Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Winget/wingeket Keresek - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Winget/wingeket Keresek Nappali vagy esti game-hez

#1 Felhasználó nem aktív frédibénikicsikuckó

Hozzászólás:
 18

Elküldve: March 7 - 11:41

Sziasztok!

20 éves srác vagyok és pár hónapja vagyok benne ebben az egész pua dologban.
Voltak már sikereim és kudarcaim is. Heti 2-3 alkalommal vagyok Pesten, egyébként vidéki vagyok.

Olyan személyt/személyeket keresek, akik úgyanúgy ahogy én is, winget keresnek. Elsősorban nappali
game-hez, de night game-ben is benne vagyok. Ha érdekel a dolog, tudod mit kell tenned!
Email: adjust28@gmail.com

Üdv.
Isti

#2 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: March 7 - 20:23

bízz bennem, ez nem így működik. proaktívan le kell vadásznod azt a pár arcot, akikkel ki tudsz menni, mert senki sem tud beszervezni egy vadidegen arcot az estéjébe úgy, hogy az ne legyen röhejesen fura.

de gl / hf!

#3 Felhasználó nem aktív Cartman

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 41

Elküldve: March 9 - 17:23

Naja, csak úgy nem tudsz megindulni egy idegennel, de kis ismerkedés után már sima. Dobtam is egy mailt, majd ird meg mikor jársz bp-n.

Pityu

--------------------
gyertek már... value-ban vagyunk!:)

#4 Felhasználó nem aktív frédibénikicsikuckó

Hozzászólás:
 18

Elküldve: March 10 - 23:14

Üzenet megtekintéseIdézés: Cartman - Dátum: March 9 - 17:23

Naja, csak úgy nem tudsz megindulni egy idegennel, de kis ismerkedés után már sima. Dobtam is egy mailt, majd ird meg mikor jársz bp-n.

Pityu

Hát igen, ezen én is gondolkodtam, hogy hogyan is legyen. És arra jöttem rá, hogy először összespanolni, megismerni egymást, ki hol tart, és esetleg egy második találkozó az már a csajozásról szolhat. OKés

Oldal 1 / 1