogy nincs-e ott egyikünk exe sem, és tiszta-e a terep. Mondjuk itt már kezdett megfogalmazódni a fejemben, hogy csicska vagyok, de ha meglátttam volna akkor 1, magamba zuhanok, féktelenül vedelni kezdek, és hazamegyek 2, 100% hogy odajött volna és összebalhézok vele és leiszom magam 3, meglátom valami gyökérrel és emós buzivá változok, ergo mindenképp szar lett volna a végkifejlett. Viszont ezt kezelni kell elég gyorsan, mert amikor három kocsmába mész be, és háromszor küldesz előre valakit megnézni, hogy mizu, akkor ott már valami nemoké :S

Éppenséggel szemüveg volt rajtam, direkt a lányok szemmeltartása végett, és nyugtázom, hogy egész sok csaj pislogott irányomba. Mondjuk ez lehet amiatt, mert egy háromcentis fikadarab lógott ki az orromból vagy mert kurvajól néztem ki :) de lehet csak " na ittvan ez a büdös gyökér! " pillantások voltak. Mindenesetre én maradok a pozitív dolgoknál, úgyhogy igen, teljesen korrektül néztem ki.

Viszont ismét meg kellett állapítanom, hogy nincs új a nap alatt: Eger egy kurvajó hely, de ha az ember lenyomott 5 évet a városban, és már tényleg minden sarkon állt már, minden lépcsőn ült már ( fedezd fel patakyt fuckyeah! ) akkor nemigazán nyújt maradandó élményt a hely.
A másik amin komolyan mondom teljesen ledöbbentem, hogy hiányzik egy réteg. Mármint lementünk az éppen nyitvatartó - azthiszem egyetlen "értékelhető" - szórakozóhelyre, és láttad a 14-15-16 éves kis picsákat, meg néhány 25+ os kiégett kurvát, de ilyen 18-21korban szinte semmi. Persze lentvoltak az ismert szutykok akik mindig ottvannak, és volt 1-2 akik értékelhetetlenek voltak. Úgyhogy nem álltunk be pedobearnek, legalábbis nekem fóbiám van a fiatal csajoktól - ezen is dolgoznom kell :D - és csak lötyögtünk egész este, ami ténylegesen kielégíti a homo, mint fogalom teljes skáláját :D . Természetesen közben ment a lökdösődés, hihetetlen, hogy 20 percen belül 3-4 hülyegyerek "köt rád", mert "nekimész" a tánctéren. Néz a hülyéje bambán, kereszt a nyakába, kilóg a bordája, biztos megivott 2 deci olcsó viszkit és akkor most övé a világ... ezek honnan jönnek? A másik ez a homártáska. Most komolyan mi a fasznak van a hülyéjén az a kis tasi. Mert persze praktikus, de amikor szétnézel, és körülötted 8 gyökeren van ugyanolyan !fehér! tasi akkor joggal féltheted a segged szerintem. Bár a prímet a műbördzsekis srác vitte, ő tényleg nemtudom, hogy mit érezhet.

Egyedüli esemény, hogy haveromhoz odamegy egy - egész jó kis - csaj, és köszön neki, puszi puszi. 10 perccel később kint cigizünk és mondja, hogy - tudod meséltem neked arról a maffia tagról ott nálunk, és, hogy van egy egész jó lánya. - Aha. - Jó, mert ez a csaj volt az, és lemegyek és lesmárolom a gecibe, kell egy kis izgalom. byebye barátom :D

Amúgy mindig is utáltam azokat, akik szarrá meg rommá dicsérték a fővárost, hogy ott nincsennek gyökerek, meg jobb a buli, meg minden aranyból van stb. De be kell látnom, hogy még ha nem is teljesen igaz amit mondtak , de tényleg jobban néznek ki a lányok pl. Persze nem azt mondom, hogy itt csúnyák, mert nem, csak egyértelműen látszik, hogy egy pesti csaj sokkal jobban fog öltözködni a lehetőségeiből adódóan, és ettől jobban is néz ki. Lehet, hogy amint levetkőzik behánysz, de ugye ez csak marketing. Gyökerek meg mindenhol vannak. Lehet pont mi vagyunk azok.

Remélem nem csak csak a szennyest rángatom majd ide mindig a fejemből, hanem mármár Tiffany szintű baszós sztorikat fogok produkálni. De mivel nemakarok semmi fiktív dolgot írogatni, ráeröltetetm egyenlőre a fórumra ezt a sok hülyeséget. :)

BTW:

Ma megtörtént életem eddigi legjobb vására: megvettem a 500 legjobb album a RS magazon szerint, vagy valami ilyen. Mindössze két darab ezrest kóstált a dolog, úgyhogy öröm és bódottá. Ugyanitt megakartam venni ezt a Flow című Nemtudommilyen Mihály által írt könyvet, erre orromalányomja ma délután anyám. Fak jeee.

Remélem lassan ez a felvételizős dolog összejön és szeptembertől egy iskolába járhatok az összes volt csajommal (L) , mert az maga lenne a mennyország. Ugyanitt valszeg beíratom magam valami zenekészítős suliba, csak eddig drogdílerkedésen kívül, nincs más ötletem, hogy tudnék 2kilót összekapni. :( Diákmeló nem, mert nem vagyok diák. Fak.

Na ennyi elég is egy időre a dolgokból, rendszerezem a ruhatáram, csak hogy valami homo sztori is legyen a végére.

Uf!

#6 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: July 23 - 19:14

Üzenet megtekintéseIdézés: cba - Dátum: July 23 - 17:58

Remélem lassan ez a felvételizős dolog összejön és szeptembertől egy iskolába járhatok az összes volt csajommal (L) , mert az maga lenne a mennyország. Ugyanitt valszeg beíratom magam valami zenekészítős suliba, csak eddig drogdílerkedésen kívül, nincs más ötletem, hogy tudnék 2kilót összekapni. :( Diákmeló nem, mert nem vagyok diák.

Producerkedni végzettség nélkül is lehet, zenei tanulmányok nem ártanak hozzá (zongorázni tudni pl.) MIDI billentyűzeten, a dallamok elkészítéséhez.
Én ősszel kezdtem el egy hangtechnikus sulit, de mivel csak elméletet nyomtak belénk, plusz még fizetős is volt nekem (már van OKJ szakmám), és semmi olyan kapcsolatom sincs - mert az nem árt, és a DJ-skedés jobban érdekel, mint a stúdióban ülés (pár éve mixelgetek itthon, venni akarok már egy USB-s konzolt laptophoz) :D
De ez csak az én véleményem :rolleyes:
Van pár szakma most, ami elég kelendő, az informatikával szemben (amilyen végzettségem nekem is van) :(

#7 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: July 23 - 23:06

Üzenet megtekintéseIdézés: origer - Dátum: July 23 - 19:14

Producerkedni végzettség nélkül is lehet, zenei tanulmányok nem ártanak hozzá (zongorázni tudni pl.) MIDI billentyűzeten, a dallamok elkészítéséhez.
Én ősszel kezdtem el egy hangtechnikus sulit, de mivel csak elméletet nyomtak belénk, plusz még fizetős is volt nekem (már van OKJ szakmám), és semmi olyan kapcsolatom sincs - mert az nem árt, és a DJ-skedés jobban érdekel, mint a stúdióban ülés (pár éve mixelgetek itthon, venni akarok már egy USB-s konzolt laptophoz) :D
De ez csak az én véleményem :rolleyes:
Van pár szakma most, ami elég kelendő, az informatikával szemben (amilyen végzettségem nekem is van) :(

Engem meg pont az izgat fel, hogy én kreálok egy zenét, amire jobb esetben megőrül a tömeg. Én már ki is néztem a sulit egészen régen, improschool, nemtudom hallottál-e róla. Az a baj, ülök a Logic előtt, és így tudok belőle hangot kicsikarni meg minden, de sokkal jobb lenne, ha úgy ülnék le elé, hogy oké, most akármi is van a fejemben, akkor azt meg tudom csinálni ezzel a programmal. Ez a suli meg kurvajó, már csak azért is mert ismert hazai producerek tanítanak meg, hogy mit hogy merre kell csinálni. Csak igazság szerint ez inkább a hobbi felé billen, mintsem egy komolyan vehető dolog - bár lehet hülyén állok hozzá - úgyhogy most perpill mindenképp az egyetemre koncetrálok. Aztán lehet majd egyszer valamikor.

Jah sajnos amikor anno 10évesen abbahagytam a zongorázást akkor jól tarkón kellett volna verni, de nem. Helyette tudok gitározni egy kicsit :D

Szerkesztve cba által: July 23 - 23:07

#8 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: July 26 - 14:56

Annyira megugrott a marketingem, hogy ismeretlen hipster jányok keresnek meg faszbukon meg lasztefemen. Elkéne kezdenem pajzán askokat küldözgetni tumblren. :o

#9 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: July 26 - 16:27

Üzenet megtekintéseIdézés: cba - Dátum: July 26 - 14:56

Annyira megugrott a marketingem, hogy ismeretlen hipster jányok keresnek meg faszbukon meg lasztefemen. Elkéne kezdenem pajzán askokat küldözgetni tumblren. :o

Nekem is néha jön egy kéretlen ismerősnek jelölés FB-n, ahogy tegnap is
"nem ismerjük egymás de meg tecetél ezért jelöltelek de ha baj ne fogad ell...szia"
De nem mindegyik ilyen fogamra való :D

#10 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: August 20 - 17:25

http://www.youtube.c...feature=related

szigeten skótfranciahollandnémetangolamerikai lányok segge krisztálkaszölsz közben. majd annyira lerészegedni, hogy még kiscsillag koncertre is bemegyük, és lekéssük a 2manydjs-t mert képtelenek vagyunk megtalálni egy 100x100méteres sátrat. uh
egy liter házipálinkák, robotrok , komolyan ki jár már ilyen dolgokra, mint robotrok? mi.
ad hoc jellegű ivászat anywhere
mindjárt indulok egy újabbra
hétfőn szülinapi babzsúr a zexemmel . fuckin crazy.

#11 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: August 23 - 22:16

monday moff:

eskü, holnap estig nem iszok.

blahánál majdnem elbaszott egy rendőrautó, miközben sakál részegen rohantam a kombinó felé, egyik kezemben a cigi, amibe éppen slukkoltam, másikba hugymeleg borsodi. ja és az a kurva kombinó ami miatt ez a skandallum megtörtént: nem jó irányba ment. like a boss.

elkeseredet, eufórikus "séta" a jászai mari térig ( blahától ), miközben arra flashelek, hogy megfordultak a rendőrök, és üldöznek.

morrisonst elérve kapom a telefont, hogy "inkább megyünk haza, gyere akkor teis"

leeszem magam gyrossal.

kazinczy utcában már olyan látomásaim vannak, hogy itt valami nem okés ( its fuckin batcountry )

"figyeljetekmaouáá, melyik a mika?"

elvesztem.

röviden így lehetne jellemezni a csodás tegnap estémet. szoruzzuk be hat pálesszal, 4 deci viszkivel, még 6 sörrel. osszuk el egy "apakomplexusos" exxel, akit épp egy édesapám jellegű fószer tologat, kényszerű jópofizásról a részéről, és egy "kurvaanyád" tipusú válasszal a részemről.

most ide akár valami coelho színvonalú buziságot is be lehetne írni, de akkor instant jelleggel vágeznem kellene minimum magammal:

"I was sentimental about many things: a woman’s shoes under the bed; one hairpin left behind on the dresser; the way they said, “I’m going to pee..”’ hair ribbons; walking down the boulevard with them at 1:30 in the afternoon, just two people walking together; the long nights of drinking and smoking; talking; the arguments; thinking of suicide; eating together and feeling good; the jokes; the laughter out of nowhere; feeling miracles in the air; being in a parked car together; comparing past loves at 3am; being told you snore; hearing her snore; mothers, daughters, sons, cats, dogs; sometimes death and sometimes divorce; but always carring on, always seeing it through; reading a newspaper alone in a sandwich joint and feeling nausea because she’s now married to a dentist with an I.Q. of 95; racetracks, parks, park picnics; even jails; her dull friends; your dull friends; your drinking, her dancing; your flirting, her flirting; her pills, your fucking on the side and her doing the same; sleeping together"
— Charles Bukowski (Women)

update: mégiscsak névnapom van, erre bontunk egy üveg bort. ( igen, magamba )

#12 Felhasználó nem aktív cba

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85

Elküldve: August 27 - 19:04

ma, baszott másnaposan ( este 6kor ) végiolvastam az utolsó üzenetemet, amiben az állt: áá csak 3 sört viszek, mert megint vodkázunk, azt széthullunk mint úgy általában...

házibuli, valami elbaszott ivós játék, ami tényleg túl volt bonyolítva, úgyhogy kézbe vettem az ügyet: mindig iszok akármi is van. nagyon gyorsan részeg, nagyon sok scooter.

lokál kocsma, undorító részegen tánci-tánci, mégundorítóbb zenékre. volt egy csaj, akire nem akartam rámenni. anno szilveszterkor már smároltam vele, miközben a "barátnőm" bent aludt a másik szobában. de msot valahogy nem éreztem, hogy adná. meg körülálltak a haverok, és valamiért még mindig gáz dolognak tartom ha lepattint előttük a csaj. főleg azért mert nem épp egy adzselina dzsoli.

igyatok vodkát citromlével.

szarrészegen zenei kúltúrpárbaj úgy hajnal 4ig. a tumblr egy borzasztó gonosz dolog. lasztefemről nem is baszélve.

"csá..van cigid?" szakasz

5-6 felé betalálom az egyik parkot egy csajjal, cigizünk, beszélünk, úgy 6-7ig.

majd realizálom, hogy nincs lakáskulcsom: "jaj hát akkor kénytelen leszek nálad aludni " :D

kommandózás az ágyig... LMR... ( tényleg kicsit utánna kéne menni ennek az LMR dolognak, mert nem az első )

10kor kikommandóztam a házból, mission completed.

de az milyen gáz, hogy az egyik exem "legjobb barinője" meg a másik exem éppen aktuális pasijának a volt csaja... és akkor jön a duma, hogy jaj de görénynek meg ribancnak érzi magát. na nemááá

kicsi ez a város

#13 Felhasználó nem aktív Lazy

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 463

Elküldve: October 2 - 02:40

01/10/11

Gondoltam arra a dolgora, hogy ezt most ne írjam ide, vagy ilyen formában, ide a publicnak, de kénytelen vagyok megtenni.

Elősször is annyit szeretnék mondani, hogy szegény Johnny a mocsokban rohad. hogy innentől kezdve egyáltalán nem kereshetek kifogást.

Pont. Alszok. Ha nem leszek ennyire részeg. Akkor talán.

--------------------
[b]...You win some, lose some, it's - all - the same to me
The pleasure is to play, it makes no difference what you say....[/b]
Motorhead

Oldal 1 / 1