21 éves budapesti arc vagyok,és wingeket keresek day/nightgamere egyaránt, Budapestről hosszútávra!Szeretnék összehozni egy kis csoportot...:)Főleg azért,hogy húzzuk egymást, jó irányba fejlődjünk és legyen kivel megbeszélni a dolgokat.Na és persze a nők miatt....
Style könyvében olvastam egy puaról(sajnos már nem emlékszem a nevére) aki megcsinált 1000 megszólítást,és ezáltal sokkal magabiztosabb,rutinosabb lett,jobban tudta kezelni a szituációkat..stb.Így hát elhatároztam,hogy a nyomdokaiba lépek és én is megcsinálom!Persze ez nagyon nagy falat,nem is szeretném egyedül véghezvinni.
Főleg 20-25 éves arcokat keresek,akik azért tisztában vannak az alapokkal és többnyire odamernek menni a nőkhöz,nem teljesen noobok:))De ha profi vagy,az sem bánom,sőt...
Én az ezret 10x100 ként "kezelném",és dokumentálnám a részleteket is,hogy könnyebben tanuljunk az esetekből.Napi min.10-15 megszólítást tervezek...
De figyelem!Csak akkor írj,ha valóban bírod a strapát és igazán szeretnél változni,tanulni és ellenállóbbá válni mindenféle kritikával és shittestel szemben!!Nem szeretnék magamra maradni az első 100után...
Ha szeretnél belevágni,küldj egy privát üzit az iwiw/facebook adatlapod linkjével,és írd meg,hogy hol tartasz a puasággal és miért szeretnél csatlakozni!

Bejelentkezés
Regisztráció