Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Winget Keresek Budapesten Daygame-Re - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Winget Keresek Budapesten Daygame-Re

#1 Felhasználó nem aktív mojo

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 48

Elküldve: May 21 - 20:28

Hali, winget keresek Budapesti daygameléshez a hét bármely időpontjára, akár délelőtt is. 1 éve járok terepre, ha érdekel, olvasd el a naplóm :D, mondjuk a legutolsó bejegyzésem óta sok minden történt. Van egypár wingem, de ritkán érnek rá sajnos.
20 éves vagyok, de harmincig szívesen gamelek csajokat(tegnap egy harminc éves csajt zártam a Deákon, még nem vittem tovább, majd meglátjuk mi lesz :D). Kérlek, akkor írj, hogyha meg mered nyitni a seteket, és viszonylag pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, én is igyekszem így tenni. Ha érdekel, dobjatok egy pm-et.

Béke: Mojo

#2 Felhasználó nem aktív Anders

Hozzászólás:
 11

Elküldve: May 22 - 20:35

Szevasz, Karesz vagyok, ezen az oldalon ismertem meg két srácot akikkel el szoktunk járni április eleje óta, átlagban heti 2 alkalom, de ez nekem nem elég, fejlődni szeretnék még gyorsabban, gondoltam írok az üzidre, hogy szivesen csatlakoznék, vagy a másik 2 wingem is, és ha leszünk már így 5en-6an akkor mindig lesz valaki aki ráér
általában. Légyszi ere a címre írj ha érdekel a dolog: karesz-nezepa@freemail.hu

#3 Felhasználó nem aktív AlfaRomeo

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 91

Elküldve: July 2 - 10:15

Hello!
Érdekel a dolog. Andersnek válaszoltam is emailben, Mojo, te mikor akarsz terepre menni?

Oldal 1 / 1