Habár a regem friss, már egészen régóta nyomonkövetem a fórumot - akár mondhatjuk azt is, hogy alakulás óta - na mind1. Tehát a lényeg, h elég szar 2 héten vagyok keresztül. Egész nap csak feküdtem az ágyban, sorozatokat néztem, és melankólikus zenéket hallgattam. Szar. Főleg ez volt jellemző az állapotomra. Bukowskit olvastam, és az őrületbe kergettem magam. De ha már az alkohol nem segít, droghoz meg nem jut az ember - főleg meg nem is akar, akkor mit csináljon? Egyedüli menekülési utam az esti sörök voltak a helyi barátaimmal, és a facebookon kersztül tartott kapcsolat a többi ismerősömmel. Nagyon fasza hazajönni falura, de egy év budapesti rush után már 2-3 hét után az embernek szuicid gondolatok fordulnak meg a fejében. Főleg úgy, hogyha erős a gyanu a mániás depresszióra - amit képes magának bemesélni btw.
De akkor térjünk a lényegre: 20 éves vagyok, és jelenleg kurvára unatkozom. Volt eddig két hosszabb kapcsolatom - 2év, 1év köbö - amik érdekes módon katasztrófálisan végződtek. Az elsőnél annyira pina voltam, hogy nem tudtam megmondani a csajnak, hogy " bocs anya, de már nem szeretlek és csak magamat szopatom", inkább x hónapot szenvedtem mellette. Majd mikor a számomra legkíméletesebb szakítással megoldottam, akkor kiderült, hogy nagy a baj - mondjuk kicsi durva volt a csaj, mert öngyilkossággal fenyegetőzött ... persze mostmár nem venném komolyan, de akkor - úgyhogy egy évig "kurvanyázós" viszonyba voltunk a leányzóval. Aztán egy kiss affér egy vörössel, ami oneitisem lett, és kb fél évig taccsra is vágott, majd amikor kezdett kimenni a fejemből, akkor újra elő. Végülis megdugtam, de az már egy másik sztori. Most épp 2 hónapja szakítottam a volt csajommal, akivel egy elég érdekes kapcsolatot tudtunk le. Második próbálkozás volt, és nagyon szar- egy tanács: csak a káposzta jó, de kajak csak az jó újramelegítve - ezért dobtam őt. Csak ugye az élet fránya fintora - és a libidómé - hogy nem éppen azért, mert nem igazán szerettem őt, csak mert kikészített. És nekem egy pina se ér annyit, hogy bekattanjak tőle. Gondoltam ezt, addig amíg pár hete meg nem láttam a brand new áldozattal - Én már kajak csak így hívom mostantól azokat a srácokat akik összeállnak vele - gyomrom összeszorult, és szomorúan vettem tudomásul, hogy nem sokáig hevergette a fájdalmat. Na mind1... van egy mondás: don't put your dick into crazy... jah bazdmeg, csak szóljatok előre. Meglepően szarul érintett a dolog, és még most sem hagy nyugodni. Ezért úgy döntöttem, hogy elfelejtem, és mi más lenne a legjobb, minthogy megdugjak végtelen mennyiségű csajt, és be bizonyítsam a Generálisnak lent, hogy van élet az előző pinán túl is!
Röviden tömören ennyi. Amúgy nagy az arcom, és igen, csak lapjával közlekedek itthon mert alig férek el a lakásban, de csajoknak nem igazán merek odamenni. Elég vicces a sztori amúgy, már csak azért is mert ebből kifolyólag elég jó rate-el rendelkezek, ergo mindenkit megdugtam, akihez komolyabban odamentem - persze itt a részegen csajozunk a dizsibe történeteket ne számoljuk. Ezen kéne egy kicsit segíteni, meg, hogy ne pattantsa fel az agyam, ha meglátom a volt nőimet egy másik kan szájába!
Additional: nem mondanám magam holmi diszker formának, és habár szeretem az igényesebb elektronikus zenéket, de ha nekem valaki aztmondja, hogy rio , akkor én meg azt hogy corvintető. ebből addódóan nem igazán mozgatnak meg az ilyen diszker lányok - persze csak hazudok
Ezért nem is érthetem, hogy mégis hogy voltam majdnem egy évig együtt egy csajjal aki moby-t meg animasoundsystemet hallgatott, és kívülről tudta az összes kispál számot... pfej.. Na mind1, ja és totálisan szerelembe tudok esni valakivel, csak azért, mert tételezzük fel tudja ki az a morrisey és pixiest hallgat. De hát mindenkinek vannak gyengéi...

Bejelentkezés
Regisztráció