Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Milyen Kerdes Ez... - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Milyen Kerdes Ez...

#1 Felhasználó nem aktív Zsolt1990

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39
Gender:Male Interests:Bulik, filmek (vigjatek), kosarlabda, es egyebkent barmi mas erdekes info

Elküldve: September 3 - 20:13

Hello!
Elore is kosz annak aki elolvassa. Regen nem irtam forumra mert eleg elfoglalt vagyok...
Szoval a kovetkezo a szitu...par honapja nem talalkoztam a csajjal de mikor egyutt voltunk akkor jol ereztuk magunkat, szoval jo volt. Most 4-5 honap utan ramir neten, beszelgettunk es hat eleg sokat fejlodott az online gamem :D volt sok fun meg minden. Egyszer csak megkerdezi hogy hogy allsz a csajokkal es van e baratnod. Tudom eleg zoldfulu kerdes de mirefel kerdezi ezt, mitakar elerni? hogy zavarba hozzon? hogy reagaljam le?. Ha azt mondom nincs az kicsit gaz, ha azt mondom van akkor meg lehet abbahagyja a nyomulast es nemakar buntudatot stb blabla es nem jovunk ossze megint.

--------------------
Olyan nincs hogy sikertelenség. Vagy még tanulod a módszert, vagy már eredményt érsz el.

#2 Felhasználó nem aktív Craig

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 148

Elküldve: September 3 - 20:40

Én úgy utálom a gyakorlati kérdéseket... A legalapvetőbb és legegyszerűbb megoldás ha kimondod amit gondolsz. Jelen esetben egy sunyi tekintettel kísérve nyugodtan visszakérdezhettél volna hogy ugyan már miért kérdezi? (..."mitakar elerni? hogy zavarba hozzon?"...)

Aztán utánna csatolhattad volna hogy félsz annak a következményétől ha azt mondod hogy nincs... (..." Ha azt mondom nincs az kicsit gaz, ha azt mondom van akkor meg lehet abbahagyja a nyomulast es nemakar buntudatot stb blabla es nem jovunk ossze megint"...) Pedig neked szörnyen fáj a fejed....

#3 Felhasználó nem aktív nagyee

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 610
Gender:Female Location:Dunaújváros Interests:Póker, fotó, csajok

Elküldve: September 4 - 14:17

ha nem akarod elmondani neki h mi van, akkor mért nem irsz vmi funt? azt irtad sokat fejlődött a gémed, erre pl az instant válasz az lett vna h tegnap mgé 19 volt ma már 22, de ha jól csinálod és sietsz te lehetsz a 23. majd rákérdez h jajj, most komolyan. te meg mondod h ez az igazság.

--------------------
'Néha nyersz, néha tanulsz' - Dave Grosvenor
'A State sokkal fontosabb, mint az, hogy hogy nézel ki' - Tyler
Életed végén ne azt bánd amit megtettél, hanem amit még nem!

#4 Felhasználó nem aktív Zsolt1990

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39
Gender:Male Interests:Bulik, filmek (vigjatek), kosarlabda, es egyebkent barmi mas erdekes info

Elküldve: September 4 - 16:35

Üzenet megtekintéseIdézés: nagyee - Dátum: September 4 - 15:17

ha nem akarod elmondani neki h mi van, akkor mért nem irsz vmi funt? azt irtad sokat fejlődött a gémed, erre pl az instant válasz az lett vna h tegnap mgé 19 volt ma már 22, de ha jól csinálod és sietsz te lehetsz a 23. majd rákérdez h jajj, most komolyan. te meg mondod h ez az igazság.

Igen, pont ezt feleltem enis csak en nagyobb szamot mondtam tobb mint szazat :)).
Kossz a valaszokat. A lenyeg vegul is azt volt hogy megertsem mire akar menni ezzel a kerdessel mert meg ilyen kerdest nem kaptam csak ugy derult egbol pedig sok csajjal flortoltem mar.

--------------------
Olyan nincs hogy sikertelenség. Vagy még tanulod a módszert, vagy már eredményt érsz el.

Oldal 1 / 1