Kalandor Naplója egy út a cool élethez
Elküldve: September 3 - 07:26
--------------------
2.Soha nem adom fel (mármint a csajozást)
Röviden ennyi
Elküldve: September 4 - 14:18
Idézés: kalandor - Dátum: September 4 - 14:10
azért egy kérdés:
14 éves, az azért nem túl fiatal? csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, később úgyis eldől. =)
Agyilag biztos fiatal
Egyébként a mai lányok elég korán érnek
Jó ötlet kezdésnek, bővülhet a csapat. Ha látnak több csajjal állandóan együtt lógni, majd más csajok elkezdenek érdeklődni utánad
Elküldve: September 4 - 14:53
Idézés: kalandor - Dátum: September 4 - 15:36
de már nem egyszer gondoltam rá, h fel kellene adni, de akkor jött vmi rossz érzés és inkább megmaradtam ennél a szüzes dolognál.
Nem akarlak kiábrándítani stb., de lehet hogy nem lesz egy nagy élmény elsőre egy szűz lánnyal. Leírva jól hangzik meg minden, csak mire „betanítod” etc. (arról nem is beszélve, hogy elsőre senki sem egy szexisten, szóval nem biztos hogy te is korlátlan ura tudsz lenni az eseményeknek) hogy élvezetes is legyen, hát sok munka lesz benne szerintem. Ha meg attól félsz hogy egy tapasztalt(abb) csaj bénának fog nézni, és ezért a para, akkor ez hülyeség. Minden értelmes lány tudja hogy elsőre nem lesz a legjobb (ezt mondhatod is hogy nem kell vad jelenetekre számítani; azt nem kell hozzátenni hogy te még szűz vagy), mivel hiányzik az összhang (mármint 2 nemszűz között is). Idővel lehet csiszolódni a másikhoz.
Elküldve: September 4 - 16:10
Idézés: kalandor - Dátum: September 4 - 16:09
Ne pazarolj el nőket az életedből ez miatt az ,,eszme" miatt
Nem kell akkora értéket tulajdonítani ennek a szűz dolognak
--------------------
Elküldve: September 5 - 10:00
Idézés: kalandor - Dátum: September 4 - 15:09
Természetesen nem akarlak lebeszélni a szűz csajokról
Szóval képzeld el mi van, ha nem csak ő, hanem te is full tapasztalatlan vagy.
Ha szerelmes vagy akkor okés, de ha csak dugni akarsz, akkor hanyagold a szűz dolgot szerintem
Üdv.
Elküldve: September 10 - 17:17
Mintha valami más faj lenne
Elküldve: September 10 - 17:35
--------------------
2.Soha nem adom fel (mármint a csajozást)
Röviden ennyi
Elküldve: September 12 - 13:02
Idézés: kalandor - Dátum: September 10 - 16:50
A magabiztosságot az emberek sokszor hajlamosak összekeverni a beképzeltséggel.
Idézés: kalandor - Dátum: September 10 - 16:50
Ha lefoglalod magad, akkor egyből másképp állsz hozzá a géphez. Nálad, nálam és sokaknál ez amolyan unaloműző megoldás szerintem. Kb. mint facebook, semmi értelme de egyből odaül az emberek többsége, ha unatkozik vagy már minden érdekesebb cikket elolvasott a neten.
Idézés: kalandor - Dátum: September 10 - 22:00
Ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy azért is hülyeség szűz csajok után futkosni, mert sosem lehetsz biztos benne, hogy tényleg az (csak a helyszínen derül ki a dolog). Tehát mondhat bármit egy lány, ha meg mondjuk szóba kerül a téma és megtudja hogy neked szűz nő kell elsőre, de ő már nem az, viszont többet akar tőled és le akar feküdni veled, akkor simán bekamuzhatja hogy még szűz.
Idézés: kalandor - Dátum: September 11 - 15:18
Teljesen más tészta a kettő. Megszerezni tényleg viszonylag könnyű a kiszemelt nőt (legalábbis könnyebb mint totálisan magadba bolondítani). Felszedés során gyorsan lehet vonzalmat kelteni, viszont ez nem annyira tartós. Tartós vonzalmat kialakítani már sokkal melósabb téma.
Na jó hetet!

Bejelentkezés
Regisztráció