Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Day-, És Nightgame @budapest - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Day-, És Nightgame @budapest

#1 Felhasználó nem aktív de_arouet

Hozzászólás:
 2

Elküldve: October 20 - 17:53

Üdv mindenki!
Budapesti winget keresek éjszakai és nappali game-re, inkább hétköznap, de a hétvége is megoldható. Különösebb elvárásaim nincsenek, igazából ha elég elszánt vagy, és nem mész haza miután az első csaj elküld a picsába, akkor gyere. Én személy szerint 18 éves vagyok, ha fiatalabb vagy idősebb vagy nem gáz, a lényeg hogy gondolkozz éretten és pozitívan, én ugyanis próbálom mindig felfelé húzni a másik state-jét. Küldj itt egy üzenetet ha úgy gondolod megér egy próbát, aztán adok elérhetőséget.

További szép napot mindenkinek

#2 Felhasználó nem aktív Thomas89

Hozzászólás:
 4

Elküldve: December 9 - 22:50

Üzenet megtekintéseIdézés: de_arouet - Dátum: October 20 - 15:53

Üdv mindenki!
Budapesti winget keresek éjszakai és nappali game-re, inkább hétköznap, de a hétvége is megoldható. Különösebb elvárásaim nincsenek, igazából ha elég elszánt vagy, és nem mész haza miután az első csaj elküld a picsába, akkor gyere. Én személy szerint 18 éves vagyok, ha fiatalabb vagy idősebb vagy nem gáz, a lényeg hogy gondolkozz éretten és pozitívan, én ugyanis próbálom mindig felfelé húzni a másik state-jét. Küldj itt egy üzenetet ha úgy gondolod megér egy próbát, aztán adok elérhetőséget.

További szép napot mindenkinek

Szevasz!
21 vagyok és Kb egy éve vagyok benne a játékban és szívesen társulnék új arcokkal is.

--------------------
"Minden játék alapszabálya, ha okosodni akarsz okosabb ellenféllel kell játszanod"

#3 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 584
Gender:Male Location:Budapest . Interests:Póker, Előadások, pszichológia, Futball, Versek&Monológok

Elküldve: December 15 - 11:31

Szeva , 16 vagyok másfél éve gameben . Nightgamere nincs társam így ha mész a szünetben írhatnál egy PM-et . Daygame se akadály , ha nincs kivel menned tudod mit kell tenned =)

Üdv : joci

--------------------
"Annyira bízz magadban amennyire szeretnéd hogy benned bízzanak "[b][/b][color="#FF0000"][/color]

"A nőket kezeld úgy mint a kurvákat , a kurvákat úgy mint a nőket"

"thats your life .HAVE FUN"

#4 Felhasználó nem aktív zolee19

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 95

Elküldve: December 22 - 04:48

Hello!

19 vagyok, kb.egy éve a Game-ben, Daygame érdekelne, ha úgy van dobj egy pm-et.

üdv, Zoli

#5 Felhasználó nem aktív Ameriflection

Hozzászólás:
 8

Elküldve: March 29 - 18:00

Csákány!
Kb. úgy fél éve vagyok benne a dologba,
elég elszántam csinálom ha az időm engedi.
Am 18 vok, én inkább daygame-be lennék benne,
de esetenként a night is jöhet.
Ha érdekel nekem is dobhatsz egy pm-et.

Balázs

#6 Felhasználó nem aktív Sthzz87

Hozzászólás:
 1

Elküldve: April 24 - 12:49

Szia!

23 éves vagyok, elég nagy tapasztalatom van. Eljöhetsz velem daygamelni, időnként nightgame is mehet.
Már elég magabiztosan csinálom, főleg egyedül, de szívesen veszem, ha valaki eljön velem, mert ketten együtt szórakoztatóbb, hiszen közös a cél.:)
Írj ide: sthzz87@indamail.hu ha érdekel.

Sthzz87

#7 Felhasználó nem aktív puadögi

Hozzászólás:
 3

Elküldve: July 25 - 17:59

Csááó! én 21éves pesti, 1,5 éve vagyok aktívan benne. Day-night game érdekelne. Egyedül megy és egyre jobban kezdem élvezni az egész dolgot, de társaságban jobb mindig :) e-mail : west1909@bad.hu

Szerkesztve puadögi által: July 25 - 18:00

Oldal 1 / 1