Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Kalandor Naplója - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Kalandor Naplója egy út a cool élethez

#41 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32
Gender:Male Location:Debrecen Interests:Sportjaim: Uszás ,kerékpározás,éneklés ,rajzolás

Elküldve: September 3 - 07:26

IGazad volt Kalandor télleg jó story lett :D Grat a sikerekhez remélem nekem is lesznek ilyen eredményű story-jaim nem sokára :)

--------------------
[i][b]1.ÉLJ UGY Hogy ne bánj meg semmit és No Problem lesz :)[/b][/i]
2.Soha nem adom fel (mármint a csajozást)
Röviden ennyi

#42 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 4 - 14:18

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 4 - 14:10

ma ismét kolesz. fél 6 fele indul a vonatom. alig várom. =) remélem sikerül bővítenem a csajos szockörömet. arra jutottam, h a jelenlegi két csajt nem próbálom game-lni, irány egyenesen a barát-zóna. legalábbis a 17 évesnél ez 100%, a fiatalabbnál egy próbát megér.^^

azért egy kérdés:
14 éves, az azért nem túl fiatal? csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, később úgyis eldől. =)

Agyilag biztos fiatal :) Te mennyi is vagy?
Egyébként a mai lányok elég korán érnek :D
Jó ötlet kezdésnek, bővülhet a csapat. Ha látnak több csajjal állandóan együtt lógni, majd más csajok elkezdenek érdeklődni utánad :D hogy ugyan mit esznek ezen a csávón annyira :lol:

#43 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 4 - 14:19

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 4 - 15:10

14 éves, az azért nem túl fiatal? csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, később úgyis eldől. =)

Szerintem hagyd ezt a szűz kérdést a fenébe. Sokkal jobban jársz egy tapasztalt csajjal.

#44 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: September 4 - 14:53

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 4 - 15:36

mindenki ezt mondja, de sajnos nagyon önfejű vagyok és mindig a magam kárából tanulok ha vmit nagyon elhatároztam.:D

de már nem egyszer gondoltam rá, h fel kellene adni, de akkor jött vmi rossz érzés és inkább megmaradtam ennél a szüzes dolognál.

Nem akarlak kiábrándítani stb., de lehet hogy nem lesz egy nagy élmény elsőre egy szűz lánnyal. Leírva jól hangzik meg minden, csak mire „betanítod” etc. (arról nem is beszélve, hogy elsőre senki sem egy szexisten, szóval nem biztos hogy te is korlátlan ura tudsz lenni az eseményeknek) hogy élvezetes is legyen, hát sok munka lesz benne szerintem. Ha meg attól félsz hogy egy tapasztalt(abb) csaj bénának fog nézni, és ezért a para, akkor ez hülyeség. Minden értelmes lány tudja hogy elsőre nem lesz a legjobb (ezt mondhatod is hogy nem kell vad jelenetekre számítani; azt nem kell hozzátenni hogy te még szűz vagy), mivel hiányzik az összhang (mármint 2 nemszűz között is). Idővel lehet csiszolódni a másikhoz.

#45 Felhasználó nem aktív Persia

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155

Elküldve: September 4 - 16:10

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 4 - 16:09

arról szó sincs, h tapasztaltabb, ezért bénának néz. ez nem érdekel. maga az a tudat zavar baromira, h nem szűz, nincs meg a "természetes egyenlőség". lehet sok munkát okoz a szüzessége, de akkor is "new game", nem más mentését folytatom.

Ne pazarolj el nőket az életedből ez miatt az ,,eszme" miatt :D Évek múlva már amúgy is tarthatatlan lesz ahogy idősödsz :) . Romantikus gondolat hogy mind2 en először vagytok együtt úgy a másikkal az tény .... de ez csak egy lehetőség egy változat, ne ezután menj :)
Nem kell akkora értéket tulajdonítani ennek a szűz dolognak :)

--------------------
[color="#FF0000"][size="5"]A[b]kár hiszed hogy sikerül akár nem, mindenképpen igazad van.[/b][/size][/color]

#46 Felhasználó nem aktív Shakeit

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 27

Elküldve: September 5 - 10:00

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 4 - 15:09

arról szó sincs, h tapasztaltabb, ezért bénának néz. ez nem érdekel. maga az a tudat zavar baromira, h nem szűz, nincs meg a "természetes egyenlőség". lehet sok munkát okoz a szüzessége, de akkor is "new game", nem más mentését folytatom.

Természetesen nem akarlak lebeszélni a szűz csajokról :) de kezdésnek szerintem is jobb lenne egy tapasztaltabb csaj. Én kevés tapasztalattal rendelkeztem mikor összejöttem egy szűz csajjal, és még így is nehézkes volt és csak sokadjára (több próbálkozás 2 hét alatt) sikerült rendesen szerelmeskedni (nem akarok dugást írni mert én is szerelmes voltam :) ) és elvenni a szüzességét. Vagy nekem volt túl nagy, vagy ő volt túl érzékeny, de nehezen ment, hiába izgattam, nyaltam, ujjaztam..
Szóval képzeld el mi van, ha nem csak ő, hanem te is full tapasztalatlan vagy.
Ha szerelmes vagy akkor okés, de ha csak dugni akarsz, akkor hanyagold a szűz dolgot szerintem :)

Üdv.

#47 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 10 - 17:17

Engem is mindig zavart, hogy mennyire lenézik, nem akarnak az alsóbbévesekkel társalogni a csajok(!), amikor kolis voltam.
Mintha valami más faj lenne :D

#48 Felhasználó nem aktív Rics14

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 32
Gender:Male Location:Debrecen Interests:Sportjaim: Uszás ,kerékpározás,éneklés ,rajzolás

Elküldve: September 10 - 17:35

Nagyon jó story kalandor remélem lesz ilyen élményű story:)

--------------------
[i][b]1.ÉLJ UGY Hogy ne bánj meg semmit és No Problem lesz :)[/b][/i]
2.Soha nem adom fel (mármint a csajozást)
Röviden ennyi

#49 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 12 - 13:02

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 10 - 16:50

a járásom is szóba jött. mielőtt még megjött az 1. szocköröm mondták, h azt hitték én egy beképzelt köcsög vagyok. de aztán rájöttek h tökjó fej vok. arra jutottam, h lehet azért ilyenek velem a végzős csajok, mert egy beképzelt embernek hisznek. pedig amikor lejöttek egész máshogy viselkedtek. de most komolyan ennek tényleg így kellene lejönnie a járásnak? :lol: vagy csak én csinálok vmit rosszul?

A magabiztosságot az emberek sokszor hajlamosak összekeverni a beképzeltséggel.

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 10 - 16:50

pénteken semmi se volt jöttem haza és örültem, h a böngésző 1 mp alatt elindul és nem kell rá fél órát várni. arra rájöttem, h gépfüggő sem vagyok, mert nem hiányzott.

Ha lefoglalod magad, akkor egyből másképp állsz hozzá a géphez. Nálad, nálam és sokaknál ez amolyan unaloműző megoldás szerintem. Kb. mint facebook, semmi értelme de egyből odaül az emberek többsége, ha unatkozik vagy már minden érdekesebb cikket elolvasott a neten.

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 10 - 22:00

teljesen igazad van, köszi amit írtál. =) asszem ezentúl leszarom ki szűz ki nem, tényleg elszalaszthatok jó csajokat.

Ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy azért is hülyeség szűz csajok után futkosni, mert sosem lehetsz biztos benne, hogy tényleg az (csak a helyszínen derül ki a dolog). Tehát mondhat bármit egy lány, ha meg mondjuk szóba kerül a téma és megtudja hogy neked szűz nő kell elsőre, de ő már nem az, viszont többet akar tőled és le akar feküdni veled, akkor simán bekamuzhatja hogy még szűz. :D

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 11 - 15:18

a másik ami ennek az előjátéka, ki kellene alakítanom egy hosszútávú kapcsolatot egy csajjal, ami megint nem piskóta. egy dolog elcsábítani és egy másik megtartani. nem csak a dugás véget, hanem amúgy is. =)

Teljesen más tészta a kettő. Megszerezni tényleg viszonylag könnyű a kiszemelt nőt (legalábbis könnyebb mint totálisan magadba bolondítani). Felszedés során gyorsan lehet vonzalmat kelteni, viszont ez nem annyira tartós. Tartós vonzalmat kialakítani már sokkal melósabb téma. :) Amúgy pont tegnap írtam erről: „[…] felszedés (pick up) és párkapcsolat két különböző dolog, némi átmenettel. Ami pu-ban jól működik, az könnyen kinyírhat egy kapcsolatot (pl. freezout).”

Na jó hetet! :D

#50 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 16 - 20:36

Üzenet megtekintéseIdézés: kalandor - Dátum: September 16 - 20:33

ha szerzek vmit amivel tom lopni a wifit esténként írok.

USB-s, antennás cucc érdekel? :D

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3