Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Egy Kis Kihívás A Budapesti Puaknak!:) - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Egy Kis Kihívás A Budapesti Puaknak!:) Csatlakozzatok hozzám,és csináljunk 1000 megszólítást!:)

#1 Felhasználó nem aktív minderrr

Hozzászólás:
 4

Elküldve: October 16 - 20:44

Szevasztok!

21 éves budapesti arc vagyok,és wingeket keresek day/nightgamere egyaránt, Budapestről hosszútávra!Szeretnék összehozni egy kis csoportot...:)Főleg azért,hogy húzzuk egymást, jó irányba fejlődjünk és legyen kivel megbeszélni a dolgokat.Na és persze a nők miatt....:)
Style könyvében olvastam egy puaról(sajnos már nem emlékszem a nevére) aki megcsinált 1000 megszólítást,és ezáltal sokkal magabiztosabb,rutinosabb lett,jobban tudta kezelni a szituációkat..stb.Így hát elhatároztam,hogy a nyomdokaiba lépek és én is megcsinálom!Persze ez nagyon nagy falat,nem is szeretném egyedül véghezvinni.
Főleg 20-25 éves arcokat keresek,akik azért tisztában vannak az alapokkal és többnyire odamernek menni a nőkhöz,nem teljesen noobok:))De ha profi vagy,az sem bánom,sőt...:)
Én az ezret 10x100 ként "kezelném",és dokumentálnám a részleteket is,hogy könnyebben tanuljunk az esetekből.Napi min.10-15 megszólítást tervezek...
De figyelem!Csak akkor írj,ha valóban bírod a strapát és igazán szeretnél változni,tanulni és ellenállóbbá válni mindenféle kritikával és shittestel szemben!!Nem szeretnék magamra maradni az első 100után...:)

Ha szeretnél belevágni,küldj egy privát üzit az iwiw/facebook adatlapod linkjével,és írd meg,hogy hol tartasz a puasággal és miért szeretnél csatlakozni!:)

#2 Felhasználó nem aktív Henry

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 410
Gender:Male Location:Budapest Interests:Önfejlesztés, pszichiátria, foci, zene, autók, könyvek.

Elküldve: October 20 - 17:57

Ha napi 50-et csinálsz, akkor 20 nap alatt megvan az 1000. De ez attól függ, hogy pl csak megkérdezed, hogy mennyi az idő, vagy azt mondod, hogy ide kellett jönnöm, mert kibaszott szexi vagy. Legalábbis nálam ettől függ, mert a sima útbaigazítos dolgot könnyű csinálni, akár egyedül is. De a napi 20 direkt szerintem simán elég. Az meg ugye 50 nap.

--------------------
[b][/b][s][/s][b][/b]Változni ne félj, ha másra nem is de erre mindíg van esély.

#3 Felhasználó nem aktív minderrr

Hozzászólás:
 4

Elküldve: October 20 - 23:40

Üzenet megtekintéseIdézés: Henry - Dátum: October 20 - 17:57

Ha napi 50-et csinálsz, akkor 20 nap alatt megvan az 1000. De ez attól függ, hogy pl csak megkérdezed, hogy mennyi az idő, vagy azt mondod, hogy ide kellett jönnöm, mert kibaszott szexi vagy. Legalábbis nálam ettől függ, mert a sima útbaigazítos dolgot könnyű csinálni, akár egyedül is. De a napi 20 direkt szerintem simán elég. Az meg ugye 50 nap.

A min.10-15öt azért írtam mert nem szeretném ha évekig húzódna a dolog...de ez nem azt jelenti ,hogy túlzásba akarom vinni...És nem a "mennyi az idő" dumával akarom felszedni a nőket..Az azért bebaszna:D Továbbá a többi hétköznapi elfoglaltságra is gondoltam,iskola,munka mellett kevesebb az ideje az embernek.Nem lehet 24/7 a fielden lenni...:)A napi 20 direkt szerintem is reális...

#4 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 584
Gender:Male Location:Budapest . Interests:Póker, Előadások, pszichológia, Futball, Versek&Monológok

Elküldve: October 21 - 20:59

Hagy szurkoláódjak egy kicsit minderrr . szerinted 20 év alatt csak "noobok" vannak ? Kb olyan stílusú volt az írásod , mintha a top puák közé tartoznál és aki még nincs 20 éves de regelve van a fórumon az egy kiköcsög .

Nekem legalábbis ez jött le belőle... De mindenesetre sok szerencsét az 1000 nyitáshoz , és a fejlődésedhez remélem sikerül neked;)

üdv : joci

--------------------
"Annyira bízz magadban amennyire szeretnéd hogy benned bízzanak "[b][/b][color="#FF0000"][/color]

"A nőket kezeld úgy mint a kurvákat , a kurvákat úgy mint a nőket"

"thats your life .HAVE FUN"

#5 Felhasználó nem aktív minderrr

Hozzászólás:
 4

Elküldve: October 22 - 03:44

Üzenet megtekintéseIdézés: vaganytolvaj - Dátum: October 21 - 20:59

Hagy szurkoláódjak egy kicsit minderrr . szerinted 20 év alatt csak "noobok" vannak ? Kb olyan stílusú volt az írásod , mintha a top puák közé tartoznál és aki még nincs 20 éves de regelve van a fórumon az egy kiköcsög .

Nekem legalábbis ez jött le belőle... De mindenesetre sok szerencsét az 1000 nyitáshoz , és a fejlődésedhez remélem sikerül neked;)

üdv : joci

Te itt ne "szurkoláódjál",igenis barátiak az írásaim.:)
Amúgy rosszul látod..Nem hinném ,hogy nagyképűen hangzana,bár ez ugye írás,nincs hangsúly meg stb..könnyen beleképzelhető a nagyképű hangnem.De próbáltam a sok-sok smileyval egyensúlyozni eme hiányosságait az üzenetnek.Nem vagyok ugyan top pua,de annyit tudok,hogy bele merjek vágni...Az életkort pedig iránymutatásként szántam,ha kibaszott jó arc vagy de még csak most múltál 12 nekem nem gond,jelentkezz nyugodtan...bár inkább a saját korosztályommal nyomulnék...Nem hiszem,hogy tovább kéne magyaráznom.De minden esetre majd olvasd el még1x ha jó kedved lesz,és meglátod mennyire szeretetteljes az invitálásom e nagy kalandra;)peace és kösz,remélem is sikerül!:)

#6 Felhasználó nem aktív Ameriflection

Hozzászólás:
 8

Elküldve: March 30 - 14:30

Csáó!
Én 18 vagyok, de adom az ötleted:D Odamegyek akárkihez akármivel szinte,
és én is szeretnék hasonló szintre eljutni:D Persze, könnyebb
ha nem egyedül csinálom, de ha van kedvem meg szoktam csinálni napi 10-15 leszolítást.
Inkább hétköznapok jók, de hétvégék is néha ahogy idpm enegedi.
Ha érdekel dobj egy privátot!
Balázs!

#7 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: March 31 - 13:02

igen? ezer megnyitás? mint a hűha?

inkább csinálj százat, JÓL. olyan jól, hogy minden egyes interakciót megjegyzel és feljegyzel, meg leírod ide ni.

nyithat valaki tízezret is, anélkül, hogy egy lépést is tenne előrébb. ahogy henry is utalt rá, mérföldek vannak egy harmatgyenge indirekt nyitás és egy hardcore direkt között.

értékelem az igyekezeted, de ha komolyan fejlődni akarsz, vedd is komolyan, olvass és cselekedj és tanulj!

Oldal 1 / 1