Üdv
Egy jelenleg 3 tagos team-be egy negyedik tag kerestetik. Itt nyilván mindenki ismeri a Glorius4-t, na ez is olyasmi. Eddig Henry(19) , Rising Up(18), és én(17) vagyunk. Nem AA-ban fuldokló antiszoc arcot keresünk. Pláne nem valami DLV fazont. Az én személyes elvárásom hogy ne legyen 175 centinél magasabb:P Mi nem kaptunk elég szeretet kiskorunkban ahhoz hogy jelentősen átléphessük a 170 cm-t...
Heti háromszor megyünk terepre: szerdán, pénteken és szombaton. Vasárnapra meg befér legalább 5 Day2!
Na szóval ha 16-20 év körüli vagy, budapesti, és a fenti dolgokon nem akadsz fent akkor alig várom a PMedet.
Persze nem csak egy tökéletes katonát keresünk akivel csak csajozni járunk össze. Jöhetsz velünk kocogni, jazz klubba, vagy fél napon keresztül csak masszirozós székben ücsörögni:P
- Ennek lett egy enyhe álláshirdetés érzete -
Hűséges Fegyverhordozót Keresünk
Elküldve: September 15 - 19:56
Idézés: Craig - Dátum: September 15 - 19:31
Üdv
Egy jelenleg 3 tagos team-be egy negyedik tag kerestetik. Itt nyilván mindenki ismeri a Glorius4-t, na ez is olyasmi. Eddig Henry(19) , Rising Up(18), és én(17) vagyunk. Nem AA-ban fuldokló antiszoc arcot keresünk. Pláne nem valami DLV fazont. Az én személyes elvárásom hogy ne legyen 175 centinél magasabb:P Mi nem kaptunk elég szeretet kiskorunkban ahhoz hogy jelentősen átléphessük a 170 cm-t...
Heti háromszor megyünk terepre: szerdán, pénteken és szombaton. Vasárnapra meg befér legalább 5 Day2!
Na szóval ha 16-20 év körüli vagy, budapesti, és a fenti dolgokon nem akadsz fent akkor alig várom a PMedet.
Persze nem csak egy tökéletes katonát keresünk akivel csak csajozni járunk össze. Jöhetsz velünk kocogni, jazz klubba, vagy fél napon keresztül csak masszirozós székben ücsörögni:P
Hát gyerekek!
Feszítsetek keresztre, nem tudom mi az a "Glorius 4"
Elküldve: September 15 - 20:31
Idézés: Acheron - Dátum: September 15 - 19:56
Hát gyerekek!

http://thegloriousfour.wordpress.com/
Rövidebben: Adrián, Joe, West, Mex
Üdv, Neo
Elküldve: September 15 - 20:34
Elirtam, Glorious 4.
Volt egy 6 perces vidi is de azt törölték: http://www.youtube.c...h?v=o7dUmtw3xa0
Joe, West, Mex, és Adrián(?) quartett-je.
Update: Neo megelőzött:D
Volt egy 6 perces vidi is de azt törölték: http://www.youtube.c...h?v=o7dUmtw3xa0
Joe, West, Mex, és Adrián(?) quartett-je.
Update: Neo megelőzött:D
Szerkesztve Craig által: September 15 - 20:39
Elküldve: September 15 - 21:32
Hm... 176, 16 vagyok úgyhogy bele sem férek a határba, főleg szegediként
Jó ötlet egy csapat "készítése, szervezése", csak jól össze kell szokni és nem irigynek lenni a másikra, elhalászni másik setjét, mert sajnos olvastam már hasonlót és ha velem is megtörténne nem örülnék neki.
Good Luck Boyz!
Good Luck Boyz!
--------------------
Csak érezd jól magad!
Elküldve: May 25 - 10:44
ment pü
--------------------
Nem szeretem a csajokat se a lányokat.... én a NŐKET SZERETEM. A fiatal NŐKET.
Oldal 1 / 1

Bejelentkezés
Regisztráció