Pua Meeting Véres kard
Elküldve: October 26 - 14:37
Már gyülekeznek a nedves és forró muffok a horizonton. A lemenő nap utolsó sugarával narancssárgára festi a kerek és feszes popsikat, vihar előtti szellő borzolja a távolba tekintő PUA harcosok szőrzetét. A vérszomjas nimfomán nők hada öntudatra ébredt, és uralma alá akarja hajtani évezredek óta jól működő patriarchális társadalmunkat.
A férfi társadalom legádázabb harcosait veti be a fosztogató hordák ellen. A harcosok, mint a jól kiképzett spártai katonák vetik magukat a küzdelembe. Életüket és legnemesebb testrészüket nem kímélve f-closeoják a crazy muffokat.
A küzdelem folyik, de vesztésre állunk...Egy gondolat fogalmazódik meg a PUA fejekben...gyülekezni kell! A legnemesebb PUA mesterek viszik végig a véres kardot a férfi erődök falai között, ezzel szólítva társaikat gyülekezőre.
Ha te is készen állsz vállt vállnak vetve harcolni utolsó véredig, akkor ott a helyed!!!!
A gyülekező és a várható csata időpontja és helyszíne: 2010.11.03. 19:00 M2
Elküldve: October 26 - 17:31
Idézés: Frici - Dátum: October 26 - 14:37
Már gyülekeznek a nedves és forró muffok a horizonton. A lemenő nap utolsó sugarával narancssárgára festi a kerek és feszes popsikat, vihar előtti szellő borzolja a távolba tekintő PUA harcosok szőrzetét. A vérszomjas nimfomán nők hada öntudatra ébredt, és uralma alá akarja hajtani évezredek óta jól működő patriarchális társadalmunkat.
A férfi társadalom legádázabb harcosait veti be a fosztogató hordák ellen. A harcosok, mint a jól kiképzett spártai katonák vetik magukat a küzdelembe. Életüket és legnemesebb testrészüket nem kímélve f-closeoják a crazy muffokat.
A küzdelem folyik, de vesztésre állunk...Egy gondolat fogalmazódik meg a PUA fejekben...gyülekezni kell! A legnemesebb PUA mesterek viszik végig a véres kardot a férfi erődök falai között, ezzel szólítva társaikat gyülekezőre.
Ha te is készen állsz vállt vállnak vetve harcolni utolsó véredig, akkor ott a helyed!!!!
A gyülekező és a várható csata időpontja és helyszíne: 2010.11.03. 19:00 M2
OMG Frici!
Be vagy rúgva?
Lefordítanám Frici lírai szavait:
Talán már többen is hallottátok, szeretnénk egy kicsit összébb hozni a társaságot. Miután nem nagyon érezzük, hogy a fórum alapítói foglalkoznának VELÜNK, ezért jött az ötlet, hogy kicsit foglalkozzunk magunkkal.
Szóval egy kötetlen beszélgetésre\közös sarge-olásra hívnánk benneteket. Ez nem PUA találkozó lesz. Csak egy kis közös koktélozás, sörözgetés (kinek, mi), hogy jobban megismerjük a Nick-ek mögött húzódó arcokat
Kérlek jelezzetek IDE (!), hogy hány emberrel készüljünk\foglaljunk asztalt.
Acheron
Elküldve: October 26 - 18:06
Idézés: Acheron - Dátum: October 26 - 19:31
Be vagy rúgva?
Lefordítanám Frici lírai szavait:
Talán már többen is hallottátok, szeretnénk egy kicsit összébb hozni a társaságot. Miután nem nagyon érezzük, hogy a fórum alapítói foglalkoznának VELÜNK, ezért jött az ötlet, hogy kicsit foglalkozzunk magunkkal.
Szóval egy kötetlen beszélgetésre\közös sarge-olásra hívnánk benneteket. Ez nem PUA találkozó lesz. Csak egy kis közös koktélozás, sörözgetés (kinek, mi), hogy jobban megismerjük a Nick-ek mögött húzódó arcokat
Kérlek jelezzetek IDE (!), hogy hány emberrel készüljünk\foglaljunk asztalt.
Acheron
Na de most őszintén, ki nem értette, hogy én is ezt mondtam??????
Komolyra fordítva a szót...Acheron jól beszél. Ez egy teljesen kötetlen dolog lesz, hogy kicsit összerántsuk a közösséget. Ne számítson senki semilyen oktatásra, vagy akármi hasonlóra, az Mex-ék reszortja. Persze Mex titeket is szívesen látunk.
Miután kicsit megismertük egymást azután pedig belevetjük magunkat az éjszakába. Új és régi haverokkal indulunk bevetésre a nimfomán női hordák ellen!
Elküldve: October 26 - 19:21
--------------------
A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.
Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith
Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.
[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]
Elküldve: October 26 - 20:22
Jönnék énis...a jövőhetem pont szünet .
--------------------
#7 Vendég_nefelejcs_gergő_*
Elküldve: October 27 - 15:13
Elküldve: October 30 - 12:16
http://www.youtube.c...h?v=m2DrKV2SuQo (mekkora PUA nóta ez már, kegyetlenül megmondja a frankót a sok beszari needy srácról!)
Gyülekező: 2010.11.03 Morrisons 2 a fenti teremben (biliárdasztaloknál) 19:00-kor!
Mindenkit várunk!
Elküldve: November 2 - 18:13
Mindenkit várunk...a már említett helyen.
Ha ismersz minket akkor tuti megtalálsz, ha nem ismersz akkor kérdezd meg, hogy mi vagyunk-e azok. Ha nem mered megkérdezni, akkor inkább el se gyere!
Na de Acheron nagylelkűségében annyit még segít, hogy rajta fehér poló és fekete ing lesz! Én nem vagyok nagylelkű...és még nem is tudom mi lesz rajta!
AKKOR HOLNAP TALÁLKOZUNK!
Elküldve: November 2 - 18:57
Mindenesetre szurkolok a PUAharcosoknak
Nüveljétek!
Üdv, Neo
Elküldve: November 5 - 09:08
Véres ütközet volt...megtörtént...a csatának vége. Elesett bajtársaink sírja fölött állva merengek. Áldozatotok nem volt hiába való...emléketek bennünk tovább él.
A női hordák súlyos veszteségeket szenvedtek...a csatát megnyertük, de a háborút még nem! Nagy túlerővel nézünk szembe, újraszervezzük erőinket és már készülünk a következő csapásra!
Elküldve: November 5 - 09:47
Elküldve: November 5 - 09:48
Idézés: Frici - Dátum: November 5 - 09:08
Véres ütközet volt...megtörtént...a csatának vége. Elesett bajtársaink sírja fölött állva merengek. Áldozatotok nem volt hiába való...emléketek bennünk tovább él.
A női hordák súlyos veszteségeket szenvedtek...a csatát megnyertük, de a háborút még nem! Nagy túlerővel nézünk szembe, újraszervezzük erőinket és már készülünk a következő csapásra!
Szinkrontolmácsként ismét megjelennék
Szóval, valóban jól éreztük magunkat
Mind emellett a buli is nagyon adta, mostmár csak azt a fránya utazást kéne megszerveznem, hogy ne 11-kor kelljen lelépnem
Elküldve: November 5 - 11:24
Ez szerintem nagyon nagyon komoly probléma, és bár értem a csoport dinamikáját (a csoport épülésre erős hatást gyakorol, ha közösen lehet valakit vagy valamit utálni), sajnos Kishazánkban ez gyakran megfigyelhető.
Pont ezért találtuk ki ezeket a kis meetingeket, ahol nem oktatás zajlik, és semmilyen anyagi hozzájárulást nem igényel. Közös bulira invitálunk mindenkit, ahol nem az lesz a döntő, hogy ki melyik fórum tagja, ki melyik irányvonalat képviseli. Sokkal inkább az, hogy közösen, mindennemű ellenszenv nélkül bulizzunk EGYÜTT, lehetőséget teremtve ezzel, hogy jobban megismerjük egymást.
Ezt a kis bevezetőt megpróbáljuk mindnél több fórumra eljuttatni, hátha sikerül megértetni a nagytöbbséggel, hogy nagyon kellemetlen ez a kialakult helyzet.
Acheron
Elküldve: November 7 - 12:18
Mivel jelen voltam akkora széthúzást nem éreztem, mint Acheron beszél. Na, de valljuk be, azért szemmel pásztázva a dolgokat igen csak van némi igazság alapja. Engem is megszólitottak a másik fórum tagjai, és alláttak "útravalóval". Kaptam egy-két tippet, stb, de nem érzékeltem igen nagy utálkodást. Ez mindössze az én véleményem.
#17 Vendég_nefelejcs_gergő_*
Elküldve: November 7 - 13:11
Elküldve: November 19 - 14:25
Lihegek...Számban érzem a sós izzadság ízét, miközben sebes lábam nézem...hosszú út volt! Talpam, mint ahogy előtte cipőm is ronggyá kopott...testem elgyengül...de elmém régen látott fiatalsággal szárnyal. Vizet...vizet...
Megérkeztem...visszatértem távoli szomszédainktól, az északon lakó törzsektől. Hírét vittem vitézségnek, elszántságnak, őrült női hordáknak!
Nyílik az ajtó, Acheron belép…elhaló mosollyal végigmér…Te hogy nézel ki?!?
Látván, hogy nem válaszolok, folytatja…Csütörtök!...Csütörtökön újra harcba vonulunk!
Az üdvözlés férfi rítusait követően tollat ragadok...20 perc múlva már úton a futár. Acheron felé fordulok... nyugalom barátom...Sokan leszünk!
2010.11.25 M2
Szerkesztve Frici által: November 19 - 14:31
Elküldve: November 19 - 15:33
--------------------
A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.
Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith
Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.
[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

Bejelentkezés
Regisztráció