Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Casanova Nyomában - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Casanova Nyomában avagy 134 nőig nincs megállás...

#1 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: July 21 - 21:04

Sziasztok!

Már másfél éve vagyok a fórum regisztrált tagja és aktív olvasója, de még nem szántam rá magamat a bemutatkozásra. Erre az alábbiakban sort kerítek, és ezzel meg is kezdem a saját fejlődési naplómat, illetve folyamatosan fogom közvetíteni a nagyvilág felé, hogy mi is zajlik az Én kis életemben, ezzel is rábírva magamat a hajtásra, és a céljaim elérésére.

Magamról:

A múltam egy szelete:

24 éves vagyok, vidéken élek. A határ mellett laknak a szüleim, a gyerekkoromat itt töltöttem, majd 4 év kollégium és suli Miskolcon. Ezután pár év egyetemista lét következett, ami a szó legszorosabb értelmében semmittevéssel töltöttem. Suliba, bulizni nem jártam, de diákhitelből éltem, amit a jövőben vissza kell fizetnem. Ezután ismét 2 év miskolci élet, ami már a változást hozta el az életembe.

Korábban full AFC voltam, napokig nem hagytam el a lakást, nem mertem emberekkel beszélni, köszönni. Igaz ebben közrejátszott, hogy a hangulatom függvényében előjön nálam egy beszédhiba. Vagyis: befordultság = dadogás
Lányokkal keveset és félve beszéltem, a szex szóba sem jöhetett, nem is jutott eszembe gondolni ilyesmire.
Mikor ismét Miskolcra kerültem az új osztályom, sőt az egész sulim laza volt, és tele volt lányokkal. Új közeg, és a napi bejárás nyomán szociálisabbá váltam egy kicsivel. Bár a kezdeti időszak nagyon szorongósan telt. Nyáron, a gyerekkori barátaimmal,(róluk még később)nyaralni mentem, és itt vesztettem el a szüzességemet, 22 évesen. A lány, (V) régen már sokat hallott rólam, egy közös ismerős nyomán (hogy bárkit kiiszok, és őrült vagyok....sok mindenben tényleg). A nyaralást végig ittam (reggelim: sör + zabpehely) és a baráti körömnek köszönhetően teljesen felszabadult voltam. A lánnyal az első csókra nem emlékszem, de a szexre igen. Szörnyen rossz volt. Délután volt, kivételesen józan voltam, idegeskedtem, és a haverjaim az ajtó előtt kártyáztak. Éjszaka, berúgva sem volt jobb.

Viszont volt egy másik lány, (haverom és lakótársam nője. Haveromról tudni kell, hogy gerinctelen és gyáva, hagyott már sokszor bajban, sőt vitt is bele sokszor) Ő feltűnően érdeklődött utánam, aminek az lett az eredménye, hogy egy őszi bulin, berúgva ráhajtottam, és pár csók erejéig összejöttünk. (A lány tőlem 300 km-re lakik.) Másnap szégyenkezés, majd otthon msn-en az egészt megbeszéltük. A beszélgetéseink egyre sűrűbbekké és rendszeresebbekké váltak, pár találkozó, és én januárra szerelmes lettem belé. Rengeteget beszéltünk, először neten, majd telefonon. Napi 1-2 óra telefonbeszélgetés, a rekordunk az 3 óra volt :D
Márciusban az első szex is megtörtént, miközben a pasija(haverom) végig megvolt neki. A pasija szintén 300 km-re lakik tőle. Én szerelmes lettem, és állandó féltékenységben éltem, mindenkire féltékeny voltam.

Na de kanyarodjunk kicsit vissza. A miskolci sulimban az osztályomban 4 srác, és 13 lány volt a felállás. Az új szerelem, a laza suli, és a fórum anyagai hatására egyre cool-ab, szociálisabb arc lettem Az utolsó év végére már én voltam a vezéregyéniségek egyike az osztályomban.

Eközben a szerelmemmel zajlott az élet, viták, féltékenységek, stb. stb. De a pasijával nem szakított, velem pedig sosem jött össze hivatalosan. A következő nyáron (múlt nyár) kavarni kezdtem egy lánnyal, aki gyerekkori barátom, és elég laza erkölcsű lány. Ebben az időszakban a szerelmemmel és ezzel a lánnyal kavartam. (Mindenki csalt mindenkit :D) Ez így tartott ősz végéig, aztán mindkét kapcsolatnak vége szakadt. Februárban egy nagyobb vita után leléptem a szülőktől. Közben kavartam pár lánnyal de semmi komoly nemvolt. (Egy későbbi posztban összefoglalom ezeket a lányokat.)

Miből élek:
a szülőkkel kibékültem, kétlaki életmódot élek. Félig átvettem egy vállalkozásukat, amiből a bevételem egy része fog származni, egy másik vállalkozás beindításában segítenek, egy harmadikat pedig önerőből indítok.

Külsőm:
172 cm magas vagyok, és 60 kg. Ez ugye baromi vékony, (gizda). Ezen változtatni akarok, thai-box edzéseken töröm a fejem, holnap, vagy a jövőhéten felhívom az edzőt, megbeszélni a részleteket.

Egészségem:
Egyébként asztmás vagyok, ha megkínálnak cigizek, de szeretek cigizni, ezért továbbra is elfogadom. Alkohol: régen bárkit kiittam, durva sztorijaim vannak. Mára már minimalizáltam a fogyasztásomat, ráadásul sokszor vagyok kocsival. Teljesen sosem fogok felhagyni vele. Kávé, kóla energiaital: a koffeint imádom, fogyasztom is rendesen, de a kólát inkább ásványvízre cserélem. Eddig jól megy.

Nyelvtudás:
bár 11 vagy 12 évig tanultam angolul, szinte semmit sem tudok, ezért mindenképpen kerítek egy tanárt magam mellé, aki megtanít angolul beszélni. Nem kell nyelvvizsga, használható tudás kell!

Tánc:
Kicsit tudok. De kevés, jó tánctudással enyém az egész éjszaka, úgyhogy megtanulok. Akrobatikus rock&roll, vagy hiphop lenne a legjobb, esetleg salsa (ezt tanultam kb. 2 hónapig).

Terveim:
Célom, hogy nagyon sok nővel lefeküdjek, és kőgazdag legyek. Mint a cím is mutatja, Casanova teljesítményét céloztam meg, (tudtommal 133 nővel volt viszonya).

Eddig:
Eddig 11 nővel volt szexuális kapcsolatom (nem nevet!). Ezt a számot kell drasztikusan megváltoztatni, és terveim szerint ezt dokumentálom ebben a naplóban. Plusz a pick-upban, az önfejlesztésben és az anyagiakban elért eredményeimet is dokumentálom. Igazi párkapcsolatom még nem volt, de ennek ellenére sokat tudok a kapcsolatokról, hála a puának. Nemtudom, hogy fog-e alakulni kapcsolat a hódításaim során, de ha alakul is, a céljaimat nem adom fel, ezt választottam, végig fogom vinni. (választhattam volna mást is, de nekem ez kellett, hát kitartok mellette. )
Ha összejövök valakivel, a pillanatnyi állapotom határozza meg majd, hogy hűséges maradok-e, vagy megcsalom. (Ha megcsalom... nem etikus, de kit érdekel az etika? szerintem a pick up nem erről szól...nagy pénzt sem etikusan fogok keresni).

Milliónyi gondolat kavarog most a fejemben, ami kimaradt, és ami full rendszertelen azt a későbbiekben pótolom. ;)

“Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet.” (Hannibal)

"Vedd el! Hogyha nem adja oda magától.." (Siska Finuccsi - Súgnak a terek)

“Időkben, mint amilyen a miénk, mikor nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is történik minden, az ember helyesen cselekszik, ha megtanul a frontkatona óvatosságával élni.
Mert az okos, nem kicsinyes, de a mozdulatokat kiszámító, a térrel, helyzettel veszéllyel törődő, a legkisebb ellenállás irányában cselekvő, az idő előtt nem támadó, de a támadás pillanatában bátor és nyugodt magatartás egyértelmű a bátorsággal.
Katonának lenni az ütközetben veszélyes feladat, de nem kevésbé veszélyes polgárnak lenni az élet totális, függőleges támadásainak korszakában. S mi ilyen korszakban élünk.
Ezért számítsuk ki mozdulatainkat, nappal és éjjel, minden lehetséges alkalommal, hogy a nagy küzdelemben, mely harcosoknak jelölt ki, ne pazaroljuk feleslegesen erőinket.
Éjjel és nappal harcolnunk kell. Munkánk, szórakozásaink, olvasmányaink, az életről alkotott fogalmaink, ismereteink és tapasztalataink, mindez fegyver e küzdelemben.
Tehát foglaljuk el helyünket a szerény és veszélyes fedezékben, életünk odújában figyeljük az ellenség minden mozdulatát, s ne pazaroljuk idő előtt energiáinkat, sem a muníciót.
S közben, ha éppen csillagos az ég, s az ellenség alszik, nézzük a csillagokat is.”
(Márai Sándor: Füves könyv – A harcmodorról és az arcvonalról)

"Normális ember nem fekszik le aznap, amikor felkelt."

"Amíg úton vagyok a pokol felé, addig élvezem az utam."

" A graffiti kalandos művészet - mondja.- Egyszerűen azért műveli az ember, mert így tartja kedve, jóllehet néha elég kockázatos.
Nem a pénzről szól, nincsenek szabályai. Határtalan kifejezési szabadságot jelent." -The Mac

"Az álmok azoknak valók akik alszanak. A többieknek tervek kellenek."

Szerkesztve Gusztav által: July 21 - 21:19

#2 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: July 22 - 19:34

Péntek este...

Délután sétáltam a városban, és véletlenül belefutottam egy csajba (30 éves, 6-os ha már számozni kell), akit pár hete fűztem, de freez out lett a vége, mert ráuntam hogy minden mondatával shit tesztel. Megörült nekem, majd pár perc séta, és néhány shit teszt után felajánlotta, hogy lesz az állandó szexpartnerem (fuckbuddy). Oké...
Jövőhéten felhívom, aztán lesz ami lesz...
Rajta keresztül találkoztam még 1 csajjal, akivel már flörtöltem korábban, de csak online. Letettem róla, élőben nagyon más mint facebookon.

Lassan készülődőm, megyek lakótársammal, a barátnőjével és még pár csajjal inni. Szockör bővítés vagy potenciális szexpartnerek lesznek. Asszem win-win szituban vagyok. :)

Hajnalban megyek le vidékre, napközben meló. Fárasztó lesz, de ez nem akadályozhat meg semmiben! ;)

Ma ismét megnéztem a Spílert, és leszedtem a Revolver című filmet... baromira inspirálnak... :)

“Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet.” (Hannibal)
"Normális ember nem fekszik le aznap, amikor felkelt."
"Amíg úton vagyok a pokol felé, addig élvezem az utam."

#3 Felhasználó nem aktív West

• ADMINISZTRÁTOR
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 952

Elküldve: July 23 - 16:15

Tetszik, hogy eltökéltnek és motiváltnak tűnsz, csak így tovább.

West

#4 Felhasználó nem aktív kilogramm

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: July 26 - 15:47

Sztem a puaság nem csak arról szól, hogy minél több csajt megdugj. Ha egy csajjal azért kezdesz bele komoly kapcsolatba, hogy megfektesd, és utána meg dobod vagy megcsalod, az manipulálás és átbaszás (személy szerint én ha összejövök egy csajjal, akkor inkább szakítanék vele, mintsem hogy megcsaljam). Persze mindenki maga dönti el hogy mit akar, de ha csak megfektetni akarsz csajokat, akkor játssz úgy, és szerintem játssz tisztán, bár ez a te dolgod. Mindenesetre sok sikert a fejlődésedhez!

Gábor

#5 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: July 31 - 15:55

Üzenet megtekintéseIdézés: kilogramm - Dátum: July 26 - 15:47

Sztem a puaság nem csak arról szól, hogy minél több csajt megdugj. Ha egy csajjal azért kezdesz bele komoly kapcsolatba, hogy megfektesd, és utána meg dobod vagy megcsalod, az manipulálás és átbaszás (személy szerint én ha összejövök egy csajjal, akkor inkább szakítanék vele, mintsem hogy megcsaljam). Persze mindenki maga dönti el hogy mit akar, de ha csak megfektetni akarsz csajokat, akkor játssz úgy, és szerintem játssz tisztán, bár ez a te dolgod. Mindenesetre sok sikert a fejlődésedhez!

Gábor

Nem vitázom veled, mert a puaság tényleg NEM CSAK arról szól hogy minnél több csajt megdugjunk. Az önfejlesztés legalább olyan fontos, (komolyabban kezdtem el foglalkozni a sporttal, nyelvtanulással és a munkával).

Mindenkit más motivál, van akit egyszerűen csak egy jobb élet, vagy az, hogy lúzerből normálissá, esetleg sikeressé váljon, majd megtalálja az igazit és normális (vagyis hétköznapi életet éljen.)
Nekem ez kevés, én mindig mindenben szélsőséges eset voltam, vagy akartam lenni, mindig a szélsőségeket csodáltam és irigyeltem. Most sincs ez másképp, olyan "számadatokat" akarok produkálni, ami messze túlmutat az átlagon. (Ez valamiféle teljesítmény kényszer, egy pszichológiai szempontból biztosan érdekes lehet a ténykedésem.) Apropó, a pszichológus hölgy még a fórumon van? :D

Csak kicsit tartozik ide, de én azt, hogy a legyünk mindig tisztességesek, full őszinték, etikusak, játszunk tisztán (még akkor is ha ez a kárunkra válik) baromságnak tartom. Úgy gondolom ez a puaság egy elpopularizált változata, egy közép út,(eltávolodás a szélsőséges "minden nőt megdugunk" nézettől) amivel sokkal több ember szemében lehet a puaságot, mint jó dolgot beállítani, sokkal nagyobb tábort lehet szerezni a puaság számára. Ami logikusan sokkal több pénzt jelent a pua oktatói rétegnek. (remélem érthető amit mondani akarok :D :D)
Na persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy gerinctelennek és tisztességtelennek kell lenni. Vannak akinek mindig, minden körülmény között megadom a tiszteletet, a totális őszinteséget és az etikusságot. Arany középút!

Van egy példaképem, igazi alfa, aki a legalsó rétegekből küzdötte fel magát a legfelső rétegekbe. Szegény, félárva gyerekből milliomos nagyvállakozó, aki a kezében tart egy egész várost. Ő pontosan úgy csinálja a dolgait, ahogyan én is akarom.

Ennek jegyében mint mondtam a pillanatnyi állapotom és az adott partner személye fog dönteni arról hogy megcsalom-e vagy sem. :)

Egyébként köszi a biztatást! :)

A múlthetem:
a péntek éjszaka nagyon hosszúra sikerült, a fél szombatot beállva töltöttem, elhagytam a telómat, de meglett. (A bort meg kell hagynom azokra az esetekre, amikor csajjal iszok kettesben. :D) Viszont kitaláltuk lakótársammal a Zombis játékot, ami princeless. :)
Vasárnap sikerült megfáznom, az egész hetet betegen töltöttem, semmi érdemleges nem történt csak melóztam.

Ma elolvastam, pontosabban átfutottam a Brad P. Divat Bibliája című könyvet.
Tetszik a könyv, sok hasznos tanács van benne. (sokra magam is rájöttem az elmúlt ~8 évben.) Jelentős változást nem kell eszközölnöm a cuccaimon, sőt, inkább csak kitartok a jelenlegi stílusomnál, és ízlésemnél.
Ajánlom a könyvet mindenkinek aki most kezdi az átalakulását.
(ha ma lesz kedvem akkor kiírom belőle ami nagyon fontos volt nekem, ha nem lesz kedvem/időm, akkor ez a zárójeles bekezdés eltűnik :D)

#6 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: August 2 - 12:59

http://www.demotival.../kimi-raikkonen

Laza. Azthiszem utána olvasok a csávónak, van mit tanulni tőle. :)

#7 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: August 2 - 13:13

Üzenet megtekintéseIdézés: Gusztav - Dátum: August 2 - 13:59

http://www.demotival.../kimi-raikkonen

Laza. Azthiszem utána olvasok a csávónak, van mit tanulni tőle. :)

Kimi nagy karakter. :)

#8 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
Hozzászólás:
 584
Gender:Male Location:Budapest . Interests:Póker, Előadások, pszichológia, Futball, Versek&Monológok

Elküldve: August 3 - 02:46

Üzenet megtekintéseIdézés: Stif - Dátum: August 2 - 13:13

Kimi nagy karakter. :)

Vagy csak egy alkoholista fasszopó aki véletlen nyert egy VB-t, majd még időben el is távolították őt a forma1-ből. A mai 20 éves nők rajongtak érte 10-12 évesen, ennyi volt a szurkolótábora. A mai tiniknek meg ott van Vettel mint cukifiú meg Algessuari, talán még Ricciardo. Szopjátok le a Raikonnent.

--------------------
"Annyira bízz magadban amennyire szeretnéd hogy benned bízzanak "[b][/b][color="#FF0000"][/color]

"A nőket kezeld úgy mint a kurvákat , a kurvákat úgy mint a nőket"

"thats your life .HAVE FUN"

#9 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: August 3 - 11:00

Látom Joci te sem Ferrari drukker vagy. :lol:

#10 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
Hozzászólás:
 584
Gender:Male Location:Budapest . Interests:Póker, Előadások, pszichológia, Futball, Versek&Monológok

Elküldve: August 3 - 12:16

Egész Pontosan 2003 óta egy embernek szurkolok, egy olyannak akinek most esze ágában se lenne senkinek :) Csapatok közül egyikkel sincsen bajom kivéve amiben kedvenc van, azt mindennél jobban kezdem megutálni. Ferka elmegy, ha idén domenicali nem csinál semmit, nem nyer VB-t elzavarják onnan az biztos. Briatore büntetése letelik a tifosiknak meg kell egy vezér, Flavio céltudatos, sikeres. Mclarennek meg jelenleg a legjobb pilótapárosa van akármennyire is független vagyok tőlük. Schumi még idén meg jövőre keres egy kis pénzt aztán visszamegy családjához. :)

--------------------
"Annyira bízz magadban amennyire szeretnéd hogy benned bízzanak "[b][/b][color="#FF0000"][/color]

"A nőket kezeld úgy mint a kurvákat , a kurvákat úgy mint a nőket"

"thats your life .HAVE FUN"

#11 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: August 13 - 09:22

Kis segítségre lenne szükségem!

Este születésnapi buliba megyek egy 18 éves csajhoz. Kb 30-an leszünk, és valami ajándékot kellene vinnem, de semmi kreatív nem jut eszembe.

Rengeteg ajándékot fog kapni, ezért valami olyan kellene amivel kitudok tűnni a tömegből. A csaj baromi szociális, mindenki imádja, tegnap, amikor volt a születésnapja, éjfél után az első 20 percben 50 üzenetet kapott facebook-on, reggel pedig kiírta, hogy bocsi, de túl lett terhelve a profilja.

Kb. 1 éve ismerjük egymást, a kapcsolatunk nagyon jó, ő nagyon imád, de asszem bent vagyok a barátzónában, -de úgy érzem kikerülhetek belőle-, a probléma inkább velem van, sokkal inkább tesóként tekintek rá, mint nőként. (ez egy nagy marhaság a részemről)

Szóval, valami ajándékötlet? :)

#12 Felhasználó nem aktív Tincsó

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 52

Elküldve: August 13 - 09:33

Üzenet megtekintéseIdézés: Gusztav - Dátum: August 13 - 09:22

Kis segítségre lenne szükségem!

Este születésnapi buliba megyek egy 18 éves csajhoz. Kb 30-an leszünk, és valami ajándékot kellene vinnem, de semmi kreatív nem jut eszembe.

Rengeteg ajándékot fog kapni, ezért valami olyan kellene amivel kitudok tűnni a tömegből. A csaj baromi szociális, mindenki imádja, tegnap, amikor volt a születésnapja, éjfél után az első 20 percben 50 üzenetet kapott facebook-on, reggel pedig kiírta, hogy bocsi, de túl lett terhelve a profilja.

Kb. 1 éve ismerjük egymást, a kapcsolatunk nagyon jó, ő nagyon imád, de asszem bent vagyok a barátzónában, -de úgy érzem kikerülhetek belőle-, a probléma inkább velem van, sokkal inkább tesóként tekintek rá, mint nőként. (ez egy nagy marhaság a részemről)

Szóval, valami ajándékötlet? :)

Viszel neki héliumos lufit amit elszívtok ketten XD

#13 Felhasználó nem aktív babilon

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 101

Elküldve: August 13 - 13:18

viszel neki egy doboz bonbont...üresen :D

#14 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: August 14 - 10:07

Üzenet megtekintéseIdézés: babilon - Dátum: August 13 - 13:18

viszel neki egy doboz bonbont...üresen :D

Benne egy papírral, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT :lol:

#15 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: August 14 - 22:06

Hát őőfúúúúú.

Az tuti hogy autóban fogok meghalni. Amit művelek a kormány mögött, az határozottan életidegen. Hogy 10 telefonból 9et vezetés közben intézek az egy dolog. De most már facebookozni is elkezdtem vezetés közben, na nem éppen 30-nál. Tegnap este, ahogy mentem szülinapozni, fotóztam az előzéseimet, a képeket meg töltöttem fel fb-re. :D

Egyébként cumi lett az ajándék, köszi az ötleteket, de vidéken, szombat este kisebb csoda lenne héliumos lufit keríteni. :D

Mindenesetre a buli jól sikerült, durván másnapos voltam egésznap, a társaság baromi jó volt, délben jött a visszajelzés, hogy jófej kölyök vagyok. A csajozásra basztam rá, ami elgondolkodtatott... ha nem csajozok, nincs csajom. Nagy igazság. :D
Baromi érdekes volt szemlélni a 14 éves kishug szerelmi szenvedését, tanulságos és aranyos. Viszont a közeljövőben minimum k-closeolom a szülinapos csajt, valamit már lépnem kell.

Az utóbbi 3 hétben kb semmit nem csináltam csak melóztam. 1,5 hétig beteg voltam, utána meg lusta voltam bármihez is. A meló kezd bepörögni, főnöknek lenni, és ugráltatni király, de hálátlan feladat. Holnaptól felpörgetem magam minden téren. Nem állapot hogy folyamatosan álmos vagyok. Most is.

Este kimentem a telkünkre, van az aljában egy tó. Baromi feelinges ott este, épp most ecsetelem egy csajnak, aki oda meg vissza van tőle. A csaj életem kb. első nyitása, fb zárás lett belőle annó, most meg folyamatosan ír chat-en, igaz van pasija 2 hónapja, de teszek rá, megakarom dugni a tóparton. Mert az olyan kibaszott romantikus ;)

#16 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: August 18 - 12:38

Elolvastam a "Az agglegény kéglid" című 4 oldalas okosságot. (meló helyett :D)

Hasznos kis cucc, bár elég alap dolgok vannak benne leírva.

Az tuti, hogy a közös albérletünkből hazaviszem anyámékhoz az orchideát (ha még él.) A Yucca pálma egész jól bírja a lakótársaim "gondozását", még viszek oda valami olyan növényt, amit a könyv szerint nehéz megölni. Meglátjuk. ;)

Csaj fronton semmi lényeges haladás, a kevésbé lényeges dolgokat meg nincs kedvem leírni. :D

Szerk.:

szomszédom, (és házi informatikusom :D) most volt itt 2 bomba csajjal... rögtönöztem egy kis locsolkodást a konyhában, majd az udvaron slaggal folytatódott... kurvajóóó volt :D Egy para volt, az egyik csajról azt hittem hogy haverom nője... ezért nem mozdultam rá úgy igazán, de még így is durván eszkaláltam :D... legközelebb nincs kegyelem... :D

#17 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: August 20 - 11:29

Ismét imádott városom flaszterét koptatom, na meg a háztömb lakóinak idegrendszerét, most épp a "Rachmaninoff Sonata 2 Horowitz 1968 (1/2)" címet viselő művel.

Tegnap összejött egy említésre sem méltó game. Este pedig egy MILF.... (Ő most lett 30, ami az én 24 évemhez képest elég sok. Pedig már én is vén farok vagyok...) :D

Ő a 12. a listán.

A csajt, (Marcsy) még májusban ismertem meg. Akkoriban egy pénzügyi cégnél nyomultam, és egy munkatársam (Erika) elrángatott egy mlm-es bemutatóra. Marcsy a felső vezetője volt... szórakoztattak egy ideig a baromságaikkal, (havi 56 millás fizu..stb :D) majd megegyeztünk egy következő taliban. Akkor semmi nem történt, pedig felvittem szobára, majd a kezébe adtam a farkam. :rolleyes:
Most felhívtam a csajt, hogy ismét a városban vagyok, este ne csináljon semmit, én sem fogok. Ok. Tali 9kor nála.
Felvitt magához, pezsgővel várt, jól berúgtunk, kimentünk a városba, ott is jól bepezsgőztünk, majd nála aludtam... röhej mennyire nyikorog az ágya.

Aludtam megint 3 órát, reggel 8.50től ordít nálunk a zene, és este megint buli. Egy üveg vodkával kötelező elbánnom. :blink:

#18 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: August 24 - 21:30

Nos, ez annyira elegáns találkozóra hívás volt, hogy meg kell osztanom: :D

Én:
Mondja kérem, Sun cityben tetszik tartózkodni? :D
Ő:
Nos, kedves Uram; nem.
Én:
Akkor legalább annyira unatkozhatsz mint én. De ne félj, hősiesen megmentelek miután lezuhanyoztam! :D
Ő:
nocsak :P és milyen módon gondoltad ezt a megmentést? :D
Én:
Férfi vagyok. Nem gondolkozom. Csak megmentelek és kész. -.-" :D
Ő:
:D hát jólvan :D

Végülis semmi nem lett a dologból...valamit, valahol elbasztam, de nagyon alaposan.

Szerkesztve Gusztav által: August 24 - 23:53

#19 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: September 5 - 23:09

Nos, mielőtt ismét lelépnék itthonról, egy kis összefoglaló a helyzetemről...
jelenleg 4 targetem van, ebből 2 csak dugás és semmi több, amint az időm és a logisztika engedi összehozom. A másik 2 csaj komolyabb, de valószínűleg ebből sem lesz kapcsolat, mert az egyik megy Angliába napokon belül, a másik pedig vissza az egyetemre.

Lifestyle: a tököm tele lett a családommal ismételten, ma eldöntöttem, hogy az ősszel végigviszem a vállalkozásokat amikbe belekezdtem, d újabb, hosszútávú vállalkozásokat nem indítok, hanem angolt tanulok, és megcsinálom a barmixeri tanfolyamot, amivel remélhetőleg kapok melót, mint mixer.
A szórakoztató iparban akarok dolgozni, ezt már tisztán látom magam előtt-

#20 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: September 13 - 22:52

13.

A tanulságot levonnám: közel sem élek olyan aktív szexuális életet mint az igényelném, ráadásul elég lassan haladok a célom felé. Bele kell húznom.
Sok a meló mint mindig, járom az országot, holnap indulok Romániába egy kis utószezoni nyaralásra a haverokkal.
El kell mennem templomba, nagyon sokkal jövök Istennek. Hajnalban elaludtam a volánnál az autópályán (sokadik mostanában) 180-nal majdnem belefutottam egy kamionba, az uccsó pillanatban eszméltem. Délután közölte velem az autószerelő, hogy olyan sz*r állapotúak voltak a gumik, hogy csak a jóisten tartotta a durrdefekttől őket (én meg igénybe vettem tisztességgel őket...). :D

Tegnap este lefektettem miss 13-ast. Nem részletezem, mert hulla fáradt vagyok, röviden a lényeg: A 3. randin még nem engedte a punci kinót, mondván korai. 4. randin oldottam a logisztikát (hazavittem)... bitch shield bekapcsolt az uccsó pillanatban, amit sikeresen oldottam azzal, hogy "ha nem, hát nem, kár hogy nem lesz rá több alkalmunk". A dolog apropóját adja, hogy tényleg nem lesz rá alkalom, mivel 2 nap múlva indul külföldre dolgozni. Egyébként ha nem menne ki, akkor esélyes lenne az ltr, bár fiúsan rövid a haja, amit világ életemben utáltam.

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2