Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Jól Indult.. - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Jól Indult.. ..de lehet belőle valami?

#1 Felhasználó nem aktív danixo

Hozzászólás:
 3

Elküldve: August 26 - 09:51

Na hali!
Azzal kezdeném, h 14 éves vagyok, kb. 1,5-2 hónapja ismerem a pua közösséget. Eddig inkább a lifestyleon dolgoztam, meg ilyesmiket. Már jobban érzem a bőrrömben magamat, magabiztosabb vagyok.
De a lényeg: fölmentem a viprandira igazából csak gyakorlás miatt. De aztán láttam egy jónak tűnő csajt(hb7), rá is írtam funnal + elkértem az msnjét. Meg is adta teljesen simán. Vártam pár napot ráírtam, dumáltunk jót, neveket is cseréltünk. Másnap csodálkozásomra ő írt rám (bigÉJ), kiderült egy suliba fogunk járni, meg kb. 2-3 percre lakik tőlem. Mondtam neki, ha legközelebb is ilyen jót dumálunk, még talira is mennék vele. Nem ellenkezett, ezzel is búcsúztunk. Pár napra rá ráírtam megint dumáltunk, n-closeoltam, utána még kérte is h csörgessem meg, h ő is elmenthesse az enyémet. Ráadásul Mex pacsitechnikáját (:D) haszáltam, szinte könyörgött a pacsikért. :) 20 percre az n-close után leléptem, mégse rögtön a telószám után.. Eddig ezzel nincs is baj, a beszélgetések alatt nem is küldött IOD-kat meg semmi. De kb. a 2. duma környéken kitett a személyes üzijébe 1 szivet, tegnap meg a képének 1 olyat amin szerintem pasival van..
szerintetek folytassam a gamet, azt lesz ami lesz, vagy hagyjam a csába. vagy kérdezzem meg h van-e pasija?

#2 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 513

Elküldve: August 26 - 11:39

Hagyd! Csináld tovább a game-et. Ignoráld, hogy volt e szív, vagy nem.

#3 Felhasználó nem aktív nagyee

• .
Hozzászólás:
 610
Gender:Female Location:Dunaújváros Interests:Póker, fotó, csajok

Elküldve: August 26 - 11:58

persze h folytatsd. vedd semmisnek azt a szivet vagy akármit. vedd ugy mintha a legjobb bnőjének tette volna ki. ha be akar számolni róla majd ugyis fog, ha nem akkor meg füzd be. lehet csak hülyeség miatt aggódsz, lehet tényleg van pasija. de ha ilyen jól megy ne add fel. nem kell sok és a tiéd lesz, persze h a ő is akarja. meg ha van pasija... akkor is, most lesz egy jobb és ennyi :)
keep doin' :)

--------------------
'Néha nyersz, néha tanulsz' - Dave Grosvenor
'A State sokkal fontosabb, mint az, hogy hogy nézel ki' - Tyler
Életed végén ne azt bánd amit megtettél, hanem amit még nem!

#4 Felhasználó nem aktív danixo

Hozzászólás:
 3

Elküldve: August 28 - 20:58

hát jó, folyatatom a game-t, de most már bizti, h van pasija... mondjuk mostmár lesz*rom, lesz ami lesz :)

#5 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
Hozzászólás:
 584
Gender:Male Location:Budapest . Interests:Póker, Előadások, pszichológia, Futball, Versek&Monológok

Elküldve: September 3 - 14:11

Üzenet megtekintéseIdézés: danixo - Dátum: August 28 - 20:58

hát jó, folyatatom a game-t, de most már bizti, h van pasija... mondjuk mostmár lesz*rom, lesz ami lesz :)

Sokkal nagyobb glory ha úgy hódítod meg ha van pasija . Ráadásul gondolj már bele .... 3 nap után már annyira szereti azt a srácot ?:) Ha 3 hónapja együtt vannak aztmondom h okés , kicsit nehezebb . De így , hogy minden esélyed megvan arra hogy elhódítsd a legnagyobb hiba lenne hagyni , elveszni . És ne szard le , ott lakik tőled 3 percre .

Nem tudom milyen tanuló de mondhatnád hogy te nem vagy olyan jó mittudomén matekból és segíthetne neked . Cserébe te elkészíted a világ legfinomabb teáját neki . ( tök m1 hogy ez mi , nálam pl vega szenyók eszméletlen jók , és ráadásul a picit teltebb nem 25 kgos nők jönnek be . )Ellenkező esetben ha pl te vagy jó akkor segíthetsz te neki 1 hátmasszásért cserébe . Vagy legyen ami akarod , tudod semmit sem adunk ingyen ;) És ha kapunk valamit akkor viszonozzuk .

Az sem árt ha a barátnőivel jóban vagy . Ne a seggükben lógjál , nem erről van szó . Csak szimplán legyél normális 1-2vel . A barátnőjétől néha sokkal jobban függ , hogy te összejössz-e vele vagy nem . neki mondja el a csaj legelőször a gondjait és tőle kér tanácsot . És miért mondom még ezeket ? Mert ahogy te állsz az emberekhez , ők is úgy fognak hozzád ;) By Rosso (Y)

Nem tudom most hol jársz vele , azért 1-2 "jelentést" majd tehetnél , hogy haladsz ha már megnyitottad a topicot . Itt vagyunk és segítünk (ek) amiben tudunk (ok) .

Látom fiatalodik nagyon a fórum , de mivel én is 15 évesen találtam ide nem írnám le erről a véleményem :) megtartom magamnak :D

tehát várjuk a fejleményeke , remélem tudtam segíteni

üdv : joci

jah , és semmi képen ne kérdezd meg , hogy van-e pasija . geci áfcs . Csináld úgy mintha semmi nem történt volna , és a te neved van kint .

--------------------
"Annyira bízz magadban amennyire szeretnéd hogy benned bízzanak "[b][/b][color="#FF0000"][/color]

"A nőket kezeld úgy mint a kurvákat , a kurvákat úgy mint a nőket"

"thats your life .HAVE FUN"

#6 Felhasználó nem aktív nagyee

• .
Hozzászólás:
 610

Elküldve: September 3 - 16:52

Üzenet megtekintéseIdézés: vaganytolvaj - Dátum: September 3 - 15:11

Sokkal nagyobb glory ha úgy hódítod meg ha van pasija .

javíts ki ha nem így van, de szerinted az a legnagyobb glory hogy másnak a nőjét elszédíted? nehogy már 2 ember jó kapcsolatát tedd tönkre, saját vágyad miatt. mi van ha nem szólsz bele elveszik egymást és gyerekük lesz/lenne? vagy ha elszédíted, míg hozzád igyexik elüti a kocsi és meghal... jó ezek sarkos példák, de akkor is.

szerintem az überglory az az ha a one-itised begémeled, és megdugod. ennél nagyobb és jobb érzés nincs. ezt elhihetitek nekem.

--------------------

#7 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
Hozzászólás:
 584
Gender:Male Location:Budapest . Interests:Póker, Előadások, pszichológia, Futball, Versek&Monológok

Elküldve: September 3 - 19:25

Nehogymár... Szerintem ez hülyeség . Most akkor ne gameljen a srác még olyan nőt akinek van kanja ?! Ehhez 2 ember kell .

--------------------
"Annyira bízz magadban amennyire szeretnéd hogy benned bízzanak "[b][/b][color="#FF0000"][/color]

#8 Felhasználó nem aktív nagyee

• .
Hozzászólás:
 610

Elküldve: September 4 - 00:14

nem,te azt irtad szedje el a nojet. Az mas ha elkezdi gemelni,halad es idovel jobb lesz mint a pasija,csaj szakit es osszejonnek. De en mar nem szolok bele ilyenekbe. Total lelkifurkam lenne tole. Mi ertelme mas szerelmet elrontani? A srac azt irta mar szivecske stb...ezert irtam ezt

--------------------

#9 Felhasználó nem aktív vaganytolvaj

• .
Hozzászólás:
 584

Hozzászólás ikon  Elküldve: September 4 - 08:05

hehe :D Szívecske.Persze , 1 hét után gondolom már házasság is lesz belőle . :) Azért a mostani 15 éves korosztályon néha elcsodálkozom ... Találkoznak egyszer egy nővel és azthiszik megfogták az isten lábát , imába foglalják a nevét , már csak azt felejtik el , hogy a csaj csak 1 talinak fogja fel ahol találkozik egy olyan sráccal akivel msn-en beszélgetett . Néha én is beleesek ebbe hibába , mikor az a "anyááás , nekem őő keell . Első látás vagy mi" nem tagadom , de ritkán . Tehát az a szív szerintem most annyit jelent , hogy van egy srác akit kedvel ... de még igazán nem szereti EZÉRT BARÁTUNKNAK MINDEN ESÉLYE MEGVAN ARRA , HOGY MEGHÓDÍTSA A CSAJT !

Amit írsz az meg emberfüggő . Basztak már át annyiszor h pont szegény srác lelki világa érdekeljen mi lesz ha szétmennek ( egy és csak is egy esetben veszem figyelembe ki a pasija , ha az Pl Újpest szurkoló v talán ha barátom az illető.) Minden más esetben . Volt már olyan nő aki ragaszkodott a pasijához és elmondta h 2hónapja együtt vannak , és olyan is aki 1 hét után már a nászutat szervezte .... de közben azért taliztunk O_o Tehát ez érdekes . Ha smárolsz a csajjal és közben van pasija , nem hiszem h csak te tehetnél róla .

One itises dolgot meg szerintem egy papíron lehet ezzel említeni , vagy csak egy kicsit nehezebb . Ez is kinek ez kinek az .

--------------------

#10 Felhasználó nem aktív danixo

Hozzászólás:
 3

Elküldve: September 7 - 16:24

na hali!
na szal nemtom most van-e pasija a csajnak, de ma estefele msn-en majd dumálok vele, és felvetem h mennyünk együtt suliba hnap. mert am is közel lakunk egymáshoz, meg 1 suliba is járunk. szóval akkk hnap egy kicsivel okosabb leszek, h mi a szitu vele.

más:
elkezdődött a gimi 1. éve. új osztály, emberek, de sok haver is. beilleszkedéssel egyáltalán nem volt probléma, mint m ondtam, sok haverommal kerültem 1 osztályba. persze új haverokat is szereztem, ebbe jó vagyok :D az osztály szinte mindig röhög a poénjaimon, ez jó dolog nekem. :) volt ilyen ismerkedős nap vasárnap, talán 1 ember nem volt ott, ha jól tudom. szal ott is mentek as dolgok. volt foci, nem túlzás mondani h én voltam a legjobb szal ez is jó pont nekem. meg mindenféle gamek voltak, ahol szinte mindig adtak a véleményre rendesen (úgy hogy ált. az volt amit mondtam :D). pár jó csajnak nyomtam tenyérjóslást, msn-ért cserébe. 1v1-be a csajok ált. mosolyognak, nevetnek, szemkontakt is van. kaptam már pár becenevet is, pl. dumagép (itt sztem nem asrra értették h be nem áll a szám, hanem mert szinte mindnre tudok jó dumát nyomni, amin nevetnek) meg misztikus dani (tenyérjóslást nem unalmasan csináltam ;) ). legközelebb próbálok egy kis cold readinget, meg mindenféle kisebb, de annál jobb rutiinokat. most eléggé mennek a dolgok, előző sulimban pedig nem a poénjaimról voltam híres, most jól megy. meg nem is arról h követtek, vagy h ennyire adtam a véleményemre.

#11 Felhasználó nem aktív Atis

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 60
Gender:Male Location:Szolnok Interests:Nők, Póker, Film, Party

Elküldve: September 12 - 20:21

Na nálam szint ugyan ez dettora : D Csak nekem most semmi, csaj ügy nem akar befutni, 2 csajra pályáztam, abból az egyik smárolt egy sráccal még az én lehetőségeim előtt, a másik meg szopat. Szal leszarom az egészet xD Bár mindkettő 1 évfolyammal felettem van. Van egy 96-s csaj viszont, aki mellett kurvajol érzem magam, n-close volt meg msn-n már 1 éve beszélünk minden, már annyiszor letöröltem, de mindig vissza jött, hogy ő nem tud elfelejteni :D Rohadtul fektetném, ezt tudja ő is. Csak hát 100 km-re lakik -,-" Ugyhogy nálam most pihi van. Nincs hb sehol : S Neked lelkitársam meg csak annyit, szaard le hogy van másis rajtad kivül, a csaj is leszarná... Hiddel. Nincs ártatlan lány, effektíve, te mért légy ártatlan? :)

--------------------
"Tehát azt, hogy szokja az ember a nők társaságát azt nem lehet elég korán kezdeni, hogy ne jöjjön zavarba, akármi is történik"

Oldal 1 / 1