Idézés: Magic Life - Dátum: July 14 - 11:10
Romkert valóban kimaradt az összesítésemből, pedig igen csak ajánlatos!
ROMKERT:
Helyszín: Erzsébet híd, budai oldal
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, 7: Rudas Gyógyfürdő
- Nyugati: 4-6: Blaha Lujza tér, 7: Rudas Gyógyfürdő
- Déli: M2: Blaha Lujza tér, 7: Rudas Gyógyfürdő
Buli napok: hétfő – szombat
Zenei stílus: retro, dance
Életkor: 18-40
HB szint: 8-10
Terep nehézségi szint: 9
Megtalálható a 20-30-ig minden korosztály. A túlnyomórésze az idősebb 30-as korosztályt képviseli.
Tánctér tömött, zsúfolt, kinek ettől könnyebb, kinek nehezebb terep. Mivel sokan vannak, kiszorulnak
az utca felőli részre. De tán sokan szándékosan kinn is maradnak. Exlusiv csajok pedig így fognak magunknak pasit. Múltkor egy dögös bige egyedül táncolt, így hívva fel magára a figyelmet, tán K volt.
Összesítve egyik legnehezebb terep, csak úszóknak.
M2. Egyetértek kezdőknek a legjobb választás. Fogalmazzuk úgy, én is itt kezdtem. Pedig már akkor sem voltam kezdő nyitásban. Azt gondolom bármennyi is itt a (top)-pua, nem hiszem bármit is számítana nyitásgyakorlásnak. Sőt, az vélem mivel zárt hely sokkal könnyebb, mint pl. Westend. Hiszen egy esti szórakozóhelyen a lányok fel vannak készülve, hogy megnyitják őket, ellenben egy Plázában, ez váratlanul érik őket, s ebből kifolyólag másként reagálnak egy-egy "nem oda illő" nyitásnak. pl. Hogy szaporodnak a teknősök?
ROMKERT:
Helyszín: Erzsébet híd, budai oldal
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, 7: Rudas Gyógyfürdő
- Nyugati: 4-6: Blaha Lujza tér, 7: Rudas Gyógyfürdő
- Déli: M2: Blaha Lujza tér, 7: Rudas Gyógyfürdő
Buli napok: hétfő – szombat
Zenei stílus: retro, dance
Életkor: 18-40
HB szint: 8-10
Terep nehézségi szint: 9
Megtalálható a 20-30-ig minden korosztály. A túlnyomórésze az idősebb 30-as korosztályt képviseli.
Tánctér tömött, zsúfolt, kinek ettől könnyebb, kinek nehezebb terep. Mivel sokan vannak, kiszorulnak
az utca felőli részre. De tán sokan szándékosan kinn is maradnak. Exlusiv csajok pedig így fognak magunknak pasit. Múltkor egy dögös bige egyedül táncolt, így hívva fel magára a figyelmet, tán K volt.
Összesítve egyik legnehezebb terep, csak úszóknak.
M2. Egyetértek kezdőknek a legjobb választás. Fogalmazzuk úgy, én is itt kezdtem. Pedig már akkor sem voltam kezdő nyitásban. Azt gondolom bármennyi is itt a (top)-pua, nem hiszem bármit is számítana nyitásgyakorlásnak. Sőt, az vélem mivel zárt hely sokkal könnyebb, mint pl. Westend. Hiszen egy esti szórakozóhelyen a lányok fel vannak készülve, hogy megnyitják őket, ellenben egy Plázában, ez váratlanul érik őket, s ebből kifolyólag másként reagálnak egy-egy "nem oda illő" nyitásnak. pl. Hogy szaporodnak a teknősök?
Romkert, MÉLY VÍZ! Csak jól úszóknak!

Bejelentkezés
Regisztráció