Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Bemutatkozok - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Bemutatkozok

#1 Felhasználó nem aktív west82

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 26

Elküldve: September 2 - 22:40

Sziasztok!

Kb 3 hete regisztráltam a fórumra, de most éreztem idejét annak, hogy meg is szólaljak.
27 éves kezdő PUA vagyok, akinek még nem volt barátnője. Ez van, azért vagyok itt, hogy ezen változtassak és tudom, hogy sikerülni fog.
Szeretnék megtanulni ismerkedni, minél több lánnyal kapcsolatot létesíteni és végül találni egy komolyat.
Egyelőre ennyi, majd még írok.

#2 Felhasználó nem aktív MarciHart25

Hozzászólás:
 1

Elküldve: September 3 - 17:49

Sziasztok!

Dunaszentgyörgyön élek de Pakson tanulok közgáz szakon. 2 éve csajozom úgy immel-ámmal ahogy a kedvem tartja és nem arcoskodásból mondom, de kifejezetten jól megy és ezt egy szerintem nagyszerű PUA-s is megmondja/megmondta. Pakson minden csaj ismer szinte és mindegyik jó véleménnyel van rólam, ha meglátnak rámköszönnek vidáman és ez nagyszerű érzés.:) Azért regisztráltam, mert azt gondolom nem vagyok tehetségtelen és szeretném ezt fejleszteni, ráadásul szeretem a bulikat és azokat a csajokat akik szintén bulizósak és alapjába véve szeretek ismerkedni emberekkel.:)

#3 Felhasználó nem aktív tomwaits

Hozzászólás:
 5

Elküldve: September 5 - 19:57

Hello mindenkinek!

Azt hiszem egyértelmü, hogy miért regiztem ide.

Már több mint egy éve nem volt normális kapcsolatom. És részben azért is, mert sokáig traumaként értem meg, hogy szakítottak velem.

Olvasgattam pár írást és az a furcsa, hogy tudatalatt alkalmaztam már hasonló példa foszlányokat, csak általában azoknál nőknél akik annyira sose érdekeltek, kivéve exem. Ha viszont van egy saját kiszemeltem egyszerüen leblokkolok.

Szóval asszem jó helyen járok.

Oldal 1 / 1