Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Budapesti Csoport - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Budapesti Csoport

#1 Felhasználó nem aktív andrewboyka

Hozzászólás:
 12

Elküldve: August 12 - 20:09

17 éves, Bp környéki vagyok, véleményem szerint a newbie szintet elhagytam eléggé, de azért nem vagyok még profi. Hozzám hasonlóan Bp környékéről, vagy akár bp-i emberkéket keresnék, lehetőleg 5 évvel idősebbeket max, de inkább saját korosztályból kb. Jó lenne, ha összejönne egy kisebb ilyen korombeli csoport, olyan 3-an 4-en kb, daygameket és nightgameket is nyomatnánk Bp-en. Emellett sokat FUN-olnánk. Viszont, nem érdekel hogyha newbie vagy, de legyen bátorságod odamenni egy csajhoz, anélkül f*szt se érne az egész. Jól éreznénk magunkat és fejlődnénk. Akit érdekel a dolog írjon :)

#2 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: August 23 - 18:10

Támogatom az ötletet, a haveri kör már nem bírja a strapát.

Ha hárman-négyen összegyűlünk hetente egyszer, az már bőven jó kezdésnek. Javaslom a csütörtököket, meg a belvárost, először valami csendesebbet, aztán lehet rombolni egy zsúfoltabb helyen reggelig.

#3 Felhasználó nem aktív andrewboyka

Hozzászólás:
 12

Elküldve: August 25 - 00:50

Üzenet megtekintéseIdézés: nefelejcs_gergő - Dátum: August 23 - 18:10

Ha hárman-négyen összegyűlünk hetente egyszer, az már bőven jó kezdésnek. Javaslom a csütörtököket, meg a belvárost, először valami csendesebbet, aztán lehet rombolni egy zsúfoltabb helyen reggelig.

Ha érdekel küldd el az MSN-ed, ha nincs akkor a számodat, de inkább MSN mert nincs pénz a telómon.

#4 Felhasználó nem aktív sas2488

Hozzászólás:
 4

Elküldve: September 10 - 11:20

Üzenet megtekintéseIdézés: nefelejcs_gergő - Dátum: August 23 - 20:10

Hello!

Én egy 22éves kb 170 cm magas kezdő vagyok aki hétközben Budapesten tanulok.
Ha még él az ajánlat szívesen társulnék.
MSn:(czidor_sandor@windowslive.com)

#5 Felhasználó nem aktív Ameriflection

Hozzászólás:
 8

Elküldve: March 29 - 18:16

Csáó!
Én 18 vagyok, bp-re járok suliba, meg szinte mindig ott vagyok.
Daygame az jobban érdekelne mivel több időm van rá, de night game-be
is benne vok ha az időm engedi.
A FUN-olást az nagyon adom, meg ugy néha benne vagyok a baromkodásba:D
Csajokhoz már nem félek odammenni.
Ha érdekel dobj meg egy PM-el!
Balázs

Oldal 1 / 1