Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Hűséges Fegyverhordozót Keresünk - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Hűséges Fegyverhordozót Keresünk

#1 Felhasználó nem aktív Craig

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 148

Elküldve: September 15 - 19:31

Üdv

Egy jelenleg 3 tagos team-be egy negyedik tag kerestetik. Itt nyilván mindenki ismeri a Glorius4-t, na ez is olyasmi. Eddig Henry(19) , Rising Up(18), és én(17) vagyunk. Nem AA-ban fuldokló antiszoc arcot keresünk. Pláne nem valami DLV fazont. Az én személyes elvárásom hogy ne legyen 175 centinél magasabb:P Mi nem kaptunk elég szeretet kiskorunkban ahhoz hogy jelentősen átléphessük a 170 cm-t...

Heti háromszor megyünk terepre: szerdán, pénteken és szombaton. Vasárnapra meg befér legalább 5 Day2!

Na szóval ha 16-20 év körüli vagy, budapesti, és a fenti dolgokon nem akadsz fent akkor alig várom a PMedet.

Persze nem csak egy tökéletes katonát keresünk akivel csak csajozni járunk össze. Jöhetsz velünk kocogni, jazz klubba, vagy fél napon keresztül csak masszirozós székben ücsörögni:P

- Ennek lett egy enyhe álláshirdetés érzete -

#2 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 513

Elküldve: September 15 - 19:56

Üzenet megtekintéseIdézés: Craig - Dátum: September 15 - 19:31

Üdv

Egy jelenleg 3 tagos team-be egy negyedik tag kerestetik. Itt nyilván mindenki ismeri a Glorius4-t, na ez is olyasmi. Eddig Henry(19) , Rising Up(18), és én(17) vagyunk. Nem AA-ban fuldokló antiszoc arcot keresünk. Pláne nem valami DLV fazont. Az én személyes elvárásom hogy ne legyen 175 centinél magasabb:P Mi nem kaptunk elég szeretet kiskorunkban ahhoz hogy jelentősen átléphessük a 170 cm-t...

Heti háromszor megyünk terepre: szerdán, pénteken és szombaton. Vasárnapra meg befér legalább 5 Day2!

Na szóval ha 16-20 év körüli vagy, budapesti, és a fenti dolgokon nem akadsz fent akkor alig várom a PMedet.

Persze nem csak egy tökéletes katonát keresünk akivel csak csajozni járunk össze. Jöhetsz velünk kocogni, jazz klubba, vagy fél napon keresztül csak masszirozós székben ücsörögni:P

- Ennek lett egy enyhe álláshirdetés érzete -

Hát gyerekek!

Feszítsetek keresztre, nem tudom mi az a "Glorius 4"
:)

#3 Felhasználó nem aktív Neooo

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 51
Gender:Male Interests:Póker, Kondizás, Lifestyle építés, Haverokkal FUN, Gitározás, Fotográfia, meg minden ami felkelti az érdeklődésemet :)

Elküldve: September 15 - 20:31

Üzenet megtekintéseIdézés: Acheron - Dátum: September 15 - 19:56

Hát gyerekek!

Feszítsetek keresztre, nem tudom mi az a "Glorius 4"
:)

http://thegloriousfour.wordpress.com/

Rövidebben: Adrián, Joe, West, Mex ;)

Üdv, Neo

#4 Felhasználó nem aktív Craig

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 148

Elküldve: September 15 - 20:34

Elirtam, Glorious 4.

Volt egy 6 perces vidi is de azt törölték: http://www.youtube.c...h?v=o7dUmtw3xa0

Joe, West, Mex, és Adrián(?) quartett-je.

Update: Neo megelőzött:D

Szerkesztve Craig által: September 15 - 20:39

#5 Felhasználó nem aktív tomasz0110

Hozzászólás:
 9
Gender:Male Location:Szeged Interests:csajok, sör, buli, biliárd, foci, edzőterem, csajozás

Elküldve: September 15 - 21:32

Hm... 176, 16 vagyok úgyhogy bele sem férek a határba, főleg szegediként :) Jó ötlet egy csapat "készítése, szervezése", csak jól össze kell szokni és nem irigynek lenni a másikra, elhalászni másik setjét, mert sajnos olvastam már hasonlót és ha velem is megtörténne nem örülnék neki.
Good Luck Boyz!

--------------------
Csak érezd jól magad!

#6 Felhasználó nem aktív Terminator

Hozzászólás:
 4

Elküldve: May 25 - 10:44

ment pü

--------------------
Nem szeretem a csajokat se a lányokat.... én a NŐKET SZERETEM. A fiatal NŐKET.

Oldal 1 / 1