Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Pua Meeting - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Pua Meeting Véres kard

#1 Felhasználó nem aktív Frici

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 373

Elküldve: October 26 - 14:37

Nagy esemény közeleg...

Már gyülekeznek a nedves és forró muffok a horizonton. A lemenő nap utolsó sugarával narancssárgára festi a kerek és feszes popsikat, vihar előtti szellő borzolja a távolba tekintő PUA harcosok szőrzetét. A vérszomjas nimfomán nők hada öntudatra ébredt, és uralma alá akarja hajtani évezredek óta jól működő patriarchális társadalmunkat.
A férfi társadalom legádázabb harcosait veti be a fosztogató hordák ellen. A harcosok, mint a jól kiképzett spártai katonák vetik magukat a küzdelembe. Életüket és legnemesebb testrészüket nem kímélve f-closeoják a crazy muffokat.

A küzdelem folyik, de vesztésre állunk...Egy gondolat fogalmazódik meg a PUA fejekben...gyülekezni kell! A legnemesebb PUA mesterek viszik végig a véres kardot a férfi erődök falai között, ezzel szólítva társaikat gyülekezőre.

Ha te is készen állsz vállt vállnak vetve harcolni utolsó véredig, akkor ott a helyed!!!!

A gyülekező és a várható csata időpontja és helyszíne: 2010.11.03. 19:00 M2

#2 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: October 26 - 17:31

Üzenet megtekintéseIdézés: Frici - Dátum: October 26 - 14:37

Nagy esemény közeleg...

Már gyülekeznek a nedves és forró muffok a horizonton. A lemenő nap utolsó sugarával narancssárgára festi a kerek és feszes popsikat, vihar előtti szellő borzolja a távolba tekintő PUA harcosok szőrzetét. A vérszomjas nimfomán nők hada öntudatra ébredt, és uralma alá akarja hajtani évezredek óta jól működő patriarchális társadalmunkat.
A férfi társadalom legádázabb harcosait veti be a fosztogató hordák ellen. A harcosok, mint a jól kiképzett spártai katonák vetik magukat a küzdelembe. Életüket és legnemesebb testrészüket nem kímélve f-closeoják a crazy muffokat.

A küzdelem folyik, de vesztésre állunk...Egy gondolat fogalmazódik meg a PUA fejekben...gyülekezni kell! A legnemesebb PUA mesterek viszik végig a véres kardot a férfi erődök falai között, ezzel szólítva társaikat gyülekezőre.

Ha te is készen állsz vállt vállnak vetve harcolni utolsó véredig, akkor ott a helyed!!!!

A gyülekező és a várható csata időpontja és helyszíne: 2010.11.03. 19:00 M2

OMG Frici! :D

Be vagy rúgva? :D Mennyit agyaltál ezen?

Lefordítanám Frici lírai szavait:
Talán már többen is hallottátok, szeretnénk egy kicsit összébb hozni a társaságot. Miután nem nagyon érezzük, hogy a fórum alapítói foglalkoznának VELÜNK, ezért jött az ötlet, hogy kicsit foglalkozzunk magunkkal.

Szóval egy kötetlen beszélgetésre\közös sarge-olásra hívnánk benneteket. Ez nem PUA találkozó lesz. Csak egy kis közös koktélozás, sörözgetés (kinek, mi), hogy jobban megismerjük a Nick-ek mögött húzódó arcokat :)

Kérlek jelezzetek IDE (!), hogy hány emberrel készüljünk\foglaljunk asztalt.

Acheron

#3 Felhasználó nem aktív Frici

• .
Hozzászólás:
 373

Elküldve: October 26 - 18:06

Üzenet megtekintéseIdézés: Acheron - Dátum: October 26 - 19:31

OMG Frici! :D

Be vagy rúgva? :D Mennyit agyaltál ezen?

Lefordítanám Frici lírai szavait:
Talán már többen is hallottátok, szeretnénk egy kicsit összébb hozni a társaságot. Miután nem nagyon érezzük, hogy a fórum alapítói foglalkoznának VELÜNK, ezért jött az ötlet, hogy kicsit foglalkozzunk magunkkal.

Szóval egy kötetlen beszélgetésre\közös sarge-olásra hívnánk benneteket. Ez nem PUA találkozó lesz. Csak egy kis közös koktélozás, sörözgetés (kinek, mi), hogy jobban megismerjük a Nick-ek mögött húzódó arcokat :)

Kérlek jelezzetek IDE (!), hogy hány emberrel készüljünk\foglaljunk asztalt.

Acheron

Na de most őszintén, ki nem értette, hogy én is ezt mondtam?????? :D

Komolyra fordítva a szót...Acheron jól beszél. Ez egy teljesen kötetlen dolog lesz, hogy kicsit összerántsuk a közösséget. Ne számítson senki semilyen oktatásra, vagy akármi hasonlóra, az Mex-ék reszortja. Persze Mex titeket is szívesen látunk.
Miután kicsit megismertük egymást azután pedig belevetjük magunkat az éjszakába. Új és régi haverokkal indulunk bevetésre a nimfomán női hordák ellen! :P

#4 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522
Gender:Male Location:Budapest Interests:filmek, salsa, kondi

Elküldve: October 26 - 19:21

Frici: ez ám a lelkesítő felhívás! Ha erre nem gyűlik a nép, akkor semmire. Lélekben én is veletek leszek!

--------------------
Ami nem öl meg, erősít. - Friedrich Nietzsche

A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.

Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

#5 Felhasználó nem aktív Tradeus

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 271

Elküldve: October 26 - 20:22

Frici: Valahogy sejtettem eddig is hogy állat vagy B)

Jönnék énis...a jövőhetem pont szünet .

--------------------
Just a Game , Just for Fun , Just do It !!!

#6 Felhasználó nem aktív HUNKragor

Hozzászólás:
 8

Elküldve: October 27 - 10:24

take me in

fun hegyek:D

#7 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: October 27 - 15:13

és cseszed, éjszakás vagyok. jövök, de tízkor lécelek.

#8 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: October 28 - 12:27

Üzenet megtekintéseIdézés: nefelejcs_gergő - Dátum: October 27 - 15:13

és cseszed, éjszakás vagyok. jövök, de tízkor lécelek.

Én is csak 11-ig tudok maradni ;)

#9 Felhasználó nem aktív Frici

• .
Hozzászólás:
 373

Elküldve: October 30 - 12:16

Az ádáz női hordák újabb támadásának jeles bizonyítéka a következő szám:

http://www.youtube.c...h?v=m2DrKV2SuQo (mekkora PUA nóta ez már, kegyetlenül megmondja a frankót a sok beszari needy srácról!)

Gyülekező: 2010.11.03 Morrisons 2 a fenti teremben (biliárdasztaloknál) 19:00-kor!

Mindenkit várunk!

#10 Felhasználó nem aktív Frici

• .
Hozzászólás:
 373

Elküldve: November 2 - 18:13

Holnap van a nagy nap!

Mindenkit várunk...a már említett helyen.

Ha ismersz minket akkor tuti megtalálsz, ha nem ismersz akkor kérdezd meg, hogy mi vagyunk-e azok. Ha nem mered megkérdezni, akkor inkább el se gyere! :)

Na de Acheron nagylelkűségében annyit még segít, hogy rajta fehér poló és fekete ing lesz! Én nem vagyok nagylelkű...és még nem is tudom mi lesz rajta! :P

AKKOR HOLNAP TALÁLKOZUNK!

#11 Felhasználó nem aktív Neooo

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 51
Gender:Male Interests:Póker, Kondizás, Lifestyle építés, Haverokkal FUN, Gitározás, Fotográfia, meg minden ami felkelti az érdeklődésemet :)

Elküldve: November 2 - 18:57

Hmm.. jó lenne Pesten lakni... :rolleyes:

Mindenesetre szurkolok a PUAharcosoknak :lol:

Nüveljétek! ;)

Üdv, Neo

#12 Felhasználó nem aktív Frici

• .
Hozzászólás:
 373

Elküldve: November 5 - 09:08

És akkor a korábbi keretet megtartva:

Véres ütközet volt...megtörtént...a csatának vége. Elesett bajtársaink sírja fölött állva merengek. Áldozatotok nem volt hiába való...emléketek bennünk tovább él.

A női hordák súlyos veszteségeket szenvedtek...a csatát megnyertük, de a háborút még nem! Nagy túlerővel nézünk szembe, újraszervezzük erőinket és már készülünk a következő csapásra!

#13 Felhasználó nem aktív Enrique

• .
Hozzászólás:
 337

Elküldve: November 5 - 09:47

"Na de Acheron nagylelkűségében annyit még segít, hogy rajta fehér poló és fekete ing lesz! Én nem vagyok nagylelkű...és még nem is tudom mi lesz rajta! :P"

:D :D :D

#14 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: November 5 - 09:48

Üzenet megtekintéseIdézés: Frici - Dátum: November 5 - 09:08

És akkor a korábbi keretet megtartva:

Véres ütközet volt...megtörtént...a csatának vége. Elesett bajtársaink sírja fölött állva merengek. Áldozatotok nem volt hiába való...emléketek bennünk tovább él.

A női hordák súlyos veszteségeket szenvedtek...a csatát megnyertük, de a háborút még nem! Nagy túlerővel nézünk szembe, újraszervezzük erőinket és már készülünk a következő csapásra!

Szinkrontolmácsként ismét megjelennék :D

Szóval, valóban jól éreztük magunkat :) Jó volt látni, hogy szociálisak voltatok és elkezdtetek ismerkedni egymással. Ezért is akartunk lemenni!

Mind emellett a buli is nagyon adta, mostmár csak azt a fránya utazást kéne megszerveznem, hogy ne 11-kor kelljen lelépnem :)

#15 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: November 5 - 11:24

Sajnos egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy nagy a széthúzás a pua társadalomban. A fórumozók utálkozással (tisztelet a kivételnek) fordulnak egymás felé, mondván: "te más fórum tagja vagy, húzz a picsába"

Ez szerintem nagyon nagyon komoly probléma, és bár értem a csoport dinamikáját (a csoport épülésre erős hatást gyakorol, ha közösen lehet valakit vagy valamit utálni), sajnos Kishazánkban ez gyakran megfigyelhető.

Pont ezért találtuk ki ezeket a kis meetingeket, ahol nem oktatás zajlik, és semmilyen anyagi hozzájárulást nem igényel. Közös bulira invitálunk mindenkit, ahol nem az lesz a döntő, hogy ki melyik fórum tagja, ki melyik irányvonalat képviseli. Sokkal inkább az, hogy közösen, mindennemű ellenszenv nélkül bulizzunk EGYÜTT, lehetőséget teremtve ezzel, hogy jobban megismerjük egymást.

Ezt a kis bevezetőt megpróbáljuk mindnél több fórumra eljuttatni, hátha sikerül megértetni a nagytöbbséggel, hogy nagyon kellemetlen ez a kialakult helyzet.

Acheron

#16 Felhasználó nem aktív Magic Life

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 211

Elküldve: November 7 - 12:18

Én nagyon jól éreztem magam. Úgy mentem, bulizom egyet, oszt jól van. Ennek ellenére megszámlálhatatlan lánnyal táncoltam, sőt, még nclose is beesett. Szóval én abszolút elégedett vagyok Magammal. :)

Mivel jelen voltam akkora széthúzást nem éreztem, mint Acheron beszél. Na, de valljuk be, azért szemmel pásztázva a dolgokat igen csak van némi igazság alapja. Engem is megszólitottak a másik fórum tagjai, és alláttak "útravalóval". Kaptam egy-két tippet, stb, de nem érzékeltem igen nagy utálkodást. Ez mindössze az én véleményem.

#17 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: November 7 - 13:11

nem mintha nem lenne élvezetes random arcoktól megkérdezni, hogy ti vagytok-e a pua.hus arcok, de hogy a faxba nem találtalak meg titeket? :E

#18 Felhasználó nem aktív Frici

• .
Hozzászólás:
 373

Elküldve: November 7 - 21:08

Talán azért mert, nem azoktól kérdezted akik kibaszott jő nőkkel nyomultak! :P

Üzenet megtekintéseIdézés: nefelejcs_gergő - Dátum: November 7 - 14:11

nem mintha nem lenne élvezetes random arcoktól megkérdezni, hogy ti vagytok-e a pua.hus arcok, de hogy a faxba nem találtalak meg titeket? :E

#19 Felhasználó nem aktív Frici

• .
Hozzászólás:
 373

Elküldve: November 19 - 14:25

Hhh...Hhh...Hhh...

Lihegek...Számban érzem a sós izzadság ízét, miközben sebes lábam nézem...hosszú út volt! Talpam, mint ahogy előtte cipőm is ronggyá kopott...testem elgyengül...de elmém régen látott fiatalsággal szárnyal. Vizet...vizet...

Megérkeztem...visszatértem távoli szomszédainktól, az északon lakó törzsektől. Hírét vittem vitézségnek, elszántságnak, őrült női hordáknak!
Nyílik az ajtó, Acheron belép…elhaló mosollyal végigmér…Te hogy nézel ki?!?

Látván, hogy nem válaszolok, folytatja…Csütörtök!...Csütörtökön újra harcba vonulunk!

Az üdvözlés férfi rítusait követően tollat ragadok...20 perc múlva már úton a futár. Acheron felé fordulok... nyugalom barátom...Sokan leszünk!

2010.11.25 M2

Szerkesztve Frici által: November 19 - 14:31

#20 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522
Gender:Male Location:Budapest Interests:filmek, salsa, kondi

Elküldve: November 19 - 15:33

Istenem, de hiányoznak az esti bulijaink! Adjatok bele mindent, jövőre én is megyek! Bár ha így folytatjátok, addigra nem marad nekem egy épkézláb nő sem...:)

--------------------
Ami nem öl meg, erősít. - Friedrich Nietzsche

A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.

Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2