Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Kg Naplója - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Kg Naplója részletek az életemből

#1 Felhasználó nem aktív kilogramm

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: June 3 - 20:52

-törölve-

#2 Felhasználó nem aktív West

• ADMINISZTRÁTOR
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 952

Elküldve: June 4 - 14:40

Grat a döntéshez, sok sikert.

West

#3 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: July 10 - 20:23

Üzenet megtekintéseIdézés: kilogramm - Dátum: July 10 - 03:13

A kérdésem az lenne, hogy sztetek én voltam a pöcs, hogy összejöttem haverok exeivel, vagy ez egy teljesen abszurd helyzet volt? Ti hogyan reagáltatok volna ilyen szituációban?

Szerintem egyáltalán nem voltál pöcs.
1. A csaj nem egy tárgy vagy akármi, amit/akit birtokolnak. Ha valakinek nincs pasija, akkor az szabad préda. Ha meg van és úgy dönt hogy ettől ő még másokkal is ismerkedik, akkor az meg a csaj döntése, és valószínűleg nem is annyira van oda az „élete párjáért”. Ilyen alapon mindenkinek az első csajnál/pasinál meg kéne állapodnia, akivel összejött. Mivel utána már mindig valakinek az exe lenne.
2. Nem tartozol beszámolóval senkinek. Nem apád, nem anyád. Senkinek semmi köze ahhoz hogy kivel kavarsz. Kurva jó haver lehetett, ha szét akarja baszni a fejed a betonba…
3. Ezek nem barátok voltak, maximum ivócimborák. Az ilyen helyzetekben világosan kirajzolódik, hogy ki az aki érdekből van melletted. Én nem bánnám a helyedben, hogy sikerült megszabadulni a sok érdekbaráttól.
4. Jól teszed, hogy nem sírsz azon, hogy miként alakult a múlt. Te most Pesten vagy, aki olyan nagyon fontos, azzal tartod a kapcsolatot, többiek meg érdektelenek. Én személy szerint úgy szoktam lenni vele, hogy ha valakivel megszakítom a kapcsolatot, akkor nincsen „majd néha összefuthatunk” vagy „karácsonyra küldök képeslapot”. Akivel egyszer végzel, az végérvényes. Biztos nem véletlen romlott meg a viszony.
Én így látom, ami jó azt kihámozod belőle, többi meg kuka.

#4 Felhasználó nem aktív GAbseven

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 132
Gender:Male Interests:Parties, Girls, Football, Hanging out with friends :)

Elküldve: July 10 - 22:33

Üzenet megtekintéseIdézés: kilogramm - Dátum: July 10 - 02:13

2011.07.10.
4. Ez egy hosszú történet, viszont számomra még a mai napig lezáratlan:
Az egész úgy kezdődött, hogy a lakhelyemen nem voltam annyira népszerű, de volt 10-20 olyan ember, akit egész jó barátomnak, illetve haveromnak tartottam. Egyiküknek egy ivós este alkalmával összejöttem az exével, akiről kezdetben nem is tudtam, hogy a haverom volt bnője. Másnap beszéltem haverommal, hogy neki nem baj-e, hogy így alakultak a dolgok, ő meg mondta, hogy nem gáz. Két hónap után szakítottam a csajjal, és ezután a haverom pedig újra összejött vele, aminek az lett a következménye, hogy 1-2 héttel később haverom vallatás szerűen elkezdett kérdezgetni, hogy mik történtek köztem meg a csaj között. Én válaszoltam őszintén, de az egészből az lett, hogy elvesztettem egy jó havert, akivel azóta nem is beszéltünk.
5-6 hónappal később pedig olyan történt, hogy elkezdtem msn-en beszélgetni egy olyan csajjal (nevezzük B.-nek), akinek az exe-t ismertem (másfél évig voltak együtt, de már fél éve szakítottak akkor), párszor együtt ittunk, de pl amikor felkerültem pestre, azután nem is beszéltünk, szal annyira jó haveromnak se tartottam. Nah szóval megbeszéltem B.-vel, hogy találkozunk, elmegyünk hozzájuk, este pedig bulizni, amiből az lett, hogy mivel későre járt, megbeszéltük, hogy inkább nézzünk meg egy filmet. A filmezésből csók lett, a csókból pedig szex, és annyiban maradtunk, hogy csak szeretők leszünk (neki volt pasija, én meg mivel ismertem az exét, nem igazán akartam tőle komolyabbat). Később volt pár érdekes dolog, de végül is pár héttel később felhozta, hogy ő szeretne többet annál, ami most van, én meg belementem vele egy komoly kapcsolatba. Ezután az exétől megkaptam, hogy (röviden) legalább szólhattam volna neki, és ha megtalál, akkor az arcom bele lesz baszva a betonba. Illetve mivel a lakhelyemen lévő haverjaim többsége ennek a srácnak a baráti körébe tartozott, megkaptam azt is, hogy én kb mindenki szemében kisebb ember lettem amiatt, hogy összejöttem ennek a gyereknek az exével.
A csajjal majdnem 10 hónapig voltam együtt, de pár hónapja vége lett az egésznek, a lakhelyemen lévő régebbi ismerőseimmel pedig szinte egyáltalán nem tartottam/tartom a kapcsolatot, kivétel pár olyan emberrel, akiket nem ezekből az ismerettségi körökből ismerek.
A kérdésem az lenne, hogy sztetek én voltam a pöcs, hogy összejöttem haverok exeivel, vagy ez egy teljesen abszurd helyzet volt? Ti hogyan reagáltatok volna ilyen szituációban?

Tudom, hogy ezek a kérdések nem Pua tanokkal kapcsolatosak, de számomra külső és belső világom fejlődése érdekében fontosak, úgyhogy remélem kapok pár érdemleges választ ezekkel kapcsolatosan. Előre is köszi mindenkinek.

Üdv.:
Gábor
Pain is temporary, Pride is eternal

Én többször is kerültem ilyen helyzetbe és sajnos volt olyan is hogy barátom hajtott a csajra a csaj meg rám... és hát ugye ez nem valami jó... Nekem pedig megtetszett a csaj amikor egyre jobban megismertem és hát az lett belőle hogy kavartunk aztán akkor pont aznap amikor elmentem ehhez a lányhoz volt barátnőm felhívott hogy még mindig szeret stb ( 3 évig voltunk együtt ez kb a 2. évnél lehetett akkor 1 hónapja szakítottunk még friss volt ) így hát őt választottam. Haverom először nem beszélt velem aztán meg mondta hogy beszéljük meg mert felesleges 1 barátságot elbaszni 1 lány miatt. Második eset (másik)haverom összeakart jönni 1 csajjal én pedig a csaj legjobb barátnőjével. Közben nemtudtam hogy ő beleszeretett abba a csajba akivel én akartam összejönni. Én pedig összejöttem a csajjal jártunk 3 hónapig haverommal nem nagyon beszéltem, de egyszer eljött hozzám hogy beszéljük meg mert nincs értelme haragudni egymásra stb stb.. Én egy 1200 fős városban lakom és itt nincs sok intelligens fiatal körülbelül 2 és csak velük tartom a kapcsolatot a többiektől elszakadtam és egyáltalán nem is bánom. De ha ő neked jó haverod lett volna akkor leszarta volna az egészet. Meg teljesen nonszensz hogy az ex-barátnője miatt sértődik be. Már az a lány semmije neki szóval nemértem.. Igazából örülj neki hogy te már nem tartod velük a kapcsolatot, mert csak visszahúztak volna :)

Szóval ne bánkódj aztán teljes gőzzel előre ;)

#5 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: July 26 - 06:42

én voltam az a needy pöcs, aki a csajt a volt kapcsolatáról kérdezgetett, és voltam hülye hármas szituban nem egyszer. az simán érettségi kérdés, majd kinövi, akkor meg majd rádír egy sms-t, hogy hé, üljünk le egy sörre.

ha nem, hát, ahogy stif is írta, nem vesztettél semmit.

más: nem csak a lay report ér pontot. én úgy hívom, hogy 'fail report', amikor nevetségesen jól megy egy darabig a szitu, de pont mégsem lesz belőle: elvégre ha te abból tanulsz igazán, akkor más miért ne? természetesen ez nem igaz az ilyen ma beszéltem a munkatársnőmmel kávézás közben és mennyi ioit dobott szitukra, de az elkúrt gamekből is lehet tanulni. másrészt lőjjön le, akinek nem jött még eszébe teljesen unrelated szituban igazság a nőzésről.

holláré!

#6 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: July 26 - 11:18

Üzenet megtekintéseIdézés: nefelejcs_gergő - Dátum: July 26 - 07:42

az elkúrt gamekből is lehet tanulni

Sőt, azokból lehet csak igazán tanulni. Ezért írtam le magamnak minden balfasz game-met. Kudarcot is vállalni kell, nem csak a sikert.

#7 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
Hozzászólás:
 584
Gender:Male Location:Budapest . Interests:Póker, Előadások, pszichológia, Futball, Versek&Monológok

Elküldve: July 26 - 17:37

Idézet

amikor nevetségesen jól megy egy darabig a szitu, de pont mégsem lesz belőle

Jajajajjj :D Mennyi ilyen volt... nehezen megszerzett msn cím, aztán egy rossz mondat, vagy türelmetlenség és az addig szépen épített kártyavár összeomlik.. :) Nagy igazság :)

--------------------
"Annyira bízz magadban amennyire szeretnéd hogy benned bízzanak "[b][/b][color="#FF0000"][/color]

"A nőket kezeld úgy mint a kurvákat , a kurvákat úgy mint a nőket"

"thats your life .HAVE FUN"

#8 Felhasználó nem aktív GAbseven

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 132
Gender:Male Interests:Parties, Girls, Football, Hanging out with friends :)

Elküldve: September 7 - 21:34

Gábor. a korrepetálásra ha van időd az egy jó dolog. a kalibrációs időszak alatt sokat lehet fejlődni, ha tényleg úgy csinálod, hogy minden csajt megszólítasz aki tetszik. csak legyél pozitív és a lehetőségeket ne utasítsd el :) legjobbakat ! valamikor meg úgyis összefutunk legkésőbb októberben :D

#9 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: September 9 - 21:46

Csak nem BME-s vagy? :D

#10 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: October 3 - 08:25

Üzenet megtekintéseIdézés: kilogramm - Dátum: October 3 - 00:27

elég erotikusan táncoltunk, úgy éreztem a csaj vevő rám, ezért rámentem a csókra. Először megcsókoltam a nyakát, utána az arcát, utána meg mélyen a szemébe néztem közel az arcához, de akkor nem hagyta magát. Gondoltam sebaj, kicsit vissza, utána próba újra, de akkor sem hagyta. Utána meg egyszer csak fogta magát, és ellépett a barátnőjével együtt. Ezt valahogy nem tudtam hová tenni, lehet, hogy túl gyorsan haladtam. Szerintetek mi lehetett a gáz? Utána kb egy órával később láttam egy másik sráccal kézenfogva menni vmerre, úgyh vagy pasija volt, vagy én szúrtam el valamit.

Itt is csak azt tudom kérdezni, hogy volt elég KINO a csaj karján, hátán?
Én általában szétsimogatom és utána kclose :D

Egyébként Andrew(szintén erről a fórumról) és Rausch volt velünk ;)

#11 Felhasználó nem aktív origer

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 126

Elküldve: October 3 - 08:59

Üzenet megtekintéseIdézés: kilogramm - Dátum: October 3 - 08:36

kino-ztam sztem rendesen, de lehet, hogy akkor nem eléggé

Nekem egyfolytában járt mindkét kezem szombaton is, akkor is amikor még csak beszélgettem a csajjal :D és már úgy ment ki a tánctérről, hogy megszorította a kezem :)

#12 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: October 3 - 12:31

Üzenet megtekintéseIdézés: kilogramm - Dátum: October 3 - 13:11

és ilyenkor nem gáz, hogy a csajnak úgy jöhet le, hogy neked ő jobban kell, mint te neki? vagy azzal ilyenkor nem kell foglalkozni?

Ez itt már a túlagyalás. Ugyanezt vizsgálhatjuk másik szemszögből is: ha nem kinozod eleget, akkor úgy jöhet le a csajnak hogy nem kellesz neki eléggé vagy nem vagy elég tökös ahhoz hogy be merd vállalni hogy ezzel is kifejezed hogy bejön neked, nem mersz szintet lépni. Kár ilyen kérdésekbe belebonyolódni, mert amint látod többféle szempont alapján lehet nézni ugyanazt a dolgot, tehát nem kapsz minden szituációra ráhúzható választ.

Csináld, ha túl sok úgyis jelezni fogja valamilyen formában, akkor kicsit visszaveszel majd újból próbálkozol.

#13 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: October 3 - 12:44

Idézet

Táncoltunk, próbáltam megtudni, hogy mi a neve, de annyira rohadtul nem hallottam a zenétől, hogy nem tudom, hogy Borókának hívják e, vagy vh teljesen máshogy Az részben baj lehetett, hogy beszélgetés közben csak alap dolgokat kérdeztem tőle, hogy mit tanul, micsinál, és ezek azért egy csajból nem sok érzelmet váltanak ki. De azért sztem elég jól mentek a dolgok, elég erotikusan táncoltunk, úgy éreztem a csaj vevő rám, ezért rámentem a csókra. Először megcsókoltam a nyakát, utána az arcát, utána meg mélyen a szemébe néztem közel az arcához, de akkor nem hagyta magát. Gondoltam sebaj, kicsit vissza, utána próba újra, de akkor sem hagyta. Utána meg egyszer csak fogta magát, és ellépett a barátnőjével együtt. Ezt valahogy nem tudtam hová tenni, lehet, hogy túl gyorsan haladtam. Szerintetek mi lehetett a gáz?

Hát.

1. Nem hallod mit mondd a csaj
2. EZÉRT beszélgetni próbálsz vele (bénán interjú stílusban)
3. Nem megy a close
4. mit ronthattam el?

na, ha nem hallod, hogy mit beszél, akkor minek próbáltál beszélni vele? vagy miért próbálkoztál többel, mint egy-egy állítás fülbe súgása? izolálni kellett volna valami csendesebb helyre, ha beszélgetni akarsz vele, vagy olyan táncot nyomni neki, amitől leesik a haja, felkapással pörgetéssel-betekeréssel whatever.

ezt rontottad el (:

#14 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: October 4 - 01:30

ergh, én most keddtől-szombatig éjszakás leszek, jövhét viszont 11-től játszik bármerre, csak találjuk ki egy ilyen népiesebb rájátszást, bár józanul nem akarok lemenni a morrisonsba... szerdán már megy ez a 4bro cucc? vagy merre van a téli mainstream? kiestem a pixisből :D

mi van még... ALCATRAZ :D:D

Oldal 1 / 1