Én ebbe az egész PUA-s dologba nem annyira merültem el. Beleolvastam pár dologba, de sohasem végig és mindig inkább tapasztalataimra támaszkodtam, amik a kezdetektől pozítivak meg az önbizalmam is elég nagy a többi formához képest...persze nem mindig nekem is vannak rossz pillanataim(nem napjaim), de legtöbbször igen. Szó ami szó, én haveromtól, apámtól bratyótól tanultam meg nőzni.
MIÉRT ÍROK? Szeretnék egy ismeröst, akivel konkrétan nőzünk, nem elszúrom(ez-az amaz, miközbe azért veszem fel azt a polómat, amit szeretek mert csajozni akarok) az időt. Persze közben jólérezük magunkat, csak így az egyik a másikat belerántja a jóba.
Magamról: 19 éves vagyok. A csajok megnéznek, akárhová megyek. Stílusom van, nem sorolhatom magamat egyik divatcsoportba(már minden az) sem. Régen deszkáztam, ez nagyban alakít rajtam, de ne egy 'teljesen színes ruhába öltözött' divatmajmot képzelj el. Szeretek igényesebben is felöltözni. Zenében mindent meghallgatok ami nekem tetszik. Témákban akármiről elfilózok. Sokat szoktam nevetni - itt leszögezem, hogy sokat hülyéskedek.
Konkrétan egy olyan emberkére van szűkségem, akivel célirányos lemegyünk nőzni. Mivel bár mind testileg, mind szellemileg akárkit(vagy nagy többség) überelek. Egyszerűen lusta vagyok odamenni. Nekem ennyi a problámám lusta vagyok. Persze szívesen tanulok ilyen mesterséges trükköket - szerintem ha akármiről komolyabban elgondolkodsz és megérted akkor hasznodra vállik. Példa: Van egy motor - el van romolva. Ha csak tudom, hogy el van romolva vagy valami baja van, de nem látom át, hogy az alkatrészek hogyan kapcsolodnak(MIÉRT) egymáshoz, ami által működteti a motort, akkor se tunningolni, se megjavítani nem fogom. Viszont ha tudom(márpedig minden kérdésre van válasz) akkor tudom fejleszteni is. Tehát ilyen tanácsokat is szívesen fogadok.
NOTEHÁT: Kell egy társ akivel elmegyek akár 0 forinttal a belvárosba vagy akárhová és nőzünk, mert Magyarországon élek és bárhová megyek, csak gyönyörű lányokat látok.
kor:19
lakóhely(közelben): budapest
stílus/öltözködés: lezser, deszkás, elegáns, egyedi(nem kirívó) elegáns
zene: electro, alterek, rock, underground akármi ha tetszik hallgatom
magasságom: 180 centi(aszem)
alkat: sportos
lakóhely(közelben): budapest
stílus/öltözködés: lezser, deszkás, elegáns, egyedi(nem kirívó) elegáns
zene: electro, alterek, rock, underground akármi ha tetszik hallgatom
magasságom: 180 centi(aszem)
alkat: sportos
Legyél értelmes! Mert én gyakran tanulok a könyvtárban és szerintem üti a bevásárlóközpontok csajait. Viszont feltételezem szellemileg is...

Bejelentkezés
Regisztráció