Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Pannónia Fesztivál - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Pannónia Fesztivál június 9-13

#1 Felhasználó nem aktív bjoe

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 162
Gender:Male Interests:Valaki segítsen megváltoztatni az aláírásomat! Nem működik.

Elküldve: March 11 - 22:26

Nos igen, jó lenne, ha valaki szintén eljönne; én biztos ott leszek, mert hatamas buli volt már tavaly is. Rólam azt kell tudni, hogy eltökélt vagyok, bár olyan nagyon átütő sikereim még nem voltak.
Ami fontosabb, a fesztiválról azt, hogy Várpalotán lesz, ez szokta nyitni a fesztiválszezont. A legnagyobb hazai, és kisebb külföldi előadók szoktak fellépni, rock, metál, punk, ska, világzenei, stb. stílusban, de hajnalban van disco is. A belépőjegy ára a töredéke a Szigetének, vagy a Voltnak, viszont a második leglátogatottabb fesztivál az országban. Kb. 100 000 ember szokott menni, és ebből rengeteg a jó nő.
Aki nem épp a Balaton-sound-szerű dolgokért van oda, hanem mondjuk egy jó kis pogo, ami növeli a state-jét, annak szerintem megéri. :)

--------------------
,,So I found out, life is just a game..."

http://forum.pua.hu/t2811-dupla-kclose <--Első Kcloseaim, jelenleg tanácsot kérnék a folytatással kapcsolatban.

Oldal 1 / 1