Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Amog Problémák - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Amog Problémák Hogyan amogoljak az osztályban?

#1 Felhasználó nem aktív Pe7ya

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85
Gender:Male Location:Szekszárd Interests:Lo Man Kam Wing Chun Kung Fu :)
Gitározás..
Melbourne Shuffle tánc!
Parkour
és persze a csajok. :)

Elküldve: September 3 - 21:46

Sziasztok, nagy az én bajom.
Túl későn ismerkedtem meg a fórummal, és a PUA tanokkal, ezért első évem a gimiben elég gyatra volt - nincs semmi státuszom szinte, semmi alfa tulajdonság nem volt bennem.
A nyáron elkezdtem komolyan belső gamere, lifestyle-ra nyomni, ez jól is sikerült - továbbá sikerült kialakítanom egy rocksztár-kinézetet is.
Tehát sokat változtam, a tavalyi énemhez képest. Azonban ezt az osztályom valahogy nem képes elfogadni...

A kettő ellenséges AMOG

Az első probléma kettő, nálam kicsit fiatalabb AMOG. Az egyik natural, a másikban erős natural hajlamok vannak.
Az első gyerek elég "menőzős" típus: nem valami feltűnő az öltözködése, de 180 magas ( 14 évesen.. ) és hatalmas klikket alakított ki magának. Folyamatosan terjeszti magáról a különféle DHV dolgokat ( mikor mennyit dugott a barátnőjével ( preselected by other women ), mennyit ivott múltkor stb. ( ilyen korban ez "menőnek" számít ) . Ez alapból egy DLV tulajdonság, de az ő szájából nem annak reagálják a csajok.
A fő probléma: ez a gyerek folyamatosan negel engem, milyen szégyen vagyok, hogy sose fogok pinát látni, stb.
Az ignorálás hosszabb távon nem fog működni; elsősorban tökös hárításokra lennék kíváncsi, amik szinte bármilyen témájú beszólásnál használhatóak, és "visszaalázhatom" őt. ( Persze mondjátok ha nem így van )

A másik AMOG a pletykát leszámítva kb. ugyanazt csinálja, mint az előző: negel, negel, negel.
Őt viszont könnyebben ignorálhatom; nem szól be olyan gyakran.

Na már most az a gond, hogy jelenleg sokkal nagyobb a státuszuk az osztályban-suliban. Sokan kedvelik őket, így nehéz lesz úgy visszavágnom, hogy ne kapjak még +500 neget az arcomba, esetleg egy kiadós verekedést. ( Attól nem parázom, mert Vénusz útján kívül Mars művészeteit is követem ; azonban az első AMOG sokkal magasabb, és kicsit izmosabb is, míg a másik alacsony bár, de hihetetlen szálkás, és régebb óta tanul harcművészetet )

Ha esetleg bármikor valami humorosat mondanék ( pártatlan szemmel is humorosat ), akkor is kapom a beszólást mellé - és ez általában nagyobb siker szokott lenni bármilyen királyul időzített poénnál.

Mit tegyek?

Továbbá: Hogyan érjem el az alfa státuszt az osztályban? A kettő ellenséges amogon kívül van egy nagyon jó alfa haverom, és egy olyan, akivel bírjuk egymást, de inkább a kettő ellenséges amog pártját fogja.

#2 Felhasználó nem aktív jomagam2

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 531

Elküldve: September 3 - 21:54

Meg kell törni a keretüket és előbb utóbb feladják. Ha sosem hátrálsz előbb-utóbb feladják.
Nem tudnak mit tenni, az igazi alfát nem lehet elnyomni. Engem is elég sokat amogolnak az új környezetemben, mert nem vagyok hajlandó behódolni senkinek, de elég szépen kezd már törni a keretük. woooo. :D
Az a leggecibb amog amikor többen oltanak egyszerre vagy amikor nem hallják meg amit mondasz. Ha nem hallják meg akkor kinozni kell közben és úgy muszáj meghallani, ha többen oltanak, akkor át kell keretezni őket. Ehhez sok gyakorlás kell. Ha valaki csak egyedül beszól akkor védje meg magát az ember mint egy férfi ez igazán egyszerű.
A legtöbb embernek ilyenkor úgy törik a kerete mint egy tojás amit ledobtak a 10.-ről.

--------------------
,,Nem léteznek rácsok, a gondolat a rabság.
Légy nyitott a világra, mer' szemen szúr a vakság."

#3 Felhasználó nem aktív jomagam2

• .
Hozzászólás:
 531

Elküldve: September 3 - 22:37

A puaság csak egy irányvonal ami azért kell, hogy az alapból rossz irányba torzuló személyiséget jó irányba terelje. Akiknek van önbizalmuk azaz naturálok, már valamilyen szinten alapból jó irányba haladnak. De a legtöbbnek nem önbizalma van, csak külbizalma. Ahogy Ámor mondaná.

--------------------
,,Nem léteznek rácsok, a gondolat a rabság.
Légy nyitott a világra, mer' szemen szúr a vakság."

#4 Felhasználó nem aktív oti1995

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 213
Gender:Male Interests:Nem az az erős, aki soha nem esik el,
hanem aki mindig felkel...

Elküldve: September 4 - 14:43

Üzenet megtekintéseIdézés: Schmitzka - Dátum: September 3 - 23:46

Sziasztok, nagy az én bajom.
Túl későn ismerkedtem meg a fórummal, és a PUA tanokkal, ezért első évem a gimiben elég gyatra volt - nincs semmi státuszom szinte, semmi alfa tulajdonság nem volt bennem.
A nyáron elkezdtem komolyan belső gamere, lifestyle-ra nyomni, ez jól is sikerült - továbbá sikerült kialakítanom egy rocksztár-kinézetet is.
Tehát sokat változtam, a tavalyi énemhez képest. Azonban ezt az osztályom valahogy nem képes elfogadni...

A kettő ellenséges AMOG

Az első probléma kettő, nálam kicsit fiatalabb AMOG. Az egyik natural, a másikban erős natural hajlamok vannak.
Az első gyerek elég "menőzős" típus: nem valami feltűnő az öltözködése, de 180 magas ( 14 évesen.. ) és hatalmas klikket alakított ki magának. Folyamatosan terjeszti magáról a különféle DHV dolgokat ( mikor mennyit dugott a barátnőjével ( preselected by other women ), mennyit ivott múltkor stb. ( ilyen korban ez "menőnek" számít ) . Ez alapból egy DLV tulajdonság, de az ő szájából nem annak reagálják a csajok.
A fő probléma: ez a gyerek folyamatosan negel engem, milyen szégyen vagyok, hogy sose fogok pinát látni, stb.
Az ignorálás hosszabb távon nem fog működni; elsősorban tökös hárításokra lennék kíváncsi, amik szinte bármilyen témájú beszólásnál használhatóak, és "visszaalázhatom" őt. ( Persze mondjátok ha nem így van )

A másik AMOG a pletykát leszámítva kb. ugyanazt csinálja, mint az előző: negel, negel, negel.
Őt viszont könnyebben ignorálhatom; nem szól be olyan gyakran.

Na már most az a gond, hogy jelenleg sokkal nagyobb a státuszuk az osztályban-suliban. Sokan kedvelik őket, így nehéz lesz úgy visszavágnom, hogy ne kapjak még +500 neget az arcomba, esetleg egy kiadós verekedést. ( Attól nem parázom, mert Vénusz útján kívül Mars művészeteit is követem ; azonban az első AMOG sokkal magasabb, és kicsit izmosabb is, míg a másik alacsony bár, de hihetetlen szálkás, és régebb óta tanul harcművészetet )

Ha esetleg bármikor valami humorosat mondanék ( pártatlan szemmel is humorosat ), akkor is kapom a beszólást mellé - és ez általában nagyobb siker szokott lenni bármilyen királyul időzített poénnál.

Mit tegyek?

Továbbá: Hogyan érjem el az alfa státuszt az osztályban? A kettő ellenséges amogon kívül van egy nagyon jó alfa haverom, és egy olyan, akivel bírjuk egymást, de inkább a kettő ellenséges amog pártját fogja.

Téll nem szabad semmiképp "becsicskulnod" ezeknek a műalfáknak.
Az a legfontosabb, h. ne lássák rajtad azt, bármiben is, hogy
foglalkozol velük, vagy érdekel a véleményük.Gondolom már elnyerték
az osztályban, a környezetedben lévők figyelmét, felnéznek rájuk, követik őket.
Te ne tedd soha, elkezdene oltani, azonnal
az első dologgal, ami eszedbe jut oltsd vissza.Csak lazán, ne hagyd h. zavarba hozzon,
mikor válaszolsz neki, akkor is elforduló testbeszéddel válaszolj, hangod legyen kemény,
ne lássa rajtad, h. szarsz, vagy valami.Ne félj a tekintetüktől.Kökeményen nézz szembe velük,
és tartsd a szemkontaktust.Ha mondanak valami vicceset, amin mindenki röhög, neked a
szád széle se mozduljon.Szakadj ki az ő környezetükből.Építsd ki a saját köröd, ahol
te vagy az alfa.A saját falkád.Szakadj ki az ő falkájukból.
Törkedj az alfaságra.Vezesd azokat, akiket kiválasztottál és védd meg őket.
Érezz értük felelősséget.Védd őket és ők védeni fognak téged.
Ha ez a két srác egy idő után, látni fogja, hogy le se szarod őket
és alfának nőtted ki magad, leszállnak rólad, fel fogják adni.

#5 Felhasználó nem aktív Henry

• .
Hozzászólás:
 410
Gender:Male Location:Budapest Interests:Önfejlesztés, pszichiátria, foci, zene, autók, könyvek.

Elküldve: September 4 - 18:12

Nekem néha működik csak, hogy nem figyelek rájuk.

Most kezdődött a suli és már az első napokban annyi amogot kaptam.

Általában rákontrázok. Pl. most van egy kék tornacipőm és mondták rá, hogy biztos piaci. Meg buzis. Ha felnagyítom, akkor nem nagyon tudnak rá válaszolni. Pl. rózsaszínt akartam, mert az buzisabb lett volna.

De ha egy srác szól be akkor nincs baj. Már simán leoltom. Még kettőt is valahogy. De nagyon sokszor hárman oltogatnak. Ott már vannak gondok.

Meg még ilyen ütögetések is szoktak lenni. Én soha nem ütöttem meg senkit. Szerintük ez vicces. De ha megütnek akkor muszály visszaütnöm vagy rúgnom. Itt viszont már szar, ha többen jönnek.

szal az ignorálás nekem néha jó néha nem, ha beszólnak akkor rákontrázok, ez szokott működni, három amognál már inkább leszarom őket, ha meg box van, akkor box van

--------------------
[b][/b][s][/s][b][/b]Változni ne félj, ha másra nem is de erre mindíg van esély.

#6 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
Hozzászólás:
 584
Gender:Male Location:Budapest . Interests:Póker, Előadások, pszichológia, Futball, Versek&Monológok

Elküldve: September 4 - 19:23

Ejjha . Szard le őket , mond neki annak az elsőnek : Neharagudj , mondtál valamit vagy csak a kutya ugatott a szomszédból? , vagy amit Henry írt az is jó , sőt talán a legjobb ." igazából még meztelen nőt sem láttam , de ha te már igen akk nagyon kemény srác lehetsz ". - bár ez az IQ szinteden nemlátszik
Jah , kemény mint a lágy tojás
vagy akár a hat napos híg fosás.
Keménykedés látom abból nincs hiány
Több a fogyatékos mint a paraolimpián .

Mond el ezt a 4 sort neki . Hidd el néhány ilyen sorral csúnyán bele lehet taposni a lelkébe az illetőnek . És mondhat akármilyen amogot , még meg is üthet , tudja hogy megaláztad mert nem nagyon halott még ilyet . Ez csak egy tanács : )

üdv , joci

--------------------
"Annyira bízz magadban amennyire szeretnéd hogy benned bízzanak "[b][/b][color="#FF0000"][/color]

"A nőket kezeld úgy mint a kurvákat , a kurvákat úgy mint a nőket"

"thats your life .HAVE FUN"

#7 Felhasználó nem aktív Pe7ya

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85
Gitározás..
Melbourne Shuffle tánc!
Parkour

Elküldve: September 4 - 21:10

Köszi a tanácsokat! :D

Tolvaj: és ezt rappeljem le neki? Az osztály valószínűleg engem nézne hülyének, hogy nekiállok itt rappelni az egyiküknek, főleg a rockstar külsővel :D De azért köszi, majd felhasználom valahogy.

Jöhetnek még az ehhez hasonló univerzális oltások!

#8 Felhasználó nem aktív steelo

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 155
Gender:Male Location:Budapest Interests:Párhuzamos hybrid motor munkapont optimalizálás, MCFC üzemanyagcellák, Krémleves főzés, Hip (da motherfuckin) Hop, Hogyan ugorjunk nagyot a homokba úgy hogy mégsem leszünk homokosak, Anyatej összetétele, Citromos sör, yamakasi technikák budapesti építkezéseken.<br /><br />Kedvenc film: Amerikai Historia X, Requiem egy álomért, Memento, Oldboy<br /><br />Utálom: A fürdetlen emberek seggszagát, ha nyilvános WC-ben mellészarnak, ha lányok összehányják magukat, a kék trabantokat, az edzőmet amikor AMOGOL :), a görög ábécét a bétától kezdve,a kamu barátokat, a bkv ellenőröket, az olcsó gillette pengéket...

Elküldve: September 5 - 08:37

Van egy egész elképesztő technika, hogy a meleg helyzetet hárítsd. Add meg magad :D nagyközönség előtt. Múltkor a buszpályaudvaron borult ki egy srác, és ordibálva indult el felém, hogy: "Ha még egyszer szólsz, szétverem a pofád bazzeg" B). Én REZZENÉSTELENÜL álltam, és viszonylag hangosan oké gyerünk, kis terpesz, és Jézus módjára szétteszed a kezed, üss nem ütök vissza. Ha egy rakás ember látja NEM fog csinálni semmit,mert megsemmisítetted. Olyan leforrázva állt ott a srác, hogy magam is meglepődtem. Erős belső játék kell, nehogy beszari képet vágj vagy hasonlók. Iszonyat cool :lol:

--------------------
[font="Tahoma"][size=5][color="#FF0000"][b] Hustle for MORE ! [/b][/color][/size][/font]

#9 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
Hozzászólás:
 584
Gender:Male Location:Budapest . Interests:Póker, Előadások, pszichológia, Futball, Versek&Monológok

Hozzászólás ikon  Elküldve: September 5 - 08:38

Rocker barátom :P Hát akkor csináld meg rockos alapra :D Ez egy siska számban van benne asszem , már nem tudom melyikbe . Emlékszem egyik osztálytársam nővére állandóan amogolt. Szemem miatt , meg fogaim . Hazajöttem , elkezdtem hallgatni subbast és 10-12 sorban ráküldtem egy "oltást". Úgy voltam vele , ha mégegyszer próbálja amogot , én csak előveszem a papírt amire ráírtam és nagyon csúnyán megalázom ott mindenki előtt . És hidd el , nincsen rapper külsőm , sőőt azt sem néznéd ki belőlem h bármilyen szöveget írnék .Überoltások alatt mit értesz , ez egy igen tág fogalom :o :)

--------------------
"Annyira bízz magadban amennyire szeretnéd hogy benned bízzanak "[b][/b][color="#FF0000"][/color]

#10 Felhasználó nem aktív Pe7ya

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 85
Gitározás..
Melbourne Shuffle tánc!
Parkour

Elküldve: September 5 - 09:19

Mmint univerzális oltás? Ami mindenre, vagy sok helyzetre lehet lehetséges válasz.

#11 Vendég_Question_*

Elküldve: September 5 - 09:32

Univerzális oltás az, ha közömbös arccal azt mondod, "aha" és látványosan leszarod az AMOG-ot.

#12 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
Hozzászólás:
 584

Elküldve: September 5 - 11:09

"aha , van még valami ? Ne románul mond , MAGYARUL!! Na szerbusz ;)"

--------------------

Oldal 1 / 1