Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Budapestre Költözöm Augusztus Körül... - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Budapestre Költözöm Augusztus Körül... 95-ös vagyok, hasonló korúakat keresek

#1 Felhasználó nem aktív Machintosh

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 55
Gender:Male Location:Cegléd, Kecsó Interests:minden sport, mangák, olvasás, csajok

Elküldve: June 12 - 21:40

Sziasztok!
Már tudok egy ideje a pua közösségről olvastam pár dolgot, de csajozás terén inkább önmagam adom, minthogy sémákat keressek, viszont szertnék fejlődni és úgy gondolom ha lenne egy társam(vagy több) akk húznánk egymást felfelé, segítenénk egymást, nem csak pua téren hanem akár mindenben. Magamról: szókimondó, őszinte vagyok, mindenről van véleményem, kicsit lassú, optimista, szeretek röhögni(szeretek az élet dolgairól gondolkozni ezt van aki értékeli és szereti bennem de van akit ez nem érdekel, zavar), kicsit lusta,de fontos a suli is egyébként focizok és szeretek foglalkozni az emberi kapcsolatokkal( a pszichologia is érdekel). Nagy vonalakban ennyi, ha ez tetszik írj ha nem akk ne.

Üdv
Machintosh

#2 Felhasználó nem aktív Alhambra

Hozzászólás:
 14

Elküldve: June 29 - 20:50

Üzenet megtekintéseIdézés: Machintosh - Dátum: June 12 - 21:40

Sziasztok!
Már tudok egy ideje a pua közösségről olvastam pár dolgot, de csajozás terén inkább önmagam adom, minthogy sémákat keressek, viszont szertnék fejlődni és úgy gondolom ha lenne egy társam(vagy több) akk húznánk egymást felfelé, segítenénk egymást, nem csak pua téren hanem akár mindenben. Magamról: szókimondó, őszinte vagyok, mindenről van véleményem, kicsit lassú, optimista, szeretek röhögni(szeretek az élet dolgairól gondolkozni ezt van aki értékeli és szereti bennem de van akit ez nem érdekel, zavar), kicsit lusta,de fontos a suli is egyébként focizok és szeretek foglalkozni az emberi kapcsolatokkal( a pszichologia is érdekel). Nagy vonalakban ennyi, ha ez tetszik írj ha nem akk ne.

Üdv
Machintosh

szia

én is 95-ös vagyok és benne lennék :)
ha fenn vagy fb-on akk bejelölnélek és részletesebben is meg tudnánk beszélni

Alhambra

#3 Felhasználó nem aktív Alhambra

Hozzászólás:
 14

Elküldve: July 2 - 20:36

Üzenet megtekintéseIdézés: Alhambra - Dátum: June 29 - 20:50

szia

én is 95-ös vagyok és benne lennék :)
ha fenn vagy fb-on akk bejelölnélek és részletesebben is meg tudnánk beszélni

Alhambra

ja, még annyi, hogy Szigetszentmiklóson lakom, de ez nem nagy akadály, kezdő vagyok teljesen, de célom, hogy rengeteget fejlődjek és kitartó vagyok.

#4 Felhasználó nem aktív Machintosh

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 55
Gender:Male Location:Cegléd, Kecsó Interests:minden sport, mangák, olvasás, csajok

Elküldve: July 2 - 21:48

Örülök hogy írtál! Küldtem pm-et.

#5 Felhasználó nem aktív -Jack-

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 33

Elküldve: July 11 - 14:55

Üzenet megtekintéseIdézés: Machintosh - Dátum: June 12 - 21:40

Sziasztok!

Üdv
Machintosh

szia!

én is 95 ös vagyok. Nemrég kezdtem el olvasgatni az oldalt illetve a fórumot. Nem vagyok teljesen kezdő, de azért még bőven van hova fejlődnöm. Pest környékén lakom úgyhogy simán betudok járni csajozni. Írd meg a neved privátban meg a lakóhelyed és akkor felveszlek FB-on és ott megbeszéljük a többit.

#6 Felhasználó nem aktív egyvalaki

Hozzászólás:
 2

Elküldve: July 31 - 10:18

én is mennék

#7 Felhasználó nem aktív Machintosh

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 55

Elküldve: August 3 - 23:46

Küldjétek el a neveteket pm-ben és felveszlek fészen ott tunk értekezni;)

Oldal 1 / 1